FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Poli Timisoara 1 - 1

«1789101114»
radusor22.04.2008 20:29

Miaus nu ma baga in oala cu ceilalti...pot sa nu am o parere buna despre Lacatus ca antrenor?pot..si sunt si stelist. Il vreau presedinte de onoare...antrenor la Steaua II dar Steaua are nevoie de un antrenor mare.

Daca o sa citesc ce scriu eu, ceea ce ma indoiesc ca vei face, o sa vezi ca sunt destul de echilibrat si nu ma iau dupa un meci, doua...a fost inspirat de cateva ori Lacatus, dar nu este un mare antrenor.

Lacatus are un lot extraordinar acum fata de restu in Liga 1.Dar cum sa il schimbi pe mendoza cu Lovin cand Steaua trebuie sa atace? CUM?? Toti spun de titularizarea lui Banel...as spune si eu dar ii gasesc scuze: faptul ca trebuie sa joace pentru a fi titular la euro, pentru a prinde acolo un meci bun ca sa il vanda la vara bine.Orice ca sa scapam de Banel!

In meciu trecut cant am batut chinuit, se accidenteaza Golanski, si in loc de o mutare ofensiva(ca eram varza in atac), el il baga pe nesu.De ce nu l-a bagat pe Dayro, ca apoi sa il retraga pe Nicolita pe postul de fundas dreapta? de ce...pentru ca e fricos.

of of..Olaroiu cat de fricos era el si plictisitor, dar macar aveam o siguranta cu el, mai ales ca s-a descurcat onorabil cu jucatori ca Banel Bostina si Badea...

Va dati seama unde era Steaua acum cu banii astia investiti de MM si cu jucatorii antrenati de un manager care sa cunoasca bine fenomenul?nu va dati...hai sa punem simbolurile unde nu le sta bine..ca apoi sa dam in ele cu noroi.

Eu il respect cel mai mult pe Lacatus dintre stelisti si nu voi fi suparat pe el niciodata, poate doar un pic nervos :)

SuperstaR1822.04.2008 20:29

A... si la schimbarea Lovin in locul lui Mendoza, era sa sparg televizorul cu telecomanda :|

GG ! PErfect gandita ! Hai sa protejam rezultatul! Hai sa aruncam mingea in fatza la ei in careu ca pe vremea lui Oli` Curajosu`! :| Nu mai pot de nervi

IAMLEGEND22.04.2008 20:29

Deci sa il iau in poooooo...la....pe Baleanu...ala ...MM de comentator..cand au dat polimuistii gol.... a tzipat de era sa faca infarct...:|...adevaru` e ca nimeni nu ne vrea campioni...de aceea dak cumva vom fi campioni....satisfactzia va fi mai mare...FORZA Steaua!!!...si nimeni altcineva

Kekea22.04.2008 20:30
Plus eu. Plus cei care n-au venit inca de la stadion.

Da da..cu toti sa va puneti cenusa in cap:)

SuperstaR1822.04.2008 20:30

A... si la schimbarea Lovin in locul lui Mendoza, era sa sparg televizorul cu telecomanda :|

GG ! PErfect gandita ! Hai sa protejam rezultatul! Hai sa aruncam mingea in fatza la ei in careu ca pe vremea lui Oli` Curajosu`! :| Nu mai pot de nervi

zloty22.04.2008 20:30

da Laca nu are ce cauta la Steaua e idol e simbolu Stelei ,dar antrenor de fotbal nu e . Uitativa la ultimele meciuri ,pai cu echipele slabe jucam asea cand o sa jucam in cl iar ne facem de ras?? iar luam 3 4-0?? sau credeti ca toate problemele astea pe care le are Steaua (si are destule) vor disparea ca prin minune in noapte???

handrei22.04.2008 20:31

Cred in Lacatus, si Steaua!

