FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Il vrei pe Gigi la Steaua?

«1131415161722»
ErikBran12.06.2009 10:05
Nu merita sa va contrati,sa va certati pentru Becali.Scopul nostru este "Becali afara din Ghencea"!!!

Ai perfecta dreptate. Deocamdata ne pierdem in conflicte marunte si uitam esentialul. Intrebarea e cum? si cine vine in locul lui? Ca putem sa scapam de dracu si sa dam de tasu'.

David^12.06.2009 10:12

Nu te mai framanta Erik, Becali e ta-su. Iar solutia nu e aceea la care te gandesti tu. Suporterii nu doresc neaparat sa preia clubul, ci ca Bkli sa vanda unui om potent financiar. Oricare. Pentru ca mizeaza pe faptul ca un al doilea neam prost ca Gigi nu poate exista.

masterboy18.06.2009 12:29

Nu exista motive pentru ca Gigi sa plece de la Steaua. S-a iscat ideea asta de la niste oameni care il pupau pe Gigi in cur cd a intrat prima oara in Liga, iar care acum manipuleaza cateva sute sa iasa in strada. Nu vede nimeni ca incercarea de a-l da afara pe Gigi e un lucru futil? De ce nu incearcati sa cereti ceva util cum ar fi aducerea unui antrenor valoros? Va luati toti unii dupa altii, si strigati jos Becali dar de fapt nu stiti ce vreti. nu aveti habar de nimic, nu ganditi cu creierul vostru, asta e instinctul de turma.

bestcormo19.06.2009 17:44

omule.. singurul lucru util care ar mai putea salva Steaua ar fi plecarea ciobanului! Atat!

Ce conteaza antrenorul cat timp ciobanul se baga tot timpul si distruge echipa?

Ca sa nu mai spunem ca-n ultimii 3 ani n-a investit mai nimic.. a iesit mai mult in profit..

masterboy20.06.2009 08:52

Sunt de acord ca nu e patronul ideal. Dar macar nu-si da proprii jucatori in judecata cum face Copos, macar le-a platit salariile la zi. Toata campania asta cu plecarea lui Becali ce-a facut? Nimic. Consecinta a fost ca Becali s-a pisat pe toti care il denigreaza la TV. Asta ii intarata pe multi. Pe langa asta sunt f multi care il sustin in continuare. Si n-o sa vina fat frumos sa investeasca a Steaua. Priveste tipologia investitorului mioritic: porumboiu, mititelu, penescu, turcu , niste aurolaci. si voi il vreti afara pe Becali, i-ati prefera p-astia? 

Nu era nimeni suparat cd era Oli sau Zenga. E treaba antrenorului sa se descurce cu patronul, dc are personalitate si stie sa se impuna. Dc e antrenor[...] Hagi care nu stie sa vorbeasca, normal ca e nevoit Becali sa faca echipa. Nu trebuie sa plangem de mila antrenorilor de la Steaua pt ca sunt platiti bine. Pe mine ca suporter ma intereseaza sa fie rezultate, si dc au fost la un moment dat (semifinala Cupa UEFA, cl) atunci vor fi si in continuare. 

Si e normal si e bine sa iasa in profit, numai asa poate fi sustinut clubul. Aproape toti patronii au profit, chiar dc se plang toata ziua la TV si dau vina pe criza. Nu arunca nimeni cu banii pe fereastra.

MoWeed20.06.2009 09:08

@masterboy

Asta inseamna ca tu esti doar un suporter de rezultat. Steaua inseamna mai mult decat performantele ei, Steaua este un club care mereu a practicat un fotbal frumos si, in mare, a obtinut rezultatele cinstit.

Nu conteaza ca acest agramat jigneste oameni care au facut infinit mai multe pentru club decat el(Boloni, Hagi, Iordanescu), nu conteaza ca am ajuns de rasul lumii, nu conteaza ca toti lingaii sunt angajatii clubului, nu conteaza ca fanii sunt umiliti prin gesturi cretinoide gen purtarea carpei alb-rosii la gat. Nuuuuu, sa vina Real in Ghencea ca sa poti sa-ti faci poza pentru hi5 cu tabela de marcaj in spate(care desigur va arata 0-4 ca doar nu conteaza sa si faci ceva in CL, trebuie doar sa ajungi acolo).

