Daca echipamentele puse in vanzare vor avea calitatea celor de anul trecut, no comment...
Daca echipamentele puse in vanzare vor avea calitatea celor de anul trecut, no comment...
Alea de anul trecut erau o bataie de joc.
Singura diferenta intre "replicile tricoului de joc" si un tricou din piata era semnul de la nike....
Subscriu.
Daca se repeta povestea si anul acesta, eu unul as trece din nou la Adidas.
Pai Adidas ii cam fac pe Nike si la aspect si la calitate....
Problema este ca pe cei din club chiar nu ii intereseaza cum sunt tricourile vandute fanilor. La un club european mare se rezilia contractul cu nike daca scoteau asa mizerii la suprapret.
Dar de ce sa-l intereseze pe Jiji ca doar taranii aia care-l iubesc isi cumpara doar pentru ca e nike sa se laude in cartier ca are tricou nike cu Steaua....
Cica asa va arata noul echipament
Bataie de joc...
tricoul pentru acasa e frumoas...nu se schimba nimic daca a facut mai multe dungi,dar cel pentru deplasare este oribil.speram sa il faca o culoare mai frumoasa.din pacate nike va face tricourile si pentru urmatorul sezon,calitatea lor e proasta iar preturile sunt mari.
Mai baieti, parerea mea propie si personala este ca tricourile postate sunt o gluma proasta. Cum bine spunea cineva, sunt tricourile Barcelonei din urma cu ceva sezoane peste care cineva a adaugat emblema Stelei si sponsorul.
Cel putin la cel de acasa este evidenta grosolania cu care a fost "lipit" in photoshop Citifinancial-ul.
Mai mult, pe site-ul oficial al clubului nu apare nimic, asa ca pana la meciul cu Roma nu cred ca vom sti cum arata noul echipament.
Nu asa vor arata noile echipamente. Alea sunt facute de cineva in photoshop dupa modelul Barca de acum cativa ani. Mai asteptati si voi pana la meciul cu AS Roma cand vor fi prezentate.
Noile tricouri de acasã vor avea 9 dungi alternante roș-albastre.
e aceeasi chestie. gesepeii au descoperit fotosopul si au modificat tricourile Barcelonei
Imi place Barca,dar de ce trebuie sa ne luam dupa altii mereu...NIKE SUCKS!
Noile tricouri de acasã vor avea 9 dungi alternante roș-albastre.
ce idioti. tricoul pt meciurile de acasa si cel pt deplasari nu pot fi atat de asemanatoare, n-ar avea nici un rost sa le mai schimbam daca ambele au tot dungi ros-albastre. iar gsp vad ca photoshopeaza toate design-urile pe care Nike le-a folosit vreodata in speranta ca vor avea dreptate. singurul care ar putea fi adevarat ar fi ce-l de-al doilea, celelalte sunt din 2006/07 iar cei de la Nike nu-si permit sa foloseasca rebuturi de acum 2 ani decat pt echipe de-al de CFR, Dinamo sau Jiul (pub kits... aka material de proasta calitate iar echipele isi lipesc singure logo-urile sponsorilor [vezi diferenta intre echipamentul celor de la CFR, care parca-s imbracati toti din garderoba lui Fabbiani - gravide & XXL - si cel al Stelei]).
mai bine arata cele ale javrelor...dar pana la urma jucatorii nostri sa joace fotbal iar de tricouri sa nu ne mai pese
c.ronaldo17 am inteles si noi , nu suntem chiar asa de prosti precum crezi tu.Ne-am dat si noi seama ca sunt facute in photoshop ... poti sa fi calm , eu decat am postat pozele de pe sport.ro.Echipamentul oficial il vom vedea la meciul cu AS Roma.Dar pana atunci asteptam.Si nu ne mai face disperati...