Gabri22.04.2008 20:32

Am vazut ca mutzi dintre suporteri cred ca dak il critic pe Laca pentru felul in care a jucat echipa in seara asta ma numesc ''suporter de victorie''.Va asigur ca nu e asa ...si cred ca e dreptul meu sa spun cand ceva nu imi place.Pana acu nu am putut spune nimic despre Lacatush pentru ca rezultatele erau de partea lui...chiar dak felul in care obtzinaeam victoriile nu era tocmai placut....si nici acum nu am nimic cu el...si il consider in continuare un mare stelist...dar nu pot sa ii adresez cuvinte de lauda in seara asta.....Parerea mea e ca dupa acest meci trebuie sa fie critikt...asa cum atunci cand a cashtigat a fost aplaudat acu tre sa accepte ca a greshit...Nu mi'a placut deloc formula de start, si nici schimbarile facute...probabil ca dak Steaua cashtiga in seara asta nu mai conta cu cine a inceput sau ce schimbari a facut...dar avand in vedere ca am facut doar egal....si sunt plin de nervi....trebuie sa critic pe cineva...si oricat m'ash stradui sa nu il gasesc pe Laca vinovat...cred ca el este singurul raspunzator de acest semi-eshec....

Yoyoyoi22.04.2008 20:33
Bai am si eu o curiozitate. Cati dintre cei care-l idolatrizeaza pe Lacatus tineau cu Steaua cand acesta inca mai juca?

Yoyoyoi, cati ani ai fetito de te apuci sa arunci cu mustari pe aici si cam ce-ai facut tu in ultimii cinci ani? :)

merg pe 28 de ani, am inceput sa tin cu Steaua de la meciul Steaua-Anderlecht 3-0, urmat de Steaua-Barcelona. Aveam 5-6 ani pe vremea aia dar de atunci am stiut cine-i Lacatus!

Ce-am facut in ultimii cinci ani? Am absolvit o facultate de drept si una de jurnalistica, sunt jurnalist si am o firma proprie care-mi merge bine. Tu ce ai facut de crezi ca poti sa ma iei la intrebari?

Miaus22.04.2008 20:33
Miaus nu ma baga in oala cu ceilalti...pot sa nu am o parere buna despre Lacatus ca antrenor?pot..si sunt si stelist. Il vreau presedinte de onoare...antrenor la Steaua II dar Steaua are nevoie de un antrenor mare.

Daca o sa citesc ce scriu eu, ceea ce ma indoiesc ca vei face, o sa vezi ca sunt destul de echilibrat si nu ma iau dupa un meci, doua...a fost inspirat de cateva ori Lacatus, dar nu este un mare antrenor.

1.Gramatica asta cu citesc ce scriu eu presupun ca e de la nervi.

2.Assumption is the mother of all ****-ups

3.Lacatus a luat o echipa de pe locul 7 si a dus-o pe locul 1 cu sanse reale la titlu in conditiile unei presiuni imense.

4.Lot formidabil ziceti.Sunt perfect de acord.Numiti-mi va rog mijlocasii de creatie precum si mijlocasii de banda pursange ai Stelei.Eventual cei 2 care se bat pe post pentru titularizare.

Danntes22.04.2008 20:36
Pai si romanii sunt latini....

:)

:) nu face si tu teoria chibritului, ma refeream latino in acceptiunea generala la cei 3 sud-americani sau ma rog la doar 2, Mendoza si Dayro. Ca Pepe e si el de-al nostru cam din topor - apropo de el nu cred ca mai trebuie titularizat - m-am saturat de cliseul: "face bine jocul tactic".

...fix datorita jucatorilor care fac "bine" jocul tactic: Nicolita, Lovin, Ovidiu Petre (asta a mai crescut) si care or mai fi... avem un joc anost de ani buni si uitam jocul "vitezistilor" de altadata.

