FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Poli Timisoara 1 - 1

«15678914»
zloty22.04.2008 20:04
Terminati cu lamentarile astea de femei ne******, dupa 10 victorii a venit si-un egal, s-a prabusit cerul peste voi, vikingilor.

Avem sanse mari sa terminam pe primul loc.

sper sa ai dreptate ,dar la ce antrenor avem .... la pariu ca in meciul cu Craiova Banel si Lovin sunt titulari?? tare mias dori sa pierd pariul asta dar cred ca no sa fie asea:(((

Kekea22.04.2008 20:04
Terminati cu lamentarile astea de femei ne******, dupa 10 victorii a venit si-un egal, s-a prabusit cerul peste voi, vikingilor.

Mda...sa speram.

IAMLEGEND22.04.2008 20:05
Astept ca majoritatea celor care doresc sa scrie aici sa se calmeze, sa judece totusi la cald meciul nu de mult incheiat. Ca X a fost schimbat cu Y, ca trebuia introdus N mai repede in teren, etc. Mendoza a fost totusi, zic eu, o schimbare gresita. Avand in vedere ca e 1-1 si nu ai sanse de gol din actiune, iti mai raman doar fazele fixe ca si ocazii. Lucru care putea fi decisiv. Uhhhhhrin acesta (cum ii place lui Baleanu sa i spuna) si-a asezat chiar foarte bine echipa in teren, mai ales fara vreo 4 titulari obisnuiti (echipa a 2-a domnule Muresan!!!). Si s-a vazut, mai ales la contraatac. Sa nu mai spun ca la golul banatenilor tot de pe partea dreapta s-a centrat. Fundas dreapta (care se afla la vreo 20 de m in spate) nu mai spun cine era ca ghiciti voi.

Da...ai dreptate....hai sa ne calmam....:|.....Forza Steaua....mereu alaturi de voi baietzii....

Yoyoyoi22.04.2008 20:07

nu pot sa cred ce vad aici... nu va este rusine nemernicilor sa-l atacati pe Lacatus in halul in care o faceti?

Dupa 10 victorii consecutive, performanta care a mai avut loc cand majoritatea dintre voi erati la stadiul de zigot, vine un egal si voi incepeti cu atacurile? cu huiduielile in templul fotbalului romanesc??? nesimtitilor!!!!

Sa va fie rusine pentru comportamentul vostru suburban. Ce ati facut voi pentru Steaua ca sa va permiteti asa ceva? Cum puteti sa vorbiti asa despre Lacatus? Lacatus baaaa, simbolul formatiei pe care sustineti ca o iubiti.

Rusineeeee!!!!

maye22.04.2008 20:07
esti incuiat...du-te la culcare...cu ce ma ajuta pe mn ca Laca o fost jucator..?il baga pe Lovin il tine pe Banel si echipa nu joaca dupa ce ia gol si la sf so si luat de aia...hai ma lasa-ne

pai pe tine nu te ajuta cap-sec...ca tu nu ai suferit pentru Steaua cand Laca juca...si l`a bagat pe Lovin pentru ca Mendoza era mana moarta..si vi l`a bagat si pe Dayro si nu a jucat mai nimic....mai da`ti drecu pace lu Laca...va placut cand am mers ceas echipa...acum la primul egal si sariti sa il criticati....si nu cred ca oricare dintre cei de aici stie mai mult fotbal decat Laca...si s-a luat de aia...pentru ca sunt convins ca taranul ala a injurat...si Laca sufera pentru Steaua si apara domnia,culorile si spiritul Stelei...sper deosebire de tine ..obositule....asa ca du`te tu la culcare si nu mai vorbi de Laca pentru ca tu nu esti stelist adevarat si pentru ca nu meriti...FORZA Laca=FORZA Steaua

MANDRU CA SUNT STELIST!

metuzu22.04.2008 20:07

Lacatus a fost un mare jucator si este un mare simbol al nostru dar ca antrenor e zero barat.

