s-a vazut in sfarsit in oglinda ! a si declarat
"SUNT UN DOBITOC" bravo gigii poate te mai uiti odata sa mai vezi si alte chestii!
s-a vazut in sfarsit in oglinda ! a si declarat
"SUNT UN DOBITOC" bravo gigii poate te mai uiti odata sa mai vezi si alte chestii!
Miliardarul din Pipera susține cã eșecurile pe bandã rulantã ale partidului și familia l-au convins sã spunã adio politicii. Foștii sãi sfãtuitori se îndoiesc cã decizia acestuia e definitivã. Pânã una alta, Becali a renunțat sã mai plãteascã chiria sediilor partidului și i-a concediat pe angajații de la acestea.
Înfrângerea în fața Oanei Mizil și eșecul PNG-CD de a intra în Parlament par sã fi fost picãtura care a umplut paharul pentru Gigi Becali, care pare sã se fi decis, dupã mai multe zile de îndoieli. Se retrage din politicã. Anunțul a fost fãcut marți searã la postul B1 TV, în emisiunea favoritã a latifundiarului, "Nașul". Potrivit lui Becali, un cuvânt greu în luarea acestei decizii l-ar fi avut și familia, care s-ar fi bucurat pentru înfrângerea sa.
Miliardarul a povestit cã a bãgat 10 milioane de euro în partid, dar cã nu regretã nici un ban investit. A refuzat în schimb sã spunã ce se va alege de PNG dupã plecarea sa, dar a subliniat în schimb cã la echipa de fotbal nu va renunța niciodatã.
În ciuda faptului cã Becali mai cochetase cu retragerea, vestea i-a luat prin surprindere pe o parte dintre liderii PNG. Vicepreședintele PNG Daniel Fuciu crede cã, dupã plecarea lui Becali, partidul o va lua în jos. "În mod cert va scãdea în sondaje. Nu suntem naivi sã nu credem cã nu ne va zdruncina aceastã retragere. Eu sper totuși sã se retragã o perioadã și apoi sã revinã", a declarat Fuciu, care însã nu vede în partid un lider apt sã-l înlocuiascã pe latifundiar.
Marți, Becali le-a transmis filialelor din țarã, decizia de încheiere a contractelor de închiriere a sediilor și de încetare a contractelor de muncã ale angajaților de la partid.
Profesorul de politicã de odinioarã al lui Becali, Dan Pavel, nu crede în retragerea definitivã a acestuia.
"El e atât de imprevizibil și e chiar convins cã e mai bun și mai cinstit decât alții, asta e ceea ce-l împinge spre politicã. A greșit pentru cã nu ascultã de nimeni. De partid nu știu ce se va alege și nici nu mã intereseazã."
Vicepreședintele PNG Daniel Fuciu crede cã, dupã plecarea lui Becali, partidul o va lua în jos. "În mod cert va scãdea în sondaje"
Adica se poate si mai jos de-atat?
daca Gigi pleaca, partidul nu poate sa o ia decat ... in sus! daca va mai exista acel partid, dar cred ca nu mai avea decat mercenari... ce semeni aia culegi! adica vreo 2% din 40% cati au votat, adica sprijinul a mai putin de 1% din populatie. ma mir ca s-au desteptat atat de multi in privinta ciobanului!
daca Gigi pleaca, partidul nu poate sa o ia decat
Cui ii mai pasa ??? O sa fie nebunie mai mare ca la meciul cu Valencia, o sa iesim in Piata Universitatii si o sa ne facem "muci" de fericire !
NU
ce ușor a fost .
dispari oierule dacã iubești Steaua așa cum zici lasã-ne dute și nu te mai întoarce
da! il vreau pe Gheorghe Becali la echipa! la fel cum il vreti si voi!
mort sau cel putin impaiat...
il vreau!! zidit in temelie la stadion...
da, in peluza.
il vreau pe Gigi la Steaua in toate wc-urile, cu toate pishoarele avand fatza lui, sa nu uitam vreodata ce-a facut Stelei!
se face muzeu , poate il pun astia mumificat..dar nu peste ani si ani,acu` in ianuarie..
