Si unde ar fi problema ta?De fapt problema ta e ca nu deosebesti ironia de adevar....trist ![]()
Si unde ar fi problema ta?De fapt problema ta e ca nu deosebesti ironia de adevar....trist ![]()
clar...parca-mi da si o lacrima
Draga de tine... ![]()
dulcicutza, cam are dreptate don'soara Nico. Sa-nnebunesc daca am vazut vreun post de-al tau cu Steaua. Daca ai, imi facilitezi si mie un link? multumesc.
Pentru?
pentru ca aici e forum cu si despre Steaua iar temele tale de pana acum, cel putin pe care le-am vazut eu, sunt ori sexul ori drogurile. Mie unul mi se pare ok sa vorbesti atat de deschis, chiar apreciez, dar cred ca trebuie sa o faci atunci cand nu vorbesti despre Steaua. Pe cand la tine e invers. Vorbesti de Steaua (desi am dubii ca ai face-o) cand nu vorbesti despre sex si weed. No offence! ![]()
Ti se pare ca am amestecat mistourile de pe "coltul vesel" cu discutii despre Steaua?Ar trebui sa o fac?Discutiile despre Steaua sunt pe alte topicuri,nu pe acesta si nu se amesteca.
da, ai dreptate, dar eu ma refer la faptul ca tu nu prea ai obiceiul sa discuti despre Steaua pe topicurile dedicate ei. M-am uitat pe profilul tau dupa postarile tale si sincer, in primele 4 pagini am descoperit un singur post despre Steaua. Atat. Cum am mai zis, imi place cand fetili vorbesc atat de degajat si deschis, dar... Acum nici nu vreau sa fac pe invatatorul: "trebuie sa faci asa, trebuie sa fii asa". Nu e intentia mea asta. ![]()
PEntru ca prin 2007 dupa ce m-am inscris ,am fost luata peste picior la cateva posturi,cu misoginisme de genu' "fotbalul nu e pt fete"
Si apoi Einstein spunea:"Un intelectual rezolva problemele. Un geniu le evita!" ![]()
Te-ai suparat, ai disparut si ai aparut cu forte noi pentru mistouri? ![]()
PEntru ca prin 2007 dupa ce m-am inscris ,am fost luata peste picior la cateva posturi,cu misoginisme de genu' "fotbalul nu e pt fete"Si apoi Einstein spunea:"Un intelectual rezolva problemele. Un geniu le evita!"
Un geniu colaboreaza cu intelectualul (omul), ca de nu, nimeni nu-i recunoaste genialitatea si e doar un papagal, o informatie virtuala, nu un om de geniu. Cine a stat in spatele lui Einstein, dulcicutzo? nevasta lui, ca de nu era ea care sa-i poarte de grija,sa stie cum e, ce face, ce conditii trebuie sa ii creeze pentru a putea omul de geniu lucra si a nu se imbolnavi, nici Einstein nu facea atata bine pt omenire prin descoperirile sale.
Cine a fost pana la urma geniul: el sau ea? cu siguranta opera lasata de ei, creatia este "geniala", ei au fost doi intelectuali, cu viata lor, cu problemele lor, cu familie, cu urcusuri si coborasuri, cu momente bune si mai putini bune... adica oameni normali, pasionati de cunoastere.
Dulcicutzo, normal ca fotbalul nu e pt fete ( e doar pt fetele pasionate) , mie mi se pare ca tu esti prea buna ca sa joci fotbal, sa te certi cu astia , fa-te nevasta de fotbalist sau manager sportiv, IMPRESAR si lasa barbatii pe teren. BAFTA!
Poi am jucat fotbal pana pe la 17 ani,chiar ma pricep dar cred ca intr-un post de manager mi-ar sta ok ![]()
Poi am jucat fotbal pana pe la 17 ani,chiar ma pricep dar cred ca intr-un post de manager mi-ar sta ok![]()
foarte bine, eu sunt un simplu arhitect, cu o groaza de probleme pe cap si care mai are multe de invatat ca sa ajunga manager.