Apropo, iti recomand sa nu-l mai jignesti pe Hagi.

masterboy20.06.2009 09:43
@masterboy

Asta inseamna ca tu esti doar un suporter de rezultat. Steaua inseamna mai mult decat performantele ei, Steaua este un club care mereu a practicat un fotbal frumos si, in mare, a obtinut rezultatele cinstit.

Nu conteaza ca acest agramat jigneste oameni care au facut infinit mai multe pentru club decat el(Boloni, Hagi, Iordanescu), nu conteaza ca am ajuns de rasul lumii, nu conteaza ca toti lingaii sunt angajatii clubului, nu conteaza ca fanii sunt umiliti prin gesturi cretinoide gen purtarea carpei alb-rosii la gat. Nuuuuu, sa vina Real in Ghencea ca sa poti sa-ti faci poza pentru hi5 cu tabela de marcaj in spate(care desigur va arata 0-4 ca doar nu conteaza sa si faci ceva in CL, trebuie doar sa ajungi acolo).

Apropo, iti recomand sa nu-l mai jignesti pe Hagi.

Nu l-a jignit pe Hagi, Hagi s-a ingropat singur cu rezultatele sale, Becali  i-a fost prieten si i-a dat o mana de ajutor iar dupa ce a plecat de la echipa il ataca pe unde apuca pe Becali, da vina pe el in loc sa-si recunoasca neputinta. Iar Becali nu i-a raspuns la aceste lucruri, dar lumea nu vede.Iarasi observ aceeasi tendinta, niste idei bine infipte in mentalitatea colectiva a unor suporteri, bazate prea putin pe realitate. Si chiar de l-o fi jignit pe saracutul de Iordanescu manca-l-ar mama pe el, nu sunt eu avocatul lui, treburile lor nu ma pivesc ca suporter al clubului. o fi Becali agramat dar nici Hagi nici Iordanescu nu sunt genii literare. Eu vreau doar ca echipa sa joace bine, nu ma priveste ce face Becali ca poarta fulare ros-albe, poate sa faca ce vrea, eu sustin jucatorii. Becali isi face treaba si da bani, asta e tot ce conteaza. sa nu uitam ca le-a facut pe plac si lui Hagi si lui Lacatus le-a adus jucatori cum au vrut ei.

Sunt suporter de rezultat? Rezultatele sunt definitorii pentru club si e normal sa te intereseze acestea la fel ca si participarea in cl, care este o mandrie pentru suporteri. sunt un admirator al jocului frumos si de-asta am ramas cu o impresie f buna despre Protasov. daca pe tine nu te intereseaza rezultatul si sustii idei filozofice e problema ta.

MoWeed20.06.2009 09:52

@masterboy

Cum sa nu te priveasca(ca suporter al clubului) ca unul din cei mai mari jucatori din istoria clubului; un om care a pus serios umarul la creearea palmaresului cu care te mandresti este jignit de un oficial al clubului?

Ca echipa sa joace bine trebuie creeat un mediu profesionist. Ceea ce e acum la Steaua numai mediu profesionist nu poate fi numit.

Tu nu esti suporter Steaua, esti doar un simpatizant. Probabil daca echipa ar fi in B(unde ne indreptam cu Becali si lingaii/rudele lui in conducere) ai uita ca ai simpatizat vreodata cu Steaua.

bodanelu20.06.2009 10:07
Nu l-a jignit pe Hagi, Hagi s-a ingropat singur cu rezultatele sale, Becali  i-a fost prieten si i-a dat o mana de ajutor iar dupa ce a plecat de la echipa il ataca pe unde apuca pe Becali, da vina pe el in loc sa-si recunoasca neputinta. Iar Becali nu i-a raspuns la aceste lucruri, dar lumea nu vede.Iarasi observ aceeasi tendinta, niste idei bine infipte in mentalitatea colectiva a unor suporteri, bazate prea putin pe realitate. Si chiar de l-o fi jignit pe saracutul de Iordanescu manca-l-ar mama pe el, nu sunt eu avocatul lui, treburile lor nu ma pivesc ca suporter al clubului. o fi Becali agramat dar nici Hagi nici Iordanescu nu sunt genii literare. Eu vreau doar ca echipa sa joace bine, nu ma priveste ce face Becali ca poarta fulare ros-albe, poate sa faca ce vrea, eu sustin jucatorii. Becali isi face treaba si da bani, asta e tot ce conteaza. sa nu uitam ca le-a facut pe plac si lui Hagi si lui Lacatus le-a adus jucatori cum au vrut ei.