Il vreau zidit in trepte, sa-l calce toti spectatorii in picioare.
Multumita Bekkaliotului, azi Steaua a ajuns cea mai detestata echipa din Romania (hai sa nu ne ascundem dupa deget) si in pericol serios de retrogradare.
Il vreau zidit in trepte, sa-l calce toti spectatorii in picioare.
Multumita Bekkaliotului, azi Steaua a ajuns cea mai detestata echipa din Romania (hai sa nu ne ascundem dupa deget) si in pericol serios de retrogradare.
Orice ascensiune are si un declin.Din pacate Steaua a acumulat un mare capital de simpatie in perioada 2004-2006 deoarece era echipa momentului.Nu este insa normal sa fie asociata ideea de a tine cu Steaua cu numele patronului,oricare ar fi acela. E o carte scrisa de Feuchtwanger,"Falsul Nero" in care niste romani au gasit pe cineva care semana cu fostul lor imparat Nero,l-au ajutat sa "creasca" dar in final au sfarsit si ei si Nero al lor crucificati de actualul imparat.Cartea are 4 volume....1.Ascensiunea,2.Pe Culmi,3.Declinul,4.Prabusirea.
E clar ca nu il mai vreau sa il mai vad pe Becali la echipa,de 2 ani nu face nimic decat sa isi bata joc de suporteri,de jucatori,de simbolurile Stelei,in general,de Steaua,sa se duca sa faca politica,sa se lege de pasarica Oanei Mizil sau a Elenei Udrea,sa se duca in Valcea,sau unde dracu' s-a nascut sa se apuce din nou de oierit,sa-si faca televiziune si sa putrezeasca in direct,sa-si faca banca si sa-i jegmaneasca pe fraierii care s-or imprumuta de la el,dar numai sa lase Steaua odata pe mana unor oameni competenti,ce pot aduce Steaua acolo unde merita.
il vreau pe Gigi mort, dupa ce mai intai a fost violat in mod repetat de toti cainii din rahova si ferentari!
ii vreau familia saraca lipita pamantului, cersind in obor si mancand de pe jos. vreau toti nepotii lui ramasi in strada si cu nevestele facand trotuarul in somalia.
la cum se poarta cu ultimul stelist din echipa, sunt chiar bland...
numai scãpãm de el , îl doare fix în c.r de toatã lumea
daca ajunge la puscarie, chiar ca o sa-l doara in c..
la propriu!
pana atunci, sa i-o dam in continuare in gura la toate meciurile, ca sa-l doara si la figurat
Un articol memorabil al lui Andrei Plesu, in Dilema Veche:
L-am însoțit, de la bun început, pe Gigi Becali, cu un sentiment de stupoare.
Faptul cã un personaj de o asemenea croialã a ajuns vedetã de talk-show, faptul cã și-a fãcut partid și cã a forțat pragul electoral, faptul cã înalți ierarhi ai ortodoxiei l-au primit – contra cost, dar cu nedisimulatã simpatie – la sînul lor, în ciuda mãscãrilor indigerabile pe care le debita în diverse împrejurãri, faptul cã însuși președintele țãrii a întîrziat, la șprițuri, în compania lui și faptul cã unii intelectuali s-au complãcut sub pulpana lui, fãrã mãcar sã primeascã blamul de care au avut parte "intelectualii lui Bãsescu" mi se pãreau lucruri aiuritoare, de naturã sã confirme milenarul portret suprarealist al țãrișoarei. Faima îndoielnicã a personajului a ajuns și în perimetrul Uniunii Europene. Interviuri încadrînd fotografia lui amplã au apãrut în felurite gazete occidentale, pentru a ilustra exotismul nesistematizabil al politicii românești. L-am vãzut doborît de un interminabil fou rire, într-o emisiune de televiziune, l-am vãzut țopãind pe Maybach-ul propriu, l-am auzit delirînd legionaroid, rãțoindu-se la te miri cine sau debitînd insanitãți tribale dinaintea vreunui gazetar amuțit. Am antologat cîteva dintre inimitabilele sale rostiri ("M-am certat și cu Miticã Dragomir, dar fãrã jigniri: el m-a fãcut oligofren, eu l-am fãcut zdreanțã") și i-am gãsit urmele pînã și pe Muntele Athos, unde lãsase bani și amintirea neștearsã a unui "bun român". Trec zilnic prin fața "palatului" sãu de la ªosea, strãjuit de doi "bodigarzi" degerați și de un Christ rãstignit, plin de aur, cam catolic pentru un ortodox atît de radical.
