Emporio baietel revinoti in fire.
.
dumy nu a una cu fifaman ... poate are si el un frate cu laptop ca mihai1411:).
Ca mie asa mi-a zis ca are un frate...
Emporio baietel revinoti in fire.
.
dumy nu a una cu fifaman ... poate are si el un frate cu laptop ca mihai1411:).
Ca mie asa mi-a zis ca are un frate...
God asta nu stie sa scrie.Oare cati ani are????Ma baiatule cum sa scrii tu asa: "baiete-l".
In locul tau m-as apuca din nou de scoala generala.
))))
Si eu inlocul tau m-as baga la clor;).
daca mai aveam arhiva, iti dovedeam !
dar aveti noroc ca numai am arhiva ![]()
Ce fata de TRAMVAI are...
)))))
@emporio: mai ai ceva de obiectat? si inca o data: de la ce te-ai luat?
et 9 klaus_e89 v alexxx_tzupy 0-2
Etapa 10
bezmetiqu_alex v ronaldo0201 2-3 frumos meci!!!
3 etape foarte grele din care am scos 6 puncte(cel mai greu insa a fost meciu cu roby)
etapa 6 ciocanu86 v ultrastf .. tot nu dau de el am amanat o data .. nu a intrat pe mess nu a lasat offline nimik .,
Etapa 103 etape foarte grele din care am scos 6 puncte(cel mai greu insa a fost meciu cu roby)
Offtopic
@ Ronaldo : Nu ti'a ajuns faza cu politia ??
)
Andrei_marius06 nu e online si am vorbit cu el sa amanam meciul nostru in contul sau. De asemenea, m-a rugat sa ii aman meciul cu limited_andrey2001 in contul lui limited_andrey2001.Etapa 11
fallenangell002000 v andrei_marius06 - amanata in contul lui andrei_marius06
Etapa 9
limited_andrey2001 v andrei_marius06
Crek ai gresit topicul ![]()
etapa 10
fifa_emporio vs roby29steaua 3-0
etapa 11
fifa_emporio vs alex_tzupy 1-1
restanta etapa 6 nanu_a2008-mihainho_86 1-0
etapa 8: marianbolohan v nanu_a2008 0-0, aiurea
etapa 9
fifa_emporio vs bezmetiqu_alex 1-2
Etapa 10
danny1ok-klaus_89 1-0
Etapa 9
mihainho_86 v ciocanu86 In min 65,la scorul de 3-0,s-a intrerupt conexiunea din motive necunoscute:).De atunci n-am mai auzit de userul 'ciocanu86'
Voi puteti sa vedeti clasamentul?
mai devreme a mers acum numai:))
-3p :X dream come true :X app meciu meu cu dummy a fost 0-0 si a fost jucat vineri dar eu nu am avut timp sa postez pentru ca am fost pe o foarte mare fuga cu o problema foarte neplacuta in familie si dummy nu stiu din ce motive nu a postat ...
@Ion : tinand cont de vechimea mea in acest campionat si de faptul ca in toata aceasta perioada nu am avut nici macar o abatere de la regulament, sunt de parere ca ai putea fi putin mai intelegator ...
miss u guys, poate cat de curand o sa revin printre voi, daca ma mai accepta cineva
:* jelly >
<
@klaus: Meciurile cu dany si tzupy sunt postate ieri, respectiv alaltaieri. Cat despre meciul cu dumy, nu a fost postat niciun rezultat pana la expirarea termenului-limita, asa ca el ramane anulat.
asa sa fie ...
Etapa 12 : klaus_e89 3 - 2 ultrastf ... usoara revenire de forma
Etapa 13 : fifa_emporio 0 - 0 klaus_e89
Etapa 14 : klaus_e89 1 - 2 ronaldo0201 ... respect amice :*