Sunt suporter de rezultat? Rezultatele sunt definitorii pentru club si e normal sa te intereseze acestea la fel ca si participarea in cl, care este o mandrie pentru suporteri. sunt un admirator al jocului frumos si de-asta am ramas cu o impresie f buna despre Protasov. daca pe tine nu te intereseaza rezultatul si sustii idei filozofice e problema ta.

forza Becali, forza FC. Becali ;)

si inca un suporter pentru care imi doresc sa retrogradam, sa-l vad sambata la ora 11 pe stadion :D

mihaita1327.06.2009 11:54
NUU !!! joS Cu Ciobanu !! :bananadance::bananadance::bananadance::bananadance: ce bine ar fii sa ii dam toti suporterii :boxing::))
masterboy27.06.2009 20:31

Degeaba il vreti voi afara pe cioban daca vanjosii lideri ai suporterilor care au organizat marsul de protest cand s-au vazut in fata lui au inceput sa dea inapoi si au sfarsit prin ai da dreptate si ai cere scuze.

Adrian27.06.2009 20:56
Degeaba il vreti voi afara pe cioban daca vanjosii lideri ai suporterilor care au organizat marsul de protest cand s-au vazut in fata lui au inceput sa dea inapoi si au sfarsit prin ai da dreptate si ai cere scuze.

Ceva argumente care sa iti sustina afirmatiile ai?

masterboy28.06.2009 15:04
Ceva argumente care sa iti sustina afirmatiile ai?

N-am argumente pentru ca n-am inregistrat intalnirea, dar fiecare poate crede ce vrea. Un lucru e clar, ca in fata ciobanului unii suporteri isi pierd replicile si isi dau seama subit ca nu stiu ce vor. 

Adrian28.06.2009 15:38

Aha...se pierd.

Stii ce e culmea? Eu am vazut niste interviuri cu niste reprezentanti ai suporterilor care au fost la intalnirea cu becalii si care ziceau ca nu mai e cale de impacre. Cand au fost intrebati de ce, au raspuns simplu: "noi am fost acolo, am vorbit cu el, ne-am inteles si, dupa ce am plecat, el a facut total altceva".

Faptul ca ciobanul declara in presa ca reprezentantii suporterilor sunt cu el e o minciuna. Faptul ca el zice ca suporterii adevarati il sustin e o minciuna. Tot ce zice el e minciuna!

Dar stai calm. O sa iti vada cineva care a fost la intalnire cu ciobanul postarea si o sa iti raspunda.

Problema multora din voi e ca voi credeti ca becalii e un om cu care te poti intelege daca il stii lucra si ca pana acum nu au fost rezultate pentru ca a lucrat el pe cei ce voiau sa il lucreze. Nu e asa. Cand e fata in fata, becalii iti zice ce vrei sa auzi si, cand nu mai esti acolo, face ce vrea el.

masterboy29.06.2009 20:58

Dar stai calm. O sa iti vada cineva care a fost la intalnire cu ciobanul postarea si o sa iti raspunda.

Eu astept dar nu raspunde nimeni, pentru ca am dreptate cd spun ca la intalniea cu patronul echipei, liderii galleriei si-au cerut scuze ca l-au injurat, in acest fel pisandu-se pe toti cei 200- 300 de oameni care au participat la protest.

anti gigi29.06.2009 21:41

eu v am zis sa nu va certati cu prostii si nu m ati crezut,uitati va la asta de sus...e odihnit tot timpul,degeaba ii explici prostului pt ca el este incapabil sa inteleaga,eu zic sa l privim cu simpatie si sa nu ne mai luam de el

MoWeed30.06.2009 04:28
Eu astept dar nu raspunde nimeni, pentru ca am dreptate cd spun ca la intalniea cu patronul echipei, liderii galleriei si-au cerut scuze ca l-au injurat, in acest fel pisandu-se pe toti cei 200- 300 de oameni care au participat la protest.

Bah oaie, 200-300 de oameni au fost in visele idolului tau din Pipera...

The Flyer30.06.2009 06:40

bai,lasati-l in pace pe asta,atita stie,atita face!vorbele oierului sunt litera de lege pentru el,n-are rost sa-i mai explicam ceva!

ce idiot,200-300 de oameni?!?! :chair:

InuYashaWwaLRbT01.07.2009 15:40

Cu siguranta NU ! ! !