...am ajuns sa asteptam cornerele sa dam gol...ma doare capu'!

xDaJACKALx22.04.2008 20:40

Aia era schimbarea pentru 1-0 numa ca s-a facut 1-1 si n-a apucat sa dea Cancel

zloty22.04.2008 20:42

vad ca cineva numea uni suporteri (care nu erau stelisti) ca sunt de judet , dar antrenorul?? sa te duci sa te bati cu interpretul lui Poli?? cata prestanta bine Laca teai scos ai pierdut meciul dar barem lai palmuit pala ,esti foc ,sper ca etapa viitoare sa nu vedem alt meci cu interpretul lui napoli (daca o avea)

Oare cand o sa avem un antrenor care sasi asume raspunderea?? da Laca jucatori sunt de vina (parca au intrat ei de capu lor pa teren) nu sau gandit la binele echipei?? au facut executii personale?? care dracu au fost alea?? schema lu Banel de la inceput? sau acel eseu din ultimele minute??

Kreator22.04.2008 20:42

Cred ca celor care il contesta pe Lacatus pe acest site nu mai merita sa li se dea nici o atentie!

Nu merita sa li se mai raspunda in nici un fel.

Sunt zeci de clone a lui Catalin tolontan, si alti dinamuisti ca el, care nu posteaza decat atata, in continuu incearca sa creeze un climat nefavorabil lui Lacatus.

dinamuistii ar fi fericiti daca la Steaua s-ar perinda cam 10 antrenori pe sezon, si ar fi tensiune in vestiar.

La fel s-a incercat cu Zapata, la sosirea lui la Steaua, s-a batut moneda ca vezi doamne a gresit la meciul cu polonezii din preliminariile CL, ca a fost greseala de portar la golul polonezilor, etc. La acea faza a fost clar fault la portar, deoarece portarul era in careul de 6 metri, si nu avea voie sa fie jenat de nici un fel.

Pe toate canalele insa se marsa pe ideea ca nu este portar, ca a gresit etc. etc. ect.

Si la urmatoarele meciuri s-a pus presiune pe Zapata, ca nu e portar.

Zapata a convins insa prin evolutiile lui bune, si acum este cel mai bun portar din Liga 1.

FORZA Lacatus!

FORZA Steaua!

lupi22.04.2008 20:43
pai pe tine nu te ajuta cap-sec...ca tu nu ai suferit pentru Steaua cand Laca juca...si l`a bagat pe Lovin pentru ca Mendoza era mana moarta..si vi l`a bagat si pe Dayro si nu a jucat mai nimic....mai da`ti drecu pace lu Laca...va placut cand am mers ceas echipa...acum la primul egal si sariti sa il criticati....si nu cred ca oricare dintre cei de aici stie mai mult fotbal decat Laca...si s-a luat de aia...pentru ca sunt convins ca taranul ala a injurat...si Laca sufera pentru Steaua si apara domnia,culorile si spiritul Stelei...sper deosebire de tine ..obositule....asa ca du`te tu la culcare si nu mai vorbi de Laca pentru ca tu nu esti stelist adevarat si pentru ca nu meriti...FORZA Laca=FORZA Steaua

MANDRU CA SUNT STELIST!

prietene Lacatus era jucator acu 10 ani..nu ma intereseaza jucatorul Lacatus...acum e antrnor si nu are valoare.cv neclar?

Stryker22.04.2008 20:43

mai avem 3 meciuri , trebuie sa le castigam pe toate pentru ca CFR-ul nu mai pierde nici un punct pana la final ... poate doar la mioveni dar si acolo joaca in 12 si tot bate ... cel mai greu meci e urmatorul la Craiova ... avem o misiune destul de dificila ... sa avem bafta

p.s. al catelea meci la rand este cand Nicolita este cel mai slab stelist de pe teren ? mai tine cineva socoteala ?

amarel22.04.2008 20:43

PREDATORPULSE

are dreptate, cum a iesit MENDOZA, am inceput sa pierdem mijlocul si cam gata faza de constructie,......numai Neaga mai misca pe-acolo, Neaga care azi a fost de...nerecunoscut :thumbup: ,sa zic ca redevine ce-a fost ?????

Nu pot face aprecieri la adresa lui Lacatus, si n-o voi face niciodata, ....mai bine spus nu-l pot critica, pur si simplu NU POT !!!! fularsteaua2

Cred ca ar fi indicat sa trecem peste moment,( eu deja m-am linistit si sper in meciul de la MIOVENI ) SA LASAM INVECTIVELE SI SA FIM OPTIMISTI !!!! :thumbsup:

arpi_anglia22.04.2008 20:43

Fratilor eu cred ca noi ne amagim singuri dak ne gindim ca jucand asa o sa cistigam campionatu!!!

