Calmati-va, baieti! Si fete.
Calmati-va, baieti! Si fete.
![]()
alina, scrie si tu un cuvant pe topicul Addei... poate va imprieteniti. ![]()
neatza ![]()
neata era cand m-am culcat io ![]()
neatza![]()
Neata si o zi buna la toata lumea ![]()
![]()
Ce zici principeso?
Eu zic ca mai am putin pana la cheful de ziua mea si abia astept sa beau dar nu stiu cum sa fac sa beau 2 zile fara sa ma imbat sau sa imi fie somn.
Astept parerile voastre!
Pompik! ![]()
![]()
trebuie sa ma infiltrez in creierul unei femei ca am niste probleme sentimentale zilele astea...
Adda, vrei sa fii subiectul meu? :X dau id de mess ![]()
Eu zic ca mai am putin pana la cheful de ziua mea si abia astept sa beau dar nu stiu cum sa fac sa beau 2 zile fara sa ma imbat sau sa imi fie somn.Astept parerile voastre!
Pompik!
îți recomand eu niște otravã, nici nu te îmbeți, nici nu adormi
Asta pentru tine cã așa ești tu prințesa gramatici limbii române.
Mihai, las-o in pacea odata! E la sectiunea de discutii libere, se gasesc oameni sa discute cu ea, etc, plm.
Ada, incearca sa bagi si ceva pentru "inaltarea sufletului". Asa nu iti dai seama daca esti beata sau "la inaltime".
trebuie sa ma infiltrez in creierul unei femei ca am niste probleme sentimentale zilele astea...
Adda, vrei sa fii subiectul meu? :X dau id de mess
Mda dragule ai noroc ca sunt intr-o dispozitie foarte buna(am permis de conducere de azi),spune-mi ce ai pe sufletel!
ID-ul meu de mes il ai !
te poompik ![]()
Mihai, las-o in pacea odata! E la sectiunea de discutii libere, se gasesc oameni sa discute cu ea, etc, plm.
Ada, incearca sa bagi si ceva pentru "inaltarea sufletului". Asa nu iti dai seama daca esti beata sau "la inaltime".
Da sa vezi ce o sa ma inalt,daca o sa am ocazia o sa va arat poze sau mai bine va trimit Autograme agatate la sticle de Jack Daniels de acolo de sus.
O sa ma gandesc si la tine ! ![]()
Când resentimentele se revoltã în mine, nimic nu mã va opri sã-mi rãzbun orgoliul, când cineva îmi ofenseazã o parte a conștiinței, nici moartea persoanei respective nu mã face sã o iert vreodatã.
Te salut Dorule!
PS: am niște poze cu tine, vroiam de mult sã ți le dau, dar de, o sã mai treacã mult timp pânã atunci.
Prietene, ai inceput sa vorbesti ca Pardaillan =)).
Toata lumea are poze cu Dorel, acest Magda Ciumac de sex inca nedefinit ![]()
Iti dau un pont referitor la data nasterii iubirii vietzii tale: acum numarul care indica varsta ei este data ei de nastere. Trebuie sa mai afli doar luna![]()
Joga, azi e ziua ta norocoasa!
La multi ani, Adda! ![]()
Multumesc frumos ! ![]()
hai LA MULTI ANI PRICIPESO !
hai LA MULTI ANI PRICIPESO !
Vai, ce dragut! Mersi! ![]()
La multi ani si sanatate !(ca-i mai buna decat toate)
La multi ani si sanatate !(ca-i mai buna decat toate)
Multumesc la toata lumea si tie,sunteti foarte draguti,ca va-ti gandit la mine!Va pupik dulce de tot! ![]()
Ein glückliches neues Jahr!
Am scris bine? ![]()
Ein glückliches neues Jahr!
Am scris bine?
Jap,Super Gut! Weiter so!!! ![]()
Multumesc Steaua.ro!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()