Happy Valentine's day, Adda! Sa fii iubita!
Happy Valentine's day, Adda! Sa fii iubita!
Happy Valentine`s Day si tie dragule si la toti indragostitii!
Sa fiti iubiti !
hai ca incep eu sa va iubesc,sper ca restul sa imi urmeze exemplul ;
I LOVE Steaua!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sunt asaaaaa indragostita.....................!!!
hmm, daca iubesti asa mult Steaua... ti-as dedica finalul unui cantec impotriva rapidistilor dar apoi voi fi considerat cam dur asa...
hmm, daca iubesti asa mult Steaua... ti-as dedica finalul unui cantec impotriva rapidistilor dar apoi voi fi considerat cam dur asa...
Mda ,asa ca lasa!
Prea luati voi totul in serios:Nu mai poate omul sa saca o gluma sau sa spuna o prostie !
Hai,va pup!
Mda dragule ai noroc ca sunt intr-o dispozitie foarte buna(am permis de conducere de azi)
...si pana la urma ai reusit sa omori pe cineva?
hai ca incep eu sa va iubesc,sper ca restul sa imi urmeze exemplul ;
Sa ne iubesti pe rand, ca asa toti odata ca nu stiu daca rezisti cat esti tu de "printesa".
...si pana la urma ai reusit sa omori pe cineva?
adda cred ca e la puscarie. mi-ar placea si mie sa fiu captiv intr-o inchisoare plina de femei. sunt curios daca rezist o luna de zile facand sex odata la 5 minute.
Draga, da tu ce droguri ei de ai fantezii de felul asta?Chiar ti-ai dori asa ceva?....si eu as fi curioasa sa vad cat rezisti! ![]()
![]()
sa vezi sau sa simti pe propria piele ? ![]()
eu cred ca vrea sa simta pe propria p...
Draga, da tu ce droguri ei de ai fantezii de felul asta?Chiar ti-ai dori asa ceva?....si eu as fi curioasa sa vad cat rezisti!![]()
acum intreb si eu, de ce te intereseaza asa de mult rezistenta? vrei sa faci o comparatie cu clientii tai?
eu cred ca ea e clienta... ![]()
Draga, da tu ce droguri ei de ai fantezii de felul asta?Chiar ti-ai dori asa ceva?....si eu as fi curioasa sa vad cat rezisti!![]()
Ne intalnim si studiem fenomenul, poate il punem pe "reseau" sa imortalizeze momentul... sa fim toti trei convinsi si multumiti.
adda, dar tu, ce zici,te-ar tenta sa intri cateva zile intr-o inchisoare de barbati?
sunt singura?
nu esti singurica... ![]()
te pup nemtzoaico
nu esti singurica...
te pup nemtzoaico
hai plimba ursul, moldovene! Adda se lasa pupata numai de mine si de axl.
Ba, esti beat ca un magar albanez.
hai plimba ursul, moldovene! Adda se lasa pupata numai de mine si de axl.
ce tzaran prost esti frate..scuza-ma,dar tind sa cred ca esti putin slow la minte si sa vezi...esti si gelos
ai trait numai din relatii pe internet sa inteleg,labagiu retard ..palteste o proasta de prostituata sa te atinga ..mortzii matii care injuri baietii Duminica dimineatza pe site-uri si mata face crucea mare in biserica pt binele familiei tale
oricum,te respect frate stelist rosu in obraji si albastru in gura
Daca esti mocofan. Acuma chiar ca plimbi ursu.
Noa haideti ma, ziceti...
Plm sa votam... il banam pe Mel Gibson asta sau nu?
Joga Bonito...depui plangere?![]()
moldovene, daca esti anti-Becali ... te iert! jur pe onoare mea nepatata! in caz contrar il mituiesc pe Aditza cu o sticla pe whiskey si ai supt poponetul.
L-am banat eu ma.
L-am banat eu ma.
pai atunci tu ai 60% pe adda si eu 40%, iar moldoveanul il folosim pe post de supozitor.
Axl e un nemernic ![]()
Eu voiam sa il banez ![]()
Eu voiam sa il banez![]()
Tu esti un gogoman si te misti in reluare. Plm, a injurat de mame si mai stai sa faci sondaje?