Eu inteleg ca toti suntem trup si suflet alaturi de echipa (nevastamea a plecat cu tot cu baiat din camera la sf meciului pentru cit de ofticat eram) insa tre sa fim realisti si sa recunoastem ca totusi echipa nu merge, mai ales acolo la finalizare, eu cred ca ei vor sa ajunga cu mingea in poarta.

In acelasi timp as vrea sa ma bucur la victoriile cu echipele mari si cred ca dak am fi jucat cum am jucat in meciu cu CFR-istii cred ca nu am mai fi avut nici un stres legat de cine va fi campioana, insa e bine insa ca macar am ajuns pina aici si poate cu mult noroc vom ajunge sa luam si numaru 24.

Forzza Steaua!!!

hellas_verona22.04.2008 20:44
Aia era schimbarea pentru 1-0 numa ca s-a facut 1-1 si n-a apucat sa dea Cancel

:)))=))) bine ca m-ai sunt si comentarii ironice, ca suntem prea nervosi majoritatea....e si normal sa fim asa ....aveam meciu aproape in mana, ne jucam cu ei si dupa golul lor nu a mai reactionat cum reactionam de obicei....dar asta e.......ma indoiesc ca Vaslui o sa joace 100%....asa ca totul sau locul 2.....FORZA Steaua....

Lucas22.04.2008 20:45
merg pe 28 de ani, am inceput sa tin cu Steaua de la meciul Steaua-Anderlecht 3-0, urmat de Steaua-Barcelona. Aveam 5-6 ani pe vremea aia dar de atunci am stiut cine-i Lacatus!

Ce-am facut in ultimii cinci ani? Am absolvit o facultate de drept si una de jurnalistica, sunt jurnalist si am o firma proprie care-mi merge bine. Tu ce ai facut de crezi ca poti sa ma iei la intrebari?

Atunci n-ai nicio scuza pentru puseele tale melodramatice. Ai toate atuurile ca sa poti judeca asa cum se cuvine situatia actuala a Stelei.

Daca il stii pe Lacatus din '86 atunci banuiesc ca nu te-a surprins cu nimic iesirea lui din finalul meciului. Nimic nou sub soare! Dar asta n-o face cu nimic mai putin josnica!

catasteaua1722.04.2008 20:46

ba cum sunt si uni suporteri ai Stelei........... paca de suporteri adevarati cai fac dreq de ras ,ba ati uitat cate puncte erau diferent de la cate pct va adus Marius p primu loc fular-campionii voi gat sa facut un egal nui mai bun Marius asa si cu Oli ati uitat ca va dus in semifinale forzateauafularultras:steagcruce: Forza Steaua si rusine celor ce spun sal dea afar p Laca

axl22.04.2008 20:49
p.s. al catelea meci la rand este cand Nicolita este cel mai slab stelist de pe teren ? mai tine cineva socoteala ?

Nicolita a fost cel mai bun de pe teren in urmatoarele meciuri:

Steaua - Zaglebie 2 - 1 cu nota 9.18

Steaua - Rapid 0-2 cu nota 6.10

Steaua 3-0 Farul cu nota 9.59

Steaua 0-0 Rapid cu nota 8.76

Rapid - Steaua 1-1 cu nota 9.00

Steaua - Poli AEK cu nota 9.46

Poli Timisoara - Steaua 0-0 cu nota 8.58

Steaua - National 4-0 cu nota 8.93

Steaua - Shellbourne 4-1 cu nota 9.25

Steaua - Dinamo 2-3 cu nota 7.90

Steaua - FCM Bacau 2-0 cu nota 8.17

Steaua - CFR Cluj 1-0 cu nota 7.81

Asadar, Nicolita a fost omul meciului in 12 meciuri.

