ziua de astazi si cea de ieri au fost mega plictisitoare
cum ti-ai petrecut tu ziua?
ziua de astazi si cea de ieri au fost mega plictisitoare
Sa speram ca maine va fi mai bine. Pe mine ma doare cotul drept, da' suport cu stoicism.
Am frecat un pic menta, am taiat nitelus frunza la caini, am pierdut olecuta de vara, am vanturat lumea si-am citit vreo 50 de pagini dintr-o carte.
ai facut bine ,macar nu ti-ai pierdut timpul ca mine dormind
Imi pare rau pentru cotul tau ranit ![]()
Mai bine dormeam si eu da' m-am gandit ca am tot timpul din lume sa dorm maine, si-asa dorm repede.
eu m-am saturat de somn,de fapt urasc somnul dar cum zilele astea am liber nu am altceva de facut decat sa stau pe net pana la 4-5 dimineata si apoi sa dorm pana la 4 dupa amiaza.Baga-mi-as piciorul in viata mea plictisitoare!
Mai bine dormi noaptea si stai pe net ziua, de la 10:00 la 18:00. Ar fi o chestie, altfel te transformi intr-un zombie, ca mine.
ziua nu pot,noaptea e mai important,pot vorbi cu deplasati ca mine si tine
De ce zombie simt dorinta nebuna de a consuma carne umana? S-a observat aceasta dorinta si la zombie care nu au gura, gat sau stomac, si consumul de carne nu are o explicatie fiziologica, nu au nevoie de hrana. Cred ca e o metafora de un nihilism nesatios, zombie sunt morti, si moartea devoreaza viata. Sau, in alte cazuri, s-a observat ca zombie se hranesc in special cu creier uman, si se pare ca substantele chimice din hipotalamus i-ar mentine in "viata", ca sa zic asa.
aceasta dorinta se gaseste si in mintea oamenilor de rad,in fiecare dintre noi se afla un canibal ,un zombi ascuns,in subinconstientul nostru numai ca noi nu vrem sa recunoastem.de-a lungul timpului ne-am civilizat si acum ne numim oameni dar daca te gandesti in urma la stramosii nostri iti dai seama ca noi toti ne tragem din astfel de monstri.
aceasta dorinta se gaseste si in mintea oamenilor de rad,in fiecare dintre noi se afla un canibal ,un zombi ascuns,in subinconstientul nostru numai ca noi nu vrem sa recunoastem.de-a lungul timpului ne-am civilizat si acum ne numim oameni dar daca te gandesti in urma la stramosii nostri iti dai seama ca noi toti ne tragem din astfel de monstri.
N-as baga mana-n foc ca zombie ar avea de-a face cu mitul stramosilor sau cu evolutionismul. Mai degraba tin de inconstient decat de subconstient, simbolizeaza razbunarea, angoasa adolescentina, puritanismul, excesul sexual, ambitia oarba, mitul imortalitatii, consumerismul, iresponsabilitatea stiintifica, stresul citadin.
Daca ar fi asa cum spui,avand in vedere factorii pe care i-ai enumerat ar trebui sa fiu si eu un zombi.Poate sunt unul fara sa stiu
Ei, tu esti prea simpatica sa fii un zombie. Poate doar la nivel psihic, da' nu cred.
Cine stie?Tocmai am vazut videoclipul lui Ida Corr vs Fedde Le Grand si am uitat de toate.E super
Baga axl,baga! ![]()
GURA!!!!!!!!!!!!!!
Voi nu prindeti Trace TV in RO?
Eu unul as introduce zombie in categoria creaturilor moarte si-apoi resuscitate, categorie in care ar intra si vampirii, varcolacii, mumiile. Adica "monstri" fabricati, nu nativi, ca panotii, blemii, astomii, monophatalmii, sciapozii, macroselii, satirii, chynocefalii, etc. Sesizezi diferenta?
AHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Si nici nu vreau sa ma gandesc la creaturile duble, pe care le-as incadra in 4 categorii, cu sub-categoriile aferente:
1 bicefali
2 terato-simbioza/parazitare
3 cu extremitati cefalice
4 bifalici sau diphallasparatus
aveam eu dreptate cand am spus ca esti f,f,f inteligent ![]()
Ok
Ce tare!!! Si destul de adevarat.
E prima data de aia s-a trimis de 3 ori
Normal ca e tare
Adica atunci cand ai cazut in propria-ti capcana persoana careia ii era destinata vine si ti-o trage pe la spate.