Bine ca isi face el ambitiile , nu il baga decat tarziu pe Dayro, il baga pe cretinul de Lovin care a jucat ca o cizma, nu ii da o sansa si lui habib in locul lui pepe si sa nu mai vb de jegul de Banel Nicolita... Am ajuns sa ma rog sa se acidenteze Banel Nicolita ca sa nu-l mai vad in echipa ....

raszvan22.04.2008 20:08

nu se poate sa`l impuste cineva pe cioara de Banel sa scapam de el ....ca deja simt ca ma imbolnavesc de inima cu el in echipa ... fularsteaua2

Joga Bonito22.04.2008 20:09

Sunt singurul care mai crede in Lacatus pe aici? Si in Steaua mea ros-albastra?

Spuneti-mi sa stiu...

Cu atat mai dulce va fi acest campionat pentru mine, fiindca am crezut in Steaua pana la capat...

De la Zaraza, pentru stelisti adevarati numai urari de bine!

Forza Steaua! Forza Lacatus!

amarel22.04.2008 20:09

Ce naiba aveti cu P.Marin ????? :blink: Nu-s eu marele analist in fotbal, da Badea in locul lui P.Marin, mi s-a parut ca a slabit apararea, iar in atac , Badea, a fost cam individualist, in situatii in care pasa la coechipier ar fi adus o situatie mai periculoasa !!!!

Apoi,.....de prietenul nostru ....nu scapam asa usor ...cred ca trebuie sa ne resemnam ,o sa-l mai vedem mult si bine pe teren de-acum incolo :no:

Cred ca trebuie sa-i multumim lui NESU !!!! Iar Banel sa-i ridice statuie !!!!

Oricum NESU a progresat mult in acest retur,am mai scris asta, acum da dovada de constanta in joc !!! ASA-i, NESU, Neaga, Dayro, ZAPATTA , Goian , au fost de 10, ....nu ma pot concentra deloc, meciul asta....... :cursing: .....ma duce toata speranta la meciul de la MIOVENI !!!!!!!!!!!!!!!! :thumbup:

axl22.04.2008 20:10
@axl - comentariile negative nu au aparut de-abia acum ci dupa cele mai multe victorii, castigate cu noroc si numai dupa ce Banel a fost scos din teren; daca pierdem campionatul este numai si numai vina antrenorului pentru ca are un lot cu mult peste nivelul campionatului; azi am intalnit o echipa care trebuia batuta la SCOR!

Corect, in legatura cu eventuala pierdere a campionatului.

Nu-mi explic nici eu de ce Banel mai prinde primul 11, sper ca la Craiova sa fie rezerva sau sa nu fie deloc.

Danntes22.04.2008 20:10

Oligofrenu' aka ciobanu aka MM de ratat ce o mai fi a gasit motivul jocului submediocru:

"... Meciul s-a pierdut din cauza noastrã, pentru ca am vrut sã facem spectacol. Au vãzut ei cã scrie presa de spectacol, publicul aplauda și asta e, jucãtorii au vrut sã facã ei spectacol. Pe mine nu asta mã intereseazã, pe mine mã interseazã sã cîștigãm."

Pai fmm de cioban infect ce spectacol facem ma? Macar daca faceam spectacol - dar cu cine sa faci ba cioban infect spectacol???? Cu 3/4 din echipa care e atehnica? Cu gimnastu' sef - jucatoru' de fotbal 100m garduri - Nicolita?

Badea face un joc bunicel la 100 meciuri! Radoi cand prinde un meci il face praf - cred ca l-a prostit Nicolita!

Sincer nu ma omor dupa melcu' de Dica - consider ca in locul lui se poate lua un jucator mult mai tehnic si cu viteza considerabil mai mare DAR incep sa cred ca fara el nu facem norma de puncte.

Doamne si Lacatus - ce halal de schimbari a facut... Lovin? ce cauta sarmanu' ala in contextu' momentului respectiv in teren? De fapt ce cauta la Steaua?! - ma rog parere personala...

Lacatusule ce ai mosule cu Habibou dai frate mai mult de 5 minute sanse sa arate ce poate! Si trezit din somn si e peste Badea.

Mda...cica am facut spectacol in ochi de bou ai ciobanului: 2 pase in teren propiu urmate de minge catapultata in zona careului advers sau incercari hilare si penibile de 1-2 la marginea careului realizate de super jucatorii nostri tehnici (exclud partea latino)

fedora22.04.2008 20:10
nu pot sa cred ce vad aici... nu va este rusine nemernicilor sa-l atacati pe Lacatus in halul in care o faceti?

