Etapa 34
s3rgyu_adriano_13 2 v 3 fallenangell002000
DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! GOL MINUTUL 93!!!! GOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL!!!!
Etapa 34
s3rgyu_adriano_13 2 v 3 fallenangell002000
DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! GOL MINUTUL 93!!!! GOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL!!!!
goooooooooooooooooooooooooooooolllll ![]()
Da da ... senzational noroc a avut...am condus cu 1-0 si 2-1 cu ocazii cu gramada...in min 86 si 90+ iau 2 goluri...oricum prostia mea...Un sezon bun pana la urma pentru mine , dupa un inceput groaznic in care avusesem emotii cu retrogradarea... Sa vedem poate prind si un baraj...sper
LE Asteptam cu nerabdare clasamentul...
inchideti topicu sa nu se mai posteze :F
asteptam clasamentul ![]()
Eu astept un LCD la capace de coca-cola ![]()
Clasament actualizat !
Primele 4 locuri urca direct in A.
Locurile 5 si 6 joaca meci de baraj cu locurile 13 si 14 din A.
Locurile 13-18 din Divizia B isi iau la revedere pe o perioada de 3 sezoane de la acest campionat.
Ady_adinho este pe 4 datorita meciurilor directe cu fallenangell002000.
pauleta_1984 este peste meph datorita rezultatelor directe.
penalizarea lui yamasha_tushca nu mai apare in clasament (am uitat sa o pun ).Oricum nu afecteaza in nici un fel clasamentul final.
Sper sa ne mai auzim si sezonul viitor!
Felicitari Bubutza . Felicitari pt Promovati . Succes la baraj . Inca un sezon in B ![]()
Bravo Sergyu!
URAAA!!!! am revenit in A sper sa se joace frumos ...vreau sa precizez ca l-am sustinut mereu pe cosmin_marin25 pentru retrogradare..pentru jocul urat practicat ..
ai gresit, trebuia sa am 69 de pcte. MEciul cu adinho s-a jucat.
cica nu a pus penalizarile din meicul nostru in penultimu clasament..l-am intrebat si eu
Bravo adinho ! Bravo badboy
Nu in ultimul rand, bravo Cosmin Marin
)
Care mai aveti nelamuriri ... ziceti
cei care au cerut 3 0 cu marinescu Dani li s au dat doar acuma in ultimele etape nu ? ..Ai un vot ioane si din partea mea pt el
da. Doar ultimele meciuri nejucate ale lui sunt omologate cu 3-0.
Daca vrea marinescu sa se inscrie din nou il primim fara probleme ca e baiat cuminte ![]()
Felicitari bubutza pentru seriozitate in primul rand. Felicitari adinho pentru cele 2 infrangeri pe care mi le-ai administrat, gg.
Si nu in ultimul rand multumesc Everton. ![]()
da am jucat frumos nu? :tongue:
il sustin de asemnea pe marinescu..user cu state vechi in campionat..sincer merita decat sa avem altu ca cosmin_marin25 ![]()
traiasca patronu' (ionutz) chiar daca retrograda ramanea in camp ca s-a dedicat trup si suflet ![]()
Felicitari si tie i0nutz........\si sezonul care urmeaza sa fie mai linistit si mai spectaculos
felicitari baieti si sa sper ca ne vedem peste 3 sez la fifa 09 ![]()
eu propun ca oricine vrea sa poata sa se inscrie la testari,iar acolo vedem,e aiurea sa stea 3 sezoane pe bara unii
eu crek tot n-as avea sanse :biggrin: da tot nu scapati de mine ... va moderez si sezonul viitor cu acordul lui i0nutz
Felicitari pt purice pentru primul lor. Multumesc lui ionutz pt increderea acordata , wild-card-ul neasteptat.
Revin in prima Liga ! Succes !
Corect. Buna observatia lui Mihai: la useri vechi si seriosi nu putem renunta asa usor. O sa fie un update de regulament in vara asta. Se pot inscrie si acum oameni care au retrogradat in ultimele editii dar care nu joaca prin alte campionate.