FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Il vrei pe Gigi la Steaua?

«1161718192022»
MoWeed08.07.2009 21:42

Serios vorbind, ai trecut de clasa a 3-a? Si daca da, cum Doamne iarta-ma ai reusit?

The Flyer09.07.2009 09:15
bah sa fim seriosi ....o fi Becali cum o fi .....dar marka banu nu mai ziceti voi ca sio loat bani din Liga ....ca o investit in copii si juniori de 2 ori cat o loat ...atata stiti sa va bateti joc ...sa faceti skandal ....alcv ce mai stiti ? va zik o echipa ca Steaua nu merita niste prosty ca uni dintre voi ......pai ba cum p*** mea sa dai cu tortze in germania numa sa nu mai joace Steaua in cupele europene, poate aveti cv cu Becali dar cu Steaua ce aveti ?

Mergeti la meciuri si hiduitzi atata stiti sa faceti ...amintitiva ce galerie avea Steaua cu valencia ....eram remarkati peste tot in europa pt cea mai frumoasa galerie erau toti pt Steaua aku ce faceti stiti sa ziceti numa huaaa si suge ala si ala .....am putea loa exemplu de la Liverpool care canta toti pt echipa nu care zik hua la fiecare atingere de balon si la fotbalisti le tremura si floci pe ei

1 o iubesc pe mama

2 e Steaua !!!

as incepe o campanie anti prosti dar nam cu cn sa is cam multi pe aici !!

ia te uita,alt cretin analfabet care ne face prosti! :bananadance:

oligofrenule,du-te la scoala,termina 7 clase,cel putin,apoi vino sa ne inveti ce si cum!bai,frate,cocalarismul si prostia in Romania sunt nelimitate!

bijoux_bz30.07.2009 09:25

cum adica s-a impacat Becali cu fanii??? stie cineva ces-a intaplat mai exact la acea intalnire de aseara? cine avorbit si ce s-a discutat? articolul din prostsport e foarte vag ...

Daniel-Ionut30.07.2009 09:47

Si acum o sa se strige "Aai lããv iuu Giigiii ale ale aleee" ? :D:)

ady_ultras30.07.2009 10:30

ai lav iu in gura Gigi

The Flyer30.07.2009 11:17

CîKAt,cum ar spune tetelu in tetelia sa!

M.UIE JJ!MORI!

anti gigi30.07.2009 11:48

Gigi vorbeste prostii ca deobicei,Peluza Sud il va contesta mereu

masterboy30.07.2009 17:34
@masterboy

Bah oaie, dupa cum scrii tu, am mai multi ani de scoala decat ai tu varsta. Bah baiatule, daca scrii ca un analfabet cum te astepti sa te ia cineva in serios?

Bugetul Stelei ar trebui sa fie in sezonul asta vreo 15 milioane de euro. Asta pentru ca stapanul tau a incasat vreo 25 de milioane sezonul trecut si a declarat chiar el ca da 600.000 de euro pe luna la Steaua. Asta inseamna ca a cheltuit 7 milioane 200 de mii de euro intr-un an. Daca stapanul tau e asa stelist si da atat de multi bani la club, unde au disparut restul banilor?

Argumente am adus de sute de ori. Ti-am zis sa citesti articolele alea, ti-am dat si link. Ai acolo toate argumentele. Dar probabil datorita lungimii unui articol nu esti capabil sa-l citesti de la un cap la altul fara sa te ia durerea de cap...

Ce penal, cum poti bah buruiana sa faci tu bugetul Stelei, ai invatat matematica la gradinita si vrei sa ne arati si noua ca stii adunarea? Nu vezi ca te faci de rusine? Oare nu a fost de ajuns ca s-a facut de ras hadrian minune mai sus cu problemele lui de logica, trebuie sa ne arati si tu ca esti dus de pe lumea asta? Cum poti tu ba sa faci calcule cu bugetul Stelei? Ai tu ceva habar de finantele clubului? Bagi niste sume dupa cum iti vine prin cap? Auzi la el:.. bugetul AR TREBUI sa fie 15 mil. Si mai tragi si concluzii dupa aceea? Bai cum traiesc oamenii ca tine ca nu te vad in stare sa duci lingura la gura. Nu vezi ca esti penal?

