FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Echipament 2008/2009

«1345678»
1on22.07.2008 20:34

@c. Ronaldo: Acel preview e de pe site-ul oficial, nu de pe gsp. Se pricepe careva sã "prelucreze" poza aia și sã facã o schițã a tricoului?

Mie îmi place cum aratã, atât cât se poate deduce. Dacã schimbã și fontul de pe spate, va fi mai în mod sigur mai reușit decât cel actual. Da' am impresia cã nu e simetric, dungile fiind în numãr par (adicã în mijloc sunt 2 și nu una singurã), ceea ce mã cam dezamãgește.

Faza interesantã e cã se vor pune în vânzare și echipamentele originale de joc, în magazinele Nike și magazinul oficial.

c.ronaldo1722.07.2008 20:49

@

Ma refer la acest articol aparut acum 30 minute.

1on22.07.2008 20:56

Pãi pozele alea au fost publicate și acum câteva zile de gâsâpî. ªi, evident, comparând pozele alea cu poza de pe steauafc, echipamentele nu prea seamãnã, în afara faptului cã au dungi roș-albastre.

Marius22.07.2008 21:00

in gesepe e echipamentul Barcelonei peste care s-a pus emblema Stelei. Din cate am inteles, gesepistii nu au nimerit nici macar tonurile de rosu si albastru, ca sa nu mai vorbim de numarul ed dungi, model, etc. In gesepe e o tampenie.

"Ascunderea" modelului pentru noul sezon, pana la lansarea oficiala, e o practica normala in vest, mai ales a echipelor imbracate de Nike.

xDaJACKALx22.07.2008 21:57
@c. Ronaldo: Acel preview e de pe site-ul oficial, nu de pe gsp. Se pricepe careva sã "prelucreze" poza aia și sã facã o schițã a tricoului?

Mie îmi place cum aratã, atât cât se poate deduce. Dacã schimbã și fontul de pe spate, va fi mai în mod sigur mai reușit decât cel actual. Da' am impresia cã nu e simetric, dungile fiind în numãr par (adicã în mijloc sunt 2 și nu una singurã), ceea ce mã cam dezamãgește.

Faza interesantã e cã se vor pune în vânzare și echipamentele originale de joc, în magazinele Nike și magazinul oficial.

steauaprobabiljy1.th.jpg

DelPiero1022.07.2008 22:36

N-arata rau deloc! :tongue:

Tz3pI22.07.2008 22:56

steaua_tricou.jpg

steaua2.jpg

Cica avem cruce pe noul echipament. :wall: Sper sa nu fie adevarat.

f234567k22.07.2008 23:08

Nationala lui Quaresma& co. moare atunci cand joaca cu o cruce pe tricou?

1on23.07.2008 08:03

Jiji e nebun. Nu cred cã Dumnezeu are vreo echipã favoritã.

MALDINI23.07.2008 08:12

Dumnezeu e cu noi =))) ... nu ? Celebra melodie a lui Jiji : " Caci cu nooooooiiiiiii esteeeeeeeeee Dumnezeeeeeeeeuuuu " :worthy: :worthy: :worthy: :laugh:

xDaJACKALx23.07.2008 08:58

Nationala lui Quaresma& co. moare atunci cand joaca cu o cruce pe tricou?

Probabil pentru aia are o semnificatie crucea aia.Dar ce legatura are Steaua cu crestinismul?Pe nesimtite asa o sa ne schimbam numele in Steaua Crestina, o sa aveam Steaua cu n colturi pe emblema, o icoana mare la intrarea pe stadion si o sa se cante Liturghia inainte de fiecare meci...aaa si echipamentele vor trebui sa fie albe complet ca sa reprezinte puritatea, deoarece rosu e culoarea divolului.

AdrianUltras2523.07.2008 11:54

oooo da!

Cruce!

O sa stam sub semnul Crucii cand ne-o dau toti!

Fix asta o sa ne duca pe culmile gloriei.

Totusi, sper sa nu inceapa vreo cruciada, ca ne pierdem jucatorii...

bogd4n23.07.2008 14:35

bine ca nu mai e fundalul ala alb pe care scrie sponsoru.. cel putin din poza de pe steauafc.com nu mai apare albu ala.. o sa fie ca la werder bremen. cat despre cruce.. ce treaba avem cu ea atat timp cat e pe dinauntru... dar nu cred ca o sa fie.. nu se coboara nike la minttea lui Becali

MoWeed23.07.2008 22:55

Mai bine lua jucatori decat sa puna cruci pe tricouri.....