Dupa 10 victorii consecutive, performanta care a mai avut loc cand majoritatea dintre voi erati la stadiul de zigot, vine un egal si voi incepeti cu atacurile? cu huiduielile in templul fotbalului romanesc??? nesimtitilor!!!!

Sa va fie rusine pentru comportamentul vostru suburban. Ce ati facut voi pentru Steaua ca sa va permiteti asa ceva? Cum puteti sa vorbiti asa despre Lacatus? Lacatus baaaa, simbolul formatiei pe care sustineti ca o iubiti.

Rusineeeee!!!!

Nu imi este rusine, ar trebui sa-ti fie tie pentru limbaj.

"Lacatus baaaa" sa-i spui prietenului tau, noi nu avem nevoie de simboluri pe banca tehnica ci de un antrenor!

Cu cat va pleca mai repede, cu atat mai mult isi va pastra imaginea de simbol nepatata.

Pentru ca in seara asta ca si in alte meciuri castigate, Lacatus si-a batut joc de Steaua si de suporterii ei cu tinerea in teren a numitului Nicolita. Iar daca nu esti destul de matura sa intelegi ca una e una si alta e alta, imi pare rau pentru tine.

Lucas22.04.2008 20:11
@axl - comentariile negative nu au aparut de-abia acum ci dupa cele mai multe victorii, castigate cu noroc si numai dupa ce Banel a fost scos din teren; daca pierdem campionatul este numai si numai vina antrenorului pentru ca are un lot cu mult peste nivelul campionatului; azi am intalnit o echipa care trebuia batuta la SCOR!

Corect!

Cine crede ca Vasluiul va incurca maine CFR-ul da dovada de o naivitate induiosatoare!

Titlul este pierdut, iar urmatoarele doua etape ne vor pecetlui esecul. CFR va castiga cu o diferenta de 4-5 puncte!

Sa dea Dumnezeu sa ma insel!

leynad7222.04.2008 20:11

Adevarul e ca dupa meciul asta sunt convins ca nu o sa avem nicio emotie cu Dinamo si cu Craiova...

Asta a fost hopul cel mai greu, ce urmeaza e floare la ureche !

Echipa joaca, antrenorul e inspirat, ce sa mai !

3-0 la Craiova si 4-0 cu Dinamo.

Fara discutii !

PS : si probabil 1-1 acasa cu Buzaul.

radusor22.04.2008 20:12

Goian 7.94

Nesu 7.55

D. Moreno 7.49

Zapata 7.43

Neaga 7.43

Ghionea 6.68

Radoi 6.63

Petre Marin 6.38

Mendoza 6.35

Plesan 6.15

J. Moreno 5.32

Cartonas galben din partea suporterilor ! Badea a obtinut sub nota 5 pentru acest meci ! Badea 4.93

Cartonas galben din partea suporterilor ! Lovin a obtinut sub nota 5 pentru acest meci ! Lovin 4.40

Cartonas rosu din partea suportarilor ! Nicolita a obtinut sub nota 4 pentru acest meci ! Nicolita 2.46

si Lacatus are nota 4...

ionnut22.04.2008 20:13

si eu cred in Lacatus face treaba buna . dar nus de ce va tot luati mai toti de Banel e singurul care alearga tot meciul face si el ce poate

Miaus22.04.2008 20:13

Spuneti-mi sa stiu...

Cu atat mai dulce va fi acest campionat pentru mine, fiindca am crezut in Steaua pana la capat...

De la Zaraza, pentru stelisti adevarati numai urari de bine!

Forza Steaua! Forza Lacatus!

Sa vezi cand luam titlul dupa meciul cu Buzaul ce bun o sa fie Lacatus si ce baieti super avem.

Rabdare, lasa-i sa isi verse nervii aici.E stilul pur romanesc nu ai ce sa ii faci.Astia suntem cu astia defilam.

P.S. Lucas te inseli.

