telenovelisti sunt multi dar nu se dau pe fata
Si mie imi plac unele....si ce?
telenovelisti sunt multi dar nu se dau pe fata
Si mie imi plac unele....si ce?
Craciun Fericit Adda.. Where ever you are. :X
Multi ani la toata lumea!
Joga, de unde are tipa (?) aia tricou cu mecla ta? ![]()
a mea sau a iepuroaicei tale decedate? ![]()
Nu mai radeti mai de Joga, ce daca seamana cu Tarky?
Nu mi-ai prezentat nicio iepuroaica. Nici decedata, nici vie, nici la un pas de deces. Asa incat termina cu prostiile astea si raspunde la intrebare: cu te simti cand asemenea gagici au tricouri cu tine?
Si acum demonstreaza-i Addei ca o
cu adevarat si raspunde la intrebarea: stii cand e ziua ei?
Joga, asa vrei sa arate moartea inainte sa te ia?
Deci nu stii data de nastere a Addei, ha?
Joga, lasa-le, mah, in pace, nu vezi ca-s fericite? Ce-ai cu ele? ![]()
LE: Si ca vezi ca nu-s baiat rau, iti dau un pont referitor la data nasterii iubirii vietzii tale: acum numarul care indica varsta ei este data ei de nastere. Trebuie sa mai afli doar luna ![]()
Adda, check this out...
Urarea mea de anul nou.
Draga Joga ,mersi pentru urare dar banii cand mii dai?Nu ma multumesc eu cu poze ,imi doresc milioane ,un Uzzy(pentru dusmani),un Audi R8 si un apartament de lux in Miami!!!
Astept!
![]()
Ai putintica rabdare draga mea... acuma incerc ceva manevre. In 2-3 luni iti aduc banii.
Si ea saraca voia sa zica "All I need is love"...
Da' nah, daca te-a mancat, acu' adu-i banii fetei ![]()
Da, da-mi bani,multi ,multi bani,ca merit!
+
= ![]()
Eu nu mai zic nimic vreo cateva luni...
Da, da-mi bani,multi ,multi bani,ca merit!+
=
![]()
Cat adevar a fost in mesajul asta...
. Asta e ...el + ea = ![]()
![]()
ahahahahahahhahahaahaaaaaa
Cat de tare!
Off-topic:
Reseau, mon ami, lipsa de ocupatie?
O explicatie succinta a ce se intampla pe aici: "Umor negru, discutii "nevinovate", femei, bautura, povestiri interzise minorilor
" - alias Coltul Vesel
Asa ca te rog frumos sa parasesti coltul asta de forum si sa incetezi cu atacurile la persoana.
Iti doresc bafta in sesiune si inspiratie pe celelalte threaduri, insa aici iti sugerez un " prietenesc" ciocu' mic si joc de glezne.
PS: Adda, daca te simti ofensata iti sugerez sa te adresezi axei: George - Azzido - Virgil... Eu nu pot lua nici o masura disciplinara.
On-topic:
Revin dupa 3 a.m.
Multumesc mult de tot!
Off-topic:
Reseau, mon ami, lipsa de ocupatie?
O explicatie succinta a ce se intampla pe aici: "Umor negru, discutii "nevinovate", femei, bautura, povestiri interzise minorilor
" - alias Coltul Vesel
Asa ca te rog frumos sa parasesti coltul asta de forum si sa incetezi cu atacurile la persoana.
Iti doresc bafta in sesiune si inspiratie pe celelalte threaduri, insa aici iti sugerez un " prietenesc" ciocu' mic si joc de glezne.
PS: Adda, daca te simti ofensata iti sugerez sa te adresezi axei: George - Azzido - Virgil... Eu nu pot lua nici o masura disciplinara.
On-topic:
Revin dupa 3 a.m.
amice vezi ca ti-ai luat pliscul la purtare, si nu imi place cum m-ai luat la 11metri, mai ales la faza cu ciocul.
iti multumesc pentru urarile legate de scoala, oricum nu aveam nevoie de ele, iti spun ca am terminat sesiunea marti,
Nu imi pasa ca mi s-au sters posturile in care am facut taras cu pitipoanca aia, s-a vazut ce poate.
Pentru tine iti spun unele lucruri, poate ai sa intelegi reactia mea putin disporoportionata.
Cand bunicul si unchii mei (germani cu cetatenie romana) mureau/luptau la Stalingrad si in iadul din Rusia pentru tara si libertate
cand bunica mea preda la Universitatea din Bucuresti limba germana
cand cei care au supravietuit razboiului erau deportati la canal pentru ca sunt chiaburi si "dusmani" de clasa printesica dormea sub coviltir.
Cand bunicul si unchii mei (germani cu cetatenie romana) mureau/luptau la Stalingrad si in iadul din Rusia pentru tara si libertatecand bunica mea preda la Universitatea din Bucuresti limba germana
cand cei care au supravietuit razboiului erau deportati la canal pentru ca sunt chiaburi si "dusmani" de clasa printesica dormea sub coviltir.
Fratioare, iti inteleg mahnirea... Si eu am un bunic care a indurat 10 ani in inchisorile comuniste de la Jilava, dar sa nu denaturam discutia. Adda nu are nici o vina. :-) , e o fata draguta si simpatica. (sper...
) Incearca si tu sa te pui in pielea ei, ai aparut din senin si ai inceput s-o jignesti dupa niste aparente neinsemnate. Si desigur, ca si un afemeiat ce sunt, am ripostat prompt. ![]()
Inca odata, nu-mi plac parerile tale preconcepute si nici ideile astea extremiste. Sfatul meu e sa incercam sa fim cat mai toleranti unii cu altii. Indiferent de sex, educatie sau etnie.
Hai noroc, ca la mine in "satra" de abia acum incepe sesiunea. ![]()
e o fata draguta si simpatica.
da foarte draguta mai ales cand isi pune kilul de haur pe ea, se da cu ruj pe bot si se imbraca in roz, foarte simpatica.
Despre sesiune ce sa iti spun noroc, mai ales daca esti cu licenta.