![]()
Da' voiam sa radem un pic de el...
Stanelu radea ![]()
![]()
Da' voiam sa radem un pic de el...
Stanelu radea ![]()
Stanelu radea
Alt gogoman.
![]()
Bai, voi l-ati banat pe nedrept pe moldovean! Sunt siderat, dezgustat si de-a dreptul socat. Inca n-am sunat deloc la 112 si nici vreo cerere n-am completat.
Solidarizez cu victima, libertate de exprimare pt oligofrenii moldoveni!
Plm, acuma il inteleg pe cioban. ( sugi **** in continuare Gigi, glumeam.
) )
tricouri cu "free braveheartstar" cand apar?
"Distrusu'" de dincolo mai avea si alte calitati decat cea de "moldovean"![]()
Mãi flãcãi, bãgaț di samî, cî nu-i sânguru moldoviean di pe-acualiea. ![]()
Dicât inglez or neamț, franțuz, american, mai ghini, ca mini moldoviean. E drept cã cântecu' era pentru "moldovani", nu pentru "moldovieni" (a dracu' bolșevici, cã iar au ieșit la alegeri).
hai plimba ursul, moldovene! Adda se lasa pupata numai de mine si de axl.
e nemtalau ma. ce stii tu...
Noa haideti ma, ziceti...
Plm sa votam... il banam pe Mel Gibson asta sau nu?
Joga Bonito...depui plangere?
)
da-i si lui cateve zile, asa de proba
Wow !!!Vad ca nu va plictisiti deloc dragilor! ![]()
Sarbatori fericite tuturor!
Forza! ![]()
Wow !!!Vad ca nu va plictisiti deloc dragilor!Sarbatori fericite tuturor!
Forza!
chiar deloc..am de treaba cu baietii astia pe aici ![]()
dar totul se invarte in jurul tau..chiar ne era dor de tine,ca de nu erai tu nu aveam noi de treaba..in fine,sarbatori fericite si tie acolo unde esti
Ado, ce mai zici mai fata?
Ado, ce mai zici mai fata?
ce sa mai zica, tocmai ce dete o tura pe centura la Bremen si s-a intors, obosita putin da mere!
am impresia ca tu ai devenit obsedat de fatuca asta. sincer! altfel nu imi explic cum de o tot ataci atat
am impresia ca tu ai devenit obsedat de fatuca asta. sincer! altfel nu imi explic cum de o tot ataci atat
Nu stiu frate care e problema voastra , serios...Si sa zicem ca as fi obsedat ,sau poate e vb de altceva de care voi habar nu aveti..dc tot comentati? nu ma cunoasteti,nu o cunoasteti..habar nu aveti cine suntem si ce-i cu noi,dar voi comentati..Sincer dpmdv sunteti...dar lasa. Ar trebui sa fiti in locul meu si sa va vedeti cand dati un comment pe forum...aproape ca nu e de ras.
In cele din urma ajunge sa-mi placa povestioara asta...eu,adda,voi...sa ne atacam pe un forum. Super tare...mai bine va cautati ceva de munca,ca eu deja am inceput cautarile ![]()
La Re Ve Pa
Ai, ma baiatule, nu erai bagat in seama in liceu si acum speri ca lumea se ia de tine?! Azzido i-a zis ce a zis lu' disperel ala de Reseau, care e ofticat ca Ada sta prin alemania si el freaca, trist, duda prin caminul studentesc.
In alta ordine de idei, sa va dau o mostra infailibila de bagat in seama: " Ado, dupa ce ti-am vazut pozili, am ajuns la concluzia ca mergi tufuta de multe ori si in mod repetat".
Sa fie pace!
Ia uite mah cum s-a bagat si ala in seama...![]()
Bai braveheartstar, e grav mah! ![]()
Ai, ma baiatule, nu erai bagat in seama in liceu si acum speri ca lumea se ia de tine?! Azzido i-a zis ce a zis lu' disperel ala de Reseau, care e ofticat ca Ada sta prin alemania si el freaca, trist, duda prin caminul studentesc.In alta ordine de idei, sa va dau o mostra infailibila de bagat in seama: " Ado, dupa ce ti-am vazut pozili, am ajuns la concluzia ca mergi tufuta de multe ori si in mod repetat".
Sa fie pace!
respecte Stanescule! porcul a grait vorbe de duh.
restul, evacuarea... se cam incinge atmosfera pe aici.
Adda, where are you? }{
ce faceti cozonacilor? cam de mult nu ne-a mai vizitat Adda...
noi ne certam aici pe seama ei si dansa nu ne baga in seama..dar in fine
eu intru mai rar..salutati-o din partea mea..
chiar? e prietena cuiva de pe aici?..o cunoaste careva?...de fapt intrebarea era,ii buna?
banuiesc ca este
La Re Ve Pa ![]()
Ma, pretena mea nu e. Ca daca era, o futeam fara sa ii zic pe forumuri ca as fute-o.
Ma, pretena mea nu e. Ca daca era, o futeam fara sa ii zic pe forumuri ca as fute-o.
lasa ca o tuf eu, asa online si cat se poate de regulat. si ca ultima dorinta as vrea sa ii arat si teava tunului
ce de misogini pe aici.
oare pe unde bantuie Adda? ![]()
ati speriat fata ma
=)) si apropo...vreti sa futeti ...vb cu mine
va aduce baiatu fete..^^
Baieti n-aduci?
fac o comanda speciala.Pe Jason Statham il vreau.Macar o ora
)))))))))))))))
A si nu cautati numele pe gugle,e tipul belea din transporter ![]()
pe unele le mananca rau de tot...chiar mai rau decat urla stelismul in ele