Pe de altã parte, admit cã omul n-a reușit niciodatã sã mã indispunã adînc, cum mã indispunea, de pildã, tribunul României Mari. Un fel de arțag candid, un fel de panaș pueril, pe un fond de religiozitate primarã îl țineau la distanțã de verbiajul malefic al lui Vadim, de impostura lui justițiarã, de grobianismul lui apoplectic. Incultura lui Becali era mai la locul ei decît semidoctismul țanțoș al sociologului de mahala, mare organizator de folclorice turbulențe parlamentare. Cã Becali reușise sã se profileze ca om politic era, desigur, o smintealã. Dar nu reușeam sã cuplez gesticulația lui cu scenografia Rãului. Deosebirea dintre el și Vadim era deosebirea dintre bezmeticealã și infecție. În fine, nu vreau sã cad într-o analiticã a deriziunii. Trebuie, totuși, sã observ cã ieșirea lui Gigi Becali din politicã a avut, oricît ar pãrea de ciudat, un fel de stil, un "ce" exemplar, cu totul strãin, în simplitatea lui, de manierele politicianului autohton. Mai întîi, o asumare fãrã fasoane a înfrîngerii: "Dacã am eșuat înseamnã cã nu sînt capabil, cã nu mã pricep la politicã". Pe cîți dintre perdanții jocului politic i-am auzit vorbind așa? Cîți sfîrșesc prin a declara cã nereușita dovedește inapetențã și incompetențã? Toți invocã mai curînd frauda, proasta organizare, ghinionul, conjunctura. Nici unul nu se simte descalificat. Gigi Becali, dimpotrivã, recunoaște cã politica s-a dovedit a fi, pentru el, "o necunoscutã", dupã care face al doilea gest fãrã echivalent pe piața moravurilor locale: își cere iertare. "Îmi cer iertare fațã de cei pe care i-am supãrat sau jignit de-a lungul timpului." În sfîrșit, la capãtul experienței sale de potențial slujitor al cetãții, el încearcã sã identifice un sens, o învãțãturã, un aforism. ªi, spre uluirea mea, reușește: "Mi-am dat seama cã nu pot sã trãiesc creștinește, dacã sînt în viața publicã". Gigi Becali nu va reflecta prea mult asupra acestui acut acces de înțelepciune. Dar i-aș invita pe toți șmecherii care se foiesc prin partide, guverne și talk-show-uri sã nu treacã prea ușor peste provocarea eticã a acestui final de carierã politicã.
Sînt departe de a contempla nostalgic trecerea printre noi a unui personaj care va fi mai bine plasat, probabil, în rolul de "bancher și oier", decît în acela de politician. Dar nu-mi pot reține douã melancolice concluzii. 1) Rãu trebuie cã mai stãm, de vreme ce un ins ca Becali poate arãta, contextual, mai bine decît marii noștri lideri victorioși. 2) O mai veche convingere a mea se dovedește îndreptãțitã: omul credincios – indiferent de ce credințã e vorba – poate spune, uneori, chiar dacã nu e hiper-dotat, lucruri mult mai inteligente și mai cuviincioase decît necredinciosul hiper-dotat. Cu alte cuvinte, intelectual vorbind, ateismul nu renteazã, oricît ar fi de "deștept". Îi rog pe prietenii și pe dușmanii care sînt de altã pãrere sã nu se enerveze. Iar pe Gigi Becali îl rog sã nu care cumva sã se rãzgîndeascã.
