FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Il vrei pe Gigi la Steaua?

«119202122»
BAF-kimi21.09.2009 14:08
stadionul nu va fi gol, daca nu mai merg suporterii adevarati. tribuna zero si I sunt pline de tarani adusi de Gigi sa il aplaude!

Pai si eu ce am zis? :|

SAMM21.09.2009 14:28
tribuna zero si I sunt pline de tarani adusi de Gigi sa il aplaude!

il vreau pe Gigi MORT si afara din Ghencea!

gresesti in prima afirmatie, in a doua ma abtin, sper sa nu fie singura posibilitate prin care putem scapa de el

INDEPENDENT SUD21.09.2009 16:39

TE IUBESC CIOBANE RECE SI CU VATA-N NAS!!!!!!!!!!!!

DUTE-N MOR*II M*TIIIIIIIIII DE TEMBEL SI DOBITOC. MANCAMI-AI P**A DE CIOBAN INFECT!!! LA PUSCARIE CU TINE 20 DE ANI,ASTA ASA CA-MI PLACE DE TINE.

Rdima21.09.2009 19:35

Am incetat sa mai merg la meciurile Stelei, atmosfera e total diferita fata de acum cativa ani cand savuram meciurile din sferturile sau semifinalele din Cupa UEFA. Acum ce pot sa vad, pe Becali cum gestioneaza in loja cand suporterii canta ,, imnul,, ,, Bacali pleaca din Ghencea,, etc. Din pacate aceasta scandare este justificata. Acest personaj care se crede ,,trimis al Domnului,, a inceput sa-si bata joc nu doar de galeria Stelei, dar si de toti romanii.

Parerea mea pentru a scapa de acest om este:

Ce-l preocupa pe Becali cel mai mult? Banii!!! Banii pentru familie trai. Cu asemenea cheltuieli Steaua la sfarsit de ani este pe profit, ma scuzat, nu FC Steaua, ci Becali e pe profit.Cateva milioane din vanzarea biletelor, marketing, banii de UEFA, sponsorizari, publicitate etc.

Daca ar lipsi fanii de la meciurile Stelei( nu din cauza suspendarilor, ci neprezintarea suporterilor la meci), Becali ar pierde multi bani. Daca nu vin suporterii la meci, nu se vor vinde si articolele Steaua.

Cel mai important este ca suporterii sa nu mai mearga la meciuri, dar sa se prezinte in incinta clubului pentru a protesta mai departe. Aceste proteste vor afecta mult echipa( jucatorii vor vedea tribunele goale si vor auzi proteste din afara arenei), jucatorii vor fi afectati si Steaua nu va prinde nici Europa, toate astea se vor simti in bugetul clubului simtitor.Bacali va renunta la Steaua, banii si familia sunt pe primul loc.

Vom suferi si noi un an( fara meciuri, fara jocul Stelei), dar merita, in felul asta cred ca scapam de Becali.

Sper sa conteze aceasta parere, oricum nu-mi pasa ce decizii se iau, important este sa scapam de el in mod civilizat si legal.

:steag_sah_mic:

AG22.09.2009 06:28

eu sper sa-l impuste cineva,

AG22.09.2009 06:29

ba da am si eu o intrebare banala, care sunt aia 16.03% de pe situ asta care vor k ciobi sa ramana la Steaua ? :blink:

gio_stgloria22.09.2009 07:34

eu sper sa vina oferta aia si sa vanda clubul .

stelea22.09.2009 07:55

O oferta concreta si un cec bancar cu doi sau trei urmate de sapte zerouri ... e destul .

Simplu si fara alte dureri de cap . Sunt tare curios cine e acel misterios, cumparator ??!

Sa nu uitam ca, Nastase I. a fost tras o data in piept !!!

stelist24/2422.09.2009 08:00

AFARA DIN GHENCEAAAAAAAAAAAAAAAAA!

DBA22.09.2009 11:01

Votul 76 este a meu.

Il vreau pe Becali la Steaua. Din punctul meu de vedere nu a facut doar lucruri rele.

A demonstrat de-a lungul timpului ca poate face si alegeri bune, consiliat de profesionisti. Nu ma intelegeti gresit. Nu il admir, nu l-am votat si nici n-o sa il votez.

Gigi Becali de astazi este in primul rand creeatia celor ce acum il contesta si semneaza Ioanitoaia, Tolontan etc...

Gigi Becali de astazi creeatia noastra a tuturor celor ce am ridicat mucegaiuri media de tip otv-ist. Noua Romanilor asa ne place, show si panarama. Nu-mi convine nici mie dar e tara mea si nu plec sa fiu sluga la straini.

