@ErikBran, prietene, eu am incercat sa vorbesc frumos cu tine si nu te-am injurat. Daca incepi cu "regulat" si cu "lasat icrele", atunci te invit undeva pe centura sa iti cauti parintii.
Daca ai ceva cu mine nu e problema. Te rog, insa, sa imi lasi parintii in afara acestei discutii pentru ca si eu ii pot implica pe ai tai fara prea mult efort. Iata un exemplu de raspuns prin care ii pot implica pe parintii tai in aceasta discutie:
- pai parinti mei sunt pe centura ... cauta partea feminina a familiei tale care munceste acolo. Nu au terminat cautarea ca sunt multi tiristi acolo care apeleaza la serviciile ei.-
Ceea ce am scris mai sus despre partea feminina a familiei tale este o rautate. Nu reprezinta nimic adevarat.
Deci te rog inca odata - hai sa nu implicam familiile
Nu ai detalii despre situatia financiara, dar stii tu sigur ca nu s-ar gasi finantator. Cum vrei sa se gaseasca finantator atat timp cat NIMENI nu stie nimic SIGUR despre situatia financiara a clubului ? Vine cineva si arunca asa cu banii, hai ca dau 20, hai ca dau 40, hai ca dau 60, dar nu stiu exact pe ce dau ? Ce legatura are auditul cu Fiscul sau cu plangerea penala ? Tu stii macar despre ce vorbesti sau esti aici doar ca sa te afli in treaba ?
Daca un investitor era interesat, cerea un audit.
Daca nu iti dai seama ce legatura e intre fisc si o societate comerciala cred ca ai facut degeaba facultatile cu care te lauzi. Cat despre plangerea penala lucrurile stau in felul urmator : ai afirmat ca Gigi Becali trage bani din club - daca o face legal nu ai ce sa faci, daca o face ilegal e evaziune fiscala. Din cate stiu orice cetatean poate face o pangere penala impotriva altui cetetean, urmand ca organele abilitate sa efectueze cercetarile de rigoare si sa dispuna urmarirea penala sau nu a respectivului. Nu inteleg care aparte nu o pricepi.
Si nu te opresti cu aberatiile aici. Unde ai vazut tu protest pentru reducerea pretului abonamentelor ? Unde ai vazut tu ca au declarat Hagi si Nastase ca n-au bani sa sustina echipa ?
La inceputul sezonului cei de la peluze au portestat pentru pretul ridicat al abonamentului, respectiv 100 lei. In urma discutiilor avute cu cei din conducere au obtinut o reducere a pretului abonamentului cu 50%. De mai multe ori, atat Hagi cat si Nastase au fost intrebati daca au intentionat sau intetioneaza sa cumpere Steaua, iar raspunsurile lor au fost de negatie, spunand ca nu au puterea financiara sa faca asa ceva. Pe langa acestia stiu ca a mai fost intrebat si Gica Popescu cu diferite ocazii, insa nu cu referire la Steaua ci la fotbal in general si respunul lui a fost ca pentru a tine un club ca Steaua, Dinamo , Rapid etc.....adica un cluburi care vor sa faca performanta iti trebuiesc bani foarte multi si el nu are o asemenea avere.
Uite, vorbeste cu stapanul si zi-i sa faca un audit extern, si eu maine cumpar clubul. Asta ca sa te linistesc. Da, am eu 20 de milioane de euro in banca. Poti sa faci tu publica declaratia, ca mie nu-mi place publicitatea.
Atunci iti urez multe "succesuri" daca tu ai 20 de mil. Esti la fel de penibil ca si Andrei. De ce nu te-ai dus tu la Gigi Becali sa ii spui sa faca audit ca vrei sa cumperi clubul? Pentru ca esti penibil....din aceasta cauza.
Sau hai ca iti dau o idee mai buna, fa tu un miting de sustinere a lui Becali si vedeti daca va strangeti 500 de oameni, cu tot cu autocarele din Bolintin si interlopii si tiganii care s-au strans si la judecatorie. Cred ca ti s-ar potrivi compania, oricum.
Din pacate pentru tine idei bune nu ai de unde sa debitezi. Eu nu vreau sa fac un miting de sustinere pentru Gigi Becali pentru ca nu il sustin. Eu am spus clar de la inceput ca problema este urmatoarea: ce se intampla daca/dupa ce pleaca Gigi Becali? Cat despre compania celor din Bolintin, a interlopilor si a tiganilor...nu ma incadrez......Si nici tu nu te incadrezi....daca stau bine sa ma gandesc tu nu te incadrezi nicaieri.
De fapt, nu stiu de ce ma chinui cu tine, atat timp cat voi nu sunteti capabili sa intelegeti altceva decat "Steaua e numai una" si fosnetul verzisorilor. Iti doresc acelasi lucru ca si stapanului, stii tu ce.
Nu stiu ce imi doresti si nici stapanului tau si nici nu intra in domeniile mele de interes. De dorintele tale se poate ocupa UNICEF.