Triunghiul Di Natale - Toni - Camoranesi, hranit de Pirlo, face spectacol ![]()
Triunghiul Di Natale - Toni - Camoranesi, hranit de Pirlo, face spectacol ![]()
Ma,voi vedeti alt meci?Italia a fost penibila pana acum!Olanda,toate felicitarile mele pentru prima repriza!
Italia a fost penibila in aparare.
@Del Piero10 si eu sunt fan al fotbalului italian si mai ales A.C Milan . Dar ai sa vezi in a 2 a repriza o alta Italia , dirijata mai mult ca sigur de Del Piero . Altfel sunt mancati. Si apropo de chestia asta...avem o paine de mancat la Materazzi , Barzagli si Pannuci care a cam imbatranit. Dar pe centru e o paine buna rau de tot. Acolo zic eu ca se va juca meciul cu Italia , cel putin asa mi-a lasat impresia ca acolo vom reusi . Vom vedea. Eu zic ca Italia egaleaza. Final X
Si cate ocazii au avut?Au curs in valuri?Camoranesi e in plus,Pirlo nu e in forma(pana acum),Di Natale nu va fi niciodata mare fotbalist!Astept desigur intrarea batranului Del Piero,care are 3 clase peste orice jucator din atacul Italiei(exceptand Toni,probabil)! :tongue:
Italia si Olanda au fost super!
Romania a fost de rahat!
Noua ne place sa pupam in c*r pe altii, este?
Triunghiul Di Natale - Toni - Camoranesi, hranit de Pirlo, face spectacol
Te referi asa in general,nu?... ![]()
Si cate ocazii au avut?Au curs in valuri?Camoranesi e in plus,Pirlo nu e in forma(pana acum),Di Natale nu va fi niciodata mare fotbalist!Astept desigur intrarea batranului Del Piero,care are 3 clase peste orice jucator din atacul Italiei(exceptand Toni,probabil)! :tongue:
Pai ce vrei frate daca nu l-au luat pe sefu lor Inzaghi
. Cu Inzaghi aveau si ei sanse la inca un campionat...asa ramane de vazut.
Romania nu a jucat de rahat...a jucat tactic!
C.Ronaldo,RESPECT OMULE!Sa fim mandri...ati vazut cum au cantat suporterii imnul azi,la fel si jucatorii...sa fim UNITI!Fara fals patriotism...
@Del Piero10 si eu sunt fan al fotbalului italian si mai ales A.C Milan . Dar ai sa vezi in a 2 a repriza o alta Italia , dirijata mai mult ca sigur de Del Piero . Altfel sunt mancati. Si apropo de chestia asta...avem o paine de mancat la Materazzi , Barzagli si Pannuci care a cam imbatranit. Dar pe centru e o paine buna rau de tot. Acolo zic eu ca se va juca meciul cu Italia , cel putin asa mi-a lasat impresia ca acolo vom reusi . Vom vedea. Eu zic ca Italia egaleaza. Final X
si eu sunt de aceeasi parere. cred ca meciul asta inca nu s-a terminat si nu uitati primul gol a fost dintr-un ofsaid cat casa!
si cum se spunea mai sus, cred ca viner ivom avea un meci foarte greu, mai ales daca Italia nu castiga astazi.
In rest, hai Romania!
Romania - Franta un meci penibil daca ar fi fost in Liga lu mitica ziceam cai blat si au cazut la pace sau poate e neputinta
Se pare ca Olanda si It vor merge mai departe ... in fine nu avem nationala
Mutu a fost cu gandu la alea 12 mil Nicolita Contra depasiti
Radoi imperial
Goian sigur
Lobont sa jucat cu noi
Chivu as usual
Cocis surpriza placuta nu credeam ca poa sa joace asa si sa alerge
Tamas cam nesigur
Rat nici bun nici rau
De ce la mai bagat pe Dica
De ce nu am jucat mai curajos
Matura Italia si Olanda cu noi daca abordam si aceasi echipa meciurile cu ei ...
Ehh asa ii romanu se multumeste cu putin ....
o sa intre Del Piero in locul lui Camoranesi si jocul se va schimba...o sa vedeti!
inca se joaca!
2 cuvinte: suntem mancati!
o sa intre Del Piero in locul lui Camoranesi si jocul se va schimba...o sa vedeti!
inca se joaca!
Normal,marele Del Piero! :biggrin:
inca se joaca!
Normal,marele Del Piero! :biggrin:
O sa intre si Del Piero cum a intrat si Dica...daca nu il baga acum degeaba il baga 10 minute.
Arbitru e cam depasit de miza meciului.
Pai Donadoni...nu stiu ce mai asteapta...poate sa fie demis...
Italia si Olanda au fost super!Romania a fost de rahat!
Noua ne place sa pupam in c*r pe altii, este?
Categoric.
BAIETI EU SUNT DIN R. MOLDOVA , NE-AM ADUNAT IN CENTRU VREO 2 mii de oameni intr-un sport-bar Improvizat. TOTI AM STRIGAT LOZINCI GEN "HAI Romania!" , "NOI SUNTEM ROMANI!!" "TRAIASCA , TRAIASCA, TRAIASCA SI-NFLOREASCA MOLDOVA, ARDEALUL , SI TARA ROMANEASCA!" TOTI NE-AM BUCURAT DE SCOR, SCANDAM LA FIECARE ATINGERE A TRICOLORILOR SI II HUIDUIAM PE fRANCEZI
UN LUCRU VREAU SA STITI : NOI SUNTEM CU Romania , NOI SUNTEM ROMANI .. NU "MOLDOVENI" SI VORBIM ACEEASI LIMBA - LIMBA ROMANA.
AM SURPRINS SI CATEVA IMAGINI ... PACAT CA NU AM FILMAT CUM CANTAM IMNUL Romaniei, sau cand il vedeam pe BASESCU strigam in gura mare ROOOMAAAANIIIIAAAAAA
Victor Piturca a estimé que la France a encore «de très bons joueurs, mais que certains commencent à vieillir», après le nul (0-0) contre la France lundi à Zurich.
« La France n'est peut-être plus au niveau où certains la voyaient, on l'a constaté aujourd'hui. Ils ont encore de très bons joueurs, mais certains commencent à vieillir. Ils sont riches de leur longue expérience, mais un petit peu fatigués de disputer ces tournois finaux. C'est gentil de leur part de nous laisser gagner un point ici ou là. »
genial.... :laugh: tacticienii lu' peste prajit
Italia nu ma incanta cu nimic!
Joaca foarte prost dar cu noi isi vor juca ultima sansa......
Ce meci !
3-0!Sper ca Donadoni sa nu joace cu DP si Cassano in meciul cu noi!
La cum joaca Olanda,am cam sfeclit-o...italienii au muisai nevoie de puncte cu noi,iar olandezii ne vor usca doar din razbunare...scurt pe doi,avem un punct...uraaaaaaaa!!!!!!
eu vad doar partea buna: Banel a alergat cel mai mult pana acum la campionatul european dintre toti jucatorii. Sper sa-l vindem ![]()