FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Il vrei pe Gigi la Steaua?

«13456722»
LARI05.06.2008 11:27
Vrem,nu vrem cele mai mari performante ale unui club din Romania de dupa revolutie au fost facute de Steaua,echipa patronata de Becali.Din pacate numele nostru este legat de patronul,finantatorul sau creditorul(cum vreti sa-i spunem) Stelei.L-am injurat si blestemat in momentul conflictului cu Hagi. Nu pot sa spun ca Becali a investit in fotbal datorita dragostei sale pentru acest sport sau pentru ca ar iubi prea mult Steaua.El a investit datorita unor interese personale sau mai bine zis electorale.Dar asta nu inseamna ca el este vinovat in acest moment.El a riscat totul pentru ca Steaua sa ia campionatul.Cand spun totul ma refer si la interesele lui electorale.Nu cred ca este corect din partea noastra sa dam in el tocmai acum.

Corect, Steaua a facut performanta si datorita banilor jegalului.

Numai ca nu stiu cat de e normal sa multumesc unui om care, dupa ce te scoate din mocirla arunca pe tine tot felul de scuipati, te injoseste, te foloseste pentru a incerca sa devina "noul Mihai Viteazu al Romaniei", afirma ca ii apartii, iar acuzele de "lipsire de demnitate" pot continua.

Fara Steaua, Becali nu ar fi ajuns niciodata atat de cunoscut. Fara Steaua, Becali nu ar fi existat, iar Romania ar fi fost cu cel putin un milimetru mai curata. Fara Steaua, orgoliul lui Becali ar fi suferit inca de pe urma faptului ca lumea nu-l apreciaza.

Fara Becali, insa, Steaua poate ca ar fi fost inca un an, doi, trei lipsita de trofee si de recunoastere internationala. Este imposibil insa ca Paunestii sa nu fi cunoscut pe altcineva care sa preia Steaua si care sa o duca si mai sus, poate. Eu nu cred acest lucru.

Sper din toata inima ca Becali sa plece. Daca asta inseamna sa nu participam anul asta in cupele europene, eu as fi multumit. As da orice sa-l vad plecat pe jegali de la Steaua.

Vestea cu depunctarea si cu suspendarea din Liga am primit-o resemnat. Nu m-a miscat deloc. Ma doare insa altceva: faptul ca toti gandacii se bucura de parca ar fi castigat la loto de raul nostru. Ma gandesc unde am fi putut fi daca jegali ar fi fost o idee mai decent in aparitiile publice...

bijoux_bz05.06.2008 11:32

Da cui ii este frica?

Nu inteleg ... ce ni se poate intampla daca pleaca ciobanu? ne putem descurca si fara el. Nu ramane Steaua fara bani. Oricum ideea e ca suntem prea iubiti si prea mari ca sa depindem de banii ciobanului.

Mai bine ne chinuim sa prindem loc de UEFA si avem onoare. ciobanu asta ne-a luat si onoarea si independenta si tot ce aveam mai bun. Multi fani am pierdut din cauza lui. nu o sa uit niciodata cum l-a dat afara pe jean pavel si l-a pus pe puscariasu ala de Mustata care behaia in galeria dupa placul ciobanului. Nu mai avem nici coregrafii cum aveam odata. Nu mai avem decat scandaluri. A inceput lumea sa ne zica oi.... NU MAI SUPORT !

sonic200505.06.2008 12:05

stati ma linistiti ca daca da Dumnezeu si vinde ciobanul becaliot Steaua o sa fie foarte multi doritori sa cumpere clubul, pentru ca Steaua e o echipa cu nume in Europa si cred ca vor fi si competitori straini la cumpararea pacheului majoritar de la noi. Cu siguranta vor fi printre altii si Vantu, Patriciu si posibil Tiriac in alianta cu Nastase care iubeste clubul nostru, putem sa ne asteptam si la un patron rus. Dar deja visez cu ochii deschisi ce bine ar fi ca acest vis sa devina realitate.

glow05.06.2008 12:24
stati ma linistiti ca daca da Dumnezeu si vinde ciobanul becaliot Steaua o sa fie foarte multi doritori sa cumpere clubul, pentru ca Steaua e o echipa cu nume in Europa si cred ca vor fi si competitori straini la cumpararea pacheului majoritar de la noi. Cu siguranta vor fi printre altii si Vantu, Patriciu si posibil Tiriac in alianta cu Nastase care iubeste clubul nostru, putem sa ne asteptam si la un patron rus. Dar deja visez cu ochii deschisi ce bine ar fi ca acest vis sa devina realitate.

sa te auda Dumnezeu !

