FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Il vrei pe Gigi la Steaua?

«191011121322»
bibi8028.03.2009 22:44
Un sondaj facut de gazeta prostilor arata asa:

Crezi cã o eventualã plecare a lui Gigi Becali de la Steaua ar fi beneficã roș-albaștrilor?

Nu 3545 ( 51.68 %)

Da 3314 ( 48.32 %)

Total : 6859

Pai bai, ce naiba se intampla aici?

A innebunit lumea?

Ori asta, ori cei care au votat nu erau chiar toti stelisti.

Pai bai fratilor, cum sa il doriti pe becalii la Steaua cand el ne murdareste numele si emblema?

Cum sa il vreti cand el isi bate joc de legende si istorie?

Cum sa il vreti cand el vrea sa vanda cei mai buni jucatori ca sa faca profit?(vezi cazul Zapata - cautati pe onlinesport.ciobanul vrea sa il dea.)

Pai bai oamenilor, haideti sa clarificam situatia, ca eu sunt super speriat in momentul de fata.

Raspundeti la sondaj!

vedeti cum arata financiar rapidul? asa o sa fie Steaua in 1 an daca pleaca Becali

MoWeed28.03.2009 22:58

@bibi80

Asta sa i-o spui lu Mutu...

RaMs3s28.03.2009 23:15

asta cu problemele rapidului e doar o vrajeala d-alu Copos dar asta nu e treaba noastra

D4v1dstelist31.03.2009 12:43

A ucis Steaua! Normal ca vreau sa plece!

masterboy15.04.2009 10:33

Plecarea lui Gigi n-ar fi benefica din pct asta de vedere: Cine ar putea veni? macar Gigi mentine clubul pe linia de plutire, dar sa vina cineva precum nati meir sau prietenul lui nu v-ar fi frica? Nu cred ca le-ar pasa de Steaua, ar vinde-o la fier vechi, poate ar disparea cu totul. patroni pt echipa se gasesc foarte greu, si sincer nu cred ca ar da cineva bani sa cumpere Steaua cd ar putea cumpara o echipa mult mai ieftina cum a fost cazul CFR Cluj. Deci pelanga faptul ca ar trebui sa fie bogat, un ipotetic patron ar trebui sa fie si stelist infocat si sa se priceapa la genul asta de afaceri, sa-si sacrifice niste bani, cam cati ar fi sa se incadreze in acest profil?

red&blue_boy28.04.2009 07:52

Nu-l vreau pe Gigi si pe nici un Becali in Ghencea!Cum zicea si Ioanitoaia in Gazeta,in ultimii ani a castigat Gigi dupa Steaua din Liga o gramada de bani,iar in echipa ce-a bagat?Atunci ca el doar a pierdut bani cu Steaua.Si de nu era la Steaua,era asa cunoscut?Asa ca sa ne lase.

@ masterboy : Mentine echipa pe linia de plutire...Pai doar asta a ajuns Steaua,sa fim multumiti ca ramanem in prima Liga?Nu se stie cine poate veni...Dar merita incercat...

ciuby15.05.2009 10:59

Pentru cine are urechi sa auda si ochi sa vada, va recomand urmatoarea opinie:

http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-5701198...a-altundeva.htm

Partea cea mai interesanta este ca nu numai plevusca din presa (si pe noi ne intereseaza cazul trustului Impact) este confruntata cu dura realitate a ratei la banca. In cazul lui Jiji, singurele lui posesiuni demne de luat in calcul sunt niste tarlale in camp, care momentan valoreaza exact cat ceapa degerata care creste pe ele. De achizitionat, le-a achizitionat sub pretul pietei folosindu-se de functionari corupti, intimidare si santaj (cazul maicutelor relatat de Cotidianul la inceputul anului este unul clasic pentru modus operandi al lui Jiji). Problema lui este ca disponibilul cash se imputineaza pe zi ce trece, de vandut nu are ce vinde ca nu cumpara nimeni, iar loialitatea clanurilor se subtiaza in ritmul subtierii cash-ului.

Cu fiecare zi care trece el devine mai slab. Cu fiecare ocazie cu care noi continuam protestul impotriva lui devenim mai puternici.