Nicolita a fost cel mai slab de pe teren in urmatoarele meciuri:

Steaua - Poli Timisoara 1 - 1 cu nota 2.60

Otelul - Steaua 0 - 1 cu nota 6.28

Steaua - U Cluj 4 - 0 cu nota 7.80

Steaua - Dacia Mioveni 2 - 0 cu nota 5.51

FC Vaslui - Steaua 0 - 1 cu nota 5.58

Steaua - UTA Arad 2 - 1 cu nota 4.56

Pandurii - Steaua 0 - 1 cu nota 3.78

Steaua - CFR Cluj 3 - 1 cu nota 6.15

Poli Iasi - Steaua 2 - 1 cu nota 2.78

Steaua - Dinamo 1 - 0 cu nota 7.71

Steaua 3-1 Poli Timisoara cu nota 6.89

Steaua 3-0 NK Gorica cu nota 6.93

Steaua 0-0 FC Arges cu nota 3.95

Asadar, Nicolita a fost cel mai slab de pe teren in 13 meciuri.

Asadar, in seara asta Nicolita s-a depasit pe el insusi.

razvan_cmi22.04.2008 20:49

Nu pot sa remarc decat un singur jucator : Rica Neaga! Omul asta a alergat de si-a scuipat plamanii! Respect Rica Neaga!

Daca toti jucatorii ar avea determinarea cu care tu , Mirel si Nesu jucati , Steaua ar fi departe . Asa nu putem decat sa plecam capul si sa ne agatam de acel fir de speranta. Se poate , greu dar se poate! Suntem Steaua ! Suntem mereu superiori ! Luptam pana la capat si cine stie , poate Dumnezeu este stelist ! As vrea sa vad aceeasi mentalitate ca a lui Rica , la Dica ! Haideti sa nu dramatizam. Cu galati nu am meritat victoria si am obtinut-o. Astazi , am meritat-o si ne am trezit cu egal. Forza Steaua ! Dumnazeu nu poate fi nici caine si nici cioara ; sper numai ceferist sa nu fie!

Lucas22.04.2008 20:49
vad ca cineva numea uni suporteri (care nu erau stelisti) ca sunt de judet , dar antrenorul?? sa te duci sa te bati cu interpretul lui Poli?? cata prestanta bine Laca teai scos ai pierdut meciul dar barem lai palmuit pala ,esti foc ,sper ca etapa viitoare sa nu vedem alt meci cu interpretul lui napoli (daca o avea)

Etapa viitoare o sa se bata cu oltenii prin tribuna! Asta daca-si face Comisia de disciplina datoria.

radusor22.04.2008 20:50
1.Gramatica asta cu citesc ce scriu eu presupun ca e de la nervi.

2.Assumption is the mother of all ****-ups

3.Lacatus a luat o echipa de pe locul 7 si a dus-o pe locul 1 cu sanse reale la titlu in conditiile unei presiuni imense.

4.Lot formidabil ziceti.Sunt perfect de acord.Numiti-mi va rog mijlocasii de creatie precum si mijlocasii de banda pursange ai Stelei.Eventual cei 2 care se bat pe post pentru titularizare.

1.Greseala pe care ai remarcat-o e din neatentie,sper ca ai puterea sa recunosti , niciun idiot nu ar face una de genul asta.In plus nu inteleg de ce simti nevoia sa ma jignesti

2.Ai dreptate..

3.Nu se stie cat de mult a contat valoarea lui Lacatus la aceste rezultate...

4. Multe echipe mari nu au playmakeri pentru ca sistemul de joc nu cere un asemenea jucator. In alta ordine de idei il poti considera pe Plesan un jucator de creatie.Lipsa mijlocasilor de banda este reala, dar asta e tot vina lui Lacatus care s-a grabit sa aduca 4 atacanti, cand avea nevoie de unul singur, si nu a adus niciun jucator de banda.Oricum atacanti precum mendoza, Dayro, Neaga, sunt mai buni decat mijlocasii de banda pursange Croitoru, Cristocea, Bostina, oprita cu care Oli presta acelasi joc ca acum.

5. Hai sa vedem daca poti sa vbesti frumos

«1789101114»