FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Il vrei pe Gigi la Steaua?

«1171819202122»
bijoux_bz31.07.2009 14:58
Eu va inteleg atitudinea asta de resemnare, din cate vad este o caracteristica a neamului roman.

alte doua caracteristici definitorii pentru neamul roman: mentalitatea de turma si supunerea

andyro31.07.2009 15:23
Tribuna a fost destul de desteapta sa inteleaga acest lucru, peluzele se pare ca nu.

O parte a tribunei a inteles ca sunt suficiente 2 rezultate bune cu niste echipe de mana a 7-a pentru a uita tot ce s-a intamplat in ultimii ani cu jucatori, antrenori, glorii si suporteri, si pe tribuna aia o sa o doara fix in spate cand Bergodi o sa plece pac-pac peste jumatate de sezon. Aceeasi parte de tribuna penibila care aseara ne aplauda, ca apoi sa ne huiduie peste cateva secunde, aceeasi tribuna care ne tine noua lectii despre sustinerea echipei cand nu sunt in stare sa strige si sa se ridice in picioare decat la goluri.

Cand ma uit la unii membrii ai galeriei, imi e rusine ca sustinem aceeasi echipa. Unii din voi sunt niste scursuri ale societatii care in lipsa de alte ocupatii vin la stadion sa injure si sa se bata cu jandarmeria. Nu prea va intereseaza meciul, nu prea va intereseaza tactica, important e sa aveti acele 15 minute de "celebritate" inainte sa va intoarceti la vietile voastre neinsemnate.

Si mie imi este la fel de rusine cand ma uit la unele specimene din tribuna, incepand cu baietii bine bronzati si putind a transpiratie care-ti inghiontesc prietena si tu te muti ca un sclav mai incolo (chestie vazuta chiar aseara), continuand cu cei care fluiera ca o turma

de oi fara sa stie exact pe cine si de ce sau cu cei care merg sa-i sarute manutele "domnului Becali" pentru 100 de RON si terminand cu huliganii de internet care ne fac in toate felurile pe forum, dar daca ne-am intalni fata in fata ar fi niste mielusei inexistenti. Poate ar fi trebuit sa-ti fie rusine cu acei membri ai galeriei si atunci cand faceau sute si mii de km ca sa incurajeze echipa la Kiev, la Boro sau la Medias pe banii lor de scursuri ale societatii, in timp ce tu stateai linistit cu bericica in mana la caldurica.

Nu numai ca stricati atmosfera,dar mai costati si bani. In loc sa platim jucatorii (Onicas are 1000 € pe luna), trebuie sa platim amenzi din cauza unor imbecili ca unii din voi care tin neaparat sa intre pe teren sau sa scrie niste injuraturi pe niste bannere.

Fata de zecile de milioane cu care Gigi a indatorat Steaua in ultimii ani, aia 50.000 de euro sunt bani de aruncat pe seminte. Dar de aia se pare ca nu iti pasa, desi s-ar plati vreo cateva mii de Onicas cu ei.

Sper sa va bata jandarmii pana o sa va opriti.

Soer sa te bata jandarmii fara sa se opreasca.

Nu va place atunci cand Becali murdareste gloriile Stelei? OK, nici mie.

Pana la prima suta de euro de la oficiala ?

Nu ne mai faceti de ras!

Nu te mai fa de ras!

alex-vl31.07.2009 15:44

poi ar trebui sa ne gandim putin....pe criza asta economica nu vad ce patroni ar veni la un club de fotbal....  Gigi trebuie sa continue sa arunce cu bani la echipa....   daca pleaca asa cum va doriti, Steaua ar fi in pericol de desfintare...

c0nVicT31.07.2009 15:55
O parte a tribunei a inteles ca sunt suficiente 2 rezultate bune cu niste echipe de mana a 7-a pentru a uita tot ce s-a intamplat in ultimii ani cu jucatori, antrenori, glorii si suporteri, si pe tribuna aia o sa o doara fix in spate cand Bergodi o sa plece pac-pac peste jumatate de sezon. Aceeasi parte de tribuna penibila care aseara ne aplauda, ca apoi sa ne huiduie peste cateva secunde, aceeasi tribuna care ne tine noua lectii despre sustinerea echipei cand nu sunt in stare sa strige si sa se ridice in picioare decat la goluri.