Cum poti sa scrii tu mah buruiana ca vrei clubul inapoi? Cum v-ati trezit voi din Brasov , alba iulia si mai stiu eu unde ca vreti clubul inapoi? Nu va ajung boschetii vostrii in care locuiti, vreti voi Steaua. Voi care v-ati nascut prin 90 strigati 62 , va vreti clubul inapoi? eu cred ca de fapt vreti 69 dar nu va dati seama. Becali a cumparat clubul cu bani grei si voi niste rupti in cur va vreti clubul? bah penalule, tu esti uimitor.

Si Becali e singurul patron de club din Romania care vrea sa dea bani pe Tanase pe foamea asta de bani. Ce nu-ti convine tie buruiana, nu e bine ca vrea sa dea 1,5 mil euro pe tanase, tot nu e suficient pentru tine, buruiana? Vrei sa plece Becali, nu baga destui bani ca sa te satisfaca, nu-i asa buruiana, ca nu iti iese tie la calculul bugetului. Nu te mai chinui sa raspunzi ca nu dau doi bani pe ragetele tale cimpanzeice.

Adrian30.07.2009 20:23

Ia uitati de unde a sarit becalianul. Hopa... e erou acum. A batut Steaua cu 3 la 0 o echipa de desculti si deja e tare-n clanta. La fel ca cimpanzeul pe care il linge in fund in fiecare zi.

Bai masterbato, du-te frate si masturbeaza-te uitandu-te la poze cu gigii in postura de Clark Gayble si scuteste-ne.

Da bai oaie, noi vrem clubul inapoi pentru ca noi nu suntem atat de prosti ca tine ca sa credem ca Gigi vrea sa dea bani pe tanase. Daca voia sa dea bani pe tanase, erau dati. Dar asa face oferte ca sa isi ajute verii, ca deh.. aia iau comision din salariul fotbalistului si se pare ca Koln nu vrea sa dea mai mult de 300 de mii de euro pe sezon... hmmm... E greu sa gandesti, nu?

Bovina ambulanta, stii de ce a zis omul de mai sus ca ar trebui bugetul sa fie 15 milioane? Pentru ca atat a castigat Steaua in sezonul trecut. Meciuri, CL, sponsorizari, televizri, etc. Atat au bagat in buzunar.

Bovina ambulanta, daca te uiti la cluburile mari, astea isi stabilesc bugete tot mai mari in fiecare an. De ce? Ca sa poata face fata si sa tina pasul cu performanta. 15 milioane pentru un club ca Steaua ti se pare mult?

Pai, daca anul trecut au castigat 15 mil, crezi ca nu pot castiga si anul asta macar atat? NU?

Pai da. Ca nu pot. Ca becalii nu a bagat bani. Becalii a luat bani de la echipa. Doar tu vezi ca a bagat.

Esti foarte prost. Atat de prost incat nici nu o sa ma obosesc sa iti dau warn sau ban. Ii las pe altii, daca chiar vor sa o faca. Prefer sa te vada lumea aici. Sa vada ce postezi, sa vada cat de prosti sunt becalistii si ce idei tampite aveti.

MoWeed30.07.2009 20:57
Ce penal, cum poti bah buruiana sa faci tu bugetul Stelei, ai invatat matematica la gradinita si vrei sa ne arati si noua ca stii adunarea? Nu vezi ca te faci de rusine? Oare nu a fost de ajuns ca s-a facut de ras hadrian minune mai sus cu problemele lui de logica, trebuie sa ne arati si tu ca esti dus de pe lumea asta? Cum poti tu ba sa faci calcule cu bugetul Stelei? Ai tu ceva habar de finantele clubului? Bagi niste sume dupa cum iti vine prin cap? Auzi la el:.. bugetul AR TREBUI sa fie 15 mil. Si mai tragi si concluzii dupa aceea? Bai cum traiesc oamenii ca tine ca nu te vad in stare sa duci lingura la gura. Nu vezi ca esti penal?

