Lacatus este un antrenor norocos dar slab pregatit profesional! Se pare ca nici nu stie sa piarda chiar atunci cand merita!
Trebuie sa plece si sa-i ia cu el pe Banel, Lovin si besmeticul de Badea. Acesti trei jucatori au stricat jocul.
Lacatus este un antrenor norocos dar slab pregatit profesional! Se pare ca nici nu stie sa piarda chiar atunci cand merita!
Trebuie sa plece si sa-i ia cu el pe Banel, Lovin si besmeticul de Badea. Acesti trei jucatori au stricat jocul.
din pacate Laca nu a mai fost atat de inspirat...
o palma tutror rahatzilor din presa care speculau vis-a-vis de meciul asta si experimentele lui Uhrin.. inteligent antrenor... ne-a adormit ca apoi sa puna presiune pe final...
La cum am jucat azi nu meritam nici locul 2, sa-l mai bage Lacatus pe Nicolita si sa-l tina degeaba pe Habibou pe banca ca o sa piarda toate meciurile! Sunt stelist dar la meciul de astazi mi sa facut scarba de ce se intampla la alcatuirea echipei.....FORZZA Steaua dar NU meritam locul 1.
vezi ca exista o optiune, cand echipa merge rau poti sa nu mai fi stelist...
nu e super? cand Steaua merge bine si bate non-stop te asteptam....
Scuza`ma fratiore...dar daca u crezi ca un antrenor in deplinatatea facultatzilor mintale.... baga un mijlocas defensiv...in locul unuia ofensiv....inseamna ca nu ai nici o treaba...E parerea mea... Voi fi stelist toata viatza nu conteaza ......dar Lacatus nu are valoare de Steaua... E parerea mea...
((((((((((((((((
trebuia sa se termine si cu norocul lui Laca. cat mai puteau sa-l scoata Banel si Lovin?
Perfect de-acord cu tine.Nu contest munca baietilor,dar multe dintre victoriile astea au fost obtinute cu noroc...odata si odata trebuia sa i se infunde si lui Laca,mai ales la politica asta la care a recurs el,de a-l baga pe Banel care e prastie in locul lui Dayro,cu 1000 de clase peste...
Oare de ce am eu un mic dubiu ca Banel e vorbit cu Timisoara. Sa fie oare o coincidenta ca el a venit de la Timisoara inainte de meci?
nu e vorbit cu Timisoara :-?? asea e el:(((
cine zice ca Laca e antrenor nu se pricepe la fotbal...e idol e ba bla..antrenor nu e...m-am convins seara asta..daca il ti pe Banel in halu ala pe teren si il bagi pe Lovin la 1-1 e clar...
trebuia sa vina si un insucces...in fine...
poate ne va ajuta vasluiul...desi nu cred ![]()
Lacatus e vinovat....incredibil..Banel a jucat 90+3 min!!daca il mai titularizeaza atunci eu mor de nervi...a intrat Dayro,si s-a vazut...a si sutat pe poarta in 20-30 de secunde...nu-l inteleg pe Lacatus!!~X(X(X(X(X(
Cel mai slab om de la Steaua <Marius Lacatus>!!!!!!! :sad2:
Restul cuvintelor sunt de prisos.Nu e de vina Banel,ci cei care il"exploateaza".
Mi-e jena ca idolul stelistilor de pretutindeni nu a ajuns mai mult decat un pupicurist de-a lui JJ.Halal conducere...
Sa fim obiectivi,acesta este adevarul......
Doamneee nu pot sa cred ca nu i-am batut pe astia care au jucat mai slab ca U Cluj sau Otelu.Neaga si Badea mai bine mor decat sa dea o pasa, Banel fundas=bulevard.Astia de la Poli daca au legat 2 pase in tot meciu e mult.
Jur ca nu ma mai uit la meciurile Stelei cat timp va fi tinut in teren Banel. A jucat sub o r i c e critica! Da, e acelasi care a dat goluri cu Betis si Rapid. Si? Si? Si? trebuie sa intre doar pentru ca e "muncitor"?!?!?! sau fecali vrea si voturile unei etnii numeroase si colorate? Ok, dar....lasa-ne, te rugam din suflet, Banele....nu vreau sa te mai vad in echipa de fotbal a Stelei!
P.s. pacat de scor. Per ansamblu am fost cu mult peste **** tm...Neaga, Plesan, Ghionea, Goian. Zapata, Nesu si chiar si Radoi, jos palaria....
pentru toate celelalte exista MonsterCard !
E un mare mister pentru mine , cum dracului sta Banel 90 de minute in teren si nu joaca nimic,........da nimic neica,...intra Dayro ala, si cat pe-aci sa dea gol........., da noi il bagam in ultimele 10 minute , ca-l avem pe inegalabilul Banel !!!!! ![]()
Sa-i scriem lui Lacatus ???????
Sa-i facem o cerere ????? Semnata de vreo ...1.000.000 de suporteri ??????
Lacatus, ai tradat Steaua si fotbalul si bunul simt in seara asta!
Rusine, sper sa pleci la vara.
Lasa-ne amintirea jucatorului si du-te la UTA, echipa de nivelul tau!
mai sunt 3 meciuri, adica 2, si depindem in continuare numai de noi
castigam tot suntem campioni, nu castigam tot...............