Eu il vreau patron pe Abramovici si antrenor Protasov... asta in cazul in care GB vinde, dar nu prea cred, a glumit .... vorba aceea...

bijoux_bz05.06.2008 12:30

Ciobanu: "Cred ca aia de la UEFA se crucesc si zic «Astia ori nu sunt sanatosi, ori sunt nebuni»

As putea face o intraga colectie de perle ale ciobanului nostru mare conducator de osti si de echipe de fotbal.

razvan_stelist200728.06.2008 18:41

NU...l-a vandut pe Dica si acum cumpara jucatori de mana a 3a(din Liga a 2a) gen arthuro,ionescu sau neagoe.singurele transferuri bune ale Stelei sunt janos szekely, Bogdan Stancu si ciprian tatarusanu.ionescu,neagoe si arthuro sunt ca niste ciorapi,care nu pot inlocui jucatori precum Dica sau mendoza,pepe moreno.in plus daca il vinde si pe Goian sau Radoi si aduce jucatori de mana a a3a,buni de nimic,Steaua nu se va mai lupta la titlu,ci pt UEFA.ma doare sa o spun dar acest om ingroapa o legenda ce este si sper ca va fi in continuare Steaua Romaniei.

stelistul stelist29.06.2008 08:22

il vreau pe Jiji la Steaua...dar impuscat in cap :D

oanna_r3d_and_blu3_4ever29.07.2008 21:29

Jiji la Steaua..? :dry:

no way :ras:

dragos_ghinea30.07.2008 11:23
1on30.07.2008 11:55

și o retrogradare ar merita...

Joker1030.07.2008 17:37

da... il vrem.. este un om bun care a ajutat oameni.. si crede in Dumnezeu.. dute giigiiii... cumpara jucatori buniii...

:steag_cruce_invers: .... Forza Steaua pentru mai Multe goluri ale noului Venit la Steaua ToJa.. datzi click **************8 :thumbsup:

fansteaua4630.07.2008 19:40

Sa-l vad pe Becali ca pleaca din fotbal. Un bun crestin se tine de cuvant, nu?

cristi7830.07.2008 19:43

sunt stelist dar mi-e rusine cu asa patron (cioban) la Steaua . E o ocazie f. buna sa arate ca are onoare si sa se retraga din fotbal .

RaMs3s30.07.2008 19:54

eu il vreau pe Jiji............................................................PLECAT :smile:

aconcagua31.07.2008 06:59

Foaie verde, foi de ranza,

Du-te, Becali, fa branza,

C-ai facut Steaua comeata

Si se duce dracu' toata...

mountytoma31.07.2008 08:33

propun sa schimbam titlul topicului:

vrei sa moara Gigi Becali? pentru ca numai mort scapam de el!

adevarul e ca, la fel cum Banel Nicolita va fi cel mai iubit jucator din Ghencea pentru ca a plecat de la Steaua, la fel si Gigi Becali va fi cel mai iubit atunci cand nu va mai fi in Ghencea. garantat!

deny_stelista31.07.2008 13:45

NU...nici nu ma gandesc..cioban nemernik :hai_steaua: toata viatza in Rosu-albastru

andrei_lucian0831.07.2008 15:44

sal

COSMIN thz31.07.2008 18:51

1 singur lucru bun face, sponsorizarea. EU CRED CA SI Lacatus ARE SFORI TRASE DE CATRE OIER

COSMIN thz31.07.2008 18:57

nici nu stiu dc mai e "favoritul" echipei Banel :| Oficial este cel mai praf jucator care l-am avut in ultimii 10 ani. ce mai cauta aici nu stie nimeni. Cert e ca, "il iubeste" lumea ca apare pe la emisiuni de divertisment, mondenii si etc. Pana si mamaie il cunoaste pe tzigan, mai bine se apuca de actorie nu de fotbal. Vorba aluia, de cioban nu skapam niciodata (poate daca moare). Chestia e ca, si ciobanul stie ca ii face rau Stelei, dar la cat orgolios si voievod si razboinc este nu va lasa Steaua niciodata.

ros-albastru until death ~!

bogdan10.08.2008 17:07

Finantatorul echipei de fotbal Steaua Bucuresti, Gigi Becali, unul dintre cei mai bogati romani, sustine ca detine pana la 10.000 de hectare in Dobrogea, teren pe care intentioneaza sa dezvolte proiecte eoliene ce ar putea atinge un miliard de euro. Becali spune ca are in plan sa acceseze, impreuna cu asociatii sai spanioli, fonduri europene pentru finantarea "celei mai mari ferme eoliene din Romania".

"In ultimii sase-sapte ani, am cumparat, in zona Dobrogea, pana la 10.000 de hectaRe, prin diversi interpusi si companii. Nu vreau sa le vand nimic altora, eu mai cumpar si vreau sa imi fac cea mai mare ferma eoliana", a declarat pentru Business Standard Gigi Becali. "Pot sa ajung cu investitiile mele la mai multe sute de milioane de euro, pentru a produce energie din vant. Am mai multe firme prin care actionez si intentionez, impreuna cu asociatii mei, sa accesam fonduri europene de la UE pentru aceste proiecte", a punctat omul de afaceri. In acelasi timp insa, investitorii se plang ca nu au acces la Dobrogea, din cauza lui Becali. Mai multi reprezentanti legali ai investitorilor interesati de afaceri eoliene in Dobrogea, printre care fonduri internationale de investitii, dar si companii energetice gigant, au declarat pentru Business Standard ca, desi sunt dispusi sa aloce sume importante pentru a produce electricitate pe plan local, nu reusesc sa aiba acces la terenuri "din cauza oamenilor lui Becali".

