"Sunt dispus sã-mi vând palatul, numai ca sã mai țin Steaua doi-trei ani. Am primit ofertã de la un italian, chiar și cei de la Ambasada Arabiei Saudite s-au interesat de club".
"Sunt dispus sã-mi vând palatul, numai ca sã mai țin Steaua doi-trei ani. Am primit ofertã de la un italian, chiar și cei de la Ambasada Arabiei Saudite s-au interesat de club".
Eu l-am auzit cu urechile mele cand a spus ca italianul si ambasada s-au interesat de cumpararea PALATULUI, nu a clubului.
Imi cer scuze ca nu am precizat sursa citatului. Era vorba de aia de la "Libertatea".
Nu pentru ca ciobanu si-a batut joc de istoria si culorile clubului,
Gigi PRINCIPALUL VINOVAT, PLEACA!!!
care naiba a votat cu da?
pleaca din Ghencea .......
Eu am votat initial "nu", insa in momentul de fata, nu exista unul mai potrivit ca el.
Asa ca: "EEEE GREU CU Becali".....
ai votat 'nu' si-ti pare rau ca nu ai votat da.... ![]()
Am votat eu DA si pentru tine @SteauaB ![]()
Acum sa nu se inteleaga ca sunt "fanul lu' Becali"
Da personal nu am nimic cu el!
E clar ca, criza prin care trece Steaua i se datoreaza si lui... da nu in totalitate...
Si altu care sa vina in locul lui in acest moment nu este...
Nu mai gasesti oameni in Romania sa bage bani aiurea in fotbal... ![]()
Evident ca nu il vreau. Ma oftic cand vad cine pastoreste Steaua. Ii injur si acum pe Paunesti si pe Piturca.
Dar,repet,criza l-a afectat si pe Cioban cu toate trenurile din doatre. Nu mai merge specula cum visa el.Preturile vor fi mari doar la terenurile din Capitala sau orasele mari.Pe camp nu mai cumpara nimeni.Investitorii nu mai baga bani in nimic pe criza asta. Si Becali va lasa Steaua cat de curand,o sa vedeti.Nu are de unde sa mai crediteze Ciobanul Steaua.Liga Campionilor va fi doar un vis pentru el.De unde bani??? Nu cumpara nimeni terenurile lui Becali pe bani frumosi.Va ceda in cele din urma si va vinde si Steaua.Dar nu inainte de a face prapad ,exact ca Staicu si Netoiu.
Dar in cazul acesta trebuie sa intervina Justitia.Si o va face .Prietenii stiu de ce!
"Arogantele" lui devin doar strigate de disperare! ![]()
Banii necinstiti ,fara munca,la fel de repede se duc!
Nu mai gasesti oameni in Romania sa bage bani aiurea in fotbal...![]()
ideea este ca vrem oameni care sa bage bani CU CAP, nu aiurea. de prosti geme lumea, iar Gigi are o contributie covarsitoare la chestia asta.
principalul motiv pentru care eu il vreau pe Gigi afara din Ghencea si chiar la bellu este ca el pur si simplu este prea prost. mult prea prost pentru orice limita a suportabilului!
Cu cap...
Pai si tu crezi ca Becali face transferurile de capul lui nu ?
Poate unii jucatori care evoluau in Romania i-a adus Becali... ca din afara...
Becali doar da banii pentru un jucator care i se ofera, sau care este studiat de o persoana NU de Becali...
Ca Becali nu stie sa pronunte Szekely...
El da doar bani pe niste jucatori fara valoare din strainatate adusi de niste scouteri fara valoare...
DA il vreau.
mort
Esti informat prost prietene Daniel Ionut.
Pe Vatca si pe Szekely i-a adus el pt ca i-a vazut in meciurile contra Stelei si i-a placut.
Nici macar nu s-a interesat domnul becalii de faptul ca Vatca era portarul cu cele mai multe goluri primite in sezonul acela.Nici macar nu l-a interesat faptul ca Szekely venea dupa o accidentare destul de lunga(o luna sau 2, nu mai stiu).
Pe Semedo tot el l-a adus. Ca era indragostit de el. Pe Croitoru la fel.
Si nu ma fa sa amintesc de jucatorii pe care el i-a dat afara: Bostina, Cristocea, Elton - toti jucatori de picior STANG!
Adica ceea ce ne lipseste noua acum.
Pe Thereau l-a dat la prima oferta.
Si multi, multi altii.
Ba ai inteles tu prost, prietene Adrian!!!
Eu m-am referit la jucatorii adusi din strainatate
Daca te uiti bine am spus ca a adus unii jucatori care evoluau in Romania!
Asa, pai jucatorii aia din strainatate au fost adusi dupa ce s-a vazut ca indeplineau cerintele lui becalii. De fapt, cerinta: SA FIE IEFTINI!
Si atunci, cand nu esti dispus sa cumperi jucatori de valoare, nu te plange ca Arthuro e un 0 barat.
Desi, s-a vazut si la straini ca, atunci cand lasi oamenii sa isi faca treaba, ai succes.
Mendoza, Pepe, Dayro, Habibou, Thereau, Golanski, Zapata,Toja,Hamutovski,Kapetanos chiar si Tiago - oameni care si-au confirmat valoarea. Putem sa il punem aici si pe Elton. Poate si Andrey si Abel confirmau, daca erau lasati.
Dar pe astia ori i-a terorizat ciobanul, ori au fost asezati pe pozitii aiurea in teren. Iar unii au fost dati afara/vanduti/ nu li s-a mai prelungit contractul.
ciobanul s-a sabotat singur.
Oamenii pe care i-a adus el au fost cam toti niste verze. Pentru ca el nu stie fotbal. Oamenii adusi de cei care se pricep(Stoica sau Adi Ilie - manageri. Hagi sau Oli - antrenori) au confirmat aproape de fiecare data.
Ba ai inteles tu prost, prietene Adrian!!!Eu m-am referit la jucatorii adusi din strainatate
Daca te uiti bine am spus ca a adus unii jucatori care evoluau in Romania!
esti ruda cu Becali?
@Daniel
Daca dupa ce ai spus,logic in opinia mea, lumea interpreteaza ca esti ruda cu Becali mai bine te opresti.Nu are rost.Mai bine ne limitam sa discutam doar despre fotbal.Atat!
![]()
Stiti care e treaba...daca pleaca Jiji ia cu el si echipa si nume si palmares....cam tot.
Noi cu ce ramanem?
Lasa-l sa ramana si sa bage bani...in prosti si handicapati!!!!
Fraierul ![]()
Oricum,ma bucur ca sunt din BV si macar ma consolez cu STEAGU.
Ia uite mai sus exemplul clar de suporter de rezultat. Du-te mah la Steagu tau si lasa-ne pe noi sa facem tot posibilul pentru Steaua noastra...
Cand ne-am calificat in CL anno 05-06. Aproape 80% erau pro-Becali.
Vai de capul vostru.
Si era normal sa fim. Doar ne-am calificat, lucrurile mergeau bine. Dar cand am vazut ca Becali poarta fularul lui Dinamo la gat.. pac-pac.. "M**e Gigi".
Cand ne-am calificat in CL anno 05-06. Aproape 80% erau pro-Becali.
Vai de capul vostru.
vai de capul nostru intr-adevar! pentru ca drama sau tragedia este ca si acum dupa atata timp si atatea dovezi mai mult decat clare, unii au si ramas pro-Becali!
eu nu inteleg un lucru; el e cioban, ce cauta in Ghencea? Du-te ba la oi si mulge-le! Gigi Gigi Gigi lasa-ne