Jiji se asteapta sa dea Dumnezeu goluri?

unuspecial24.07.2008 06:23

e PRAF tricoul! praf sponsorii si praf conducerea Stelei. ce este tzigania aia cu fondu ala alb???? mai sunt si alte echipe(vezi werder bremen) cu acelasi sponsor dar au scris direct citi financial fara sa puna dreptunghiu ala alb care strica tot tricoul. De ce nu puteau sa scrie cu galben sau alb sau alta culoare care sa se vada peste dungile ros-albastre? eu nu cumpar tiganimea aia de tricou... astept sa il vad si pe cel de rezerva.

bodanelu24.07.2008 07:10
e PRAF tricoul! praf sponsorii si praf conducerea Stelei. ce este tzigania aia cu fondu ala alb???? mai sunt si alte echipe(vezi werder bremen) cu acelasi sponsor dar au scris direct citi financial fara sa puna dreptunghiu ala alb care strica tot tricoul. De ce nu puteau sa scrie cu galben sau alb sau alta culoare care sa se vada peste dungile ros-albastre? eu nu cumpar tiganimea aia de tricou... astept sa il vad si pe cel de rezerva.

ia scrie tu cu albastru peste albastru si ai sa vezi daca se intelege ceva. Werder daca are acelasi sponsor, isi permite, ca are alte culori, nu ros-albastru.

culoarea la scrisul city bank sau financial nu au cum sa o schimbe in galben sau alb, pentru ca este un brand.

unuspecial24.07.2008 08:46

ia scrie tu cu albastru peste albastru si ai sa vezi daca se intelege ceva. Werder daca are acelasi sponsor, isi permite, ca are alte culori, nu ros-albastru.

culoarea la scrisul city bank sau financial nu au cum sa o schimbe in galben sau alb, pentru ca este un brand.

Tin sa te contrazic:

http://img61.imageshack.us/my.php?image=dtgwetok1.png

http://img59.imageshack.us/my.php?image=we...emenhomekd3.jpg

Dupa cum observi culoarea de la Citi bank chiar este scris cu alb . la noi insa Citi financial este cu albastru. Sper ca macar cel de rezerva sa fie verde fosflorescent si sa scrie belea cum scrie pe tricourile celor de la werder .

Marius24.07.2008 08:56

@ unuspecial

Esti intr-o mica eroare. E drept ca la Werder e scris cu alb, dar, din ce am vazut eu, brandul "City" (financial sau bank) are o anumita identitate. Prin urmare, logo-ul e intotdeauna scris cu albastru pe fond alb sau cu alb pe fond albastru (in imaginile reprezentative pentru companie).

Faptul ca la Werder este scris alb pe fond verde, se poate datora in parte si producatorului de echipament sportiv, Kappa la ei si Nike la Steaua.

unuspecial24.07.2008 09:02
@ unuspecial

Esti intr-o mica eroare. E drept ca la Werder e scris cu alb, dar, din ce am vazut eu, brandul "City" (financial sau bank) are o anumita identitate. Prin urmare, logo-ul e intotdeauna scris cu albastru pe fond alb sau cu alb pe fond albastru (in imaginile reprezentative pentru companie).

Faptul ca la Werder este scris alb pe fond verde, se poate datora in parte si producatorului de echipament sportiv, Kappa la ei si Nike la Steaua.

Tu stai jos. nu te mai baga in seama cu mine. Vezi ca n-am uitat amenintarile alea "o sa imi fac timp sa nu fiu la munca sa te caut prin peluza" ne vedem sambata... o sa te caut eu pe tine. vb lui Ijb_costi , o sa fie distractiv :boxing: nu stiu daca intelegi ce vreau nimic intelegi ce vreau sa zic? la la la laaaaaaaaa

bodanelu24.07.2008 09:03

city financial nu e diferit ca brand de city bank?

ce am gasit eu pe net, ca city bank sa scrie cu alb pe albastru. nu am gasit poza cu brandul city financial sa vad daca e scris cu al sau cu albastru.

Marius24.07.2008 09:22
city financial nu e diferit ca brand de city bank?

uite AICI

bodanelu24.07.2008 11:03

mersi. deci e clar, cu alb nu puteau sa scrie peste rosu si albastru. daca era doar albastru poate scriau, dar nu stiu daca e aceasi nuanta de albastru ca cea folosita de brandul citi.

so, abastru pe fundal alb...

steaua_gloria24.07.2008 12:19

Dupa parerea mea echipamentul arata bine. Chiar imi place crucea aia. E ceva original si interesant.

1on24.07.2008 12:33

Voi vã certați degeaba. Din poza de pe steauafc se poate distinge cã scrie "Citibank" cu litere albe pe dungile roș-albastre ale tricoului.

bijoux_bz24.07.2008 13:26
Voi vã certați degeaba. Din poza de pe steauafc se poate distinge cã scrie "Citibank" cu litere albe pe dungile roș-albastre ale tricoului.

WTF ???? Cum dracu puteti voi sa distingeti ceva? eu nu pot sa vad in poza aia decat fatza lu Mirel pusa pe un tricou sters cu dungi ros-albastre si cu ceva alb la mijloc. nu se vede cat de mult alb este si nici macar ce scrie. e un desen foaarte nereusit facut de un incepator probabil.

Eu am auzit ca pe tricouri nu va mai fi citifinancial ci citibank deci sper sa se scrie cu litere albe.

«1345678»