FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Il vrei pe Gigi la Steaua?

«1111213141522»
Adrian09.06.2009 10:36

Eu sunt mai greu de cap mah. Doar sunt drogat si alcoolist si huligan si ce a mai zis stapanul tau ca sunt.

Eu te intreb doar atat:

Daca esti asa mare stelist, de ce ti-ai facut cont pe site doar acum si de ce prima ta postare a fost pro Gigi, intr-un loc anti Gigi?

Lasa...ca vad ca te-ai apucat sa jignesti acum ca nu mai ai argumente.

Pai daca tu zici ca pe mine m-a convins Gigi Becali sa imi iau abonament , pt ca il am de 7 ani....pe tine cine te-a convins ma sa pleci in deplasari? Ca tu te duci de 6...deci Gigi era venit. Cred ca iti plateste el toate cheltuielile.

Tu oricum nu trebuie sa mai zici nimic. Daca vrei sa zici ceva vino cu argumente sa discutam despre o problema majora a clubului. Lasa-ne cu figurile astea de K1 ca esti penibil. Mereu cand nu mai exista argumente se recurge la violenta. Esti prea dur....stai linistit!

Eu am 23 de ani. De la 17 ani am inceput sa fac deplasari pentru ca de atunci mi-am permis. Mai o munca la negru, mai un banut in plus, etc. Nu mi-a platit nimeni deplasarile avand in vedere ca mergeam din Alba Iulia la meciuri, nu din Bucuresti.

Argumente ti-am tot dat. Tu nu vrei sa le vezi. Si ca sa stii, nu sunt om de K1. Prefer Artele Martiale Mixte.

ErikBran09.06.2009 10:45
Eu sunt mai greu de cap mah. Doar sunt drogat si alcoolist si huligan si ce a mai zis stapanul tau ca sunt.

Eu te intreb doar atat:

Daca esti asa mare stelist, de ce ti-ai facut cont pe site doar acum si de ce prima ta postare a fost pro Gigi, intr-un loc anti Gigi?

Lasa...ca vad ca te-ai apucat sa jignesti acum ca nu mai ai argumente.

Eu nu am afirmat niciodata ca esti drogat, alcoolist sau huligan. Nu e stapanul meu, eu nu am stapan. Probabil tu vorbesti din propria experienta. Ai fost cumva argat? Cat despre afirmatia ta conform careia esti mai greu de cap....nu vreau sa te contrazic.

Nu am afirmat ca sunt mare stelist. Si chiar daca spuneam asa ceva sa stii ca nu se putea masura raportat la data la care mi-am facut cont pe acest site. Mi-am facut cont pe acest site dupa ce am intrat la AIIS pe site. Acolo am intrat sa vad ce vor sa faca suporterii care protesteaza. Ce solutii au. Daca au hotarat o metoda de protest cu care sa fiu si eu deacord si pe care sa o pot aplica. Pana acum nu am vazut nimic din ceea ce ma asteptam.

Am jignit dupa ce am fost jignit!

emerson fittipaldi09.06.2009 10:47

Ar fi interesant "sa fie expus" unei atentionari de 10%, sa-i verificam reflexele. Sa vedem cum reactioneaza acest domn de un calm englezesc. Numele il tradeaza ca ar fi de origine anglo-saxona, dar de unde stie romaneste. O folosi traducerea de pe Google?

Oricum mi se pare interesant cum va sicaneaza. Precis s-a certat cu consoarta si in lipsa stadionului isi varsa frustrarile aici. Nefericita alegere.

ERik, eu iti propun sa te duci cu Dumnezeu. Cu Dumnezeu, nu l-a Dumnezeu. Stiu sa respect un om.

Adrian09.06.2009 10:49

Pai da' mah.Clar! Ai intrat pe siteul AIIS....pacat ca ala nu exista.

Poate daca intrai pe siteul AISS gaseai ce cautai.

Oricum tu esti interesat de Gigi si doar de Gigi.

Iti recomand sa citesti articolul asta si te-as ruga sa imi spui care din postarile de acolo iti apartine.

http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/6730

ErikBran09.06.2009 10:52
Ar fi interesant "sa fie expus" unei atentionari de 10%, sa-i verificam reflexele. Sa vedem cum reactioneaza acest domn de un calm englezesc. Numele il tradeaza ca ar fi de origine anglo-saxona, dar de unde stie romaneste. O folosi traducerea de pe Google?

