aman etapele 29 si 30 ca nu dau de adversari
aman etapele 29 si 30 ca nu dau de adversari
Nu prea ai cum sa le amani. Ai contabilizat deja 3 amanari, iar limita permisa este 4.
Doresc amanare et 31: marinescu_dani2005 v pauleta_1984
Sper ca bubutza sa traga linie si sa ia deciziile corecte
)
pai dak nu dau de ei ce sa fac? ![]()
Nu stiu, dar la doua amanari e clar ca nu mai ai dreptul..
Actualizez ... rog pe I0nutz sa blocheze momentan topicul...
29:
zmarius_88 v s3rgyu_adriano_13 * (sergiu)
marinescu_dani2005 v badboy_steaua * (badboy)
30:
badboy_steaua v zmarius_88 * (badboy)
s3rgyu_adriano_13 v puricele88 *(puricele)
31:
cosmin_marin25 v s3rgyu_adriano_13 * (sergiu)
marinescu_dani2005 v pauleta_1984 *(pauleta)
31:
fallenangell002000 v ady_adinho anulat
Clasament + Etape !
Sa curga berea pentru ionutz si fiorentina ![]()
![]()
Ultimele etape cu termen pana miercuri nu pot fi amanate !
Dupa meciurile alea cu 3-0, a ajuns toata lumea cu 10 infrangeri la promovare !!! No ofense pt meph, care chiar joaca f frumos ! Bafta in ultimele etape !
Cu scuzele de rigoare, sper sa intelegeti ca a inceput Euro si nu prea am avut timp:)
Etapa 31 s-a jucat, dar vad ca adinho n-a postat...era in interesul sau totusi.
fallenangell002000 (6/7/2008 4:52:50 PM): mai dureaza?
ady adinho (6/7/2008 4:53:21 PM): nu acum bag ip
ady adinho (6/7/2008 4:53:55 PM): go
ady adinho (6/7/2008 4:53:56 PM): /
fallenangell002000 (6/7/2008 4:53:58 PM): go
Am jucat ieri si dupa meci am mers la o terasa. Sper sa am parte de intelegere,
etapa 31:
fallenangell002000 1 v 2 ady_adinho
Etapa 33: puricele88 v pauleta_1984 3-0
Etapa 32: buli2buli v puricele88 0-2
Etapa 32
badboy_steaua v cosmin_marin25 1-5
Etapa 34
badboy_steaua v meph_frumossu 0-6
Etapa 32:
badboy_steaua v cosmin_marin25 ( 1 – 5 )
Etapa 33:
cosmin_marin25 v buli2buli ( 0 – 1 )
Etapa 34:
pauleta_1984 v cosmin_marin25 ( 1 - 3 )
etapa 34
badboy_steaua v meph_frumossu 0-6
Nu i-am gasit asta seara pe niciunul dintre zmarius , puricele sau cosmin_marin deci nu pot juca meciurile pana la termen...Solicit amanarea lor...Ma intorc acasa marti deci pana miercur-joi vor fi jucate...ms pt intelegere.
Eu am fost online de vineri seara si in week-end, majoritatea timpului. Sper sa apara Sergiu marti si sa jucam marti seara, ca miercuri eu ajung seara de la lucru, dupa ora 20:00, cand e termenul maxim.
Daca nu dau de zmarius si marinescu_dani pana miercuri (sfarsitul acestui sezon) sa joc restanta cer 3-0 la MV
34. i0nutz83 v andrei_marius06 1-0.
Si uite-asa am scapat de emotii
)
Doctorlov (fallenangell002000) a zis ca jucam dupa ora 17 iar de meph nu stiu nimic, nu l-am vazut decat aseara parca, cand eram de pe tel...
Etapa 33
andrei_marius06 v yamasha_tusca 0-4
In min 60 a dat connection lost, pe mess mi-a zis bv, tind sa cred ca a iesit el, desi a negat
Penalizarea mea de un punct nu s-a mai auzit nimic de ea... Ramane aja?
cam asa ar trebui... si cred ca asa ramane... Maine se incheie situatia , tragem linie dupa un sezon zic eu placut.
Ok... Va conta mult punctul ala cred, de aceea sunt dezamagit de decizie. Oricum eu inca nu am inteles cum se poate lua o decizie fara dovezi. Are printscreen-uri? Nu cred!!! Si nu am tras de timp, cum poti trage de timp in jumatatea lui?
Cred ca mult mai mult ar conta sa se joace frumos, in spiritul fair-play-ului si al regulamentului. Procedand asa, nu s-ar mai ajunge la sanctiuni de genul depunctarile, nedorite de nimeni si totusi prezente in fiecare editie de campionat.
Mda... si eu sunt tzapul ispasitor...Nu vreau sa reamintesc cazul zmarius de sezonul trecut, daca se proceda la fel atunci acum nu mai era situatia asta pentru ca eram in A.
Trebuie sa existe un inceput pentru toate. Uiti totusi cam repede ca la un anumit moment am tinut campionatul pe loc aproape doua saptamani pentru a te astepta sa iti joci meciul de baraj. Totdeauna lucrurile bune se uita..
Etapa 32
yamasha_tusca 1 v 2 fallenangell002000
Ce se aude cu meciul meu suspendat cu adinho ? Se omologheaza pana la urma ? Adinho a spus ca el a postat dar nu i-a mers net-ul si credea ca a postat.
DoctorLov ai de gand sa intri sa jucam meciul ? Vad ca pe forum stai, dar pe mess nu raspunzi. Treaba ta, nu ma rog de tine. 3-0 scurt si sa fii sanatos
)
@i0nutz
ti-am multumit si tie si celorlalti ca m-ati asteptat si chiar am avut un motiv intemeiat. In al doilea rand trebuie sa existe compensatie?