Barca imita pe Basel!Ce copiatori! :laugh: Glumesc,ce mult semana tricourile astea ale Barcelonei cu cel din 1999/2000...
P.S.Ale noastre mi se par mai frumoase...
Barca imita pe Basel!Ce copiatori! :laugh: Glumesc,ce mult semana tricourile astea ale Barcelonei cu cel din 1999/2000...
P.S.Ale noastre mi se par mai frumoase...
nu-mi place cum arata din spate... de ce nu au facut cu dungi si spatele ? si de ce nu se renunta la culoarea asta galbena infecta si sa se treaca la alb in privinta numerelor si numelor ?
fontul mi se pare destul de ok, dar chestia cu dingile pe spate doar jumatate BLEAHHH
Kk. Nu-mi place spatele, cu dungile doar în partea de jos. Același lucru nu mi-a plãcut nici la fostul echipament. Cã n-avea dungi pe spate. Bine mãcar c-au schimbat fonturile alea. Da' nici astea nu mi se par prea inspirate. Cel puțin numerele sunt prea butucãnoase. Mai subțiri erau potrivite. Literele aratã relativ bine. Sunt curios dacã vor avea și diacritice (bonus pentru echipamentul precedent). Rãmân la pãrerea cã echipamentul 2004-2006 a fost cel mai reușit.
Totuși, într-un fel par tricourile atârnate în mânã și alt fel când stau pe jucãtori.
fontul mi se pare destul de ok, dar chestia cu dingile pe spate doar jumatate BLEAHHH
cred ca jumatatea aia cu dungi de pe spate intra in pantaloni, deci nu se vede....
spatele e urat... si fontul si marimea numerelor, si culoarea si ....tot
cred ca jumatatea aia cu dungi de pe spate intra in pantaloni, deci nu se vede....
Intrã în pantaloni doar dacã o bagã jucãtorul. Dacã nu, nu intrã.
la tricou verde, probabil fontu' e negru in spate
crucea e acolo in loc de stea ![]()
Sincer sa fiu imi place fontul.
Dar liniile alea pe jumatate din spatele tricoului arata urat, nu inteleg ce era asa de greu sa faca dungile pe tot tricoul....
in spate zici ca sunt neterminate ![]()
Au aparut si preturile. Conform http://magazin.steauafc.com un tricou original de joc costa 300 ron, iar unul replica 250 ron.
oare au si fara numar?
Cred ca se vand fara numar, doar daca vrei tu pot sa-ti imprime numarul si jucatorul.
oare au si fara numar?
fara numar e pretul tricoului
Era prea frumos sa fie tot echipamentu minunat
. Spatele ala parca face parte din alt echipament de joc ![]()
Frumoase tricourile , frumos si pretul ![]()
o sa se vada frumos tricou la spate.. au spus ca este mulat pe corp.. oricum nu asta e important.. trebuie sa jucam bine; imi place ca scrie pe gule Steaua Bucuresti.. puteau sa bage un font mai dragut dar merge si asta
Acum, dupã ce am vãzut noul echipament pe viu pe jucãtori, parcã nu mai aratã așa rãu spatele. Nici fonturile. Da' purtat pe stradã tricoul, aratã cam nasol cu dungile alea pe spate, doar în partea de jos. Aduc a șorț de bucãtãrie pus invers.
tricourile sunt frumoase,dar foarte scumpe.nu cred ca un elev,un student sau cineva care nu munceste intr-un loc in care sa fii bine platit isi poate permite.
Ati vazut ca s-au schimbat iar tricourile? A aparut din nou citifinancial pe fata, pe fond alb. Parca pana acum, sezonul asta, era citibank.
da si nu stiu de ce...alea cu triunghiul alb sunt oribile, si nici nu se vede sponsorul deloc...
Am zis-o și-n altã parte. Tricourile de azi cred cã-s alea de 250 ron, tricourile replicã. Mie mi s-au pãrut a fi largi, nu mulate ca cele din partidele precedente.
Le pastreaza pe celelalte pentru grupele CL :wink:
Nu inteleg de ce a trebuit sa puna iar triunghiul ala alb pe tricou. Nu-si da nimeni seama ca e inestetic?
Echipamentele sunt acceptabile, mai putin cel din deplasare care putea sa foloseasca un verge mai deschis, odelul lui Brca de anul trecut , sau cel al celor de la Borusia Dormound de acum cativa ani cred ca 10, dar alea aveau si negru pe maneci din cate-mi amintesc ![]()