Oricum mi se pare interesant cum va sicaneaza. Precis s-a certat cu consoarta si in lipsa stadionului isi varsa frustrarile aici. Nefericita alegere.

ERik, eu iti propun sa te duci cu Dumnezeu. Cu Dumnezeu, nu l-a Dumnezeu. Stiu sa respect un om.

Nu sunt de origine anglo-saxona. Nu am intrat cu intentia de a sicana pe nimeni. Cei mai multi se sicaneaza singuri prin atitudine si prin unghiul ingust prin care privesc o problema.

Nu m-am certat cu nimeni. E adevarat imi place sa ma duc pe stadion insa am destule activitati interesante si productive care imi ocupa timpul incat nu simit lipsa lui atat de mult.

Nu ma duc cu Dumnezeu. Am sa raman aici. Poate din discutii ajungem la o solutie buna. Pana acum ne pierdem in conflicte marunte si uitam esentialul.

ErikBran09.06.2009 10:57
Pai da' mah.Clar! Ai intrat pe siteul AIIS....pacat ca ala nu exista.

Poate daca intrai pe siteul AISS gaseai ce cautai.

Oricum tu esti interesat de Gigi si doar de Gigi.

Iti recomand sa citesti articolul asta si te-as ruga sa imi spui care din postarile de acolo iti apartine.

http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/6730

Despre numele site-ului .... a fost o greseala de redactare. Nu incerca sa pari spiritual.

Sa stii ca pe mine,ca suporter stelist, ma intereseaza Gigi Becali pentru ca el reprezinta o problema pentru acest club. Iar eu incerc sa gasesc solutii pentru rezolvarea problemelor intotdeauna. Daca pe tine nu te intereseaza atunci sa stii ca esti intr-o mare greseala. Daca nu te intereseaza el atunci cum vrei sa ajuti Steaua? Trebuie sa te intereseze....abia atunci o sa poti ajunge la niste solutii mai viabile decat un genunchi in fata (dupa cum tu ai afirmat mai sus).

emerson fittipaldi09.06.2009 11:07

Erik, pe mine m-ai cucerit. Imi esti simpatic. Pur si simplu. Imi place cum iti sustii ideea, esti inteligent, calm si ai timp. Pe mine ma scuzi, am furat cateva minute de relaxare la servici si am intrat sa vad ce mai e nou. Acum trebuie sa ies. O sa te urmaresc cand o sa fiu liber. Ma refer la ceea ce scrii, nu la actiunea de a te urmari propriu zis.

Adrian09.06.2009 11:08

Si ce solutii ai tu mai smechere. Ia sa le auzim.

Ce vrei?

Sa ii dam lu' Gigi credit in continuare in speranta ca o sa faca numai bine?

Sau sa dam fiecare cate 50 de euro ca, daca suntem 5milioane, asiguram bugetul Stelei pe o mie de ani. Asta vrei?

Sa scoata mah becalii clubul la bursa si le cumparam atunci.

Bagam fiecare in functie de cate actiuni vrem. Da' eu nu am de gand sa iti dau tie bani ca sa cumparma clubul impreuna.

Daca becalii vrea sa il vanda, sa il puna la bursa si sa permita celui care vrea actiuni sa le achizitioneze. Nu e greu.

Asa au ajuns suporterii din strainatate sa controleze cluburi. Acolo s-a facut totul la vedere, corect. Acolo nu s-a mers cu sacul de bani.

ErikBran09.06.2009 11:43
Si ce solutii ai tu mai smechere. Ia sa le auzim.

Ce vrei?

Sa ii dam lu' Gigi credit in continuare in speranta ca o sa faca numai bine?

Sau sa dam fiecare cate 50 de euro ca, daca suntem 5milioane, asiguram bugetul Stelei pe o mie de ani. Asta vrei?

Sa scoata mah becalii clubul la bursa si le cumparam atunci.

Bagam fiecare in functie de cate actiuni vrem. Da' eu nu am de gand sa iti dau tie bani ca sa cumparma clubul impreuna.

Daca becalii vrea sa il vanda, sa il puna la bursa si sa permita celui care vrea actiuni sa le achizitioneze. Nu e greu.