Gigi Becali este creeatia propiei lui vanitati. Este creeatia cohortelor de preoti cumparati cu BANI. Este creeatia tuturor pentru ca in acest moment, Septembrie 2009, reprezinta suma raului din noi toti. 95% din Romani ar actiona exact la fel in locul lui.

Steaua calca in picioare Standard, Valencia, Lens etc. Tot el era acolo in loja. Diferenta o faceau cei din jur.

Il vreau la Steaua inconjurat de profesionisti si de un colectiv de psihiatri competenti.

Il vreau la Steaua pentru ca tot cu el in calitate de creditor (n-o sa fii niciodata investitor atoatestiutorule in materie de tot) s-a creeat baza unui viitor frumos pentru pustii in tricouri rosu-albastru. Diferenta a facut-o Adrian Ilie.

Il vreau la Steaua pentru ca in perioada mandatului lui, avand oameni de fotbal buni alaturi (MM este un bun profesionist dar este departe de predecesorii lui IA ramane ETALON dpdv manageriat sportiv in Romania) am ajuns sa facem un meci de atac cerebral in Anglia.

Totusi:

As vrea ca Steaua sa iasa de sub "mana" lui Gigi Becali pentru ca in ultima perioada orbit de "orgoliu" si "arogante" s-a inconjurat de o sleahta de mache pache lache care nici nu respira fara ca oaia suprema sa le dea voie.

As vrea ca Gigi sa plece de la Steaua pentru ca din punctul de vedere al unui suporter "moderat" a depasit orice limita de nesimtire si prost gust si a facut din acest club bataia de joc a celorlalte echipe importante din prima Liga.

As vrea sa plece de la Steaua pentru ca prefer sa vad Steaua in Liga a-15-a decat sa vad cum sub inaltul sau patronaj si aplicand strategii gandite de Mache, Argaseala, Durbac si liota de incompetenti adunata la Steaua ne chinuim sa castigam norocos cu Padurii, Otelul...etc...si sa faca d....o insructie cu noi.

As vrea sa plece de la Steaua pentru ca a calcat in picioare nume ca Lacatus, Hagi, Adrian Ilie si o va face si cu Stoichita, Panduru si cu orice alt nume mare va putea. Aviz Iordanescu, Belodedici, Dukadam, Ienei.

As vrea sa plece de la Steaua pentru ca vremurile in care echipele ce veneau pe Ghencea se rugau sa nu primeasca mai mut de 2-3 sa revina.

As vrea sa plece pentru ca e singura solutie ca suporterii sa redevina acea masa compacta de la meciul cu Villareal ce rasufla

S T E A U A.

As vrea sa pleci Gigi pentru ca ai ajuns atat de "vesel" incat nu ai intelege nimic din mesjasul acesta.

In speranta desarta ca ti-l citeste cineva:

Ai depasit limita maxima, m-ai inteles? Pac, pac ti-ai bagat picioarele in tot ce ai reusit sa incropesti la Steaua. Nimeni nu-ti datoreaza nimic bai hahalero pentru ca ai ajuns cine esti azi prin Steaua. Peaca la oile tale ca visul s-a terminat. M-ai inteles? Nu esti Dumnezeu si nici nu esti vreun sfant. Esti un mafiot mediu, un om limitat la a numara banii si esti la fel de bolnav de putere ca si Ceausescu. Asta esti m-ai inteles? Esti Ceausescul Stelei. Doar ca ala a fost MARE pe cand tu ai ajuns un neg pe emblema Stelei. Negii se extirpa, pardon se ELIMINA, ca sa intelegi tu pe limba ta de hamty dumpty. Ma ai inteles?

Ce era atat de greu sa lasi profesionistii sa isi faca treaba? Doar pentru ca ai prostit niste generali nu inseamna ca esti om de afaceri.

NU te mai vrem la Steaua. Si nu uita nemuritorule ca atunci cand tu vei pleca de tot dintre noi, pentru ca SURPRIZA Gigi nu vei trai vesnic o sa ramai o amintire trista in istoria celui mai iubit club din Romania. Pentru ca Steaua, in Onoare B, C, orinde va ramane Steaua Tu...praf si pulbere.

Nu mai tine prosteala gg. PLEACA. Salveaza ce mai poti. Ia-ti banii si du-te. Nu mai cere bani ca te-ai facut pe spatele Stelei "mare".

PS. Cand toate blestemele oastre o sa te ajunga, sa ne dai de stire ca poate iti donam un rinichi. JAVRA!