Lacatus este un antrenor norocos dar slab pregatit profesional! Se pare ca nici nu stie sa piarda chiar atunci cand merita!Trebuie sa plece si sa-i ia cu el pe Banel, Lovin si besmeticul de Badea. Acesti trei jucatori au stricat jocul.
Dupa 10 victorii consecutive, la primul pas gresit ii faci praf...
Stii ce era mai bine... sa fi ramas naibii pe 4-5... sa ne batem cu Dinamo in UEFA... Sa vedem ce ai mai fi zis atunci!
Alaturi de Laca!
@fsoica, scrie cat mai poti, debiteaza abjectii cat mai intens, secundele iti sunt numarate...
ps: exista pluginuri, pentru ati bana ip-ul sau clasa de ip, asa ca ai mare grija...
nu e vorba de cine a jucat! Nicolita nu stie cu mingea dar a scos mult in aparare! problema e ca a lipsit Dica! asta e problema! nu juam nimic fara Dica! si Dayro a fost bagat prea tarziu! Badea nu avea ce cauta in teren,iar pepe a fost mana moarta pentru ca nu avea servant,adik Dica! daca il vinde pe Dica asa cum se zice e grav! nici Radoi nu a facut un meci mare dar nu conteaza! echipa nu a jucat constant! am avut o perioada buna dupa gol insa ne-am desuflant prea usor la golul,marcat in min 65!pacat...aveam timp sa egalam
da ai dreptate ..dar jocul lor te face cateodata sa disperi....asa ceva nu se poate....este absolut incredibil .....erau pe teren de parca nu ar fi vrut sa castige.......
Badea , Dica ..inpecabil de slabi
si multi altii ......
Pierd titlul pe mana lor ...sa nu de avina pe altii
e gata...Lacatus sa plece in vara...nu are valoare....((.....sa moara balonu` de Iancu...din nou se va da mare la televiziuni:((((...moooooorrr:(((((
Esti un mare cretin !!! Daca poti zice asa ceva.., Tu si toti ceilalti care o veti zice. De ce iti arde tie, ca se va da Iancu mare...Ei si... Mi se rupe de Iancu...Pe mine ma doare de Steaua si de ce va fi...
Sunt un pachet de nervi si tot ce-mi lipseste sunt contestatarii lui Marius care se jucau cu puta-n nisip cand eu il vedeam pe teren.
Asa ca, penalizati-ma, avertizati-ma, orice, dar eu tot le voi zice ca sunt niste cretini.
Punct.
Luptati baieti si titlul va fi al nostru.
nu e vorba de cine a jucat! Nicolita nu stie cu mingea dar a scos mult in aparare! problema e ca a lipsit Dica! asta e problema! nu juam nimic fara Dica! si Dayro a fost bagat prea tarziu! Badea nu avea ce cauta in teren,iar pepe a fost mana moarta pentru ca nu avea servant,adik Dica! daca il vinde pe Dica asa cum se zice e grav! nici Radoi nu a facut un meci mare dar nu conteaza! echipa nu a jucat constant! am avut o perioada buna dupa gol insa ne-am desuflant prea usor la golul,marcat in min 65!pacat...aveam timp sa egalam
Daaa frate am vazut ce mult a scos un gol pe partea lui si inca unu gata facut, noroc cu Nesu
Stii ce era mai bine... sa fi ramas naibii pe 4-5... sa ne batem cu Dinamo in UEFA... Sa vedem ce ai mai fi zis atunci!
Alaturi de Laca!
@fsoica, scrie cat mai poti, debiteaza abjectii cat mai intens, secundele iti sunt numarate...
ps: exista pluginuri, pentru ati bana ip-ul sau clasa de ip, asa ca ai mare grija...
suporteri ca tine is cei mai incuiati...u orice ar fi esti bucuros.toti suntem alaturi de Steaua si o iubim dar cand vezi ca Banel joaca tot meciu,intra Lovin la 1-1 in loc la mendoza...si dupa ce luam gol echipa nu mai joaca nimic..cum poti spune ca e antrenor?si sa vazut si in acest lant de 10 victorii cum am jucat un adversar bun(rapid) era so luam...asa ca Laca nu e antrenor..respect pentru ceea ce a fost da nu e antrenor.
Alaturi de Laca!
Problema cu titularizarea lui Banel e de vreo 3 meciuri.Era de asteptat ca sa inceapa sa il conteste lumea la primul insucces....la acest capitol cel putin.
Alaturi de Laca!
bai da tu te crezi Dumnezeu aicea??? banatorule ce esti:)) daca asta e antrenor profesionist daon plm de treaba ,face atata circ putina decenta sa pierzi nu face circ , tu ai facut schimbarile ,tu ai pierdut punctele ,iate pe tine la rost nu echipa adversa
EXTRAORDINAR ..! asta e tot ce pot spune..cum naiba sa il bagi pe Lovin cand scorul este de 1-1..si Banel ..nu am cuvinte la cati nervi pot sa am..minutul 90 ..tot stadionul sta fara suflare..toata echipa asteapta centrarea ..si el joaca rugby..NU SE POATE ASA CEVA. Echipa de Liga Campionilor..si inca un lucru care nu il inteleg ! ai nevoie disperata de victorii si Dayro moreno si habibou sunt rezerve tot timpul..in schimb jucam cu Lovin si Banel. Lacatus incepe usor usor sa dezamageasca..