FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Echipament 2008/2009

«123458»
Marius15.05.2008 09:49

Baieti, calm.

Oamenii de la Nike au cu siguranta oameni mult mai competenti care realizeaza modele de tricouri. Ideea este ca ei lucreaza dupa indicatiile primite de la club. Asadar, daca Steaua a cerut un model de tricou in dungi ros-albastre, ei au venit cu mai multe modele, din care reprezentantii clubului au ales. La fel cu echipamentul de deplasare. Daca Steaua a cerut unul verde, nu putea Nike sa vina cu tricou alb, doar pentru ca asa arata mai bine.

P.S. Deocamdata nu stim cum vor arata, doar banuim.

DelPiero1015.05.2008 10:06
Noi o sa avem echipament de rezerva asemanator cu cel al Barcei de acum-fosforecentul ala(imi place Barca,dar nu vreau sa ne luam dupa altii)!

Daca nu ma insel, o sa avem echipament ca al Barcei de anul trecut, sau de acum 2 ani. Mi se pare ca acum catalanii au un fel de portocaliu...

Da,scuzele mele! :thumbsup: In fine,eu nu-mi fac mari sperante in ceea ce priveste echipamentul de joc din sezonul viitor!Sper sa ma insel...

racky15.05.2008 10:10

hai frate echipamentul conteaza sau faptul ca vinde jucatorii valorosi inlocuindui cu jucatori de div b

SebaSS15.05.2008 10:50

Cum ii convingem noi pe cei de la adidas sa ne faca o oferta de nerefuzat clubului? Impresia pe care mi-o lasa adidas e ca orice model ar face, e misto...la nike in schimb mult mai subtirel.

Iar noi, inainte de schimbarea setului de echipament...asta din 2 in 2 ani ar trebui sa organizam pe siteul asta un concurs de diferite modeuluri de tricouri. Iar cele mai reusite, cele mai votate sa le trimitem clubului cumva, prin AISS de exemplu, ca propunere. nu cred ca nu vor accepta...pt ca tricouri pe placul fanilor, inseamna mai multe tricouri vandute... inseamna mai multi bani!

marshal15.05.2008 10:55
Baieti, calm.

Oamenii de la Nike au cu siguranta oameni mult mai competenti care realizeaza modele de tricouri. Ideea este ca ei lucreaza dupa indicatiile primite de la club. Asadar, daca Steaua a cerut un model de tricou in dungi ros-albastre, ei au venit cu mai multe modele, din care reprezentantii clubului au ales. La fel cu echipamentul de deplasare. Daca Steaua a cerut unul verde, nu putea Nike sa vina cu tricou alb, doar pentru ca asa arata mai bine.

P.S. Deocamdata nu stim cum vor arata, doar banuim.

stiu,dar nu inteleg un lucru .cine alege modelul? Steaua sau Becali,parerea mea ca ar putea sa intrebe si suporteri

Triphat15.05.2008 14:47

In Anglia se procedeaza asa la unele echipe. Clubul alege 2-3 variante pt cel de acasa si deplasare, iar suporterii voteaza.

Sper din toata inima sa nu avem echipament verde fluorescent. Cel in dungi merge, dar verde nu reprezinta Steaua deloc. Alb sau galben ar merge.

Astristul17.05.2008 21:16

Pentru echipamentul de acasa as vrea sa fie albastru complet cu dungi rosii pe margini.

Pentru echipamentul de deplasare as vrea sa fie alb complet cu dungi ros-albastre pe margini.

Ar fi cele mai frumoase echipamente dupa parerea mea.

Daca ar fi si marca adidas ar si si mai si ... dar pana atunci sa se termine contractul cu Nike!

forzateaua

Triphat17.05.2008 22:26

Ce are nike ? Mult peste adidas in opinia mea cand vine vorba de echipamente. Pacat ca la Steaua tricourile "replica" nike care se vand sunt o gluma.

SebaSS18.05.2008 11:58
Ce are nike ? Mult peste adidas in opinia mea cand vine vorba de echipamente. Pacat ca la Steaua tricourile "replica" nike care se vand sunt o gluma.

Sunt mult mai misto toate modelele adidas(designul) in primul rand... iar in al doilea rand adidas e o firma germana, pe cand nike una de americani imputiti...

Calitatea tricourilor replica de la adidas este de 100 ori mai buna ca la nike...exemplu: U Craiova!

xDaJACKALx18.05.2008 15:05

Sunt mult mai misto toate modelele adidas(designul) in primul rand... iar in al doilea rand adidas e o firma germana, pe cand nike una de americani imputiti...

Calitatea tricourilor replica de la adidas este de 100 ori mai buna ca la nike...exemplu: U Craiova!

Lol de aia nu suport nici eu nike-ul.Plus ca n-au modificat cu nimic tricourile de anul asta fata de alea din 2006

Triphat18.05.2008 15:22

Depinde frate, un tricou replica nike in Anglia de exemplu arata exact la fel ca cel purtat de jucatori. La Steaua nu, deoarece partea de marketing a clubului este la pamant. Depinde cati bani dau cei din conducere pentru tricourile de vanzare. Eu as da vina pe club, nu pe nike. ;)

Plus ca nike a facut ceva diferit cu designul tricourilor. Au adus un stil mai vechi, dar modern in acelasi timp. Adidas a ramas in urma.

dr.adrian918.05.2008 15:50

atat nike cat si adidas sunt varza. niste hapsani. care exploateaza oameni prin asia

forever_STEAUA22.05.2008 13:56

dr. Adrian

Exact! Ar trebui sa poarte toti tricouri home made.

marshal29.05.2008 16:03

stie cineva cind vom sti cum va arata echipamentul?va fi o prezentare sau in meciuri amicale?

SebaSS31.05.2008 08:32

de obicei in meciurile amicale se joaca cu echipamentul vechi. Probabil in primul meci oficial sau daca va fi un meci de prezentare inaintea sezonului. Dar oricum trebuie sa il arate pana atunci.

1on31.05.2008 09:37

Probabil vom vedea tricourile pentru prima datã când vor prezenta și noile achiziții.

stelistul stelist31.05.2008 09:41

ce atata tam-atm pentru echipament...sa joace fotbal jucatorii si apoi celelalte

c.ronaldo1731.05.2008 10:10

@stelistu stelis...

Se face atata tam`tam pe echipament pentru ca suntem pe topicul legat de echipament. Despre jucatorii vorbim in alta parte. E chiar asa de greu de priceput?

stelistul stelist31.05.2008 10:31

@c.ronaldo17

nu e asa greu de priceput, dar parca sa nu mai puteti sa traiti pana sa se prezinte noul echipament...mie unu imi pasa mai mult ce jucatori vor prezenta nu tricourile...

MALDINI10.07.2008 07:10

Cica asa va arata noul echipament :happy:

steauavr5.jpg

MadFroG10.07.2008 07:48

e praf echipamentul

c.ronaldo1710.07.2008 07:58

Arata bine.

Matteo10.07.2008 09:55

e la fel (de oribil)

xDaJACKALx14.07.2008 13:34

Ala e echipamentul Barcelonei de anul trecut respectiv acum 2-3 ani(cel de rezerva).Li s-a adaugat

emblema Stelei si sponsorul.La ale noastre se vor folosi probabil modelele de anul acesta.

LucaSteaua9414.07.2008 14:03

Super tare echipamentul,mai ales cel de deplasare.Forza Steaua. fular-campionii:steag_cruce_invers:

«123458»