Lari15.05.2009 11:01

Care protest?

r3fl3x15.05.2009 13:10

vedeti cum arata financiar rapidul? asa o sa fie Steaua in 1 an daca pleaca Becali

Nu cred.. sti dc?? pt ca multi or s-o consindere un mod pt a putea sa-si faca imagine .. si s-ar gasii cineva s-o cumpere .. si sper s-o vinda si jjjj ...

savage15.05.2009 13:26

eu sunt curios sa stiu care sunt aia 54 care inca il vor la Steaua p Becali?

clausblaus15.05.2009 16:30
eu sunt curios sa stiu care sunt aia 54 care inca il vor la Steaua p Becali?

Cu ce te-ar ajuta?

Oricum nu ai sa poti schimba nimic.S-au dat exemple,bine argumentate(de ce nu mai este Becali dorit in Ghencea)de sute de ori si cei pro-Becali tot intreaba....ce aveti cu el?

Va raciti gura de pomana!

bestcormo18.05.2009 20:48

Era lui io

Gigi Becali a luat prima decizie. Care e mă Rusu ăla?, l-a intrebat pe Leo Strizu. L-a identificat pe tânărul atacant de 20 de ani și l-a trimis peste gard la prima echipă. Inevitabilul s-a produs. Io fac echipa, io fac schimbările!. Ghencea a intrat in zodia lui io. Până la urmă, la echipă iși poate face dreptate singur fără să riște Fără rețineri, chiar! Cu un program teribil pe final de campionat, practic tot atâtea meciuri decisive: Timișoara, Craiova și Urziceni, Steaua incearcă să dea marea lovitură și să se califice in Europa League.

Cel mai faimos brand din istoria fotbalului românesc e mai mult ca oricând o jucărie ajunsă in mâna unui om care ii poate face un rău infinit mai mare decât binele câtorva calificări in Liga Campionilor. Criza Stelei este una fără precedent. Vestiar dezorientat, public dezbinat, conducere depășită și un patron dezinteresat. Târât in scandaluri, implicat in jocuri murdare, numele Stelei a ajuns acum la bâlci. E trist rău pentru steliști, iar adversarilor incepe să li se facă milă de starea in care a ajuns singura câștigătoare a Cupei Campionilor Europeni.

Filoti

iNsTiGaToR03.06.2009 19:37
Va raciti gura de pomana!

Defapt ne scantim degetele pe tastatura degeaba :D

red&blue_boy04.06.2009 04:55

Gigi lasa-ne!!!Steaua nu inseamna Becali!!!Doar te-ai folosit de echipa sa ajungi cunoscut.

Fan FC Steaua06.06.2009 03:45

Eu il vreau pe Gigi in Ghencea !!!

In cimitirul Ghencea, intr-o groapa, desigur, doar nu pe stadion sau la club.

sisu_stelistul_fifa06.06.2009 08:03

Eu il vreau pe Becali in Ghencea; totusi el a patronat echipa care a ajuns in semifinalele UEFA, sa nu uitam asta, ar trebui sa fim recunoscatori, acum echipa merge mai prost, dar sunt sigur ca daca-l va aduce pe Vama, sau alt presedinte mai capabil ca Argaseala echipa se va indrepta spre drumul cel bun. Daca tot comentati, de ce nu va faceti voi "suporteri" o asociatie, si bagati si voi bani, e usor sa dai din gura/taste.

Mai ales pe criza asta, si inainte, nu cred ca alt finantator ar fi bagat la fel de multi bani in Steaua.

HAI Steaua!

Robinson Rufay Zapata06.06.2009 08:19
Eu il vreau pe Gigi in Ghencea !!!

In cimitirul Ghencea, intr-o groapa, desigur, doar nu pe stadion sau la club.

Nu cred ca ar merita o asemenea onoare , sa fie ingropat chiar in ciminturul cu numele Ghencea , si-a batut prea mult joc de echipa care se afla pe stadionul Ghencea.

Coco G.06.06.2009 09:53

Sa ramana dar sa se inchida in biroul lui si sa dea doar interviuri dupa meci, nici sa nu mai calce pe gazon, vestiar s.a.m.d ca a terorizat de la echipa pana la suporteri tot ce a prins

Bogdan4Steaua06.06.2009 10:12
Eu il vreau pe Becali in Ghencea; totusi el a patronat echipa care a ajuns in semifinalele UEFA, sa nu uitam asta, ar trebui sa fim recunoscatori, acum echipa merge mai prost, dar sunt sigur ca daca-l va aduce pe Vama, sau alt presedinte mai capabil ca Argaseala echipa se va indrepta spre drumul cel bun. Daca tot comentati, de ce nu va faceti voi "suporteri" o asociatie, si bagati si voi bani, e usor sa dai din gura/taste.