Cum poti sa scrii tu mah buruiana ca vrei clubul inapoi? Cum v-ati trezit voi din Brasov , alba iulia si mai stiu eu unde ca vreti clubul inapoi? Nu va ajung boschetii vostrii in care locuiti, vreti voi Steaua. Voi care v-ati nascut prin 90 strigati 62 , va vreti clubul inapoi? eu cred ca de fapt vreti 69 dar nu va dati seama. Becali a cumparat clubul cu bani grei si voi niste rupti in cur va vreti clubul? bah penalule, tu esti uimitor.

Si Becali e singurul patron de club din Romania care vrea sa dea bani pe Tanase pe foamea asta de bani. Ce nu-ti convine tie buruiana, nu e bine ca vrea sa dea 1,5 mil euro pe tanase, tot nu e suficient pentru tine, buruiana? Vrei sa plece Becali, nu baga destui bani ca sa te satisfaca, nu-i asa buruiana, ca nu iti iese tie la calculul bugetului. Nu te mai chinui sa raspunzi ca nu dau doi bani pe ragetele tale cimpanzeice.

Bah oaie cu un singur neuron, eu mai am si un creier care e capabil sa gandeasca nu sa asimileze tot ceea ce vad la TV fara sa-si puna nici o intrebare.

Pai mah ovina proasta, orice dobitoc(da, chiar si tu) poate sa isi dea seama cu usurinta suma de bani care a intrat in club sezonul trecut daca chiar VREA SA GANDEASCA. Ti-am explicat mai sus de ce trebuie sa fie bugetul ala dar tu ori esti incapabil sa intelegi ori vrei sa ne enervezi. Daca mult iubitul tau idol iubeste Steaua si vrea sa investeasca in ea, unde mama dracu au disparut banii aia? Iubitul tau stapan, nu numai ca nu investeste, ba mai si castiga bani de pe urma Stelei

Oaie, sunt stelisti mult mai mari prin Cluj, Iasi sau Constanta decat vei fi tu vreodata mah. Ai petrecut tu vreodata 2 zile pe drum pentru a vedea pe Steaua(aici vorbesc strict despre cei din Cluj, Oradea, Arad, Iasi, etc; ma exclud pe mine din discutie --sau mai pe mintea ta, vorbesc despre altii, nu ma laud)? Brasovul si Alba Iulia sunt orase mult mai frumoase decat comuna de unde te tragi tu. Noi macar avem canalizare, nu "privata" in fundu curtii tapetata cu poze cu stapanul Becali...

Stai mai intai sa dea banii aia pe Tanase oaie. Nu de alta dar s-ar putea sa te trezesti ca acea cutiuta magica numita televizor te-a mintit...

LDS30.07.2009 21:31
[...]

@ Adrian & Mo Weed: Decât sã-i rãspundeți pe limbajul lui, mai bine îi dãdeai un ban scurt, la obiect și cuprinzãtor, pe mãsura jegului care emanã din acestã postare.

Nu e corect, de vreme ce l-ați pe redondo, care de bine de rãu se adresa civilizat, în vreme ce alte specimene pot insulta în voie. Am vãzut asta și la articolul lui Lari.

Adrian30.07.2009 21:37

LDS

Atat eu cat si MoWeed am fost implicati direct in "discutii" (ca nu pot fi numite discutii ce am avut cu el) cu acest utilizator. Omul are probleme dar, datorita oamenilor ca redondo sau xray, oameni care provoaca stelisti si se dau nevinovati iar apoi se plang si fac circ, am luat hotarare ca, daca intri in discutii cu aceste specimene, sa ii lasi pe alti mozi sa dea banul sau warnul. Ca sa nu se interpreteze cum ca as avea eu ceva personal cu el si ca l-am banat doar pentru ca nu mi-a placut mie ce a zis.

