FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Il vrei pe Gigi la Steaua?

«1202122»
mountytoma24.09.2009 13:40
Singurele oferte de a munci afara pe care le-am primit au fost facute unui Roman. Crede-ma ca mi-a facut placere sa-i refuz pe domnii de la Google care mi-au facut propunerea incepand cu "atat timp cat veniti din Romania" ... oh yeah ? **** off...Romania is my country!

respect total fata de cei ce le dau cu flit alora care vin in Romania crezand ca aici vor obtine totul pe nimic. alora poti sa le dai la mu.he la fel ca si lui Jiji. care crede ca daca plateste salariile jucatorilor are dreptul sa ii umileasca cum vrea singurul lui neuron!

Samael24.09.2009 14:11

Mai, noi chiar nu ne putem strange cateva mii ca sa protestam impotriva ciobanului? Chiar om fi toti derbedei, drogati si manipulati??? O Piata Universitatii ceva merge, ca doar suntem sute de mii de suporteri stelisti in Bucurestiul asta!!!

BAF-kimi24.09.2009 15:32

Pana la urma ce facem cu ele, le dam inapoi? Ne da banii inapoi? etc.

kaycee24.09.2009 15:59

pentru intrebarea asta ai deschis un topic nou?

tavyto24.09.2009 16:00
Mai, noi chiar nu ne putem strange cateva mii ca sa protestam impotriva ciobanului? Chiar om fi toti derbedei, drogati si manipulati??? O Piata Universitatii ceva merge, ca doar suntem sute de mii de suporteri stelisti in Bucurestiul asta!!!

ideea e sa se vorbeasca cei care se ocupa de suporterii stelisti adica AISS, peluze si ce asociatie mai e si sa se organizeze un miting de amploare impotriva ciobanului. dar sa se anunte cu 2-3 saptamani inainte sa stie suporterii din tara sa se organizeze si sa-si faca timp sa vina. eu vin oricand si ca mine cred ca sunt foarte multi. nu inteleg ce se mai asteapta pentru demararea unui nou miting anti-Becali??

satana pleaca din Ghencea!!!!

Co-Steaua24.09.2009 16:41

N-am inteles nimic de la Mustata sau Jean Pavel la emisiunea lui grasul ala,mai mult s-au certat intre ei...unul zicea sa nu mai venim la meciuri altul sa venim si sa injuram,pana mea nu inteleg ce atata vorba,haideti odata in strada pentru ca pana la urmatorul meci in Ghencea o sa se linisteasca iar lucrurile..acum e momentul..

dragos_ghinea24.09.2009 17:22

dupa parerea mea cel mai bine ar fi ca sezonul asta sa se continue protestele din stadion. daca se alatura si o parte din t2 e fff bine.

spun asta pentru ca banii oricum sunt in buzunarul ciobanlui. degeabapredam abonamentele ca banii s-au dat. din sezonul urmator e cel mai bine sa nu mai venim in cazul in care va mai fi.

asta e parerea mea.

Rdima28.09.2009 21:30
acum cateva luni iam luat autograf lui Gigi....imi placea de el avea o carisma care dadea buna dispozitie....nu te plictiseai nici1 sa il asculti....insa acum....acum......il *** in gura de nesimntit nu il mai suport...vreau sa plece....la draq sal ia dak nu in alta parte....bafta ....**** Dinamo 230506334ab982a9bb6d4.jpg

Ha-ha ce autograf!!! Ce scrie acolo? CIOBI? :))

«1202122»