PS2. Steaua nu va fi vanduta de Cioban. La un audit serios...cele 25-30-45 de milioae se vor micsora enooooorm. Si stii asta bai zdreanta.

PS3. Nu pot sa nu apreciez gesturile caritabile facute de-a lungul timpului. Dar sa stii ca vanitatea e pe lista "neagra" a pacatelor capitale dreptcredinciosule. Iadul te mananca! Doneaza tot ce inseamna Steaua si ne vom ruga toti pentru sanatatea ta. Fa-ti 3 echipe nu una, ca la 3 echipe mergi cu 2 in CL i cu una in UEFA. Te scoti pe viata. Te umplii de bani SATANA. Dar :

:steag_cruce_invers: PLEACA DIN Ghencea GG !!!

PLEACA DIN Ghencea GG !!! :steag_cruce_invers:

Rdima22.09.2009 18:18

@DBA

asa este a facut si bine...dar... daca ar veni un investitor strain, rus, ucrainean, arab...etc. si am vedea transferuri de 10-15 milioane, campionatul nostru e mai puternic decat cel din Ucraina si tara noastra e la fel de frumoasa( am fost acolo). Steaua este un brand mai mare in Europa decat Sahtior. Stati linistiti ca ar veni un investitor, dar la negocieri pleaca... De ce? E este intampinat de ... stiti voi cine...

Steauaboy22.09.2009 19:31

Salutare stelistilor,

As dori sa va pun o intrebare, la care ma chinui sa gasesc un raspuns zilele acestea.

Stiti cumva, Gigi e sau nu e suspendat de FRF si i se interzice accesul pe stadion? sau are voie macar ca spectator?

Daca e suspendat ca si oficial (desi nu apare in acte) , atunci nu avea voie sa intre in vestiar si sa se intample ce s-a intampalt....

Daca e suspedat ca si suporter nu avea voie sa intre la meci, pentru ca meciul se disputa fara specatori.

Ultima informatie care am gasit-o pe net despre suspendarea lui este cea legata de cazul valiza,unde i se dadea o suspendare de 2 ani, si asta se intampla in iunie 2008.

Voi ce stiti? E cumva suspendat? Eu asa cred, insa cine ar trebui sa se sesizeze ?

Forza Steaua!

Afara din Ghencea! Vinde Steaua !

Radu / Deva

dunhill23.09.2009 02:06

acum cateva luni iam luat autograf lui Gigi....imi placea de el avea o carisma care dadea buna dispozitie....nu te plictiseai nici1 sa il asculti....insa acum....acum......il *** in gura de nesimntit nu il mai suport...vreau sa plece....la draq sal ia dak nu in alta parte....bafta ....**** Dinamo 230506334ab982a9bb6d4.jpg

mountytoma23.09.2009 06:06
Noua Romanilor asa ne place, show si panarama. Nu-mi convine nici mie dar e tara mea si nu plec sa fiu sluga la straini.

daca lucrezi pentru cineva nu inseamna ca esti sluga. ma intreb unde lucrezi... dar mi-ar placea sa cred ca intr-o zi vei incepe sa-ti cunosti drepturile, chiar si fata de cel ce te plateste. nu are dreptul sa-ti ceara orice! suntem in 2009 si nu in 1907. desi Gigi ar merita un 1907, sa-l f..e taranii pana ii ies ochii din cap si apoi sa-l traga in teapa!

Gigi nu a facut nici un bine la Steaua. el si-a cladit un nume pe spinarea Stelei, chiar si actele caritabile (intereseaza-te cum e cu casele alea pe care le-a construit pentru sinistrati, care nu au nici azi acte pentru ele!) le-a facut tot pentru a se bate cu pumnii in piept.

Gigi e exemplul perfect de PROST ajuns mare intr-o tara de oameni nepasatori.

DBA23.09.2009 06:30

daca lucrezi pentru cineva nu inseamna ca esti sluga. ma intreb unde lucrezi... dar mi-ar placea sa cred ca intr-o zi vei incepe sa-ti cunosti drepturile, chiar si fata de cel ce te plateste. nu are dreptul sa-ti ceara orice! suntem in 2009 si nu in 1907. desi Gigi ar merita un 1907, sa-l f..e taranii pana ii ies ochii din cap si apoi sa-l traga in teapa!

Gigi nu a facut nici un bine la Steaua. el si-a cladit un nume pe spinarea Stelei, chiar si actele caritabile (intereseaza-te cum e cu casele alea pe care le-a construit pentru sinistrati, care nu au nici azi acte pentru ele!) le-a facut tot pentru a se bate cu pumnii in piept.

