Miaus nu ma baga in oala cu ceilalti...pot sa nu am o parere buna despre Lacatus ca antrenor?pot..si sunt si stelist. Il vreau presedinte de onoare...antrenor la Steaua II dar Steaua are nevoie de un antrenor mare.
Daca o sa citesc ce scriu eu, ceea ce ma indoiesc ca vei face, o sa vezi ca sunt destul de echilibrat si nu ma iau dupa un meci, doua...a fost inspirat de cateva ori Lacatus, dar nu este un mare antrenor.
Lacatus are un lot extraordinar acum fata de restu in Liga 1.Dar cum sa il schimbi pe mendoza cu Lovin cand Steaua trebuie sa atace? CUM?? Toti spun de titularizarea lui Banel...as spune si eu dar ii gasesc scuze: faptul ca trebuie sa joace pentru a fi titular la euro, pentru a prinde acolo un meci bun ca sa il vanda la vara bine.Orice ca sa scapam de Banel!
In meciu trecut cant am batut chinuit, se accidenteaza Golanski, si in loc de o mutare ofensiva(ca eram varza in atac), el il baga pe nesu.De ce nu l-a bagat pe Dayro, ca apoi sa il retraga pe Nicolita pe postul de fundas dreapta? de ce...pentru ca e fricos.
of of..Olaroiu cat de fricos era el si plictisitor, dar macar aveam o siguranta cu el, mai ales ca s-a descurcat onorabil cu jucatori ca Banel Bostina si Badea...
Va dati seama unde era Steaua acum cu banii astia investiti de MM si cu jucatorii antrenati de un manager care sa cunoasca bine fenomenul?nu va dati...hai sa punem simbolurile unde nu le sta bine..ca apoi sa dam in ele cu noroi.
Eu il respect cel mai mult pe Lacatus dintre stelisti si nu voi fi suparat pe el niciodata, poate doar un pic nervos ![]()