Eh.. era perfect daca ma chema pe mine Luceafarul si pe tine Steluta, sa moara dusmanii nostri in sangeeee! (menstrual, daca se poate)
Oricum, tu imi pari un fel de Catalina. Pacat ca eu sunt porc si nu luceafar.
Eh.. era perfect daca ma chema pe mine Luceafarul si pe tine Steluta, sa moara dusmanii nostri in sangeeee! (menstrual, daca se poate)
Porcule ! ( doar strigam catalogul ) :tongue:
SA cresti mare!
Mai mare decat e deja ? ![]()
Adda, daca m-ai vedea "in persoana", ai zice sa mai scad:)).
Adda, daca m-ai vedea "in persoana", ai zice sa mai scad:)).
Na ,ma rog!!!
Eu am plecat la somn scumpilor.Va poooop!!!!Pa si La revedere!
Se anunta precipitatii abundente prin Congo. Ma tem ca o sa lipsesc de la raport vreo 2 luni
.
Take care!
noapte buna adda.. nu te pup
noapte buna adda.. nu te pup
:tongue:
In sfarsit soare,soare,soare! ![]()
![]()
![]()
Ce meci taaaare!!! Forza Steaua!!! ![]()
![]()
In primul rand salutare la toata lumea din Coltul vesel, pentru ca sunt nou venit.
In al doilea rand observ ca acest topic a fost un bun substitut pentru fotbal in pauza competitionala si cum a inceput campionatul si-a pierdut brusc popularitatea.
salutare.
au plecat astia in concediu, altii BEA
Nu va mai place nu?Dragilor eu am fost ocupata in ultimil timp,scuze!
Va poompik!Poate ne mai scriem(vedem,auzim),zilele astea! ![]()
si eu vreau sa beau ![]()
Mai dezocupa-te, draga Adda!
salutare.
au plecat astia in concediu, altii BEA
Da,bun lucru si concediul si bautura.
E cineva pe aici ,sa ma consoleze si pe mine putin,?ca mi-am dat demisia de la servici si imi pare rau si ma simt naspa. ![]()
![]()
![]()
Adi to the rescue!
Cu ce te pot consola?
Ce se baga si asta repede in seama... ![]()
esti gelos ma!
![]()
Cauti de lucru?
AM pile la Primarie,iti pot aranja la ADP. Stii sa "tunzi" un bonsai? Dar sa aranjezi un rand de panselute?
Sper cu iubesti plantele!
Trimite CV-ul prin mail,si-asa imi este foarte greu sa -ti obtin locul asta de munca,habar n-ai cati se bat pe el.
Am uitat sa-ti spun ,TE ANGAJEZ LA NEGRU!...sau la NEGRII,nu de alta dar sunt multi colorati p'acolo!
PS Iti tin pumnii! ![]()
oameni buni eu nu am fost concediata ,mi-am dat demisia ca trebuie sa incep scoala.M-am fost obisnuit acolo unde am lucrat si de aia sunt trista.Poooop!
oameni buni eu nu am fost concediata ,mi-am dat demisia ca trebuie sa incep scoala.M-am fost obisnuit acolo unde am lucrat si de aia sunt trista.Poooop!
DEMISIA! DEMISIA!