FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Echipament 2008/2009

«1678»
Marius17.08.2008 08:31

Hai sa-mi las imaginatia sa zburde :)

In primul rand, nu cred ca erau tricouri-replica. De ce? Pentru ca, din cate stiu eu, si tricourile-replica au imprimat pe ele "Citibank" diferenta intre ele si cele de joc fiind doar materialul (dryfit si alte vrajeli).

Apoi, banuiesc, doar banuiesc, ca in contractul cu grupul "citi", Steaua ar trebui sa faca reclama si la "citibank", institutie financiara mult mai cunoscuta in Romania decat "citibank", care e sponsor principal daca putem spune asa. Adica, in meciurile importante din Liga I, Cupa Romaniei si competitiile europene, jucam cu "citibank", in meciurile cu nou-promovatele facem reclama si la "citifinancial".

Binenteles ca tot ce am scris sunt aiureli. probabil magazionerul a scos lotul gresit de tricouri :D

c.ronaldo1717.08.2008 08:35

@Marius

Tricourile replica au inscriptionare "Citifinancial".

Marius17.08.2008 08:44

Acum am vazut si eu :D

dracu' sa-i ia... poate nu au vanzari la replici si s-au gandit sa le faca reclama...

1on17.08.2008 08:46

:))

Probabil. Oricum, dacã ai 2 milioane jumate sã dai pe un tricou, mai ai încã 500 de mii sã iei unu' de joc.

Totuși, replica echipamentului de rezervã are "Citibank".

Offtopic: Pânã la urmã care e diferența între Citifinancial și Citibank? Da' vreau detalii mai exacte, cã știu și eu cã Citifinancial e ceva mai mic, în cadrul Citibank.

CatalinBerceni17.08.2008 08:54

Cred ca tot ce conteaza este ca are emblema si culorile Stelei....nu cred ca va incalzeste cu ceva daca este de joc sau replica in momentul cand te duci in peluza si ti-l arde unu din spate cu tigara:D:D

Marius17.08.2008 09:10

Din cate stiu eu, Citibank e o banca destul de puternica prin afara, in timp ce Citifinancial am inteles ca ar fi un fel de "divizie de credite marunte", sau ceva in genul asta... Oricum, n-am nicio idee despre institutii financiar bancare...

P.S. Citifinancial = un fel de BCR Asigurari sau BCR Leasing... eu asa am inteles-o... o "chestie" nedefinita langa banca-mama

1on17.08.2008 09:12
Cred ca tot ce conteaza este ca are emblema si culorile Stelei....nu cred ca va incalzeste cu ceva daca este de joc sau replica in momentul cand te duci in peluza si ti-l arde unu din spate cu tigara:D:D

Pe principiul ãsta poți sã-ți iei și din piațã, la 25 ron.

CatalinBerceni17.08.2008 09:18

Pe principiul ãsta poți sã-ți iei și din piațã, la 25 ron.

N-am boala cu tricourile ca n-am unde sa le port...ca pe Strada nu ies cu tricou de echipa de fotbal, iar fotbal nu prea mai am timp sa jos, dar in schimb mi-am luat de pe site breloc papuci si de la cismigiu am vazut un prosop pentru perete super belea

xDaJACKALx18.08.2008 20:16
Din cate stiu eu, Citibank e o banca destul de puternica prin afara, in timp ce Citifinancial am inteles ca ar fi un fel de "divizie de credite marunte", sau ceva in genul asta... Oricum, n-am nicio idee despre institutii financiar bancare...

P.S. Citifinancial = un fel de BCR Asigurari sau BCR Leasing... eu asa am inteles-o... o "chestie" nedefinita langa banca-mama

Da sau un fel de Coca Cola Light,Vanilla,Zero sau Cherry :biggrin:

oanna_r3d_and_blu3_4ever18.08.2008 20:53

sincera sa fiu... :noexpression:

nu prea imi plac astea noi :noexpression:

undeshila22.08.2008 13:36

Da sau un fel de Coca Cola Light,Vanilla,Zero sau Cherry :biggrin:

Ctibank este printre cele mai mari banci din lume , daca nu chiar cea mai mare.

Citibank exista in Romania de multicel , insa nu lucreaza (cel putin in Romania) decat cu firmele , nu si cu persoanele fizice

Citifinancial a fost dezvoltat in ultimii 3-4 ca o institutie NONbancara pentru relatia cu clientii persoane fizice din Romania. Sunt cam jnapani

Strict de echipament :

acasa - super fata , spatele cam lasa de dorit

deplasare - foarte prost inspirat , am vazut c-a pus cel care a lansat threadul un echipament alb cu insertii usoare rosii si albastre si 2 dungi late pe mijloc care arata super bine , chiar si cel cu verticala de la stanga la dreapta (cu mentiunea ca nu se mai distinge asa bine sigla in varianta respectiva) care cred ca ar fi fost mult , mult mai inspirate.

Oricum , desi in ultimul an am facut pasi maricei spre normalitatea in marketing (normalitate pe plaiuri mioritice ca suntem la ani lumina de ce se petrece la cluburile din europa si la galaxii distanta fata de cluburile de fotbal american din statele unite) , tot cred ca sunt suficiente gauri si nu-mi dau seama de ce nu este desemnat cineva cu f multa experienta in marketing pentru a prelua "afacerea" , pentru ca asta chiar este o afacere din care Steaua ar putea scoate sute de mii , daca nu milioane bune de euro per an. Singurul articol "nou" ca si idee care l-am vazut in magazinul virtual este reprezentat de "butonii pentru camasa" personalizati cu Steaua , in rest aceleasi kkturi prafuite care orice companie medie din Romania le face la sfarsit de an (brelocuri , ceasuri , calendare , etc).

Apropos de calendare , ar trebui scoase niste calendare profesionale cu fotografii exceptionale (cam cate una pentru fiecare jucator titular plus a 12-a cu antrenorul). Coperta cu stadionul. Tot la calendare luate 12 bucati futomodele , imbracate sau mai putin imbracate in echipament Steaua si poze "hot". Tot la calendare 12 bucati poze galerie in momente de glorie (torte , esarfe , coregrafii, etc).

Idei "e multe" si cineva care chiar se pricepe la marketing ar putea face de la hartie igienica cu Dinamo pana la lenjerie de pat, lenjerie intima, capot de baie cu Steaua , etc etc. Posibilitatile sunt nenumarate , trebuie doar SA DESCHIZI OCHII SI SA SA VREI SA SCOTI BANI.

Din pacate stam pe butoiul cu potential (a se citi bani) si nu vrem sa ridicam capacul , de frica sa nu cadem in put ...

xDaJACKALx26.08.2008 22:33

@undeshila

idei "e multe" intradevar dar trebuie sa te gandesti si la mentalitatea suporterului si la cat e dispus sa cheltuiasca un roman.Cand Toja a semnat cu Steaua s-au vandut un numar "record" de tricouri:67 :blink: in timp ce turcii i-au platit salariul lui Roberto Carlos numai din vanzarea echipamentelor cu numele lui.

C05T1N16.09.2008 09:00

Salut,

Imi poate spune cineva ce font e folosit pentru tricourile de anul asta?

Multumesc anticipat.

«1678»