astept si eu deciza pentru meciul din Etapa 19 cu yamasha...
astept si eu deciza pentru meciul din Etapa 19 cu yamasha...
Etapa 26 : i0nutz83 v pauleta_1984 (0-3)
Etapa a 27 a
buli2buli v badboy_steaua 4 - 3
Etapa a 27 a
buli2buli v badboy_steaua 4 - 3
Propun lui bubutza ca meciul adinho - tusca sa se rejoace iar tusca sa fie penalizat cu 1 punct pentru tragere de timp.
Etapa 26
blind1ro v puricele88 0 - 0
Nu am resusit sa dau nici pana astazi de limited.Avand in vedere si faptul ca tot eu am amanat sunt nevoit sa solicit 3-0 la mv: Restanta 18:limited_andrey2001 v pauleta_1984
Etapa 24 : meph_frumossu v limited_andrey2001 * care era postata ca si amanare din partea mea.....(pana in momentul de fata limited nu a dat nici un semn pe mess si solicit 3-0 pt mine )
meciul adinho - tusca se rejoaca, iar tusca este penalizat cu 1 punct pentru tragere de timp
maine o sa actualizez tot ... toata situatia ... cu cei ramasi ... si acest meci. + etape noi !
Regulament preferential... in fine ma supun asta este Romania!
Regulament preferential ? Poti sa detaliezi ?
Daca tot cerem toti 3-0 cu limited , puteti sa-l scoateti din grafic,si eu aveam etapa cu el in sesiunea asta. Era cumsecade asa, dar, asta e...
Corect. Tocmai am discutat cu bubutza si a zis ca maine e cazul pe ordinea de zi
) A scris si sentinta, trebuie doar s-o semneze
)
@i0nutz
Am mai spus despre meciul de sezonul trecut cu zmarius si despre situatia de atunci, cand am pierdut 2 puncte si nu vreau sa gresesc, dar nu stiu cum era situatia finala in Divizia B atunci cu acele 2 puncte. Atunci am avut conversatia in care a recunoscut ca a jucat altcineva in locul lui o repriza si era clara exprimarea, dar mi s-a spus ca nu se poate dovedi.
Acum am recunoscut eu (poate glumeam ca e la moda), dar nu aveti vreo dovada ca am tras de timp ca nu se iau decizii asa pe vorbe doar, cel putin asta e parerea mea.
Poate gresesc eu, dar vreau sa fiu lamurit pentru ca sunt 2 decizii diferite in 2 situatii similare.
@ Cristea : fii linistit, in 3-4 sezoane totul va iesi la iveala si zmarius va fii depunctat !!
Etapa 26 s3rgyu_adriano_13 v buli2buli 1-3
Etapa 19
yamasha_tusca - ady_adinho 2-1 (din nou)
Si vreau sa depun contestatie daca se poate pentru penalizarea de 1 p pentru motivele mai sus postate.
Stimati colegi de forum, vedeti ca diseara ( joi) eu lucrez, n-o sa fiu prezent pt etape,de-asemenea,maine am un examen + o sarbatoare . Daca se afiseaza etape,sambata cel tarziu, o sa fiu sa le joc pe toate. Sa nu va grabiti sa cereti MV daca nu sunt, va rog.Multumesc
Maine probabil se vor pune etape. Eu nu le pot juca...Adica plec maine la un botez si ma mai intorc marti...Asa ca cer si eu amanarea etapelor care vor sosi...Le voi juca marti-miercuri-joi...
Si eu cer amanarea etapelor care se vor posta deoarece maine (vineri) plec din localitate si vin duminica seara........daca se posteaza etapele in seara asta incerc sa joc cateva din ele sau daca nu maine pana pe la ora 14:00
nu dau de zmarius..e doar warning nu cer MV
Etapa 27
zmarius_88 v yamasha_tusca 1-2 :X
Etapa 26 : fallenangell002000 v meph_frumossu 0-2 adversar bun
restanta etapa 22:
fallenangell002000 4 v 0 zmarius_88
aman etapa 28 i0nutz83 v zmarius_88 si etapa ady_adinho v zmarius_88 1- 2