"fratele meu" , nimeni altu' decat tu , stai calm ca stim si noi , nu cred ca la fiecare post trebuie sa scrii ca sunt facute in fotosop
Imi place cel ros-albastru ![]()
![]()
.La celalalt verdele ala seamana mai mult cu galben
.Oricum nu e important neaparat in ce echipamente jucam,trebuie sa facem meciuri bune ca doar de aceea suntem ![]()
Steaua își schimbã tricourile. Echipamentul principal: roș-albastru, al doilea, verde fosforescent.
Din sezonul viitor, suporterii steliști vor mai avea încã un prilej sã își compare favoriții cu Barcelona. Echipamentul de rezervã va semãna cu tricourile similare ale extratereștrilor
Steliștii au hotãrât sã schimbe linia și modelul echipamentului, Nike fãcând o propunere concretã în acest sens, acceptatã deja de conducãtorii din Ghencea. Astfel, tricourile de joc vor avea nouã dungi verticale roșii și albastre și vor fi mulate. Al doilea rând de tricouri sau așa-numitul echipament pentru meciuri în deplasare va fi în întregime verde fosforescent și va avea aceleașelemente distinctinctive
Fosforescenți pentru douã sezoane
Interesant este cã în afarã de aceste douã rânduri de tricouri de joc nu vor mai exista altele, dar mai ales faptul cã verdele fosforescent va fi menținut douã sezoane, cel principal urmând a fi schimbat în sezonul 2009-2010 în aceeași combinație de roșu și albastru, dar cu mai puține dungi.
prosport
Cred ca ceva de genu asta vor arata
va salut
tricoul nou 2008 2009 Steaua
va fi prezentat inaintea meciului cu as roma la- plaza Romania
va fi prezentat si cit si cel de joc ros-albastru cit si cel verde praz(culoarea nu este identica cu cea care a avut-o Barcelona acum citva timp(care era vernil)- - e un verde praz , o culoare tipatoare, dar care este aleasa pentru indrasneala,(ex: sa joci cu auriu, argintiu,culori tipatoare), tricoul ros - albastru este baza, cu 9 dungi, vine mulat pe corp, iar cel verde va fi doar pentru deplasare.
pretul tricourilor replica va fi mult mai mare decat cele anterioare,(din cauza materialul care este identic cu cel oficiial de joc).va fi un tricou care nu va mai fi aceesibil pentru toti suporteri.
dar asta e viitorul.
suporteri au vrut asta - asta vor obtine, dar cu ce pret?
La momentul actual numai la tricourile noi ale Stelei nu imi statea gandu
....Tricourile sunt cam uratele....dar nu as vrea sa imi dau cu parerea inainte sa vad Tricourile Oficiale!!! o sa le vad in meciul prezentare.....
Uff....sper ca noile tricouri sa ne aduca noroc :biggrin:,ca anul acesta de asta avem nevoie(si inca din plin,pana acu echipa nu a aratat cine stie ce ,dar ma voi pronunta despre sansele la titlu dupa 6-7 etape
...)
Eu sper la
24....ca il asteptam cam demult
Forta Steaua!!!
mereu ![]()
pretul tricourilor replica va fi mult mai mare decat cele anterioare,(din cauza materialul care este identic cu cel oficiial de joc).va fi un tricou care nu va mai fi aceesibil pentru toti suporteri.dar asta e viitorul.
suporteri au vrut asta - asta vor obtine, dar cu ce pret?
Decat sa dau 100 RON pentru un tricou din cel mai prost material posibil, prefer sa strang mai multi bani sa dau pe ceva de calitate. Tricourile acelea erau la un pret accesibil la prima vedere, dar daca stam sa facem raportul calitate-pret observam ca nu era prea rentabil...

un preview interesant al tricoului de acasa. se para ca sponsorul o sa se schimbe un pic, in loc the "citifinancial" o sa fie "citibank" si se pare ca si bucata aia urata alba a disparut.
Iar incepe Gazeta cu Photoshopul!
Prezentarea oficiala are loc vineri de la ora 11.00 in Plaza Romania.
Iar incepe Gazeta cu Photoshopul!
fals
poza aia e luata dupa site-ul oficial al clubului