Si mie imi este la fel de rusine cand ma uit la unele specimene din tribuna, incepand cu baietii bine bronzati si putind a transpiratie care-ti inghiontesc prietena si tu te muti ca un sclav mai incolo (chestie vazuta chiar aseara), continuand cu cei care fluiera ca o turma

de oi fara sa stie exact pe cine si de ce sau cu cei care merg sa-i sarute manutele "domnului Becali" pentru 100 de RON si terminand cu huliganii de internet care ne fac in toate felurile pe forum, dar daca ne-am intalni fata in fata ar fi niste mielusei inexistenti. Poate ar fi trebuit sa-ti fie rusine cu acei membri ai galeriei si atunci cand faceau sute si mii de km ca sa incurajeze echipa la Kiev, la Boro sau la Medias pe banii lor de scursuri ale societatii, in timp ce tu stateai linistit cu bericica in mana la caldurica.

Fata de zecile de milioane cu care Gigi a indatorat Steaua in ultimii ani, aia 50.000 de euro sunt bani de aruncat pe seminte. Dar de aia se pare ca nu iti pasa, desi s-ar plati vreo cateva mii de Onicas cu ei.

Soer sa te bata jandarmii fara sa se opreasca.

Pana la prima suta de euro de la oficiala ?

Nu te mai fa de ras!

1. stai tu calm, nu crede nimeni ca avem superechipa doar pentru ca am batut 2 echipe care la noi ar juca in divizia b. tribunele nu erau de acord cu voi nici anul trecut cand jucam cu jucam. da, tribuna va aplauda cand incurajati echipa si va huiduia cand in loc sa incurajati echipa il injurati p Becali. ce parte nu intelegi? cand cineva plateste un bilet sa vada meciul nu ai tu cum sa-l obligi sa tipe 90 de minute. poate ca nu pentru asta a venit la meci. in stadion ne injuram reciproc (tribune vs peluze) pentru ca asa e romanul. tu ce ai vrea sa facem? sa ne intalnim si sa ne batem?

2. nu cred ca cineva isi plateste un abonament la tribuna ca sa il vada pe Becali, de care oricum nu scapi daca vrei sa urmaresti o emisiune de stiri. poti tu sa imi garantezi ca nici unul din aia care se milogeau de el pentru 100 ron nu stateau la peluza?

3. nu va obliga nimeni sa mergeti in deplasari. mergeti daca vreti, daca nu, nu. si ce daca stateam cu berea in fata televizorului la un meci in deplasare? de cand imi explici tu mie cum sa imi sustin echipa?

4. crezi ca tu poti sa conduci Steaua mai bine? ok, fa un imprumut la banca, plateste-i lu Becali, si atunci o sa decizi tu ce se intampla la Steaua si cum va fi condus acest club. au trecut 20 de ani de la revolutie si nu cred ca mai e nevoie sa explic cuiva ce inseamna economia de piata.

PS, e o mare diferenta intre a sustine sau a suporta pe cineva in lipsa unei alternative mai bune!

bodanelu31.07.2009 15:58
poi ar trebui sa ne gandim putin....pe criza asta economica nu vad ce patroni ar veni la un club de fotbal....  Gigi trebuie sa continue sa arunce cu bani la echipa....   daca pleaca asa cum va doriti, Steaua ar fi in pericol de desfintare...

un concitadin de-al meu. Bine ai venit.

Esti tu sigur ca Steaua ar fi in prag de desfintare? Eu zic ca nu...

IPR31.07.2009 16:06
nu va obliga nimeni sa mergeti in deplasari. mergeti daca vreti, daca nu, nu. si ce daca stateam cu berea in fata televizorului la un meci in deplasare? de cand imi explici tu mie cum sa imi sustin echipa?

nici pe tine nu te obliga nimeni sa vii la stadion, poti sa ramai in fata televizorului asteptand ca Gigi Becali sa isi deschida noul post de televiziune, si poti sa stai si linistit cu berea in fata.