Gigi e exemplul perfect de PROST ajuns mare intr-o tara de oameni nepasatori.

Nu cred ca mi-ai inteles mesajul si imi asum vina de a-l fi scris sub imperiul nervilor.

Singurele oferte de a munci afara pe care le-am primit au fost facute unui Roman. Crede-ma ca mi-a facut placere sa-i refuz pe domnii de la Google care mi-au facut propunerea incepand cu "atat timp cat veniti din Romania" ... oh yeah ? **** off...Romania is my country! De ceilalti nu are sens sa amintesc...si as fi off.

Asta era si ideea ca tot ceea ce a facut iluminatul a facut din vanitate si urmarind cresterea numarului de "adepti".

Te-as corecta daca imi dai voie si as spune ca Gigi este exemplul perfect de "baiat destept" intr-o tara corupta populata de oameni nepasatori apasati de grija zilei de maine. Stii cati oameni inghit zilnic becalisme in tara asta doar ca sa aiba ce pune pe masa? II va zilnica cand intra pe usa firmei si intreaba daca nu avem locuri libere chiar si pe 5-6 milioane.

Toate cele bune.

PS. Gigi PLEACA ! :steag_cruce_invers:

zarboss23.09.2009 06:52

NUUUUUUUUUUUUUUUUU :steag_cruce_invers:

SAMM23.09.2009 06:57

@DBA

din tot ce ai scris concluzionez ca de fapt nu-l vrei pe cioban la Steaua, si totusi ai votat DA

la inceput a fost bine cu Valencia, Lens si etc acum insa niciun profesionist adevarat n-ar mai lucra la Steaua (MM si Petrescu ar spus ca n-ar mai lucra niciodata cu ciobanul, doar un exemplu) si in plus s-a si ticnit iremediabil, are un tupeu fantastic

eugyca23.09.2009 07:26

NU ZIC DECAT CA.... AFARA Becali DAR DE CE NU NE GANDIM NOI LA O STRATEGIE!?

CATI SUPORTERI FANI ARE Steaua?! SA PUNEM MANA DE LA MANA SI SA LUAM Steaua!CE ZICE TI?CONTABILIZAM TOTI FANII CU POTENTIAL MATERIAL SI SA FACEM CEVA.CA ASA USOR NU SCAPAM NOI DE EL. :hai_steaua::hai_steaua:

emil2323.09.2009 07:58

DA, EU IL VREAU PE Gigi LA Steaua!!!

LA FEL CUM A FOST CEAUSESCU PE 25.12.1989, IN FOAIE DE CORT, NU PREA VIU, DIN CONTRA, MORT!!!

clausblaus23.09.2009 08:12

Becali traieste intr-o lume numai a lui.

El este frumosul,inteligentul,nemaipomenitul stapan peste milioane de sclavi.

Aceeasi lume o poti intalni la spitalul 9 si la Socola.

ACOLO II ESTE LOCUL...in lumea lui!!!

ciuby23.09.2009 09:04

@Rdima si celorlalti cu mesaje asemanatoare

Este ok ideea sa nu mai cumparam materiale promotionale al caror cost se duce la cioban in buzunar.

NU este ok sa renuntam la biletul de meci (sau abonament). Vii la meci si ii strigi in fata tot ce nu iti convine la el. Meci de meci, pana pricepe si pleaca.

becali fugi23.09.2009 11:31

:steag_cruce_invers: ba da cum draq sa ramana Becali pentru ce voi chiar nu vedeti kt e de cioban ?? nu are o treaba

PLEACA Becali!!! Steaua NU E DE TINE

stelistu-petre23.09.2009 12:05

a facut cea vrut din Steaua...daca tine cat de cat la Steaua sa plece dreaq

zeno_spp23.09.2009 13:13

In curand voi posta si poze cu un banner din Alicante Spania,sa vada nenonrocitul,ca e este urat in toata lumea.

DA vrem sa plece din Ghencea,iar cei 76 de suporteri care au votat sa nu plece,inseamna ca nu sunt suporteri adevarati!

Jiji fecali...la mu.ie Jiji felcali!

mugur8623.09.2009 14:43

a facut cea vrut din Steaua...daca tine cat de cat la Steaua sa plece dreaq

Tine pe dracu! N-a behait el de atatea ori ca nu e stelist? Ultima data chiar acum cateva zile, cand sustinea ca face Steaua 2003, unde o sa se mute cu sclavii lui si cu fanii lui cocalari.

«119202122»