FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Il vrei pe Gigi la Steaua?

«15678922»
aklik23.10.2008 15:32
Eu nu cred cã s-ar schimba cu ceva dacã ar veni la Steaua un alt finanțator "mai bun". Am citit pe un blog cã Becali se laudã "cã nu-i doar bogat si cu tupeu". Oare ce-o mai avea Gigi în afarã de tupeu și de bogãție? Blogul pe care am citit:

Asa cum am vazut, cineva mai devreme dadea un exemplu cu cat de mult a investit Becali si cat a investit Pascani de la CFR!!!! Deci cu siguranta pot veni finantatori care intradevar vor sa se implice prin aducerea de jucatori de valoare si asa mai departe... Si sa fim cinstiti, Gigi are gura prea bogata si a nenorocit imaginea Stelei .... nu se poate.. si-a batut joc destul... sa plece..

Imi pare rau pentru ca observ atitudinea unor suporteri care o tin intr-o gluma permanenta... poate de aceea nu o sa reusim sa facem ceva sa scapam de el... pentru ca nu suntem uniti sau tratam problema ca pe o gluma... pacat..:(

Oradeanu23.10.2008 15:41

NUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Sunt satul de kktu' asta de oier. Nu mai am cum sa il suport. Nu zice nimeni nimic daca gandesati, dar daca si spui lumii tot esti un dobitoc bubos.

Am sa te injur toata viata mea!!!

Guardian23.10.2008 16:21

credeti cã dacã pleacã maine .. va veni cineva care va bãga zeci de milioane ?

CoRsSo23.10.2008 17:18

Unde e revolutia impotriva Ciobanului ? Unde e?? De ce nu se face nimic? De ce nu veniti voi cu totii sa il dati afara pe jigodia asta? Suntem o tara libera, si este echipa noatra, nu a lui.

4_ever_steaua23.10.2008 17:26

o intrebare extrem de extraordinara...normal ca NU...NIMENI nu`l mai vrea la Steaua..MORI,JAVRA!

aklik23.10.2008 17:54
credeti cã dacã pleacã maine .. va veni cineva care va bãga zeci de milioane ?

pai si daca ramane Becali crezi ca de maine baga zeci de milioane?? sa fim seriosi .. anul trecut nu a bagat dini 10 milioane in jucataori..

Consider ca oricare poate veni si fa finanta de 2-3 ori mai mult decat el... sunt multi care vor dar nu au loc de gura aia mare a lui

TheSithLord23.10.2008 18:07

Pai sa ne mascam,ne punem manusi de cauciuc,il prindem si-l batem mar si-i zicem - lasa Steaua ca iar te prindem si te batem.Si tot asa-l batem pana cand o lasa.Noi,astia,vreo 50-60 de mii de bucati.Cred ca nici Politia nu se baga.nici jandarmii - ba ne ajuta si ei :)))

catalinus8124.10.2008 06:42
Un sondaj facut de gazeta prostilor arata asa:

Crezi cã o eventualã plecare a lui Gigi Becali de la Steaua ar fi beneficã roș-albaștrilor?

Nu 3545 ( 51.68 %)

Da 3314 ( 48.32 %)

Total : 6859

Pai bai, ce naiba se intampla aici?

A innebunit lumea?

Ori asta, ori cei care au votat nu erau chiar toti stelisti.

Pai bai fratilor, cum sa il doriti pe becalii la Steaua cand el ne murdareste numele si emblema?

Cum sa il vreti cand el isi bate joc de legende si istorie?

Cum sa il vreti cand el vrea sa vanda cei mai buni jucatori ca sa faca profit?(vezi cazul Zapata - cautati pe onlinesport.ciobanul vrea sa il dea.)

Pai bai oamenilor, haideti sa clarificam situatia, ca eu sunt super speriat in momentul de fata.

Raspundeti la sondaj!

aklik24.10.2008 06:49

Crezi cã o eventualã plecare a lui Gigi Becali de la Steaua ar fi beneficã roș-albaștrilor?