Asa au ajuns suporterii din strainatate sa controleze cluburi. Acolo s-a facut totul la vedere, corect. Acolo nu s-a mers cu sacul de bani.

Te rog renunta. Inca nu e prea tarziu. Inca nu ai ajuns la limita penibilului. Mai ai timp. Nu e nici o rusine sa te retragi dintr-o discutie la care nu faci fata. Daca cineva ti-a zis ca aroganta si violenta sunt niste virtutii sa stii ca te-a pacalit.

Ai mari probleme de logica. Nu esti coerent. Ai zis ca nu vrei sa imi dai bani sa cumparam clubul impreuna....daca am cumpara ceva impreuna nu mi-ai da mie bani. Ai participa la acea investitie intr-un anumit procentaj urmand sa ai drepturi si obligatii in functie de acel procentaj. Oricum...acesta situatie iese din discutie...(tu inca muncesti la negru?)

P.S. Totusi am ajuns la un punct bun. Ai ajuns in momentul in care iti doresti ca sa fie scos clubul la bursa si sa poate cumpara suporterii actiuni. E un inceput. Nu stiu daca asta e soltuia optima insa e imbucurator faptul ca in sfarsit ti-ai dat seama ce vrei, ai inceput sa gandesti. E mult mai bine decat sa strigi "PLEACA CIOBANE" fara sa ai si o solutie pentru aceasta inlocuire. Acum poti sa strigi "SCOATE CIOBANE Steaua LA BURSA PENTRU CA EU DIN SALARIUL MEU DE MUNCITOR LA NEGRU VREAU SA CUMPAR ACTIUNI SI SA AJUT FINANCIAR CLUBUL". Felicitarile mele pentru progrese.....Sincer!

Adrian09.06.2009 12:17

Tu nu vezi ca nu gandesti ma?

Cum dracu vrei sa mergem noi n oameni la cioban cu cate 20 de lei ca sa ne dea clubul?

Daca ne strangem 100 de mii, mergem toti?

Nu se contabilizeaza intai totul? Nu se aduna sumele? Si atunci nu merge cineva, o singura persoana, in cel mai bun caz un grup de reprezentanti?

Tu vrei ca eu sa le dau alora zeci de milioane de euro si sa am incredere in ei?

Vorbesti cam multe prostii pentru un om de 30 de ani.

As crede ca, la varsta asta(daca e adevarata), ai avea un pic de experienta de viata. Se pare ca nu e asa.

Nu stiu daca asta e soltuia optima

Cum nu stii daca asta e solutia optima?

Pai bai desteptule, asta e singura solutie pentru ca suporterii sa intervina activ in "viata" unui club. E legala, e normala si e de azi, nu de acum 200 de ani.

Numai mintea ta de becalist putea sa gandeasca o idiotenie la fel de mare ca "hai sa punem toti bani si sa luam clubul".

Pe acest site, de ani buni suporterii cer scoaterea clubului la Bursa. Acum un an sau doi becalii a fost chiar informat si zicea ca ia in considerare, ca trestii ca chestii... prostii! Alte vrajeli de-ale lui.

Normal ca nu ti se pare cea mai buna solutie. Ca, in momentul in care Steaua ar fi pusa la bursa, toate actiunile ar fi cumparate. Si atunci ciu-ciu Gigi. Atunci ce rost mai are sa treci pe la Stadion? Ca doar idolul tau nu o sa mai vina. Atunci nu o sa iti mai faci abonament la t1, nu o sa mai ai tricou cu "free Gigi" si nici nu o sa mai astepti cu mana intinsa in fata stadionului in speranta ca Gigi iti va arunca 100 de euro drept rasplata pentru munca pe care o depui in folosul lui.

Du-te tu si "free Gigi" si scuteste-ne.

mircea_1009.06.2009 12:17

@ErikBran: prietene...mai bine ne lasi sa ne vedem de treaba noastra si te duci sa-l mai pupi putin in c*r pe ciobanasu tau :yes:

ErikBran09.06.2009 12:28
@ErikBran: prietene...mai bine ne lasi sa ne vedem de treaba noastra si te duci sa-l mai pupi putin in c*r pe ciobanasu tau :yes:

De pupat acolo poti sa il pupi tu. Chiar si sub buric. Si nu suntem prieteni. Eu am prieteni oameni....nu....nici macar nu imi dau seama unde sa te incadrez....caut un loc in regnul animal pentru tine si o sa te anunt ce am gasit....daca o sa gasesc. Daca nu....asta e. Te voi pune langa parameci si/sau euglena verde.

andyro09.06.2009 12:30

@ErikBran, prietene, eu am incercat sa vorbesc frumos cu tine si nu te-am injurat. Daca incepi cu "regulat" si cu "lasat icrele", atunci te invit undeva pe centura sa iti cauti parintii.

