FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Il vrei pe Gigi la Steaua?

«123422»
metzzz15.05.2008 21:36
Sincer imi doresc... da' totusi... nu prea vad bogatanii astia ca se uita prin Europa de Est.

Ilie Nastase , satisfacut ??

AdrianUltras2515.05.2008 21:38

prin 2004 becalii a refuzat o oferta de a vinde Steaua unui miliardar rus pt 50 mil euro.

prin 2004 becalii a refuzat o oferta de a vinde Steaua unui miliardar rus pt 50 mil euro.

1on15.05.2008 21:50

alexinho:

Uitã-te câte nume s-au vehiculat la Rapid dupã ce a anunțat Copos cã vrea sã vândã clubul.

Privitor la sondajul de pe steliști.ro, sincer, mie mi se par puțini 51 % care au rãspuns DA. Mã așteptam la undeva peste 60 ÷ 65 %. Cã la câți proști scriu pe-acolo... N-a înnebunit niciun stelist; ãia care au votat DA nu sunt steliști, sunt azi "steliști", ieri "dinamoviști", mâine "ceferiști", poimâine "uniriști urzicenieni". Majoritatea habar n-au nici când a fost înființat clubul nostru, nici mãcar câți stâlpi de nocturnã are stadionul.

Matteo15.05.2008 22:58

bine punctat....

David_Steaua200716.05.2008 06:22

Deci....Nu Nu Nu!!

bijoux_bz16.05.2008 06:32

traiasca ciobanii. dar nu in Ghencea.

CIOBANE FA-NE SA NE FIE DOR DE TINE

MoWeed16.05.2008 06:35

Sondajul asta e ordonat de masoneria maghiara:)))

racky16.05.2008 06:37
Mah fratilor... bun.. daca renunta Becali la noi... cine naiba ne preia ? Credeti acuma ca clubul se auto-finanteaza ?.. hai sa gandim ceva... din cate am inteles, Abramovic se baga in alcatuirea echipei la Chelsea... au succese.. bun.. cu scandalurile e alta treaba... cand stam si ne uitam la un anume Borcea, muresan, Copos, mititelu, porumboiu, paskany, stan... iti vine sa te dai cu capul de pereti. Nu sunt nici pro Becali (am argumentele mele), dar nici contra (idem) ... atat timp cat el baga bani in echipa (sa recunoastem... de la 50 de mii salarii, la prime de minim 100.000 pentru obiectivele mari, este o diferenta). Stam sa ne gandim... ce faceam noi acum cativa ani ?... cand fiecare jucator care aparea, era luat in strainatate, si facut petarda...

Lucruri pozitive:

- pastrarea lotului

- investitii majore in infrastructura

- salarii mari pentru jucatori, astfel aparand si jucatori de valoare in campionatul nostru

- ADUCEREA LUI MM Stoica (de departa cel mai bun lucru facut de el)

Nu stiu ce credeti voi... insa totusi, cu Becali am reusit sa scoatem fata in Europa. Bineinteles, ca se datoreaza asta si antrenorilor, si jucatorilor (sa nu ma intelegeti gresit), insa fara el, sunt sigur ca repetam "succesele" din anii trecuti.. eliminari premature cu FC Saint Gallen. In fine... fotbalul a avut de castigat cu Becali, insa a si avut de pierdut mult... asta din pacate... este adevarat

Lucruri negative:

- scandaluri peste scandaluri

- acte de coruptie la cel mai inalt nivel

- liste negre la fiecare perioada de transferuri

- greseli de management (in ultima perioada).

In orice caz... vreau doar sa zic atat... in cazul in care cineva ne'ar prelua echipa, as fi de acord cu schimbarea lui Becali... insa daca nu este nimic sigur, atunci.. imi pare rau.. sa ramana :|

A facut bine zis, dar asta e de domeniul trecutului, se vede ca sa subtiat portofelul, nu vezi ca vinde tot ce e de vandut si cumpara jucatori de 50.000 cu 10.000 salariu, adica readuce echipa la stadiul la care a luat-o de la Paunescu. Nu vezi ca trage sa-i vanda pe Dica si pe Goian, nu-si permite sa-l tina pe Mendosa la 350.000 salariu, de Habibou nu plang, mai are mult de invatat, iar daca s-ar aduce un jucator valoros in locul lui Dica nu as plange nici dupa ala, insa de Mendosa si Goian imi pare rau, am inteles ca vrea sa-l dea si pe Zapata, pai daca il da si pe Zapata eu imi bag ceva in ea de echipa, cred ca singurul mod in care il putem determina pe Becali sa plece e sa boicotam meciurile, sa nu se mai duca nici un suporter la meciuri sa lasam doar niste banere, REVOLUTIE sa scapam de cioban.

