FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Il vrei pe Gigi la Steaua?

«12345622»
bodanelu16.05.2008 21:19

sunt si eu curios unde sunt acei 408 oameni care au votat pro Becali pe pagina principala. de ce nu va expuneti parerile aici?

anunnak17.05.2008 01:38

Nu,nu as vrea sa ramana acest personaj la Steaua!!!

1) ce jucatori a adus acest personaj ca sa inlocuiasca ce a vandut si ce vrea sa vanda?

2) nu cred ca acest club nu se poate autofinanta si ca a fost vreodata cu adevarat in vreo problema.

3) acest personaj a cumparat pe nimic jucatori si i-a vandut apoi de 10 ori mai scump,strategia unui speculant.Voi credeti ca banii au ajuns la club sau in buzunarul lui?

4) cati bani a primit din drepturi TV,cupele europene,vanzari de jucatori,bilete si abonamente,sponsori,LPF,vanzari marfa cu sigla Stelei?faceti o socoteala,am impresia ca scoate cel putin 20 de mil euro anual.Unde se duc banii?cumva la club?eu nu cred ca intra in conturile clubului ci probabil se duc prin cazinouri si barbut ca parca am vazut la TV ca joaca pe zeci de milioane de euro barbut.N-are bani de jucatori?poftim?sa fim seriosi...

5) ce personaje exista in conducerea echipei? Argaseala care este un noname,Ilie care este un moliceanu si nici nu prea are ce sa faca ca Becali il scoate din minti.Nu a-ti vazut ca vroia sa-si dea demisia?Lacatus...care,saracu...n-a avut niciodata o echipa mai de Doamne ajuta,se multumeste si el ca e la Steaua si nu in ultimul rand Teia Sponte...care ce a facut?no name...

6) din cauza lui a ajuns sa ne urasca multi,sa nu mai vina jucatori,sa plece jucatori...si a indepartat toti profesionistii care vroiau performanta si seriozitate la club(vezi Ienei).

7) nu vreau raul echipei si nici a suporterilor,insa acest personaj ne face de rusine blazonul si tara.S-a dus vestea lui prin toata Europa.Trebuie sa plece,Steaua e mulsa de bani,de prestigiu si onoare.Am ajuns jucaria unui sclav al banului.Daca-l mai suportam inseamna ca ne meritam soarta.

metzzz17.05.2008 10:06

anunnak , ce spui tu e adevarat , dar atat timp cat unii il vad ca pe Mesia al Romaniei nu o sa scapam prea curand de el , decat doar daca se intampla vreun asasinat.

Dupa cum ai vazut cei care posteaza pe forum au votat contra , iar pe prima pagina cei care habarnau despre ce se vorbeste aici , se rasfrange asupra procentelor , care nu sunt cu prea mult contra.

AdrianUltras2517.05.2008 11:38

Pai e destul de clar cum sta treaba.

Pe pagina principala intra si nonstelisti si voteaza la fel cum au facut pe gesepe.

eu zic ca sondajul de aici e mult mai aproape de adevar.

ADDA PRINTZESA17.05.2008 11:51

inca o data nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Marius17.05.2008 12:05
Pai e destul de clar cum sta treaba.

Pe pagina principala intra si nonstelisti si voteaza la fel cum au facut pe gesepe.

eu zic ca sondajul de aici e mult mai aproape de adevar.

Nu neaparat. Eu cred ca sondajul acela e mai aproape de adevar. Traim intr-o democratie (sic!) si este normal sa avem pareri impartite. Sunt oameni care il vor pe Becali la Steaua - si? Nu poti sa spui despre ei ca nu sunt stelisti sau ca sunt "mai puti" stelisti. Pur si simplu vad lucrurile in alt fel, au o alta opinie pe care si-au exprimat-o si cu asta basta.

Nu trebuie nimeni blamat pentru faptul ca are o alta parere despre Becali.

E ca si cum ai spune ca cei care l-au votat pe Vadim in 2000 la prezidentiale sunt "mai putin" romani. Nu, pur si simplu si-au exprimat liber optiunea. In asta consta libertatea de exprimare.

AdrianUltras2517.05.2008 17:23

totusi, 93-8 zic eu ca e destul de clar!

Gigi Becali nu e dorit la echipa.

amarel17.05.2008 17:26

@adrianultras25

Nu-ti fa iluzii, vor spune ca suntem o adunatura de golani, nereprezentativa pt suporterii Stelei ,eu ma intreb insa cum naiba de-a iesit 51% in sondajul ala, ..mi se pare imposibil, doar daca il tin sercet(sondajul) si voteza numai ei, oamenii lui Becali !!

Fishu17.05.2008 21:09

Sa plece din Ghencea !

AFARA CU EL !!!!!!!!!! ~

La unii le e frica ca daca pleaca Becali , nu o sa mai vina nimeni sa investeasca la Steaua , fitzi sigur ca daca pleaca Becali o sa vina un investitor care e dispus sa investeasca foarte multi bani , sunt sigur de asta !