D4v1dstelist31.07.2009 18:36

La Sport.Ro insista gibonul sa fie numit patron al Stelei,nu finantator.Frustrat idiot si handicapat!Cum sa fie el patron?Prin santaj?Da dovada de o gramada de "'calitati".De la incultura la prostie,dar aceasta nesimtire este cea mai enervanta.Stii prea bine ce fel de om esti,dar tu esti omul lui Dumnezeu.Stii prea bine cum ai pus mana pe Steaua,dar tu tii neaparat sa fii numit patron.Stii prea bine ca suporterii nu te plac,din motive bine definite si bine argumenate,insa ei sunt niste idioti "bagabonzii".Jiji,nu iti doresti ca din greseala sa sfarsesti prea aproape de vreo peluza.Nu ca te-ar tine cacatul din tine.

IPR31.07.2009 18:53
Tu esti papagal sau poti sa formulezi si singur niste propozitii?

Incearca si tu sa citesti printre randuri si atunci o sa vezi ca nu sunt fan Gigi Becali.

Nu ma intereseaza ce fan esti tu, pur si simplu pentru ca ai jignit niste oameni care au facut si fac pentru Steaua mai mult decat o sa faci tu pentru familia ta ma face sa te cataloghez ca un individ care ar trebui sa ramana in fata televizorului de acum inainte.

D4v1dstelist01.08.2009 19:32

Eu cred ca nici oile nu il suportau.Parca le vad ridicate pe labele din spate strigand:"Pleaca din stana!Gigi pleaca din stana!"

Harald01.08.2009 20:32

nu stiu daca mai este activ votul de aici. paote ar fi trebuit sa mai fie o varianta de indecisi, care nu sunt nici pro nici contra.

mircea_1002.08.2009 07:51
La Sport.Ro insista gibonul sa fie numit patron al Stelei,nu finantator.

pai ar fi ceva normal sa nu mai fie numit finantator al Stelei. ar trebui sa fie numit creditor :judge:

The Flyer02.08.2009 08:23
1. in stadion ne injuram reciproc (tribune vs peluze) pentru ca asa e romanul. tu ce ai vrea sa facem? sa ne intalnim si sa ne batem?

2. nu cred ca cineva isi plateste un abonament la tribuna ca sa il vada pe Becali, de care oricum nu scapi daca vrei sa urmaresti o emisiune de stiri. poti tu sa imi garantezi ca nici unul din aia care se milogeau de el pentru 100 ron nu stateau la peluza?

3. nu va obliga nimeni sa mergeti in deplasari. mergeti daca vreti, daca nu, nu. si ce daca stateam cu berea in fata televizorului la un meci in deplasare? de cand imi explici tu mie cum sa imi sustin echipa?

4. crezi ca tu poti sa conduci Steaua mai bine? ok, fa un imprumut la banca, plateste-i lu Becali, si atunci o sa decizi tu ce se intampla la Steaua si cum va fi condus acest club. au trecut 20 de ani de la revolutie si nu cred ca mai e nevoie sa explic cuiva ce inseamna economia de piata.

PS, e o mare diferenta intre a sustine sau a suporta pe cineva in lipsa unei alternative mai bune!

1.bai ****!de felul meu sunt pacifist si un om bun, nu dau in ****!da' da, tie ti-as rupe capul! anunta-ma cind esti gata!

2.fara cuvinte!

3.nici eu nu merg in foarte multe deplasari, da' nici **** ca tine nu sunt! tu nu sustii nimic,esti doar agitator!

4.exact tu esti persoana care ne poate explica ce inseamna economia de piata! da-mi poti explica care e economia de piata la Steaua?cunosti ceva despre balanta contabila,venituri-cheltuieli?de audit intern ai auzit?fonduri de protocol,active-pasive,alea-alea?ia o pauza si fa un dus,mirosi a ****!

te pupa tata si sper sa nu mai postezi timpenii!un bann ti-ar prinde bine!