Vor fi alti moderatori care vor vedea ce a scris omul, moderatori care nu au intrat in contact cu el si, daca vor considera ca a gresit, il vor sanctiona.

Pana una, alta, eu si MoWeed ne-am purtat cu el ca simpli useri ai siteului.

Maye30.07.2009 21:53

Eu nu vreau sa ii dea nimeni ban..eu vreau sa il bat!

fredysteaua30.07.2009 21:55

deci asta piticu asta sau cum il cheama

zice voi sunteti prosti si VOI faceti VOI huiduiti

si apoi zice amintitiva ce galerie avea Steaua cu valencia... ERAM !

pai stai asa bah zici ca VOI sunteti prosti si apoi ca TU ERAI GALERIE TARE pai dc nu vii tu asta GALERIA TARE sa faci GALERIE TARE si la meciu asta cu motherwell si sa nu il mai injure lumea pe Gigi IUBIREA TA MICA SI PERVERSA si vii tu frumos GALERIE TARE si faci atmosfera.

iti urez multa bafta!

PS: bravo Maye =))) auzi el nu vrea sa ii dea ban el vrea sa il bata =)))))))))))))))))))) asta e atitudinea :steag_sah_mic: luati exemplu!

MoWeed30.07.2009 22:36

Eu i-am raspuns pentru ca, fiind direct implicat(imi raspundea mie in postarea aia), nu am vrut sa se interpreteze ca as abuza de postura de moderator pentru a inchide gura celor care ma contrazic.

@Maye

Nu esti singurul...

bodanelu31.07.2009 07:07

pam pam l-am rezolvat :)

Virgil31.07.2009 07:55

Becali la Steaua? Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

uuuuuuuuuuuuu...

LDS31.07.2009 09:19
LDS

Atat eu cat si MoWeed am fost implicati direct in "discutii" (ca nu pot fi numite discutii ce am avut cu el) cu acest utilizator. Omul are probleme dar, datorita oamenilor ca redondo sau xray, oameni care provoaca stelisti si se dau nevinovati iar apoi se plang si fac circ, am luat hotarare ca, daca intri in discutii cu aceste specimene, sa ii lasi pe alti mozi sa dea banul sau warnul. Ca sa nu se interpreteze cum ca as avea eu ceva personal cu el si ca l-am banat doar pentru ca nu mi-a placut mie ce a zis.

Vor fi alti moderatori care vor vedea ce a scris omul, moderatori care nu au intrat in contact cu el si, daca vor considera ca a gresit, il vor sanctiona.

Pana una, alta, eu si MoWeed ne-am purtat cu el ca simpli useri ai siteului.

Pãi acum sunteți moderatori, nu mai sunteți "simpli useri ai siteului". Ca moderatori aveți unele privilegii, iar întotdeauna atunci când apar privilegiile trebuie sã aparã în contrabalans și obligațiile.

În clipa în care îl vezi pe unu' cã o ia razna pe arãturã și începe sã lase în pixeli considerațiuni jignitoare sau expresii vulgare la adresa altor parteneri de discuție, voi, ca moderatori, n-ar trebui sã intrați dupã el pe tarla, ci doar sã-i închideți poarta de acces, definitiv sau pentru o perioadã. La fel ar trebui sã procedați și cu cei care au o problemã cu "limba gramaticã". Dacã nu le corectați voi postãrile, atunci mãcar atenționați-i. Nu de alta, dar ne facem râs, mai ales acum de când s-au deschis și niște topice care privesc gramatica limbii române. Am vãzut o grãmadã de postãri cu gogoși de genul "degeaba cere-ți sã", "v-a fi bine", "lua-ți", etc.