Nu ai detalii despre situatia financiara, dar stii tu sigur ca nu s-ar gasi finantator. Cum vrei sa se gaseasca finantator atat timp cat NIMENI nu stie nimic SIGUR despre situatia financiara a clubului ? Vine cineva si arunca asa cu banii, hai ca dau 20, hai ca dau 40, hai ca dau 60, dar nu stiu exact pe ce dau ? Ce legatura are auditul cu Fiscul sau cu plangerea penala ? Tu stii macar despre ce vorbesti sau esti aici doar ca sa te afli in treaba ?

Si nu te opresti cu aberatiile aici. Unde ai vazut tu protest pentru reducerea pretului abonamentelor ? Unde ai vazut tu ca au declarat Hagi si Nastase ca n-au bani sa sustina echipa ?

Uite, vorbeste cu stapanul si zi-i sa faca un audit extern, si eu maine cumpar clubul. Asta ca sa te linistesc. Da, am eu 20 de milioane de euro in banca. Poti sa faci tu publica declaratia, ca mie nu-mi place publicitatea.

Sau hai ca iti dau o idee mai buna, fa tu un miting de sustinere a lui Becali si vedeti daca va strangeti 500 de oameni, cu tot cu autocarele din Bolintin si interlopii si tiganii care s-au strans si la judecatorie. Cred ca ti s-ar potrivi compania, oricum.

De fapt, nu stiu de ce ma chinui cu tine, atat timp cat voi nu sunteti capabili sa intelegeti altceva decat "Steaua e numai una" si fosnetul verzisorilor. Iti doresc acelasi lucru ca si stapanului, stii tu ce.

ErikBran09.06.2009 12:36
Tu nu vezi ca nu gandesti ma?

Cum dracu vrei sa mergem noi n oameni la cioban cu cate 20 de lei ca sa ne dea clubul?

Daca ne strangem 100 de mii, mergem toti?

Nu se contabilizeaza intai totul? Nu se aduna sumele? Si atunci nu merge cineva, o singura persoana, in cel mai bun caz un grup de reprezentanti?

Tu vrei ca eu sa le dau alora zeci de milioane de euro si sa am incredere in ei?

Vorbesti cam multe prostii pentru un om de 30 de ani.

As crede ca, la varsta asta(daca e adevarata), ai avea un pic de experienta de viata. Se pare ca nu e asa.

Cum nu stii daca asta e solutia optima?

Pai bai desteptule, asta e singura solutie pentru ca suporterii sa intervina activ in "viata" unui club. E legala, e normala si e de azi, nu de acum 200 de ani.

Numai mintea ta de becalist putea sa gandeasca o idiotenie la fel de mare ca "hai sa punem toti bani si sa luam clubul".

Pe acest site, de ani buni suporterii cer scoaterea clubului la Bursa. Acum un an sau doi becalii a fost chiar informat si zicea ca ia in considerare, ca trestii ca chestii... prostii! Alte vrajeli de-ale lui.

Normal ca nu ti se pare cea mai buna solutie. Ca, in momentul in care Steaua ar fi pusa la bursa, toate actiunile ar fi cumparate. Si atunci ciu-ciu Gigi. Atunci ce rost mai are sa treci pe la Stadion? Ca doar idolul tau nu o sa mai vina. Atunci nu o sa iti mai faci abonament la t1, nu o sa mai ai tricou cu "free Gigi" si nici nu o sa mai astepti cu mana intinsa in fata stadionului in speranta ca Gigi iti va arunca 100 de euro drept rasplata pentru munca pe care o depui in folosul lui.

Du-te tu si "free Gigi" si scuteste-ne.

