FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Buna

«1575859606164»
redondo19.12.2008 12:52
telenovelisti sunt multi dar nu se dau pe fata

Si mie imi plac unele....si ce?

Joga Bonito25.12.2008 19:31

Craciun Fericit Adda.. Where ever you are. :X

ADDA PRINTZESA03.01.2009 19:16

:kisstogether: Multi ani la toata lumea!

Joga Bonito03.01.2009 20:15

Adda, check this out...

Urarea mea de anul nou.

julieta.jpg

Lari03.01.2009 20:25

Joga, de unde are tipa (?) aia tricou cu mecla ta? :rolleyes:

Joga Bonito03.01.2009 20:32

a mea sau a iepuroaicei tale decedate? :))

axl03.01.2009 20:34

Nu mai radeti mai de Joga, ce daca seamana cu Tarky?

Lari03.01.2009 20:37

Nu mi-ai prezentat nicio iepuroaica. Nici decedata, nici vie, nici la un pas de deces. Asa incat termina cu prostiile astea si raspunde la intrebare: cu te simti cand asemenea gagici au tricouri cu tine?

Si acum demonstreaza-i Addei ca o :inlove: cu adevarat si raspunde la intrebarea: stii cand e ziua ei?

Joga Bonito03.01.2009 20:47

axl, sms fraiere!

simte cu cine seamana prietena mea :crazy:

mandra_cu_coasa.jpg

Lari03.01.2009 20:54

Joga, asa vrei sa arate moartea inainte sa te ia?

Deci nu stii data de nastere a Addei, ha?

Joga Bonito03.01.2009 21:08

Acum rasfoiesc profilul ei mai "pimp"... Si eu cautam pozele, nu data nasterii :D

Evident ca asa vreau sa arate moartea... macar sa ma asigur ca nu mor virgin ca Mrs. :))

Sau... ar mai fii o varianta. In caz ca ma inec la pescuit... sa ma salveze tipele astea de jos:

amazoane_pline_de_namol.jpg

Lari03.01.2009 22:18

Joga, lasa-le, mah, in pace, nu vezi ca-s fericite? Ce-ai cu ele? :hump:

LE: Si ca vezi ca nu-s baiat rau, iti dau un pont referitor la data nasterii iubirii vietzii tale: acum numarul care indica varsta ei este data ei de nastere. Trebuie sa mai afli doar luna :cool:

ADDA PRINTZESA04.01.2009 13:12
Adda, check this out...

Urarea mea de anul nou.

Draga Joga ,mersi pentru urare dar banii cand mii dai?Nu ma multumesc eu cu poze ,imi doresc milioane ,un Uzzy(pentru dusmani),un Audi R8 si un apartament de lux in Miami!!!

Astept!

:kisstogether:

ADDA PRINTZESA04.01.2009 13:27
Joga Bonito04.01.2009 15:47

Ai putintica rabdare draga mea... acuma incerc ceva manevre. In 2-3 luni iti aduc banii.

Marius04.01.2009 15:52

Si ea saraca voia sa zica "All I need is love"...

Da' nah, daca te-a mancat, acu' adu-i banii fetei :D

ADDA PRINTZESA06.01.2009 18:51

Da, da-mi bani,multi ,multi bani,ca merit! :wub: + :wub: = :bananadance:

Joga Bonito08.01.2009 23:42

Eu nu mai zic nimic vreo cateva luni...

Ionutz8609.01.2009 00:22
Da, da-mi bani,multi ,multi bani,ca merit! :wub: + :wub: = :bananadance:

Cat adevar a fost in mesajul asta...:)). Asta e ...el + ea = :bananadance::))

Marius09.01.2009 20:08

ahahahahahahhahahaahaaaaaa

Cat de tare!

Joga Bonito09.01.2009 20:34

Off-topic:

Reseau, mon ami, lipsa de ocupatie?