Dovada ca stupizenia este nelimitata la unii se afla intr-un interviu din EvZ:
EVZ: Ați declarat la emisiunea "Nașul" cã ați pierdut peste 500.000 de euro la jocuri de noroc. Se spune cã suma realã este, de fapt, 1,4 milioane de euro și cã face parte din prima tranșã pe care ați primit-o pe Rãdoi de la Al-Hilal...
Gigi Becali: N-am primit deocamdatã banii pe Rãdoi. Nu au ajuns banii în cont. ªi chiar de-ar fi așa, ce? Dacã mã supãr, joc la cazinou toți banii pe Rãdoi! Ce dracu', sunt banii mei și fac ce vreau cu ei! Îi risipesc pe toți! 6 milioane de euro. Nu-mi dicteazã mie nimeni ce trebuie sã fac cu banii. M-ai înțeles?
Se pare cã nu vã afecteazã criza financiarã, dacã vã permiteți sã risipiți atâția bani...
(Râde) Am spart peste un milion de euro. Pentru mine este o nimica toatã. N-am eu nicio crizã... Eu mã joc cu criza, ea doar încearcã sã se joace cu mine. Îmi place sã mã joc cu criza. O sã mai joc la cazinou, ca sã nu credeți cã nu am bani și cã sunt falit.
Anghel Iordãnescu spunea cã nu veți vinde niciodatã Steaua.
O sã mã joc cu presa. Azi o sã vând Steaua, mâine n-o mai vând și tot așa. (Râde)
Ia Steaua campionatul în acest an? Se zvonește cã jocurile sunt fãcute pentru Dinamo.
Asta trebuie sã știți voi, nu eu. Sã vedem dacã ia Dinamo campionatul! N-am nimic de spus acum.
Mai aveți de gând sã înființați o bancã și un post de televiziune?
Deși nu mi s-a dat voie, o sã încerc sã obțin licența pe altã cale. Numai sã am atâția bani... Deocamdatã n-am suficienți bani ca sã pot ține o bancã. E nevoie de multe lichiditãți. Dar, dacã voi reuși sã o înființez, mã voi împrumuta de bani și o voi scoate pe piațã.
Erați tentat sã vindeți terenuri la prețul la care le-ați cumpãrat. Spuneați cã veți obține milioane de euro pe ele...
Nu vând niciun teren, cã nu am nevoie stringentã de bani. Le pãstrez, pentru cã va trece criza și le voi vinde cu bani mai mulți. Deocamdatã, la mine nu e nicio crizã. Râd de crizã!
o dovada in plus ca mai prost decat Gigi Becali nu poate fi decat tot Gigi Becali.
in cel mult doi ani asta isi zboara creierii. nu e usor sa vezi cum saracesti cumplit, dupa ce unii te considerau cel mai bogat om din tara! e o povara mult prea grea pentru un creier atat de mic!
Gigi e cu adevarat nebun , acum doua zile nu se mai oprea din injurat pe la gspTV dar zice ca e un mare credincios...oare cat ne va mai strica zilele?
ma uit la rezultatele sondajului si nu pot sa cred ca unul din sapte il vrea pe Gigi la Steaua. doare mai tare decat rezultatele de la parlamentare, oricare din ele...
@mountytoma
Trist,dar adevarat!
Se stie,destul de bine,ca printre noi sunt si sustinatori ai politicii duse de Becali.
Asta este adevarul,chiar daca doare!
Ce dracu', mai baieti.. inca nu v-ati convins ca sunt muulti prosti in tara asta? Obisnuiti-va cu ideea si apoi reganditi-va pozitia, trebuie sa ne orientam privind in fata crudul adevar (exista si dobitoci care il sustin pe Becali) .
Ce dracu', mai baieti.. inca nu v-ati convins ca sunt muulti prosti in tara asta?
eu speram ca totusi intre stelisti nu e chiar asa. si continui sa sper asta!