Sincer..... esti penibil. Cred ca dintre noi doi tu esti cel care a luat bani de la Gigi Becali si acum esti suparat pe el ca nu iti mai decarteaza nimic. Eu unul dupa cum vezi sunt calm. Si spre deosebire de tine care muncesti la negru...eu am alt statut.

Si apropo...am zis ca nu stiu daca e solutia optima nu ca nu mi se pare cea mai buna solutuie. Am facut acesta afirmatie pentru ca nu cunosc foarte bine cum functioneaza o societate pe actiuni si nici cum se poate lista la bursa o societate. De asemenea nu stiu in ce conditii se cumpara actiuni la bursa. Nu stiu cum se formeaza consiliul de administratie al unei societati pe actiuni. Dar sunt sigur ca tu le cunosti...probabil muncesti la negru intr-un SA. Ma intreb ce s-ar face lumea asta fara oameni asa "destepti" ca tine si "spirituali"....? Raspunsul e simplu : ar avea o viata mai buna.

Tin sa iti apreciez si umorul tau ....... scotian. Vezi daca mai au locuri la Vacanta Mare poate te iau si pe tine....ca mascota ca nu cred ca poti face altceva.

Adrian09.06.2009 12:43

Pupibecalule eu nu muncesc la negru. Eu munceam la negru la 16-17 ani, atunci cand legal nu ma puteam angaja. Munceam si eu ca sa scot niste bani pentru o deplasare pentru Steaua. Tu ce faceai atunci? Tu atunci stateai cu mana intinsa ca sa iti mai arunce Gigi 100 de euro. Ce statut ai tu?

Statut de pupinbecal. Aia ai.

Am facut acesta afirmatie pentru ca nu cunosc foarte bine cum functioneaza o societate pe actiuni si nici cum se poate lista la bursa o societate.

Pai, daca nu cunosti, informeaz-te. Vino apoi sa vorbesti. Nu iti da tu cu parerea care e sau nu solutia optima. Tu, om la 30 de ani, pe curu' lui, nu stii cum se cumpara actiuni la bursa sau cum se forbeaza un CA? Pai atunci nu te mai da asa smecher.

Du-te si fa o facultate si o sa intelegi si tu cum se fac lucrurile alea.

In afara de jigniri nu prea scoti nimic din gura. Le-am tolerat pe cele aruncate in persoana mea. Linistit poti sa zici ce vrei.

Nu o sa le tolerez pe cele aruncate in alti utilizatori. E ultimul avertisment. Sunt bland pentru ca, teoretic, esti nou pe forum si poate ca nu ai citit regulamentul. Iti sugerez sa o faci pentru ca la urmatorea ta abatere o sa il aplic.

mircea_1009.06.2009 12:43

stai linistit ca nici eu nu te pot considera "prieten". Nu pot fi prieten cu un becalidiot. In ceea ce priveste pupatul in dos, eu vad ca tu ii tot iei apararea pe aici ciobanasului, nu alti...cum a zis cineva mai sus...vezi ca si-a facut "Glob" Fecali...cred ca te-ai intelege mai bine cu cei care frecventeaza porcaria aia...

Robinson Rufay Zapata09.06.2009 12:48

Adraine ce iti mai place cearta. Tot esti Jiji Becali : ) )

redondo09.06.2009 12:49

1.Mie nu mi se pare ca omul l-ar fi pupat in cur pe Becali ci doar a pus o intrebare normala pe care am puso si eu cu alte ocazii

2.Agresivitatea verbala a lui Adrain este arhicunoscuta.A jignit imediat omul.El crede ca daca are 4-5000 postari pe site este infinit mai stelist decat unul care abea a aparut. Omul chiar crede ca Steaua e a lui.

3.Niciunul dintre voi nu poate emite o parere despre ce a facut celalalt pentru Steaua deoarece pur si simplu nu stie.

4.Adriane...din cauza acestui gen de comportament s-au retras multi oameni cerebrali de pe forum...dar sigur ca esti incapabil de a intelege asta.

Robinson Rufay Zapata09.06.2009 12:52

Nu sunt offtopic. Am scris cuvantul Becali in postare :D Gata termin , glumele nu isi au locul acum.

ErikBran09.06.2009 13:00
@ErikBran, prietene, eu am incercat sa vorbesc frumos cu tine si nu te-am injurat. Daca incepi cu "regulat" si cu "lasat icrele", atunci te invit undeva pe centura sa iti cauti parintii.