Nu 3545 ( 51.68 %)

Da 3314 ( 48.32 %)

A innebunit lumea?

Pai bai fratilor, cum sa il doriti pe becalii la Steaua cand el ne murdareste numele si emblema?

Cum sa il vreti cand el isi bate joc de legende si istorie?

Cum sa il vreti cand el vrea sa vanda cei mai buni jucatori ca sa faca profit?(vezi cazul Zapata - cautati pe onlinesport.ciobanul vrea sa il dea.)

Pai bai oamenilor, haideti sa clarificam situatia, ca eu sunt super speriat in momentul de fata.

Raspundeti la sondaj!

interesanta facatura! cat o costa un sondaj de acest gen?

mountytoma24.10.2008 18:22

Nu 3545 ( 51.68 %)

Da 3314 ( 48.32 %)

A innebunit lumea?

nu va amagiti, si pe gsp.ro si pe sport.ro se publica doar posturile pro-Becali sau cele lejer anti-oier. eu tot incerc sa i-o dau prin gura ciobanului si pe acolo si nu se publica nimic...

Blackzie24.10.2008 18:53

Doamne fereste!

Cum sa il vrei pe Becali la Steaua?!

Sigur ca NU...

Si la faza cu Zapata daca e sa il dea suntem morti. :death:

Fishu25.10.2008 20:31

LOGIIIIC CA NUUUUUUUUUUUUUU il urasc pe Becali mai mult decat urasc Dinamo

dragos_ghinea25.10.2008 20:48
Betforcash26.10.2008 02:33

ce il bagati atat in seama pe analfabetul ala nu inteleg ... lasati`l in pace si gata, eu nu mai citesc de mult stiri cu/despre asemenea personaje. asta moare daca nu mai apare la TV, dar o sa apara atat timp cat lumea il urmareste si il comenteaza. in consecinta, voi trebuie sa fiti primii care sa schimbati ceva

Alin Marinescu26.10.2008 09:01

Sigur ca nu-l vrem..Distruge Steaua incet , dar sigur

tazonne26.10.2008 09:39
LOGIIIIC CA NUUUUUUUUUUUUUU il urasc pe Becali mai mult decat urasc Dinamo

eee sa nu exageram :P

eu il doresc in Ghencea de-acum si-n veci vecilor( nu in Ghencea pe stadion , in cealalta Ghencea)

redondo26.10.2008 10:24
Problema e ca sunt multi stelisti adevarati care chiar il vad ca pe un salvator al Stelei , care a scos clubul din mizeria in care ne-a adus Paunescu .

Cei 56 de ani fara Becali nu au fost nici pe jumatate atat de epuizanti si plini de scandaluri precum au fost cei 5 de cand a pus mana pe pachetul majoritar .

Din partea mea sa se duca si sa nu te mai intoarca , iar sper ca asta sa insemne automat sa se duca la racoare .

Adevarat, dar erau si alte vremuri. Acum trebuie bagati mereu bani. Inainte de 89 nu contau banii cat conditiile.Spre ex. fata de Craiova Maxima, Steaua Sevillana a beneficiat mereu de conditii mai bune (terenuri de antrenament, informare privind adversarii, echipamente, amanari de meciuri s.a.m.d.).

redondo26.10.2008 10:29
S-a clarificat totul.

DA-ul e de fapt un NU.

Am vorbit cu cel care a votat da si mi-a zis ca a fost doar o gresala.

Nu e vrajeala.

Omul a gresit.

In afara de Victor nu cred ca exista cineva care sa il vrea pe becalii la Steaua.

Va rog frumos votati cu grija!

Am facut acest sondaj pt a arata ca nici un stelist adevarat nu il vrea pe becalii la Steaua si ca sondajul facut de gazeta prostilor e doar o prostie.

S-a clarificat totul.

DA-ul e de fapt un NU.

Am vorbit cu cel care a votat da si mi-a zis ca a fost doar o gresala.

Nu e vrajeala.

Omul a gresit.