Bafta si succes in tot ceea ce vei face. Esti o invingatoare si sper sa te coopteze astia in cadrul unui club sa-i manageriezi ![]()
Eu cunosc manageri extrem de buni care nu au facut o faculatte in domeniu,s-au apucat mult dupa ce devenisera cunoscuti ![]()
Eu cunosc manageri extrem de buni care nu au facut o faculatte in domeniu,s-au apucat mult dupa ce devenisera cunoscuti![]()
normal ca exista si de aceea multi fac facultatea pe la 30, 40 sau 50 de ani ca isi dau seama ca e bine sa ai o diploma, desi, parerea mea e ca toate ar trebui sa fie facute la timpul lor, caci dupa incep problemele, ai o familie, alte griji pe cap si stress mult. Oricum, oamenii aceia sunt de admirat pt ambitia si perseverenta de care dau dovada si sunt un bun exemplu pt noi, astialalti, care facem o facultate si nu stim mai nimic. Insa ne ambitionam si invatam de la ei sa ne perfectionam si-i ajutam la randul nostru, atunci cand au nevoie si dau de greu.
App, oameni buni, astia care mergeti prin strainataturi in concedii,cu siguranta v-ati facut prieteni, ati legat amicitii, mai chemati-i si pe ei la noi in tara, ca exista atatea locuri frumoase, pensiuni agroturistice, hoteluri, centre spa si tot felul de activitati care merita intretinute si facute cunoscute, iar strainii dau o groaza de bani pt astea daca se fac circuite organizate.
Care mergeti prin strainatate fie si in deplasari la meciurile de fotbal, mai legati mai amicitii si da-ti-le niste carti de vizita la straini cu pensiuni si locuri de vziitat in Romania, nu fiti egoisti.. doar e perioada de criza, afacerile oamenilor in care au investit munca, poasiune, timp trebuie sa reziste, e cazul sa mai exportam si noi sa stim sa ne "vindem" tara. ( asta in sens pozitiv) si sa importam ceea ce se merita ![]()
p.s hai ca am pierdut vremea destul pe aici, servus!
Un intelectual rezolva problemele. Un geniu le evita!"![]()
Excelenta. Esti un geniu.
Si totusi "geniu" nu are forma pentru feminin. O fi intamplator sau nu? ![]()
Bravo, ati stricat si topicul asta. Acuma unde mai fac eu sex pe webcam?
dulicutza baieti nu aduc
dar arat exact ca el
...zice lumea ca avem acelasi tata
=)) ca tata s-a jucat cu mamitica lui
de`a soarecele si pisica...si el a prins-o
Excelenta. Esti un geniu.
Si totusi "geniu" nu are forma pentru feminin. O fi intamplator sau nu?
Prea abstract pt tine ![]()
@gby sari cu o poza ca nu te cred pe cuvant.Mai semana unul ieri cu Johnny Depp ....
"geniu" nu are forma de masculin sau feminin, deoarece e o calitate rara, e treapta cea mai inalta a cunoasterii pe care o poate atinge omul, in decursul vietii sale. Nu poti fii genial toata viata, doar esti om si e greu sa te mentii la un nivel f inalt, poti avea insa sclipiri, ceea ce confera farmecul si aroma, insa geniala/perena e creatia, ceea ce faci si lasi in urma pt altii.
Rezumat Andreea:"Nu poti fi geniu in continuu."sase cuvinte.Restu' e umplutura! ![]()
Rezumat Andreea:"Nu poti fi geniu in continuu."sase cuvinte.Restu' e umplutura!![]()
Nu poti fi geniu in continuu, ca se activeaza altii si-ti iau locul! Restul, Davide, e misto (umplutura)! ![]()
Nu stiu de ce aveam in subconstient ideea ca arhitectii sunt scurti si la obiect.... Ete!Na!In sfarsit aflu si eu lucruri utile la 'stouri! ![]()
Nu stiu de ce aveam in subconstient ideea ca arhitectii sunt scurti si la obiect.... Ete!Na!In sfarsit aflu si eu lucruri utile la 'stouri!![]()
aia-s inginerii . Depinde oricum de interlocutor, cum il percepi iti alegi metoda optima pt a fi inteles.
Vad ca mi-a scazut nivelul de avertizare, cine a facut asta?! N-am inteles de ce-s 5 patratele, pai inseamna ca avertismentul maxim e de 50%? ![]()
App, cand mi-am facut cont pe forumul asta, parola era : ADDA.
ce i-ati facut fetei din Germania, Adda_printesa care a deschis topicul acesta ? e o stelista, insa multi dintre voi n-ati inteles asta, insa ar fi trebuit sa fi analizat modul de scriere si nickul ales. Mai pastreaza cineva legatura cu ea?
Uitati-va la data primului post de pe topic.