Daca ai ceva cu mine nu e problema. Te rog, insa, sa imi lasi parintii in afara acestei discutii pentru ca si eu ii pot implica pe ai tai fara prea mult efort. Iata un exemplu de raspuns prin care ii pot implica pe parintii tai in aceasta discutie:

- pai parinti mei sunt pe centura ... cauta partea feminina a familiei tale care munceste acolo. Nu au terminat cautarea ca sunt multi tiristi acolo care apeleaza la serviciile ei.-

Ceea ce am scris mai sus despre partea feminina a familiei tale este o rautate. Nu reprezinta nimic adevarat.

Deci te rog inca odata - hai sa nu implicam familiile

Nu ai detalii despre situatia financiara, dar stii tu sigur ca nu s-ar gasi finantator. Cum vrei sa se gaseasca finantator atat timp cat NIMENI nu stie nimic SIGUR despre situatia financiara a clubului ? Vine cineva si arunca asa cu banii, hai ca dau 20, hai ca dau 40, hai ca dau 60, dar nu stiu exact pe ce dau ? Ce legatura are auditul cu Fiscul sau cu plangerea penala ? Tu stii macar despre ce vorbesti sau esti aici doar ca sa te afli in treaba ?

Daca un investitor era interesat, cerea un audit.

Daca nu iti dai seama ce legatura e intre fisc si o societate comerciala cred ca ai facut degeaba facultatile cu care te lauzi. Cat despre plangerea penala lucrurile stau in felul urmator : ai afirmat ca Gigi Becali trage bani din club - daca o face legal nu ai ce sa faci, daca o face ilegal e evaziune fiscala. Din cate stiu orice cetatean poate face o pangere penala impotriva altui cetetean, urmand ca organele abilitate sa efectueze cercetarile de rigoare si sa dispuna urmarirea penala sau nu a respectivului. Nu inteleg care aparte nu o pricepi.

Si nu te opresti cu aberatiile aici. Unde ai vazut tu protest pentru reducerea pretului abonamentelor ? Unde ai vazut tu ca au declarat Hagi si Nastase ca n-au bani sa sustina echipa ?

La inceputul sezonului cei de la peluze au portestat pentru pretul ridicat al abonamentului, respectiv 100 lei. In urma discutiilor avute cu cei din conducere au obtinut o reducere a pretului abonamentului cu 50%. De mai multe ori, atat Hagi cat si Nastase au fost intrebati daca au intentionat sau intetioneaza sa cumpere Steaua, iar raspunsurile lor au fost de negatie, spunand ca nu au puterea financiara sa faca asa ceva. Pe langa acestia stiu ca a mai fost intrebat si Gica Popescu cu diferite ocazii, insa nu cu referire la Steaua ci la fotbal in general si respunul lui a fost ca pentru a tine un club ca Steaua, Dinamo , Rapid etc.....adica un cluburi care vor sa faca performanta iti trebuiesc bani foarte multi si el nu are o asemenea avere.

Uite, vorbeste cu stapanul si zi-i sa faca un audit extern, si eu maine cumpar clubul. Asta ca sa te linistesc. Da, am eu 20 de milioane de euro in banca. Poti sa faci tu publica declaratia, ca mie nu-mi place publicitatea.

Atunci iti urez multe "succesuri" daca tu ai 20 de mil. Esti la fel de penibil ca si Andrei. De ce nu te-ai dus tu la Gigi Becali sa ii spui sa faca audit ca vrei sa cumperi clubul? Pentru ca esti penibil....din aceasta cauza.

Sau hai ca iti dau o idee mai buna, fa tu un miting de sustinere a lui Becali si vedeti daca va strangeti 500 de oameni, cu tot cu autocarele din Bolintin si interlopii si tiganii care s-au strans si la judecatorie. Cred ca ti s-ar potrivi compania, oricum.

Din pacate pentru tine idei bune nu ai de unde sa debitezi. Eu nu vreau sa fac un miting de sustinere pentru Gigi Becali pentru ca nu il sustin. Eu am spus clar de la inceput ca problema este urmatoarea: ce se intampla daca/dupa ce pleaca Gigi Becali? Cat despre compania celor din Bolintin, a interlopilor si a tiganilor...nu ma incadrez......Si nici tu nu te incadrezi....daca stau bine sa ma gandesc tu nu te incadrezi nicaieri.