.Ax3L.19.05.2008 18:30

ce bine ar fi sa fie investitor la Steaua DINU PATRICIU cel mai bogat roman el e destept fata de Becali din toate punctele de vedere. totusi momentan ramane un vis cine stie

vasea sinaia19.05.2008 19:39
nu
dragos0820.05.2008 18:52
@adrianultras25

Nu-ti fa iluzii, vor spune ca suntem o adunatura de golani, nereprezentativa pt suporterii Stelei ,eu ma intreb insa cum naiba de-a iesit 51% in sondajul ala, ..mi se pare imposibil, doar daca il tin sercet(sondajul) si voteza numai ei, oamenii lui Becali !!

sondajele au fost intotdeauna in Romania mijloace de manipulare a celor nehotarati (sau a celor care nu prea sunt in stare sa judece)....sau mijloace de propaganda...uitati-va in politica:2 partide vin cu rezultate diferite la aceleasi intrebari si cu diferente de 20-30 de procente!!!

2.pleaca Becali,cine vine?...mai intai sa plece,ca de venit are cine sa vina...Steaua e echipa fanion a Romaniei->Patriciu?mi se pare mai cool(t) decat Becali...sunt mici sanse oricum (sa plece )->nu vedeti ca vrea sa primeasca stadionul pe gratis?!!->desigur cu promisiunea ca va face o arena acoperita ,cu 60.000 locuri (mda...)....

Raulredblue20.05.2008 19:09

nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....du`te Becali...du`te Becali...du`teeeee..

.Ax3L.20.05.2008 19:37

daca pleaca Jiji o sa plang

DE FERICIRE

fadi-ViP26.05.2008 14:55

nuuuuuuuuuuu

Living_Dead_Stripper26.05.2008 16:56

Îl vrei pe Gigi la Steaua ?

Vrei ghinionul, vrei beleaua ?

Vrei piaza rea, vrei ceasul rãu ?

Atunci e vai de capul tãu...

oanna_r3d_and_blu3_4ever26.05.2008 17:00

Nu te vrem!!!!! :thumbdown:

danimarcu26.05.2008 17:16
noi nu il vrem pe becal, vrem banii lui .

daca pleaca el de unde o sa avem bani pentru echipa ,stadion etc...

asta e singura problema !!

:thumbdown::wall::wall::wall:

Gandire de turma...

Pt moderatori:ar fi bine daca s-ar face ceva pt a limita accesul tinerilor sub o anumita varsta pe site!

Nu de alta,dar imaginati-va unde am ajunge daca cei mai multi useri ar fi ca tanarul acesta! :wacko:

mountytoma26.05.2008 19:50
ce bine ar fi sa fie investitor la Steaua DINU PATRICIU cel mai bogat roman el e destept fata de Becali din toate punctele de vedere. totusi momentan ramane un vis cine stie

Patriciu e prea destept ca sa intre in vreo afacere cu becakatul. si eu cred ca ar fi cea mai buna solutie sa preia el Steaua. am avea un club de fotbal 100% profesionist in scurt timp dupa aceea! si dupa o perioada de tranzitie, ar urma si rezultate adevarate!

Kalmarulez04.06.2008 14:51

pe Pro TV si sport.ro cateodata sunt prezentate in stirile sport cateva sondaje depe prosport.ro si fcsteaua sper sa fie si asta ca dak Jiji nu poate sa citeasca macar intelege limba poporului :punk: si se pare ca e destul de clar

NU!

stelistul stelist04.06.2008 15:57

afara cu ciobik de la Steaua

skafatza04.06.2008 17:08

**** Gigi!!!!! fularsteaua2 NU TE VREA!

mihaicc05.06.2008 07:37

Vrem,nu vrem cele mai mari performante ale unui club din Romania de dupa revolutie au fost facute de Steaua,echipa patronata de Becali.Din pacate numele nostru este legat de patronul,finantatorul sau creditorul(cum vreti sa-i spunem) Stelei.L-am injurat si blestemat in momentul conflictului cu Hagi. Nu pot sa spun ca Becali a investit in fotbal datorita dragostei sale pentru acest sport sau pentru ca ar iubi prea mult Steaua.El a investit datorita unor interese personale sau mai bine zis electorale.Dar asta nu inseamna ca el este vinovat in acest moment.El a riscat totul pentru ca Steaua sa ia campionatul.Cand spun totul ma refer si la interesele lui electorale.Nu cred ca este corect din partea noastra sa dam in el tocmai acum.

1on05.06.2008 10:31

Poate dã Domnul și ne lasã jijidiotu'

05.06.2008 | Fotbal

Comenteaza

Gigi Becali: "Poate vând acțiunile la Steaua și termin bâlciul"

Oficialul vicecampioanei a declarat ca nu exclude posibilitatea de a iesi din fotbal si a subliniat ca patronii Marian Iancu si Iuliu Muresan ar fi trebuit sa dea dovada de decenta in exprimari.

"Eu nu am nici o treaba, ies si din viata publica, si din viata sportiva, termin, vand si cu asta basta. Vand actiunile si am terminat balciul. Nu mai merg la fotbal. Care e problema?", a spus Becali, care a continuat: "Marian Iancu? Muresan? Fratilor, voi comentati? Va face omul un bine si voi ii dati in cap? Pai, visa CFR sa joace in Liga? Sau Timisoara in cupele europene? Datorita Stelei, care a adunat puncte joaca ei acum in Europa".

k-steaua05.06.2008 10:39

dar ce e greu de inteles ca NU il vrem? Oricand , in orice secunda dupa ce pleaca ciobanu' vine oricine sa investeasca.....Nu va fie frica , nu vom disparea, NU fekali ne-a infiintat...

:steagcruce:

«12345622»