S-avem pardon, dar când spui "ne-am purtat cu el ca simpli useri ai siteului" asta sunã exact cum spun miniștrii ãia care și-au redus salariile cu douãzeci la sutã din solidaritate cu criza.

Sper sã nu interpretezi greșit aceste considerațiuni, ca pe o încercare de a o face pe deșteptu' sau mai știu eu ce. Îți spun aceste lucruri cu prietenie, îți dau un sfat dintr-un punct de vedere personal, atât și nimic mai mult...

Adrian31.07.2009 09:27

LDS

Asa am procedat inaintea si nu a fost bine. Nu a fost bine pentru ca respectivii avertizati s-au simtit nedreptatiti si s-au dus sa faca offtopic pe topicul de reclamatii. Lor li se pare ca regulamentul nu li se aplica si tot timpul gasesc scuze ca sa isi dovedeasca nevinovatia. Ba ca nu au vazut mesajele de avertizare, ba ca i-am atentionat prea repede, ba ca aia nu era clona, e contrul sotiei sau a colegului de servici, ba ca nu am fost destul de clar in mesajul de avertizare. Nu ai ce sa le faci la astia decat sa ii banezi direct. Si, din pacate, nu pot sa fac asta.

Alinut.31.07.2009 09:31

orasul care a spus nu somnului

masina care a spus nu marimii

suporterii care au zis nu prostiei

LDS31.07.2009 10:31
LDS

Asa am procedat inaintea si nu a fost bine. Nu a fost bine pentru ca respectivii avertizati s-au simtit nedreptatiti si s-au dus sa faca offtopic pe topicul de reclamatii. Lor li se pare ca regulamentul nu li se aplica si tot timpul gasesc scuze ca sa isi dovedeasca nevinovatia. Ba ca nu au vazut mesajele de avertizare, ba ca i-am atentionat prea repede, ba ca aia nu era clona, e contrul sotiei sau a colegului de servici, ba ca nu am fost destul de clar in mesajul de avertizare. Nu ai ce sa le faci la astia decat sa ii banezi direct. Si, din pacate, nu pot sa fac asta.

Eu mã refer strict la expresiile jignitoare și la greșelile gramticale. Jignirea e jignire, înjurãtura e înjurãturã, gâlma gramaticalã se vede de la o poștã. Pentru astea nu pot fi gãsite nici scuze, nici cine știe ce alte subterfugii. Ca moderator, ar trebui sã folosești avertismentul sau sancțiunea, în locul replicii, care este apanajul oricãrui user obișnuit.

bodanelu31.07.2009 11:00

copilasi sunteti off-topic :console:

c0nVicT31.07.2009 14:05

Vad ca unii utilizatori si admini ai forumului continua sa jigneasca multa lume care merge la tribuna pentru simplul motiv ca nu il injura pe Becali. Ni se spune ca suntem oile sau sclavii lui Becali.

Voi nu intelegeti ca va luptati cu morile de vant? Il injurati de 2 ani de zile si tot nu se intampla nimic. Nu vinde echipa si nici nu are de gand. A aflat o tara intreaga ca peluzele nu il inghit, v-ati atins scopul. Mai mult nu o sa reusiti sa faceti nici daca zbierati 100 de ani. Tribuna a fost destul de desteapta sa inteleaga acest lucru, peluzele se pare ca nu.

Tribuna a inteles ca acest conflict (Becali vs. galerie) face rau echipei, peluzele in schimb au idei putine dar fixe. Cand ma uit la unii membrii ai galeriei, imi e rusine ca sustinem aceeasi echipa. Unii din voi sunt niste scursuri ale societatii care in lipsa de alte ocupatii vin la stadion sa injure si sa se bata cu jandarmeria. Nu prea va intereseaza meciul, nu prea va intereseaza tactica, important e sa aveti acele 15 minute de "celebritate" inainte sa va intoarceti la vietile voastre neinsemnate.