De fapt, nu stiu de ce ma chinui cu tine, atat timp cat voi nu sunteti capabili sa intelegeti altceva decat "Steaua e numai una" si fosnetul verzisorilor. Iti doresc acelasi lucru ca si stapanului, stii tu ce.

Nu stiu ce imi doresti si nici stapanului tau si nici nu intra in domeniile mele de interes. De dorintele tale se poate ocupa UNICEF.

Adrian09.06.2009 13:02

Pai chiar nu isi au. La fel cum nu isi au nici intrebarile tampite sau comentariile in plus.

Fact:

becalii e un cancer care face doar rau Stelei.(de la actiuni la vorbe)

Fact:

becalii trebuie sa plece de la Steaua.

Fact:

becalii fura de la Steaua si nu vrea sa o dea.

Fact:

Protestul e singurul mod de a incerca sa il facem sa plece.

Fact:

Daca ar fi dispus sa vanda, daca ar face lucrurile corect, legal, ar aparea fara probleme alti investitori. Steaua e un nume puternic si multi doresc sa fie alaturi de acest nume si mai ales brand.

Fact:

Au fost emise n propuneri pentru a indeparta pe becalii de la Steaua si pentru a reinvia echipa. Declaratii de genul: "nu vad nici o propunere aici. Ce facem daca pleaca?!" NU ISI AU ROSTUL!

Fact:

In momentul in care esti pro becalii, esti anti Steaua!

David^09.06.2009 13:03
1.Mie nu mi se pare ca omul l-ar fi pupat in cur pe Becali ci doar a pus o intrebare normala pe care am puso si eu cu alte ocazii

2.Agresivitatea verbala a lui Adrain este arhicunoscuta.A jignit imediat omul.El crede ca daca are 4-5000 postari pe site este infinit mai stelist decat unul care abea a aparut. Omul chiar crede ca Steaua e a lui.

3.Niciunul dintre voi nu poate emite o parere despre ce a facut celalalt pentru Steaua deoarece pur si simplu nu stie.

4.Adriane...din cauza acestui gen de comportament s-au retras multi oameni cerebrali de pe forum...dar sigur ca esti incapabil de a intelege asta.

1. Nici eu nu cred ca l-a pupat in gaoaza. L-a pupat doar pe buca dreapta. Ii e si lui scarba sa pupe un mos in apropierea testiculelor paroase.

2. ...

3. ?

4. Cum ar fi? Cu obiectiunea ca oamenii cu adevarat cerebrali au inteligenta sa nu se contreze cu suporterii niciunei echipe. Ei pur si simplu urmaresc, tac si eventual se inchina.

axl09.06.2009 13:08

Ce adunatura de SODOMITI!

redondo09.06.2009 13:10

Imi pare rau amice dar eu sunt suporterul Stelei. dar nu pot sa-ti mai raspund pe alte teme deoarece voi fi iar avertizat pentru off-topic. Ideea de baza e ca Adrian nu reprezinta Steaua deoarece nu are treaba cu fotbalul.Poate reprezinta Armata dar nu fotbalul ca fenomen in sine.

Adrian09.06.2009 13:17

Si ceilalti utilizatori au primit avertisment verbal la fel ca si tine. Doar tu ai continuat cu jignirile. Ca sa nu mai spun si faptul ca pe Andyro l-ai atacat gratis.El a incercat sa iti arate niste treburi, sa aduca argumente si tu l-ai facut "regulat de becalii".

Domnule redondo nu inteleg de ce tu, un suporter al universitatii Craiova, te bagi aici in discutii dintre stelisti?

Iar o dai cu "eu sunt expert in fotbal"? Trebuie sa iti atrag atentia asupra tuturor momentelor in care ai fost nevoit sa imi dai dreptate?

Te rog, inceteza offtopicul. Stiu ca esti prm-ist si ca mori de fericire ca idolii tai vadim si Gigi au iesit europarlamentari. Ne doare capul de cat de mult i-ai laudat pana acum pe astia 2. Am inteles ce vrei sa spui. Scuteste-ne

ErikBran

Vad ca iar o dai pe jigniri cand nu ai argumente. Foarte tare. Esti un becalist adevarat.

free Gigi!

«1111213141522»