bijoux_bz16.05.2008 06:42

eu sunt total de acord. daca mai pleaca jucatori importanti trebuie sa facem ceva. pana la urma trebui sa avem si noi ceva de spus

frunji16.05.2008 06:53

NU!!! M-am saturat de el....L-a dat aiurea afara pe Elton si vad ca acum o sai dea si pe MENDOZA SI HABIBo... CE sa mai zic ..... :no:

The Flyer16.05.2008 06:56

categoric,NU!

MORI CIOBANE!SI PINA LA ACEST ISTORIC MOMENT,PLEACA DIN Ghencea!

DelPiero1016.05.2008 07:57

Ce intrebare de baraj!Numai NU ar trebui sa fie raspunsul ...

bodanelu16.05.2008 08:13

@mods, @admins se poate muta sondajul pe prima pagina? acolo are sanse sa intre mult mai multa lume...

GOD16.05.2008 08:23

Si Eu am gresit.

DA=NU

AFARA CIOBANE!ne dai speranta ca aduci etc etc,si aduci bananieri de ii ti juma de sezon si porma ii dai afara.

cu Lovin si cu Banel nici Liga 2 nu castigam.

MoWeed16.05.2008 08:27

Fiti si voi atenti oamenilor :wall:

Bogdan4Steaua16.05.2008 08:59

Mi-e scarba de ce se intampla pe site-urile Gazetei Sporturilor. Nu vorbesc doar de sondajele in sine, ci de titlurile care apar zilnic: " Suporterii Stelei: sa ramana Becali!".

De unde pana unde acel site reprezinta vocea suporterilor?

1. Respectivul site nu reprezinta vocea unanima a suporterilor, intrucat oricine poate vota.

2. La un procent de 51% - 49%, cum se poate trage o concluzie referitoare la sondaj?

Titluri de acest gen ne fac rau si dezinformeaza opinia publica. Cititorii GSP-ului(o parte din ei) chiar vor crede ca Becali este dorit la Steaua. De aceea nu scapam de acest "complex" numit Becali.

MoWeed16.05.2008 09:01

Ce diferenta intre sondajul asta si cel postat pe prima pagina...

bodanelu16.05.2008 09:08

da.. chiar asta vruiam si eu sa remarc. o diferenta destul de mare.

MoWeed16.05.2008 09:10

Cred ca a votat Victor de 21 de ori.... :cursing:

stelistu_616.05.2008 09:15

Afara cu ciobanu`... nu mai are ce cauta la Steaua !

bodanelu16.05.2008 09:17

la mine apar 23 de nu-uri :D

si nu cred ca poti vota de mai multe ori de la acelasi ip

MoWeed16.05.2008 09:21

Acum sunt 29. Ce naiba? :unsure:

stelistu_616.05.2008 09:30

da [ 3 ] ** [4.84%]

nu [ 59 ] ** [95.16%]

mircea_zion16.05.2008 09:33

Nu!

weeezer16.05.2008 09:54

Aveeti si voi un fix cu Victor... una doua, sariti pe om pentru ca vede si spune si lucrurile bune pe care (totusi, tre sa recunoastem) le-a facut Gigi. Eu unul il respect pentru simplul fapt ca, judecand dupa numarul de posturi si useri "anti-Victor" de pe forumul asta, nu si-a bagat inca picioarele, si inca mai posteaza si ne tine la curent cu una alta din interiorul clubului.

On topic: 7000 de votanti pe stelisti.ro in nici un caz nu e un esantion reprezentativ pentru nici un fel de statistica de pe lumea asta. 100-200, cati vor vota aici, cu atat mai putin. Si eu sunt pentru plecarea lui Gigi, dar ce rezolvam daca ne demonstram noua, unii altora (care, cel putin aici, suntem de aceeasi parte a baricadei, majoritatea) ca e bine ca omul sa plece?

Nu poate AISS sa faca ceva? Nu ma pricep la chestii de genul asta, dar nu se pot pune niste linkuri, niste applet-uri sau ceva de genul asta pe niste site-uri mai "de larga folosinta", care sa trimita cititorii catre un astfel de poll? In felul asta ar avea mult mai multi suporteri acces la votare, si poate sondajul va fi mai reprezentativ...

«123422»