Oligofrenu' aka ciobanu aka MM de ratat ce o mai fi a gasit motivul jocului submediocru:
"... Meciul s-a pierdut din cauza noastrã, pentru ca am vrut sã facem spectacol. Au vãzut ei cã scrie presa de spectacol, publicul aplauda și asta e, jucãtorii au vrut sã facã ei spectacol. Pe mine nu asta mã intereseazã, pe mine mã interseazã sã cîștigãm."
Pai fmm de cioban infect ce spectacol facem ma? Macar daca faceam spectacol - dar cu cine sa faci ba cioban infect spectacol???? Cu 3/4 din echipa care e atehnica? Cu gimnastu' sef - jucatoru' de fotbal 100m garduri - Nicolita?
Badea face un joc bunicel la 100 meciuri! Radoi cand prinde un meci il face praf - cred ca l-a prostit Nicolita!
Sincer nu ma omor dupa melcu' de Dica - consider ca in locul lui se poate lua un jucator mult mai tehnic si cu viteza considerabil mai mare DAR incep sa cred ca fara el nu facem norma de puncte.
Doamne si Lacatus - ce halal de schimbari a facut... Lovin? ce cauta sarmanu' ala in contextu' momentului respectiv in teren? De fapt ce cauta la Steaua?! - ma rog parere personala...
Lacatusule ce ai mosule cu Habibou dai frate mai mult de 5 minute sanse sa arate ce poate! Si trezit din somn si e peste Badea.
Mda...cica am facut spectacol in ochi de bou ai ciobanului: 2 pase in teren propiu urmate de minge catapultata in zona careului advers sau incercari hilare si penibile de 1-2 la marginea careului realizate de super jucatorii nostri tehnici (exclud partea latino)