Din cate stiu eu, Citibank e o banca destul de puternica prin afara, in timp ce Citifinancial am inteles ca ar fi un fel de "divizie de credite marunte", sau ceva in genul asta... Oricum, n-am nicio idee despre institutii financiar bancare...
P.S. Citifinancial = un fel de BCR Asigurari sau BCR Leasing... eu asa am inteles-o... o "chestie" nedefinita langa banca-mama
Da sau un fel de Coca Cola Light,Vanilla,Zero sau Cherry :biggrin:
Ctibank este printre cele mai mari banci din lume , daca nu chiar cea mai mare.
Citibank exista in Romania de multicel , insa nu lucreaza (cel putin in Romania) decat cu firmele , nu si cu persoanele fizice
Citifinancial a fost dezvoltat in ultimii 3-4 ca o institutie NONbancara pentru relatia cu clientii persoane fizice din Romania. Sunt cam jnapani
Strict de echipament :
acasa - super fata , spatele cam lasa de dorit
deplasare - foarte prost inspirat , am vazut c-a pus cel care a lansat threadul un echipament alb cu insertii usoare rosii si albastre si 2 dungi late pe mijloc care arata super bine , chiar si cel cu verticala de la stanga la dreapta (cu mentiunea ca nu se mai distinge asa bine sigla in varianta respectiva) care cred ca ar fi fost mult , mult mai inspirate.
Oricum , desi in ultimul an am facut pasi maricei spre normalitatea in marketing (normalitate pe plaiuri mioritice ca suntem la ani lumina de ce se petrece la cluburile din europa si la galaxii distanta fata de cluburile de fotbal american din statele unite) , tot cred ca sunt suficiente gauri si nu-mi dau seama de ce nu este desemnat cineva cu f multa experienta in marketing pentru a prelua "afacerea" , pentru ca asta chiar este o afacere din care Steaua ar putea scoate sute de mii , daca nu milioane bune de euro per an. Singurul articol "nou" ca si idee care l-am vazut in magazinul virtual este reprezentat de "butonii pentru camasa" personalizati cu Steaua , in rest aceleasi kkturi prafuite care orice companie medie din Romania le face la sfarsit de an (brelocuri , ceasuri , calendare , etc).
Apropos de calendare , ar trebui scoase niste calendare profesionale cu fotografii exceptionale (cam cate una pentru fiecare jucator titular plus a 12-a cu antrenorul). Coperta cu stadionul. Tot la calendare luate 12 bucati futomodele , imbracate sau mai putin imbracate in echipament Steaua si poze "hot". Tot la calendare 12 bucati poze galerie in momente de glorie (torte , esarfe , coregrafii, etc).
Idei "e multe" si cineva care chiar se pricepe la marketing ar putea face de la hartie igienica cu Dinamo pana la lenjerie de pat, lenjerie intima, capot de baie cu Steaua , etc etc. Posibilitatile sunt nenumarate , trebuie doar SA DESCHIZI OCHII SI SA SA VREI SA SCOTI BANI.
Din pacate stam pe butoiul cu potential (a se citi bani) si nu vrem sa ridicam capacul , de frica sa nu cadem in put ...