PS:e o mare diferenta intrea a gindi si a fi oaie!te simti?

steaua_bucuresti02.08.2009 18:47

DA ! Forza Gigi !! fular-campionii:steag_sah_mic:

andyro03.08.2009 11:52
1. stai tu calm, nu crede nimeni ca avem superechipa doar pentru ca am batut 2 echipe care la noi ar juca in divizia b. tribunele nu erau de acord cu voi nici anul trecut cand jucam cu jucam. da, tribuna va aplauda cand incurajati echipa si va huiduia cand in loc sa incurajati echipa il injurati p Becali. ce parte nu intelegi? cand cineva plateste un bilet sa vada meciul nu ai tu cum sa-l obligi sa tipe 90 de minute. poate ca nu pentru asta a venit la meci. in stadion ne injuram reciproc (tribune vs peluze) pentru ca asa e romanul. tu ce ai vrea sa facem? sa ne intalnim si sa ne batem?

1. Prietene, pana sa fie arestat Becali tot stadionul (sau in fine, majoritatea T2 si unele grupuri de la T1) scandau alaturi de peluze impotriva creditorului. Dar cum din fata televizorului nu prea se auzea bine ca era zgomotul de fond incet, nu prea ai de unde sa stii asta. Iar daca eu n-am cum sa te oblig sa tipi 90 de minute, tu de ce nu ma lasi pe mine sa tip ce vreau eu si ma huidui ? Sa cantati pentru Steaua n-ati fi capabili, dar la huiduieli nu va intrece nimeni. Nu inteleg asta, adica peluzele sunt obligate sa cante, si cand nu o fac, sunt huiduite ? Pai cine plm esti tu sa-mi zici mie ce trebuie sa fac, daca e sa o luam altfel ? Cat despre intalnit si batut, deh, cine stie cand o sa facem o mica vizita sa discutam mai indeaproape, ca as fi si eu dornic sa fiu injurat fata in fata, nu de dupa un gard.

2. Daca faci un exercitiu simplu de logica, n-ai cum sa te milogesti la un om pe care-l injuri.

3. De cand eu fac ceva pentru echipa asta in modul pe care-l inteleg eu si pe care tu nu o sa-l intelegi niciodata, iar tu esti un nimeni cu berea in mana. Ce sustii tu e compania de bere, nu Steaua.

4. Nu eu pot conduce Steaua mai bine, ci oricare alt investitor cu un dram de inteligenta care nu pute a branza. Au trecut 20 de ani de la revolutie si inca trebuie sa explic oamenilor ca nu poti cumpara ceea ce nu e de vanzare.

5. Suportati fratilor, suportati. Intre timp Steaua are datorii de 20 de milioane de euro catre persoana fizica George Becali, datorii care cresc in fiecare an si care vor culmina intr-un moment in care gibonul va zice brusc - Steaua e in faliment. Si atunci toti neinteresantii astia ca tine vor ramane cu berea in mana in fata televizorului si doar vor schimba programul pe meciurile cu Dinamo sau Rapid, poate Unirea Urziceni, in timp ce noi vom continua sa suferim pentru momente precum cele de acum, cand o masa de manipulati si indiferenti n-au ridicat un deget pentru a nu-i permite sa distruga Steaua.

1on06.08.2009 21:41

Io nu-nțeleg cum de n-a fãcut cancer la cap de la cât vorbește la telefon, în direct, cu pupincuriștii de la TV.

BAF-kimi07.08.2009 11:35

Da! Il vreau... mort.

KERATOCONUS07.08.2009 11:46

NU!!!

PS: Si o maimuta ar conduce clubul mai bine decat George Becali.

c0nVicT07.08.2009 11:46
1.bai ****!de felul meu sunt pacifist si un om bun, nu dau in ****!da' da, tie ti-as rupe capul! anunta-ma cind esti gata!

2.fara cuvinte!

3.nici eu nu merg in foarte multe deplasari, da' nici **** ca tine nu sunt! tu nu sustii nimic,esti doar agitator!

4.exact tu esti persoana care ne poate explica ce inseamna economia de piata! da-mi poti explica care e economia de piata la Steaua?cunosti ceva despre balanta contabila,venituri-cheltuieli?de audit intern ai auzit?fonduri de protocol,active-pasive,alea-alea?ia o pauza si fa un dus,mirosi a ****!

te pupa tata si sper sa nu mai postezi timpenii!un bann ti-ar prinde bine!

PS:e o mare diferenta intrea a gindi si a fi oaie!te simti?

Cred ca locul tau e pe www.cocalari.com

Am incheiat discutia.