"Ne lovim, mai peste tot, de acelasi proprietar, indiferent cine este in fata, Gigi Becali controleaza mare parte din Dobrogea si nu este dispus sa vanda", au spus sursele citate. In replica, omul de afaceri a aratat ca nu va renunta la drepturile sale de proprietate, pentru ca nu este de acord ca strainii sa devina producatori locali de energie.

"Nu vreau sa vina strainii aici, vreau sa produc eu energie. De ce sa vina ei, strainii, si sa invadeze Dobrogea, cand pot eu sa investesc acolo?! Nu le vand nimic, eu voi continua sa cumpar", a declarat Gigi Becali. Acesta a adaugat ca valoarea totala a proiectelor eoliene ar putea ajunge la un miliard de euro, din fonduri proprii ale companiilor romanesti si straine ce vor fi implicate precum si din finantari europene.

"Ramon Calderon, presedintele de la Real Madrid, mi-a dat ideea asta cu energia eoliana. El mi-a spus, mai demult, sa ma uit spre domeniile care si in Spania au avut cea mai mare dezvoltare si m-a sfatuit sa investesc in imobiliare si eoliene", a explicat finantatorul Clubului de Fotbal Steaua Bucuresti.

Potentialul eolian al Romaniei a atras, pana acum, giganti energetici precum ENEL - Italia, CEZ - Cehia, E.ON - Germania, Gaz de France - Franta sau Iberdrola - Spania, iar proiectele anuntate de acestia, dar si de alte companii din energie, presupun instalarea a circa 5.000 de MW noi, capacitatea echivalenta a sapte reactoare nucleare.

Aceste noi capacitati ar putea antrena o investitie totala de aproximativ 6,5 miliarde euro, in conditiile in care pretul mediu pentru un megawatt instalat pe eolian este de 1,3 milioane de euro. In acelasi timp insa, pana la ora actuala, pe piata locala se produc doar 7 MW electricitate din puterea vantului. De altfel, patronul Stelei a mai afirmat ca, in finantarea proiectelor de generare energie, ar urma sa se implice si viitoarea sa banca, Becali Bank. Latifundiarul este foarte nemultumit de faptul ca BNR nu ii da autorizarea pentru functionarea institutiei de credit.

"Am o problema cu Isarescu. Nu inteleg de ce nu vrea sa-mi dea licenta. Am dat 250.000 de euro la Deloitte, asa cum mi-a cerut BNR pentru analiza documentatiei, nu stiu pentru ce... si tot nu mi-o da", a spus omul de afaceri. Acesta a continuat, sustinand ca nu i se pare normal ca, pentru o "banca serioasa", cu un capital social initial de 30 milioane de euro, sa existe intarzieri atat de mari in aprobarea documentatiei de infiintare.

Potrivit datelor Registrului Comertului, pe numele Becali figureaza o companie numita Becali Green Energy, la care actionari sunt varul latifundiarului, Ioan Becali, cu 10% dintre actiuni, si o companie spaniola, INVALL Green Energy, cu 90%, specializata in ingineria si consultanta unor proiecte eoliene, dar nu numai. Cel mai mare proiect pe eolian, anuntat pana in prezent in Romania, apartine companiei spaniole Iberdrola Renovables, cel mai mare producator de energie de profil din lume, care vrea sa dezvolte ferme cu o capacitate de pana la 1.600 MW.

De altfel, si fondul de investitii in energii regenerabile Continental Wind Partners are in plan parcuri eoliene in Dobrogea si Moldova de circa 1.000 MW, pentru care este dispus sa aloce aproximativ 1,5 miliarde euro.

Recent, intr-un interviu acordat Business Standard, directorul general al companiei de stat de transport energie Transelectrica, Stelian Gal, a declarat ca firma pe care o reprezinta, impreuna cu operatorii de distributie a electricitatii, a acordat avize pentru instalarea de centrale eoliene ce depasesc 2.000 MW, ajungandu-se la capacitatea maxima de preluare a sistemului. Potrivit acestuia, in conditiile date, investitorii care vor cere de-acum incolo avize pentru centrale eoliene vor trebui sa accepte, din start, riscul de a nu li se prelua productia partial sau chiar integral.

Afacerile lui Becali

* Avicola Iasi SA

* ROMES SA

* Uzina Mecanica Dragasani SA

* Melody Bar SRL

* Fotbal Club Steaua Bucuresti SA

* European Imobiliar Developers SRL

micodo10.08.2008 21:15

Asta e cel mai prost sondaj in genul celor care suna cam asa: vrei sa fi fericit?

Un sondaj bun e unul in care lupta este destul de stransa...sondajul asta nu are decat un singur raspuns: NU!

Ionutjoss11.08.2008 05:28

vreau sa plece daca vine unu mai bogat ;)

.Ax3L.11.08.2008 12:46
vreau sa plece daca vine unu mai bogat ;)

esti rupt de realitate baiatule :))

tiger_boy19.08.2008 23:09

Nu ..! Sa isi vada de viata lui.

«13456722»