Eu imi pregatesc temeinic ficatul pentru miercuri.Joi cred ca imi voi luat liber sa pot rememora meciul!!!!!FOSSA DEI CAMPIONI!!!!!!!
Eu imi pregatesc temeinic ficatul pentru miercuri.Joi cred ca imi voi luat liber sa pot rememora meciul!!!!!FOSSA DEI CAMPIONI!!!!!!!
Ce draq, tot n-a murit inca ?![]()
![]()
Ce zici printzeso?
Niik....scoate limba :tongue:
Ce zici printzeso?
Bautul imi ocupa tot timpul.....
Mai lasa sticlele, citeste-o carte.
Mai lasa sticlele, citeste-o carte.
Chiar daca...,sa stii ca in ultimul timp am citit chiar prea mult si nu e bine.
Excesele intradevar dauneaza.
Hallo! ![]()
![]()
salut
Saliu.
Ce face lumea buna?
Bravo!!! ![]()
:wanker:
![]()
Bravo x 2
adda, dupa cum observi lumea in general o arde cam ![]()
ce faci,nu iei masuri pt remedierea situatiei ?
Nu va mai place nu?Dragilor eu am fost ocupata in ultimil timp,scuze!Va poompik!Poate ne mai scriem(vedem,auzim),zilele astea!
In ziua aceea am mancat pastrav crud si vin fiert si expirat. N-am murit, chiar daca am indurat 3 zile de febra si 3 nopti de varsaturi, sau invers.
vin fiert si expirat.
Vinu' n-are cum sa expire. Expira ambalajul.
Tipuri de orgasm: 1. Astmatica: Aahh...ahhh...ahhh! 2. Geografica: Aici, aici, aici, aici! 3. Matematiciana: Mai mult, mai mult, mai mult, mai mult! 4. Religioasa: Oh Doamne, oh Doamne! 5. Sinucigasa: Mor, mor! 6. Criminala: Daca te opresti acum, te omor! 7. Zootehnista: Vino taurul meu, vino! 8. Cheerleader: Go! Go! Go! 9. Profesoara de engleza: Oh... yes, oh...good... 10. Tipa manager de proiect: Nu te opri! Continua, continua! 11. Negativa: Nuuu, nuuuuuu! 12. Pozitiva: Da...da...da! 13. Profesoara: Da...asa...pe acolo...foarte bine...corect...perfect! 14. Dezinformata: Ce e asta?... De ce?... Ce-mi faci? 15. Analista de sistem: OK. Procesul s-a terminat cu succes. 16. Clarvazatoarea: Simt ca vine....
adda,tu de care ai ?
ba puyoale,
esti un mare hot ma!!!
vin fiert si expirat.Vinu' n-are cum sa expire. Expira ambalajul.
jumate era drojdie...
durerea mare a fost cand am primit un email de la un amic: "Andone demis. Protasov la CFR Cluj." 48 de ore nu am putut dormi, am parasit cabana si am cautat o "sursa"de net.
jumate era drojdie...
Pai atunci inseamna ca nu era vin.
e genul de vin preparat la damigeana.