Yoyoyoi22.04.2008 20:13

mai sunt si eu pe aici... din pacate mai sunt si unii care nu merita denumirea de suporteri stelisti :(

Joga Bonito22.04.2008 20:15
Nu imi este rusine, ar trebui sa-ti fie tie pentru limbaj.

"Lacatus baaaa" sa-i spui prietenului tau, noi nu avem nevoie de simboluri pe banca tehnica ci de un antrenor!

Cu cat va pleca mai repede, cu atat mai mult isi va pastra imaginea de simbol nepatata.

Pentru ca in seara asta ca si in alte meciuri castigate, Lacatus si-a batut joc de Steaua si de suporterii ei cu tinerea in teren a numitului Nicolita. Iar daca nu esti destul de matura sa intelegi ca una e una si alta e alta, imi pare rau pentru tine.

@fedora, tii minte ce am vorbit pe privat dupa meciul de la Iasi? Cand tu l-ai desfiintat pe Lacatus si eu l-am aparat neconditionat si uite ce a iesit...

Vrei sa ne repetam...

Si vorbeste foarte atent cu Yoyoyoi.... are mare dreptate in ce afirma, nu cauta nod in papura...

Respect Irina, la mai multi suporteri ca tine... ;)

Irresistible23Steaua22.04.2008 20:15

Inca nu inteleg dc Banel este inca la Steaua ???

Badea nimic....

Cand Dayro intra pe teren se cunoaste...

fedora22.04.2008 20:15
mai sunt si eu pe aici... din pacate mai sunt si unii care nu merita denumirea de suporteri stelisti :(

Auzi tu "tanti" (raspuns la "baaa"), nu cred ca esti in masura sa imparti titulatura de stelist in stanga si in dreapta.

Cine nu vede ca azi antrenorul a lucrat impotriva Stelei, a spiritului ei si a fotbalului, are probleme de perceptie a realitatii, nu degeaba sunteti doar 2-3 de aceeasi parere.

@Joga Bonito: eu cred ca ti-am demonstrat ce era de demonstrat (de fapt Laca).

ionnut22.04.2008 20:15

si eu cred in Lacatus face treaba buna . dar nus de ce va tot luati mai toti de Banel e singurul care alearga tot meciul face si el ce poate.S stati linistiti credeti in Steaua voastra c.f.r-ul nu va castiga maine.

maye22.04.2008 20:17
Dragule eu nu ma consider frustrat...sincer...gandeste`te...ce meci mare a facut Steaua sub comanda lui Lacatus???...fara sa fie contestate arbitrajele... si alte chestii.... In puii mei dca si la 1-0 cu u Cluj am tremurat...noroc cu Zapata..... Am 3 intrebari pentru tine????... De ce joaca Banel titular cand Dayro e de 10 peste el.... De ce intra Badea cand si Habibou e peste el Klar???.... Si de Ce il scoate pe Mendoza si il baga pe Lovin la 1-1???...da`mi niste explicaztii logice... si eu promit sa numai zic nik de Lacatus

pai ba...1...Dayro nu face faza defensiva...daca nu ai observat .dupa pauza azi....Banel o jucat fundas dreapta...nu il am eu la inima pe Banel...dar macar fuge ca nebunul...si incearca..ori cu Dayro pe dreapta , ramai descoperit in aparare...si cu unu cum e karamyan..o patesti...si apropo...e greseala lui Banel la gol..ca era partea lui si el era in centru..

2.Badea intra pentru ca are fuleu..si joaca destul de bine...si pana la urma tu si nici eu nu ai de unde sa stii ca face fiecare la antrenament

3.pe mendoza l`a scos pentru ca era obosit si mana moarta...si l`a urcat pe plesan pe postul pe care juca la prazari.....asa ca mucles despre Laca

axl22.04.2008 20:17

Explicati-mi si mie ce-a gresit Lovin in meciul asta de-a luat sub 5? Vreo pasa?

1uLy4Nn22.04.2008 20:18

DA SUNT NAIV. CRED CA CFR SE POATE INCURCA MAINE CU Vaslui si mai cred ca Steaua O SA CASTIGE TOATE CELE 3 MECIURI ramase. Speranta nu moare niciodata. In loc sa va plangeti mai bine spuneti o rugaciune :D

«15678914»