Daca ai ceva cu mine nu e problema. Te rog, insa, sa imi lasi parintii in afara acestei discutii pentru ca si eu ii pot implica pe ai tai fara prea mult efort. Iata un exemplu de raspuns prin care ii pot implica pe parintii tai in aceasta discutie:
- pai parinti mei sunt pe centura ... cauta partea feminina a familiei tale care munceste acolo. Nu au terminat cautarea ca sunt multi tiristi acolo care apeleaza la serviciile ei.-
Ceea ce am scris mai sus despre partea feminina a familiei tale este o rautate. Nu reprezinta nimic adevarat.
Deci te rog inca odata - hai sa nu implicam familiile
Daca ma gandesc mai bine, ar fi cam greu sa fie pe centura, negrii plini de boli venerice nu prea sunt admisi in tara, iar tigancile din Ferentari lucreaza la domiciliu. Deci cauta-ti parintii in alta parte. Dar normal, si asta e o rautate si nu reprezinta nimic adevarat.
Daca un investitor era interesat, cerea un audit.
Ceea ce arata cat de habarnist esti in privinta afacerilor. Un om care vrea sa vanda ceva face el un audit si il face public - posed bunurile x, y si z si le vand pe suma A. Cui sa ceara un investitor un audit, lui Becali ? 
Daca nu iti dai seama ce legatura e intre fisc si o societate comerciala cred ca ai facut degeaba facultatile cu care te lauzi. Cat despre plangerea penala lucrurile stau in felul urmator : ai afirmat ca Gigi Becali trage bani din club - daca o face legal nu ai ce sa faci, daca o face ilegal e evaziune fiscala. Din cate stiu orice cetatean poate face o pangere penala impotriva altui cetetean, urmand ca organele abilitate sa efectueze cercetarile de rigoare si sa dispuna urmarirea penala sau nu a respectivului. Nu inteleg care aparte nu o pricepi.
Prietene, esti prost. Eu te-am intrebat de legatura dintre audit si fisc. Tu crezi ca un cetatean se poate duce la fisc si depune o...n-am inteles inca ce, o cerere de auditare ? Fiscul face auditarea ? Sau o plangere la fisc ca... ce ? Tu de fapt stii ce face Fiscul asta, sau doar ti-a sunat frumos ? Cat despre urmarirea penala, m-am amuzat copios.
Trecand peste incultura ta economica si juridica, nici macar nu am zis ca o face ilegal (dar pe langa toate lipsurile de care dai dovada, lipsa logicii deja nu ma surprinde). Iti dau un exemplu foarte simplu : clubul Steaua cumpara de la firma lui George Becali sepci la pretul de 10 milioane/sapca, pe care le vinde cu 15 RON. E ceva ilegal aici ? Nu, dar clubul Steaua ramane dator cu suma de x milioane euro. Totul perfect legal.
La inceputul sezonului cei de la peluze au portestat pentru pretul ridicat al abonamentului, respectiv 100 lei. In urma discutiilor avute cu cei din conducere au obtinut o reducere a pretului abonamentului cu 50%. De mai multe ori, atat Hagi cat si Nastase au fost intrebati daca au intentionat sau intetioneaza sa cumpere Steaua, iar raspunsurile lor au fost de negatie, spunand ca nu au puterea financiara sa faca asa ceva. Pe langa acestia stiu ca a mai fost intrebat si Gica Popescu cu diferite ocazii, insa nu cu referire la Steaua ci la fotbal in general si respunul lui a fost ca pentru a tine un club ca Steaua, Dinamo , Rapid etc.....adica un cluburi care vor sa faca performanta iti trebuiesc bani foarte multi si el nu are o asemenea avere.
Cum ziceam, vorbesti ca sa te afli in treaba. Cine a protestat si unde ? Arata-mi si mie declaratiile cuiva (pe langa cele ale lui Becali), niste poze de la protest, oameni adunati sa protesteze impotriva abonamentelor, samd. Arunci cu rahat in suporteri doar ca sa te afli in treaba. Tu crezi ca ne milogeam la 500.000 la un abonament cand majoritatea dintre noi dau milioane pe deplasari in fiecare sezon ? Tu ai idee cat costa o deplasare la Timisoara ? Vopseaua si panza pentru mesaje ? Steagurile, coregrafiile ?
Referitor la Hagi, Nastase si Patriciu, inca o data, arata-mi o declaratie aparuta in presa in care Hagi sau Nastase sau Patriciu spuneau ca ei nu au bani sa cumpere Steaua pe 20 de milioane si nu au bani sa o sustina. Nu exista ? Inseamna ca vorbesti degeaba.
Atunci iti urez multe "succesuri" daca tu ai 20 de mil. Esti la fel de penibil ca si Andrei. De ce nu te-ai dus tu la Gigi Becali sa ii spui sa faca audit ca vrei sa cumperi clubul? Pentru ca esti penibil....din aceasta cauza.
Mda. Ai vrut sa vezi de cate ori poti repeta un cuvant nou invatat intr-o singura fraza ?
Din pacate pentru tine idei bune nu ai de unde sa debitezi. Eu nu vreau sa fac un miting de sustinere pentru Gigi Becali pentru ca nu il sustin. Eu am spus clar de la inceput ca problema este urmatoarea: ce se intampla daca/dupa ce pleaca Gigi Becali? Cat despre compania celor din Bolintin, a interlopilor si a tiganilor...nu ma incadrez......Si nici tu nu te incadrezi....daca stau bine sa ma gandesc tu nu te incadrezi nicaieri.
Deci esti prost, din nou. Exista situatia A, Becali la Steaua si situatia B, Steaua fara Becali, si atat. Intrucat tu sustii ca situatia B ar fi un dezastru (in ultimele 2 pagini), inseamna ca sustii situatia A. E atat de simplu, stii tu, logica aia invatata in liceu. Ah, am uitat, tu ai terminat facultatea, nu liceul. Mai stiu cativa in aceeasi situatie.
Tu nu faci un miting pentru ca nu esti capabil, pentru ca esti doar un soarec de internet care e platit in bonuri de masa sa stea aici si sa debiteze cu dictionarul in fata doar-doar mai atrage 2-3 fraieri pentru cauza oierului. Iti dai tu seama de aici cine se incadreaza si unde.
Nu stiu ce imi doresti si nici stapanului tau si nici nu intra in domeniile mele de interes. De dorintele tale se poate ocupa UNICEF.
Asta e simplu, sa muriti cat mai repede si preferabil in chinuri.