In afara de Victor nu cred ca exista cineva care sa il vrea pe becalii la Steaua.

Va rog frumos votati cu grija!

Am facut acest sondaj pt a arata ca nici un stelist adevarat nu il vrea pe becalii la Steaua si ca sondajul facut de gazeta prostilor e doar o prostie.

Nici eu nu sunt total contra lui,deoarece am mai spus ca trebuie sa vedem exact fondul problemei. Unde eram din punct de vedere al valorii fotbalistice acum 5 ani si unde am ajuns acum?

Dayro este un idol in Ghencea pentru ca in primul rand el l-a cumparat.

Sigur ca a murdarit in multe randuri imaginea clubului....deci e de discutat.

E bine sa spuna toti exact ce gandesc nu sa fim ca o gloata.

CoRsSo26.10.2008 11:01
Nici eu nu sunt total contra lui,deoarece am mai spus ca trebuie sa vedem exact fondul problemei. Unde eram din punct de vedere al valorii fotbalistice acum 5 ani si unde am ajuns acum?

Iti place prostia ciobanului, nu? Iti place cum face de ras clubul prin fiecare declaratie, nu? Iti place cum face pe antrenorul si isi bate joc de jucatori, nu? Pot sa iti enumar "n" nu-uri.

aklik26.10.2008 15:54

la fel de bine daca era alt fiantator putea sa il aduca pe Dayro, la fel de bine puteam fi acum mai sus acum... nu stim.. nu avem cum sa stim lucrurile astea din moment ce Steaua a ajuns jucaria unui mafiot. Poate daca nu isi batea joc de simbolurile echipei, de jucatori si cel mai important zic eu, daca nu isi facea propaganda folosindu-se de renumele Stelei... acum era alta discutie... e jalnic sa nu privim realitatea... personal privesc cu umire ce se intampla... cum se poate ca unuii sa il sustina in continuare!!

seby_1126.10.2008 16:35

Pe ***, Becali scrie ca pentru el gestul lui Marius "e gest de onoare". Cât de tare poate fi Becali ãsta... nici nu mai am cuvinte.

stelea28.10.2008 05:37

asupra ciobanului ,tre aplicat boicot total ... ! asa cum fac grevisti . Pancarde ,banere si multe voci unite . O delegatie cu reprezentantii protestatari sa -i inmaneze oficial o petitie ,in care sa fie precizate cu lux de amanunte doleantele cu semnaturi ,pozitia suporterilor fata de politica aplicata jucatorilor , antrenorilor si staf-lui .

Atentie , fara vandalisme sau violenta !!!

arcadia28.10.2008 17:26

@alexynho

- scandaluri peste scandaluri

- acte de coruptie la cel mai inalt nivel

- liste negre la fiecare perioada de transferuri

- greseli de management (in ultima perioada).

asa a fost si hitler pentru germania la inceput - a dat ordine care s-au nimerit bune - dupaia jale

sa nu se bage peste echipa - fixeaza buget si obiectiv - atat

- aa sa puna un presedinte adevarat la echipa - mie imi place modelul arsenal :P

RaMs3s29.10.2008 19:20

uitati aici ceva frumos cu Jiji...

2.jpg

CatalinBerceni29.10.2008 20:05
uitati aici ceva frumos cu Jiji...

Gluma se ingroasa asta ar vrea sa interzica sa mai intram in peluze, cred ca este ca Ceausescu in ultima faza cand daduse in paranoia ca mareste alocatiile, cica trimite el gorilele dupa cei care-l vor injura ca sa-i snopeasca in bataie......nush ce o sa spuna restul de pe aici dar eu sunt foarte revoltat de faptul ca asta crede ca poate controla suporterii dupa cum doreste el....dupa cum a facut cu Hagi sau Lacatus....poate uita ca noi ii dam in mare parte de mancare .......prin vanzarea de bilete....acum nu stiu cu ce drept poate el interzice intrarea pe stadion a 6000 de oameni din moment ce nu este proprietatea lui

«15678922»