1.Sunt stelist de vreo 3 generatii. Nu sunt contestatar in forma pe care o prezentati voi. O sa ii cer si eu lui Gigi Becali sa plece in momentul cand va exista o alternativa in asa fel incat clubul sa nu se desfiinteze. Pana atunci prefer sa fiu rezervat.
Bai highlandere, bai nemuritoare, cum dracu esti tu stelist de 3 generatii? 
Cati ani ai ma? Cate vieti ai trait pana acum? Doamne fereste! Numai un becaliot putea sa zica asa ceva.
Esti rezervat? Acum, dupa ce jegul ala a facut atatea, inca esti rezervat? Bai prietene, ce dracu trebuie sa faca ala ca sa nu mai fii rezervat? Cred ca nici daca se pisa pe un steag al Stelei nu o sa il acuzi de nimic.
A....am uitat ca tu nu esti stelist. Tu esti "stelist de vreo 3 generatii" aka becalist 
2.Daca esti gata sa dai bani de ce nu ai spus asta pana acum? Cati bani esti gata sa dai? Eu am facut un calcul mai sus? Esti deacord cu el? Cum putem sa strangem banii? Cine ii va administra? (sunt doar cateva intrebari....in realitate sunt mult mai multe) Despre capacitatea ta de a conduce oamenii care sa administreze clubul imi permit sa am rezerve foarte mari. Cand faci astfel de afirmatii sa stii ca semeni cu cel Gigi Becali (si el o ia pe aratura). Am trecut de la "voastra" la "noi" pentru ca, asa cum am spus mai sus, nu sunt un contestatar in forma pe care voi o prezentati dar sunt un suporter stelist.
Prietene, cu deplasari din tara si din afara ei, cred ca am dat pe undeva pe la 1-1500 de euro pana acum pentru Steaua. Oricum, asta nici nu se compara cu nervii mancati. Da' ma rog.. ce stii tu? Tu "free Gigi". Atunci cred ca ai avut si tu prima ta noapte nedormita, cand a fost bagat idolul tau la racoare.
3.Nu ma intereseaza CNP-ul tau, nici numarul de tel si nici nu vreau sa te intalnesc. Nu esti chiar asa de interesant precum te crezi. Am vrut, prin aceste detalii, sa imi dau seama cu cine stau de vb pentru ca din ceea ce ai scris ai IQ-ul unui copil de 13-14 ani.
IQ-ul unui copil normal de 13-14 ani e cu mult mai mare decat al oricarui becalist de pe planeta. Asa ca, nu ma simt jignit.
4.Cand spui ca ii bati pe membrii familiei Becali esti deja penibil. Asa ceva nu mertia comentariu. Tot ceea ce pot sa spun este ca te incadrezi perfect in portretul suporterului din cauza caruia stadionul a fost suspendat de atatea ori.
Da' ia zi-mi tu mie... cand becalii a trimis batengarzii sa ii bata pe suporteri, ai comentat?
6.Sunt deacord cu tine ca greselile lui Gigi Becali sunt mari si unele chiar impardonabile insa asta nu inseamna ca Steaua trebuie sa fie desfiintata. Asta nu trebuie sa se intample niciodata. Dintre cei pe care i-ai mentionat vreau sa iti spun ca Militaru a venit de la Dinamo, Danciulescu a venit si s-a dus inapoi la Dinamo, Dobos a venit de la Dinamo iar pe Joe Panait nu il consider un mare jucator (daca tu il consideri asa imi dau seama acum cat te pricepi la fotbal).
He he...ai dat si tu repede pe Wikipedia si ai aflat tot ce trebuia, nu?
Nici nu am zis de Joe ca a fost un jucator de talie mondiala. Am zis doar ca a fost om si fotbalist adevarat. Si mai e si stelist adevarat.
Da' nu ai tu de unde sa stii asta. Nu ai tu de unde sa stii ca, atunci cand i-au luat un interviu acum cativa ani despre cum era la Steaua, omul a inceput sa planga. Omul ala a iubit Steaua si a fost titular intr-o echipa care castiga an de an campionatul si care s-a calificat in premiera in noul format al CL.