Ne vrem clubul inapoi! {Gigi Gigi Lasaneee Lasaneeee lasanee}

Ronnie02.07.2009 15:21

Becali il calca in picioare pe Hagi: "Este un nimeni, e nebun, nu e sanatos la cap dobitocul asta!"

Mori javra!

mircea_1004.07.2009 10:05

Cozma face si o analiza a Stelei, dupa chipul si asemanarea patronului:

"Daca Becali va tacea, Steaua va merge. Sa lase lumea sa lucreze, sa nu se implice la fotbalisti si la echipa, sa stea in banca lui. Nu stie sa taca, e un paranoic mental! Chiar are senzatia ca e un tip cultivat, elevat, ca le stie el pe toate".

"Daca nu va castiga primele trei meciuri din campionat, Bergodi va fi demis".

"Sunt curios daca va rezista ca europarlamentar. Cred ca va fi ca la teatru de comedie, asta nu stie sa vorbeasca nici romaneste. M-a sunat o data, cand eram la parnaie cu Fane Spoitoru, ca sa-mi spuna ca daca ma fac stelist imi da loja la Steaua. Stia ca sunt rapidist. I-am zis: "Ba, cand eu aveam loja la Steaua, tu vindeai seminte la poarta stadionului". Apoi i-am inchis telefonul si n-am mai vorbit cu el de atunci", dezvaluie Cozma.

sport.ro

:clap:

masterboy04.07.2009 17:46
Becali il calca in picioare pe Hagi: "Este un nimeni, e nebun, nu e sanatos la cap dobitocul asta!"

Mori javra!

Ce minciuni ordinare poti sa scrii. Becali nu l-a facut dobitoc pe Hagi, de ce inventezi, forumul asta chiar e facut pentru denigrarea lui Becali? Cum se poate ca Hagi sa il acuze pe Becali de colaborarea cu comunistii cand toata lumea stie ca Becali se trage dintr-o familie de legionari, considerati principalii dusmani de catre comunisti. De ce a insinuat Hagi asa ceva, de ce il ataca mereu pe patronul Stelei? 

masterboy04.07.2009 17:50
Cozma face si o analiza a Stelei, dupa chipul si asemanarea patronului:

"Daca Becali va tacea, Steaua va merge. Sa lase lumea sa lucreze, sa nu se implice la fotbalisti si la echipa, sa stea in banca lui. Nu stie sa taca, e un paranoic mental! Chiar are senzatia ca e un tip cultivat, elevat, ca le stie el pe toate".

"Daca nu va castiga primele trei meciuri din campionat, Bergodi va fi demis".

"Sunt curios daca va rezista ca europarlamentar. Cred ca va fi ca la teatru de comedie, asta nu stie sa vorbeasca nici romaneste. M-a sunat o data, cand eram la parnaie cu Fane Spoitoru, ca sa-mi spuna ca daca ma fac stelist imi da loja la Steaua. Stia ca sunt rapidist. I-am zis: "Ba, cand eu aveam loja la Steaua, tu vindeai seminte la poarta stadionului". Apoi i-am inchis telefonul si n-am mai vorbit cu el de atunci", dezvaluie Cozma.

sport.ro

:clap:

Cum poti sa dai declaratii din miron cozma si sa mai si aplauzi ce spune, tu chiar nu stii pe ce planeta traiesti, esti admirator al unui puscarias ordinar, care a stat in celuala cu fane spoitoru? E de plans

bodanelu04.07.2009 17:51

da, forum asta e facut pentru denigrarea lui Becali. Cat el e la conducerea Stelei o sa fie hulit si **** in gura

danimarcu04.07.2009 17:56
Ce minciuni ordinare poti sa scrii. Becali nu l-a facut dobitoc pe Hagi, de ce inventezi, forumul asta chiar e facut pentru denigrarea lui Becali? Cum se poate ca Hagi sa il acuze pe Becali de colaborarea cu comunistii cand toata lumea stie ca Becali se trage dintr-o familie de legionari, considerati principalii dusmani de catre comunisti. De ce a insinuat Hagi asa ceva, de ce il ataca mereu pe patronul Stelei?

Bai papagalule,Jiji a fost primul care a insinuat despre Hagi ca ar putea fi colaborator al securitatii,Hagi nu a facut decat sa-i raspunda cu aceiasi moneda.

Daca vrei sa-i sugi **** lui Jiji toata ziua du-te la el la stana.Inarmeaza-te cu multa rabdare ,s-ar putea sa fie coada!...

«1131415161722»