Fane07.08.2009 11:49

@The Flyer & c0nVicT

Mutati-va pe privat va rog.

c0nVicT07.08.2009 12:21
1. Prietene, pana sa fie arestat Becali tot stadionul (sau in fine, majoritatea T2 si unele grupuri de la T1) scandau alaturi de peluze impotriva creditorului. Dar cum din fata televizorului nu prea se auzea bine ca era zgomotul de fond incet, nu prea ai de unde sa stii asta. Iar daca eu n-am cum sa te oblig sa tipi 90 de minute, tu de ce nu ma lasi pe mine sa tip ce vreau eu si ma huidui ? Sa cantati pentru Steaua n-ati fi capabili, dar la huiduieli nu va intrece nimeni. Nu inteleg asta, adica peluzele sunt obligate sa cante, si cand nu o fac, sunt huiduite ? Pai cine plm esti tu sa-mi zici mie ce trebuie sa fac, daca e sa o luam altfel ? Cat despre intalnit si batut, deh, cine stie cand o sa facem o mica vizita sa discutam mai indeaproape, ca as fi si eu dornic sa fiu injurat fata in fata, nu de dupa un gard.

2. Daca faci un exercitiu simplu de logica, n-ai cum sa te milogesti la un om pe care-l injuri.

3. De cand eu fac ceva pentru echipa asta in modul pe care-l inteleg eu si pe care tu nu o sa-l intelegi niciodata, iar tu esti un nimeni cu berea in mana. Ce sustii tu e compania de bere, nu Steaua.

4. Nu eu pot conduce Steaua mai bine, ci oricare alt investitor cu un dram de inteligenta care nu pute a branza. Au trecut 20 de ani de la revolutie si inca trebuie sa explic oamenilor ca nu poti cumpara ceea ce nu e de vanzare.

5. Suportati fratilor, suportati. Intre timp Steaua are datorii de 20 de milioane de euro catre persoana fizica George Becali, datorii care cresc in fiecare an si care vor culmina intr-un moment in care gibonul va zice brusc - Steaua e in faliment. Si atunci toti neinteresantii astia ca tine vor ramane cu berea in mana in fata televizorului si doar vor schimba programul pe meciurile cu Dinamo sau Rapid, poate Unirea Urziceni, in timp ce noi vom continua sa suferim pentru momente precum cele de acum, cand o masa de manipulati si indiferenti n-au ridicat un deget pentru a nu-i permite sa distruga Steaua.

1. Tu esti chiar asa de naiv sa crezi ca Becali a fost arestat pentru treaba cu masina? Da, recunosc, am tinut cu Becali in acea poveste pentru simplul motiv ca era un show ieftin menit sa distraga atentia de la alte probleme. Si chiar daca Becali ii sechestrase pe aia, si ii forta sa ii dea masina inapoi, pentru simplul motiv ca politia romana este incompetenta. Du-te tu la politie si asteapta sa iti gaseasca ei ceva ce ti-a fost furat. Ah, daca il arestau pentru chestii pe care chiar le-a facut, atunci DA. Atunci ziceam ca in sfarsit suntem fortati de UE sa facem ceva.

Ce te intereseaza pe tine cat de des sunt eu pe stadion? As avea argumente mai bune daca as fi acolo in fiecare etapa?

Poti sa strigi cat vrei asa cum pot sa strig si eu cat vreau sa acopar ceea ce vrei sa zici tu. Si tribunele canta pentru Steaua cand canta si peluzele, stai calm.

2. Eh nu? Il injuri in vazul lumii si te milogesti pe la spate.

3. Asa e, nu o sa te inteleg niciodata. Si nici nu vreau asta. Am pretentii mai mari de la viata. Ai inca o data dreptate, eu sunt un nimeni si tu esti cel putin Napoleon.

4. Crezi ca daca era asa de usor si rentabil nu se gasea nimeni pana acum sa cumpere Steaua? Viseaza in continuare! Accepta faptul ca un club de fotbal este o societate comerciala ce poate fi cumparata si vanduta. Asa functioneaza lumea. Daca eu cred ca pot sa fac o treaba mai bune decat Becali, imi gasesc niste parteneri de afaceri, dezvoltam o strategie, punem ceva ca garantie, luam un imprumut de la banca si cumparam clubul. Atunci o sa poti sa iei deciziile care iti convin tie pe banii tai. Ca tie ca spectator nu iti place ce face Becali nu prea intereseaza pe nimeni.