O explicatie succinta a ce se intampla pe aici: "Umor negru, discutii "nevinovate", femei, bautura, povestiri interzise minorilor :) " - alias Coltul Vesel

Asa ca te rog frumos sa parasesti coltul asta de forum si sa incetezi cu atacurile la persoana. :) Iti doresc bafta in sesiune si inspiratie pe celelalte threaduri, insa aici iti sugerez un " prietenesc" ciocu' mic si joc de glezne.

PS: Adda, daca te simti ofensata iti sugerez sa te adresezi axei: George - Azzido - Virgil... Eu nu pot lua nici o masura disciplinara.

On-topic:

Revin dupa 3 a.m.

ADDA PRINTZESA09.01.2009 21:02

Multumesc mult de tot!

Le reseau pansant09.01.2009 23:08
Off-topic:

Reseau, mon ami, lipsa de ocupatie?

O explicatie succinta a ce se intampla pe aici: "Umor negru, discutii "nevinovate", femei, bautura, povestiri interzise minorilor :) " - alias Coltul Vesel

Asa ca te rog frumos sa parasesti coltul asta de forum si sa incetezi cu atacurile la persoana. :) Iti doresc bafta in sesiune si inspiratie pe celelalte threaduri, insa aici iti sugerez un " prietenesc" ciocu' mic si joc de glezne.

PS: Adda, daca te simti ofensata iti sugerez sa te adresezi axei: George - Azzido - Virgil... Eu nu pot lua nici o masura disciplinara.

On-topic:

Revin dupa 3 a.m.

amice vezi ca ti-ai luat pliscul la purtare, si nu imi place cum m-ai luat la 11metri, mai ales la faza cu ciocul.

iti multumesc pentru urarile legate de scoala, oricum nu aveam nevoie de ele, iti spun ca am terminat sesiunea marti,

Nu imi pasa ca mi s-au sters posturile in care am facut taras cu pitipoanca aia, s-a vazut ce poate.

Pentru tine iti spun unele lucruri, poate ai sa intelegi reactia mea putin disporoportionata.

Cand bunicul si unchii mei (germani cu cetatenie romana) mureau/luptau la Stalingrad si in iadul din Rusia pentru tara si libertate

cand bunica mea preda la Universitatea din Bucuresti limba germana

cand cei care au supravietuit razboiului erau deportati la canal pentru ca sunt chiaburi si "dusmani" de clasa printesica dormea sub coviltir.

Joga Bonito09.01.2009 23:48
Cand bunicul si unchii mei (germani cu cetatenie romana) mureau/luptau la Stalingrad si in iadul din Rusia pentru tara si libertate

cand bunica mea preda la Universitatea din Bucuresti limba germana

cand cei care au supravietuit razboiului erau deportati la canal pentru ca sunt chiaburi si "dusmani" de clasa printesica dormea sub coviltir.

Fratioare, iti inteleg mahnirea... Si eu am un bunic care a indurat 10 ani in inchisorile comuniste de la Jilava, dar sa nu denaturam discutia. Adda nu are nici o vina. :-) , e o fata draguta si simpatica. (sper... :D ) Incearca si tu sa te pui in pielea ei, ai aparut din senin si ai inceput s-o jignesti dupa niste aparente neinsemnate. Si desigur, ca si un afemeiat ce sunt, am ripostat prompt. :D

Inca odata, nu-mi plac parerile tale preconcepute si nici ideile astea extremiste. Sfatul meu e sa incercam sa fim cat mai toleranti unii cu altii. Indiferent de sex, educatie sau etnie.

Hai noroc, ca la mine in "satra" de abia acum incepe sesiunea. :))

Le reseau pansant10.01.2009 00:46
e o fata draguta si simpatica.

da foarte draguta mai ales cand isi pune kilul de haur pe ea, se da cu ruj pe bot si se imbraca in roz, foarte simpatica.

Despre sesiune ce sa iti spun noroc, mai ales daca esti cu licenta.

«1575859606164»