FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Poli Timisoara 1 - 1

«123414»
Raul198822.04.2008 18:30

la faza aia cu Banel el nu putea sa paseze findca era ofsaid si de acea el a asteptat

in rest nu prea a facut mare treaba

dee22.04.2008 18:30
Steaua nu mai joaca fotbal de 2 ani...

ce-i cu resemnarea asta? asta-i meci de 1:0 ... min. 85 ;))

pato22.04.2008 18:30

da Banel ce cauta pe teren :|? inca nu pot sa intzeleg indolentza unor oameni care nu au treaba cu fotbalul; si mai zic ca se supara Dayro.pai dak il tzine un ratat care se face de ras la fiecare faza pe banca , eu cred ca are toate motivele !!!!

andyro22.04.2008 18:31

Wow, cum se vede la televizor...=))

Remarcatii primei reprize - Neaga, Plesan si Zapata.

2-0, primul gol prin minutul 60 maxim.

danimarcu22.04.2008 18:31

Banel strica toate actiunile la care participa!

Nu pot sa inteleg de ce este tinut in echipa daca nu da randament? :wall::wall:

Personal cred ca trimiterea lui in teren ca titular permanent este o bataie de joc la adresa suporterilor stelisti!

Lacatus -NU-TI BATE JOC DE NOI!!!!

Joga Bonito22.04.2008 18:32
cred ca o sa ma uit pe Pro TV

Steaua nu mai joaca fotbal de 2 ani...

Chiar te rugam sa faci acest lucru. Sa nu ii uiti si pe restul de stelisti de conjuctura...

Batem 2-0! Rezolvam meciul dupa pauza!

Forza Steaua! Mandru ca sunt stelist! Alaturi de Laca!

Forza Banel!

axl22.04.2008 18:32

O repriza foarte buna, joc in VITEZA, driblinguri(pe teren ud!), infiltrari, suturi de la distanta. Suntem clar peste ei, dominam copios.

Pacat de Banel, daca n-ar mai simti presiunea publicului ostil poate ar juca mai bine.

SzabiStelistu22.04.2008 18:33
la faza aia cu Banel el nu putea sa paseze findca era ofsaid si de acea el a asteptat

putea sa suteze,si cred ca ar fi fost 1-0 pentru Steaua....in fine...Dayro ar fi marcat!!!Laca TE ROG SCOATE-L PE Banel SI BAGA-L PE Dayro!!!TE ROG!!!FORZZA Steaua!! fularsteaua2:steagcruce:fular-campionii

axl22.04.2008 18:33

NU ERA OFF-SIDE! Pepe putea foarte bine sa-i fure mingea lui Banel, nu s-a aflat niciun moment in off-side.

ultrash22.04.2008 18:34

Dayro moreno dayo moreno Dayro moreno ale.... :steag_sah_mic:

ss lucki22.04.2008 18:35

mie mi se pare ca jocul e mult mai cursiv fara Dica... doar ca mendoza e cam pe dinafara si Dayro e pe banca

costhinia22.04.2008 18:35

pai nu trebuia sa paseze ci sa suteze pe poarta. la Iasi cum a facut-o , numai ca a incurcat portile

zloty22.04.2008 18:36
O repriza foarte buna, joc in VITEZA, driblinguri(pe teren ud!), infiltrari, suturi de la distanta. Suntem clar peste ei, dominam copios.

Pacat de Banel, daca n-ar mai simti presiunea publicului ostil poate ar juca mai bine.

public ostil?? dupa 2 sezoane in care nu a facut nimic cum ai vrea sa fie ??? este fotbalist de divizia d si el e titular la cea mai mare echipa a Romaniei?? rusiiiiineee ,repet nui vina lui ca e in teren ,e vina lui Laca ca tot insista cu el

lupi22.04.2008 18:36

si cand va ziceam eu acu un an ca Banel e 0 ma injurati si imi ziceati ca sevillia ca batman batman...imbatranesc cu acest Banel...nu inteleg de ce ii titular si il ia la euro...ma depaseste...

axl22.04.2008 18:36
doar ca mendoza e cam pe dinafara si Dayro e pe banca

Da, pe Mendoza nici eu nu prea l-am vazut in joc. Poate dupa pauza intra Vali Badea, cred ca ar merita o sansa.

razvan beica22.04.2008 18:38
Cred ca singura sansa ca sa scapam definitiv de Banel e sa dea un autogol in seara asta ......... :no:

mai bine sa nu dea autogol, musca-ti limba :wall:

axl22.04.2008 18:38
public ostil?? dupa 2 sezoane in care nu a facut nimic cum ai vrea sa fie ??? este fotbalist de divizia d si el e titular la cea mai mare echipa a Romaniei?? rusiiiiineee ,repet nui vina lui ca e in teren ,e vina lui Laca ca tot insista cu el

Ce sari asa? Am spus un neadevar? Publicul nu ii este ostil?

Asta nu inseamna ca publicul greseste. Dar poate n-ar trebui s-o arate la orice atingere de balon.

ros-albastru4ever22.04.2008 18:40

Un meci atat de accesibil si totusi atat de greu...bine,e si greu pentru ca din moment ce Banel n-are treaba cu fotbalul :wacko: ,noi nu prea emitem pretentii la victorie...cand va intra Dayro,daca Lacatus se va trezi in ceasul al 12-lea si il va trimite pe Banel in locul "magicianului" nostru Banel,atunci vom castiga...pana atunci... :no:

SzabiStelistu22.04.2008 18:40

intra Vali Badea....pe Dayro nu-l vad :(( in fine...nici astazi nu va juca din pacate :-< :((((

AdrianUltras2522.04.2008 18:40

Pana nu iasa Nicolita nu dam gol!

Nu imi vine sa cred cum a ratat singur cu portarul!

A demonstrat ca nu e de Steaua.

Si Lacatus, prin faptul ca insista cu el, demonstreaza ca inca nici el nu e de Steaua!

Asta trebuia sa fie un meci usor.

tiganul Nicolita ni l-a facut greu.

nu stie sa suteze, sa dea o pasa, sa centreze, sa preia, sa stea in teren,NIMIC!

NU STIE NIMIC CE TINE DE FOTBAL!

Si mai sta si tot timpul cu capul in pamant!

Afara cu el de la Steaua!

p.s. ia comparati-l pe Neaga cu Nicolita.

Sa vedeti ce diferenta imensa e intre ei.

Neaga=fotbalist

Nicolita=tigan(ca fura si tot cerseste)

p.p.s Vali Badea?:))

Laca, imi pare rau, dar nu esti de Steaua!

Eu azi nu voi mai posta.Sunt foarte suparat si voi fi indiferent de rezultat!

zloty22.04.2008 18:41
Ce sari asa? Am spus un neadevar? Publicul nu ii este ostil?

Asta nu inseamna ca publicul greseste. Dar poate n-ar trebui s-o arate la orice atingere de balon.

poate oamnei au vazut ca a tinut cu surdu si ce zic poate tzine si cu Banel:-???

doamne ce schimbare :)) la apropiat pa Banel mai mult de propria poarta:))

ros-albastru4ever22.04.2008 18:44

Goooooooooooooooooooooooooooooooooollll Goeeeee :steagcruce:

DAMASKINOS22.04.2008 18:44

Suntem letali la faze fixe:)))

razvan beica22.04.2008 18:45

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL GOIAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNN

zloty22.04.2008 18:45

cat noroc avem cu fazele fixe doamneeee bine ca le avem pastea ca altfel.............

«123414»