7.Nu ai de unde sa stii cat de suporter sunt sau nu! Faci afirmatii doar ca sa mai postezi ceva! Asa si eu pot sa spun despre tine ca esti rapidist.
Poti spune dar trebuie sa si probezi. Eu am dovezi ca nu esti stelist.
Uite, prima ta postare ca utilizator al acestui site a fost un text lung pro becalii intr-o sectiune anti becalii. Mare stelist esti! Free Gigi, nu? 
8.Te informez ca eu sunt abonat la Steaua de vreo 7 ani. Am platit toate biletele la meciurile in cupele europene (in CL am cumparat cate 2 pachete...si asta se poate verifica la club daca estui curios) si am cumparat materiale de la magazin, numai in anul 2008, de mult mai multi bani decat ai dat tu pe toate deplasarile tale.
Esti un adevarat mah! 
Imi pare bine ca ne-ai specificat faptul ca pentru CL ai dat la greu. Doar asta conteza pentru voi becalistii, nu? Prezenta in CL. Ti-ai luat materiale de la magazin? Ce materiale? Tricouri cu "free Gigi"? 
9.Faptul ca faci steaguri si ca te duci in deplasari trebuie apreciat si nu trebuie sa fie nici un suporter jginit de catre nimeni din conducere clubului. Totusi multi il aplauda pe Mihai Stoica desi el a lovit un suporter....Desigur, poate cel lovit nu venea meci de meci pe stadion, poate a fost nesimtit, poate ....., poate....., poate......, insa asta nu trebuie facut si Mihai Stoica nu trebuie aplaudat dupa un asemenea gest.
Ca manager, MM a gresit. Ca om, nu. Baiatul ala l-a injurat tot meciul pe MM si, mai mult, i-a injurat familia. Si asta in conditiile in care sotia si fata lui MM se aflau la doar cateva randuri mai sus. Nu cred ca exista cineva in toata lumea asta care nu ar fi reactionat la fel.
Ce nu inteleg eu e de ce l-a injurat ala pe MM. Atunci Steaua mergea bine in cupele europene si in campionat. MM aducea fotbalisti buni, antrenori buni, avea grija de Steaua.
10. Sa stii ca si eu sunt gata sa dau bani....chiar destui, pentru Steaua. Eu nu consider ca pot sa fac parte din administratia clubului (asa cum esti tu....pregatit) dar sunt dispus sa cumpar actiuni la club si an de an sa platesc o suma de bani...Dar nimeni dintre voi cei care vreti sa il dati afara pe Becali acum, nu vine sa puna in aplicare un plan concret. Va limitati sa il injurati si sa nu sustineti echipa in timpul meciurilor.
Da? Tu gandesti ce spui?
Pai du-te mai la becalii si cere-i actiuni. Ofera-i bani si cere-i actiuni. Sa vedem daca iti vinde. Bine ca te-ai trezit tu sa pui botul la vrajeala lui.
p.s.
Ai 30 de ani si doar de 7 esti abonat? Ahahhahahahhahah....deci esti abonat doar de cand a venit Gigi la Steaua.
Ce tare! Si cica nu e becalist
Bai, Virgile, tu esti? 
Asta e virgil becalii mah. Salut virgile!
Ce coincidenta frate! Omul are 7 ani de abonament, fix de cand a venit Gigi.
Credeam ca esti mai tanar dar asa.
Prietene, eu am 23 de ani si 6 ani de deplasari. Nu sunt din Bucuresti dar fii sigur ca, daca era, aveam abonament de la 1 an .
Spre deosebire de tine, "stelist de vreo 3 generatii", eu reprezint a treia generatie de stelisti din familia mea.
Nu cred ca mai trebuie sa zic ca, daca mai bagi inca o jignire ca aia cu "regulatul", zbori de pe site!