gooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllll ![]()
gooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllll ![]()
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL Goian !!! Ce bine am inceput !!! FORZA Steaua !!! ![]()
![]()
![]()
![]()
GooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooL!
Hai Steaua!!!!!!!!!!! ![]()
GOOOOOOLLLLLLLLLLLLLL Goian !!!!!! BROSCOI GRAS si de RHT, acum sa te vad ce comentezi !!!
ce tarziu incepe show-ul .... ![]()
![]()
Cred ca nicio echipa din Anglia nu a marcat atatea goluri din cornere cum am marcat noi :biggrin:
scriia cineva ca mendoza a fost cam slab azi. daca mendoza nu a jucat ce sa mai spunem de Banel?
parerea mea e ca mendoza e cel mai bun transfer. si cand joaca prost e decisiv, in sensul pozitiv.
Chiar te rugam sa faci acest lucru. Sa nu ii uiti si pe restul de stelisti de conjuctura...
Batem 2-0! Rezolvam meciul dupa pauza!
Forza Steaua! Mandru ca sunt stelist! Alaturi de Laca!
Forza Banel!
Joga Bonito! Hai cu 2-0 sa prind la pariuri! ![]()
Imbecilul de BALEANU, comentatorul meciului ,ala a spus de MENDOZA ca mu se vede astazi...., el vrea sa-l vada pe SAPUNARU pe teren ........... ![]()
Futui X(X(X( 1-1 !!! Nu-i nimic,...,mai dam 2
!!! FORZA Steaua !!! ![]()
![]()
![]()
![]()
Banel .......... sa tii in tere3n pe viata JJ !!!!!!! ![]()
Mda...lucrurile se complica...1-1...Laca,daca vei gandi rational,vei scoate mana moarta numita Nicolita si il vei baga de urgenta pe Dayro...daca nu castigam,singurul vinovat va fi antrenorul,fara nicio scuza
si intra Lovin Lovin Lovin
bine Laca antrenorule ce esti doamne ce schimbari
Am inteles eu bine???Lovin???????? Lacaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,e 1-1!!!!!!!!!!!!! Nu e 4-1...bai frate nu inteleg deciziile astea ale lui Lacatus
:cursing: ![]()
:wall:
Daca-l baga pe Lovin , INCHID TELEVIZORUL............... ![]()
merg naibii si ma culc .
Sa-l tina dracului pana la pensie pe inutilul ala de Banel !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
parca suntem morti...
cand nu vom mai mima profesionismul vom intra si direct si cu sanse in Liga...
pai cu Banel si Lovin in echipa sa fim multumiti cu un egal
incredibil, multumim Lacatus!
Lacatus isi saboteaza propria echipa! Mai ramane sa ne dam seama dac-o face intentionat sau nu.
asa Laca....iti bati joc de noi...multumim...un egal,si inca zic multumesc....cu bbanel si lovinX(X(X(X(X(
Lovin ---in locul lui MENDOZA !!!!!!!!!!!!
Noi vrem sa invingem in seara asta ?????? ![]()
![]()
Lovin ---in locul lui MENDOZA !!!!!!!!!!!!
Noi vrem sa invingem in seara asta ?????? ![]()
![]()
da multumim Laca iai lasat 14 minute bv esti un antrenooor .................
ce cauta 0 u ala de Badea pe teren?? joaca si mijlocas doamne Laca tu nu esti antrenor
Acum am anumite dubii....dar daca si in meciul urmator joaca Banel titular...Lacatus poate sa isi faca bagajele.
Ramane Banel si iese PLESAN .......... ![]()
![]()
NOROC CU NESU !!!!!!!!!!!!
luam campionatul, dupa ratarea asta