5. Hai sa iti explic ceva. Cand o societate comerciala intra in faliment, atunci primii la rand sa isi primeasca banii inapoi sunt creditorii. De abia dupa aia vin actionarii, angajatii sa isi ia salarille, partenerii de afaceri, etc. In Romania anului 2009, tu ai investi multi bani intr-o societate comerciala fara sa iti iei toate masurile de precautie? Eu cred ca nu.

Nu stii tu cat de interesat sunt eu de Steaua asa ca nu mai specula in privinta asta.

Si tribunele l-au injurat pe Becali cand si cat timp a fost nevoie! Vad ca voi continuati pentru ca traiti intr-o utopie.

BAF-kimi07.08.2009 12:22

Uite ce face nenorocitul, isi bate joc de Grazelak! FMM de cioban, si celor care nu vor ca el sa plece din Ghencea.

DelPiero1007.08.2009 13:19

Bai,sunt disperat.Nu-l mai sufar pe idiotul asta.Ce om ar putea sustine MIZERIA ASTA DE CIOBAN?Doamne,daca existi,ia Doamne scursura dintre noi...

peluzasudgirl07.08.2009 13:33
Becali PLEACA DIN Ghencea!!!FMM de cioban infect si apropo la plecare ia-ti si sustinatorii lingai dupa tine!!
Raduccio07.08.2009 14:47

Sper sa nu fiu injurat prea tare: raspunsul este NU, dar nu cred ca o sa scapam de el prea repede.

Uitati-va la ce oameni aleg sa investesca in fotbalul romanesc si intrebati-va: 'pe care as vrea sa-l vad in locul lui Ciobanului?'

- Borcica&Turcu? Au adut toate talentele care au murit sperante si le-au dat contracte uriase. Incearca de zeci de ani de zile sa ajunga in grupe... Au facut o echipa care ia bataie de la amatori si schiori... Ca la emisiunea aceea de 2 bani de pe MTV... NEXT!

- Jabba? Un fost puscarias care a luat o cioara si a vopsit-o. A adus jucatori buni (si prosti) pe bani multi. A vandut un mare talent la pret de nimic (probabil sa scape de vreun dosar). Posibil ca de fiecare data cand Dinamo va avea nevoie de trei puncte ca Timisoara va fi clientul lor.

Si n-a vrut sa dea un ban ca sa-si ia palmaresul si culorile inapoi. NEXT!

-Copos? Un zgarcit si un pervers. NEXT!

- Mititelu? NEXT!

- Pazkany? Nici nu stiu de unde sa incep. A facut foarte multe pentru CFR dar cu banii cui? Teoretic el n-are atatia bani pe hartie cat a bagat in echipa.

- Porumboiu? Pare a fi cel mai respectabil de aici. Sunt din Vaslui si stiu ca e un bun intreprinzator dar are si destule defecte ca patron. Cand se enerveaza da afara juma' de echipa incepand de la antrenor. Tot timpul cauta sa faca scandal si cam in fiecare an amentinta sa se retraga de la echipa.

Afaceristii respectabili din Romania (daca exista asa ceva) n-au ce cauta intr-un asemenea mediu.

O sa spuneti ca sunt un sustinator si e dreptul vostru dar nu stiu/nu vad cum o sa plece Becali din Ghencea si ce s-ar alege de Steaua daca ar pleaca. Voi pretindeti ca acceptati si Liga a 2-a doar sa aveti o echipa curata dar nimeni nu spune ca echipa va fi mai curata dupa ce va pleca oierul. Cum vi se par Sportul Studentesc si Progresul?

Poate vrea si Nicu gheara sa investeasca in fotbal... Sau poate Netoiu va dori sa-si faca revenirea in Liga 1...

Se poate mult mai rau!

Adrian07.08.2009 14:48

Hai ma scuteste-ma ca am mai auzit povestea asta. Probabil becalii e cel mai bun dintre ei. Se poate mult mai rau pe dracu!

«1171819202122»