Mah fratilor... bun.. daca renunta Becali la noi... cine naiba ne preia ? Credeti acuma ca clubul se auto-finanteaza ?.. hai sa gandim ceva... din cate am inteles, Abramovic se baga in alcatuirea echipei la Chelsea... au succese.. bun.. cu scandalurile e alta treaba... cand stam si ne uitam la un anume Borcea, muresan, Copos, mititelu, porumboiu, paskany, stan... iti vine sa te dai cu capul de pereti. Nu sunt nici pro Becali (am argumentele mele), dar nici contra (idem) ... atat timp cat el baga bani in echipa (sa recunoastem... de la 50 de mii salarii, la prime de minim 100.000 pentru obiectivele mari, este o diferenta). Stam sa ne gandim... ce faceam noi acum cativa ani ?... cand fiecare jucator care aparea, era luat in strainatate, si facut petarda...
Lucruri pozitive:
- pastrarea lotului
- investitii majore in infrastructura
- salarii mari pentru jucatori, astfel aparand si jucatori de valoare in campionatul nostru
- ADUCEREA LUI MM Stoica (de departa cel mai bun lucru facut de el)
Nu stiu ce credeti voi... insa totusi, cu Becali am reusit sa scoatem fata in Europa. Bineinteles, ca se datoreaza asta si antrenorilor, si jucatorilor (sa nu ma intelegeti gresit), insa fara el, sunt sigur ca repetam "succesele" din anii trecuti.. eliminari premature cu FC Saint Gallen. In fine... fotbalul a avut de castigat cu Becali, insa a si avut de pierdut mult... asta din pacate... este adevarat
Lucruri negative:
- scandaluri peste scandaluri
- acte de coruptie la cel mai inalt nivel
- liste negre la fiecare perioada de transferuri
- greseli de management (in ultima perioada).
In orice caz... vreau doar sa zic atat... in cazul in care cineva ne'ar prelua echipa, as fi de acord cu schimbarea lui Becali... insa daca nu este nimic sigur, atunci.. imi pare rau.. sa ramana