Nu numai ca stricati atmosfera,dar mai costati si bani. In loc sa platim jucatorii (Onicas are 1000 € pe luna), trebuie sa platim amenzi din cauza unor imbecili ca unii din voi care tin neaparat sa intre pe teren sau sa scrie niste injuraturi pe niste bannere. Sper sa va bata jandarmii pana o sa va opriti. Mi-e insa teama ca nu o sa va opriti nici cand nu o sa avem voie sa jucam in cupele europene cate un sezon.

Nu va place atunci cand Becali murdareste gloriile Stelei? OK, nici mie. Dar parca am citit aici un articol in care era injurat si Dumitriu pentru ca era de alta parere cu voi.

Nu ne mai faceti de ras!

MoWeed31.07.2009 14:42
Vad ca unii utilizatori si admini ai forumului continua sa jigneasca multa lume care merge la tribuna pentru simplul motiv ca nu il injura pe Becali. Ni se spune ca suntem oile sau sclavii lui Becali.

Voi nu intelegeti ca va luptati cu morile de vant? Il injurati de 2 ani de zile si tot nu se intampla nimic. Nu vinde echipa si nici nu are de gand. A aflat o tara intreaga ca peluzele nu il inghit, v-ati atins scopul. Mai mult nu o sa reusiti sa faceti nici daca zbierati 100 de ani. Tribuna a fost destul de desteapta sa inteleaga acest lucru, peluzele se pare ca nu.

Tribuna a inteles ca acest conflict (Becali vs. galerie) face rau echipei, peluzele in schimb au idei putine dar fixe. Cand ma uit la unii membrii ai galeriei, imi e rusine ca sustinem aceeasi echipa. Unii din voi sunt niste scursuri ale societatii care in lipsa de alte ocupatii vin la stadion sa injure si sa se bata cu jandarmeria. Nu prea va intereseaza meciul, nu prea va intereseaza tactica, important e sa aveti acele 15 minute de "celebritate" inainte sa va intoarceti la vietile voastre neinsemnate.

Nu numai ca stricati atmosfera,dar mai costati si bani. In loc sa platim jucatorii (Onicas are 1000 € pe luna), trebuie sa platim amenzi din cauza unor imbecili ca unii din voi care tin neaparat sa intre pe teren sau sa scrie niste injuraturi pe niste bannere. Sper sa va bata jandarmii pana o sa va opriti. Mi-e insa teama ca nu o sa va opriti nici cand nu o sa avem voie sa jucam in cupele europene cate un sezon.

Nu va place atunci cand Becali murdareste gloriile Stelei? OK, nici mie. Dar parca am citit aici un articol in care era injurat si Dumitriu pentru ca era de alta parere cu voi.

Nu ne mai faceti de ras!

Mie imi este rusine ca un procent semnificativ din cei care se numesc stelisti inca-l mai sustin/suporta pe acest jeg. Imi este rusine ca o parte din cei de la tribune ii huiduie pe cei din peluza(apropo, de ceva vreme Jiji este contestat, nu injurat; e o diferenta) cand il contesta pe Jiji.

Contestatarii lui Becali au inteles ca ignorand o problema, aceasta nu va disparea. De fapt am ajuns in situatia de azi tocmai pentru ca l-am ignorat pe jeg prea mult timp. Daca abandonam protestul facem mai mult rau echipei decat daca-l continuam.

Eu va inteleg atitudinea asta de resemnare, din cate vad este o caracteristica a neamului roman. Dar daca nu aveti curajul sa luptati pentru un ideeal, pentru o Stea curata din toate punctele de vedere, macar nu ii huliti pe cei care au curajul sa faca asta

bijoux_bz31.07.2009 14:49
orasul care a spus nu somnului

masina care a spus nu marimii

suporterii care au zis nu prostiei

buna asta !!!

Aviz pentru galerie... sa faceti un banner

«1161718192022»