Mai ales pe criza asta, si inainte, nu cred ca alt finantator ar fi bagat la fel de multi bani in Steaua.

HAI Steaua!

Vezi ca au scos cei de la EA Sports un patch pentru FIFA. Iti permite sa joci cu Fc Steaua...

cosmin8106.06.2009 18:06

Nu uitati ca Becali a dus Steaua in Champions League.Sa zicem ca pleaca, cine sa vina?Nu vedeti ca la noi in tara nu exista cu adevarat oameni care sa bage multi bani in fotbal?! Eu zic ca trebuie un adevarat manager.Argaseala ala e un sclav si un pupincurist.

Sunt stelist de 20 de ani si nu-mi place nici mie cum a mers Steaua in anul asta dar nu ganditi-va la Real Madrid care de 4 ani nu castiga niciun trofeu si nu cred ca striga suporterii sa-si dea demisia actionarii.

Numai la noi se intampla asa ceva.Asta e "spiritul" romanesc din pacate!

TbC2506.06.2009 18:14

Salut . E adevarat ca , cu Gigi in frunte , Steaua a ajuns pana in semifinalele cupei UEFA , dar ...... cred ca ar fi nevoie de o schimbare . Pacat , stiti cu cine imi seamana Gigi ? Cu regimul Ceausescu , care , cand a venit , a facut din Romania una dintre cele mai prospere tari , egalitate intre oameni , etc. etc. , dar, i s-a urcat puterea la cap , si , i s-a dat cu puterea in cap ( la propriu :)) ) . Asa a facut si Gigi , cand a venit , il vedeam destul de rar. Apoi , dupa ce Steaua a ajuns in grupele cupei UEFA , s-a urcat pe Maybach , in piata universitatii , cu suporterii ... Apoi in ferentari , cu , vino Gigi si plateste lumina , alte episoade . Apoi , a inceput sa apara din ce in ce mai des , iar, dupa episodul Middlesbrough , a ajuns chiar la culmea nesimtirii , la fiecare editie speciala tvsport , hop si Gigi . Apoi a venit Hagi , care , din respect , pentru Gigi , nu l-a luat in plin , pentru ca , putea , putea sa il atace la televizor , sa il faca praf pe Gigi , si , nu doar stelistii , ci toti romanii ar fi fost de partea lu Hagi contra lu Gigi . Si poate ii blocau iesirea de la stadion ... dar Hagi , om cu bun simt , n-a avut curaj , si l-a costat . l-a atacat pe Gigi , dar , era prea tarziu . Pacat , apoi a venit Lacatus , care , mai avea ceva "sange in el " si l-a luat putin pe Gigi , dar , s-a conformat pana la urma..... Asta e trista poveste a CSA Steaua , pentru ca , FCSB este CSA Steaua . ... P

PS : Apropo de Fc Steaua , stema ar trebui sa fie , forma stemei Stelei , dar , in loc de Steaua sa scrie Becali ; si jos , in loc de stea , sa fie o cruce si sa zica : Cu Dumnezeu inainte . Cum ziceau si popii de azi de la miting , credinta nu se arata la TV . Bafta .... fularsteaua2fularsteaua2fularsteaua2fular-campionii

Alexandru H.06.06.2009 18:26

Ceausescu a facut Romania prospera si egalitara? Chiar nimeni in tara asta nu mai preda istorie cum trebuie? :dry:

dee06.06.2009 18:27
. Asta e trista poveste a CSA Steaua , pentru ca , FCSB este CSA Steaua . ... P

asta nu-i o noutate, esti "tare" daca identifici cele 6 "pisici" (grupuri) din cadrul CSA Steaua si modul in care actioneaza ele pe stadion. :rolleyes:

cosmin8106.06.2009 18:56

DA.Eu il vreau pe Becali.Nu-l vreau pe Argaseala !!!

Poate vine Dinu Gheorghe si un antrenor calumea si iar veti striga numele lui Becali !

KERATOCONUS06.06.2009 19:15

Voi, astia, care-l pupati toata ziua in cur pe Becali. Faceti si voi un miting pro-cioban, sa vedem cati va strangeti si mai ales cum aratati.

p.s Sa nu va uitati talangile si goarnele acasa, becalistilor!

«191011121322»