Adda,
Germania sau Spania? Ballack sau Sergio Ramos?
Adda,
Adda,
Germania!!!
Iese un chef animat de un munte de bere daca o sa castige oamenii astia reci si nesimtiti EURO.
Visul meu fusese o finala Romania-Portugal. Ma pregatisem sa umplu cada cu Carlsberg si sa urmaresc finala gol, inecat in bere. Vis neimplinit...
Urme de remuscari.
Iese un chef animat de un munte de bere daca o sa castige oamenii astia reci si nesimtiti EURO.Visul meu fusese o finala Romania-Portugal. Ma pregatisem sa umplu cada cu Carlsberg si sa urmaresc finala gol, inecat in bere. Vis neimplinit...
Urme de remuscari.
Dragule o sa trebuiasca sa mai asteptam 4 ani ca sa ne facem din nou sperante!
Ma pregatisem sa umplu cada cu Carlsberg si sa urmaresc finala gol, inecat in bere.
Poti sa te-neci in bere si fara sa-ti intre-n c.ur.
doua primaveri.
2 mari si 2 mici.
Cine sa ma recomande? Vocea si talentul meu.
in total 4 pasarici. nu stiu sa cant.
Nici macar la piculina?
nu. dar in schimb stiu sa desenez. cate portrete nud am facut la viata mea, nu ai mancat tu scoici prin mangalia. tz tz tz..
Cine nu mai stie sa deseneze. Hm, parca zici c-ai gasit La Dorada, vai, stiu sa desenez.
Si eu stiu sa desenez, ba chiar binisor. Bine, nu chiar binisor dar destul de bine. Cum ar veni, binisor.
binisor, adica amator.
necunoscatorule, eu creez opere de arta! modelez coapse, sani, buze. le inspir viata. auzi la el: binisor!? ![]()
Modeleaza-le tu ca le ard altii.
Hai, arata-ne maiastru-ti mestesug.
avem nevoie de un model.
Nu va mai amagiti singuri ma baieti,ca nu ajungeti departe!
el se amageste. eu doar imi etalam talentul.
adda, ia spune draga, te-ai mai gandit la propunerea mea?
Nu-mi spune ca n-ai niciun desen prin casa. La fel fac fetele alea fitoase, nu, n-am webcam, eu nu fac asa ceva, ca peste cinci minute sa se roage ele de tine sa le vezi jolidonul.
Asa ca scuteste-ne de alea 5 minute si posteaza un nud d-ala de-al tau, modelat pana prinde viata.
refuz sa ma port ca un pervers! marus, procedez bine?
meanwhile, sa ma pun pe treaba.
Dragilor eu o sa va parasesc.Ma duc la somnic ,sa nu cad maine dimineata cu capul in cana cu cafea.Va pooop dulce !Noapte buna la toata lumea! ![]()
Adda, ia zi tu draguta ce-ai facut acasa. Unde, cat si cu cine.
LE
Ei na, bravo. Noapte buna.
Ce e o piculina?
Adda, ia zi tu draguta ce-ai facut acasa. Unde, cat si cu cine.
LE
Ei na, bravo. Noapte buna.
De facut ,am facut eu multe;ehe!!!!....cu Ursus si Timisoreana,na.Hai.Pa!!!