la faza aia cu Banel el nu putea sa paseze findca era ofsaid si de acea el a asteptat
in rest nu prea a facut mare treaba
la faza aia cu Banel el nu putea sa paseze findca era ofsaid si de acea el a asteptat
in rest nu prea a facut mare treaba
Steaua nu mai joaca fotbal de 2 ani...
ce-i cu resemnarea asta? asta-i meci de 1:0 ... min. 85
)
da Banel ce cauta pe teren
? inca nu pot sa intzeleg indolentza unor oameni care nu au treaba cu fotbalul; si mai zic ca se supara Dayro.pai dak il tzine un ratat care se face de ras la fiecare faza pe banca , eu cred ca are toate motivele !!!!
Wow, cum se vede la televizor...=))
Remarcatii primei reprize - Neaga, Plesan si Zapata.
2-0, primul gol prin minutul 60 maxim.
Banel strica toate actiunile la care participa!
Nu pot sa inteleg de ce este tinut in echipa daca nu da randament? ![]()
![]()
Personal cred ca trimiterea lui in teren ca titular permanent este o bataie de joc la adresa suporterilor stelisti!
Lacatus -NU-TI BATE JOC DE NOI!!!!
cred ca o sa ma uit pe Pro TV
Steaua nu mai joaca fotbal de 2 ani...
Chiar te rugam sa faci acest lucru. Sa nu ii uiti si pe restul de stelisti de conjuctura...
Batem 2-0! Rezolvam meciul dupa pauza!
Forza Steaua! Mandru ca sunt stelist! Alaturi de Laca!
Forza Banel!
O repriza foarte buna, joc in VITEZA, driblinguri(pe teren ud!), infiltrari, suturi de la distanta. Suntem clar peste ei, dominam copios.
Pacat de Banel, daca n-ar mai simti presiunea publicului ostil poate ar juca mai bine.
la faza aia cu Banel el nu putea sa paseze findca era ofsaid si de acea el a asteptatin rest nu prea a facut mare treaba
putea sa suteze,si cred ca ar fi fost 1-0 pentru Steaua....in fine...Dayro ar fi marcat!!!Laca TE ROG SCOATE-L PE Banel SI BAGA-L PE Dayro!!!TE ROG!!!FORZZA Steaua!! ![]()
![]()
![]()
la faza aia cu Banel el nu putea sa paseze findca era ofsaid si de acea el a asteptatin rest nu prea a facut mare treaba
NU ERA OFF-SIDE! Pepe putea foarte bine sa-i fure mingea lui Banel, nu s-a aflat niciun moment in off-side.
Dayro moreno dayo moreno Dayro moreno ale.... ![]()
mie mi se pare ca jocul e mult mai cursiv fara Dica... doar ca mendoza e cam pe dinafara si Dayro e pe banca
pai nu trebuia sa paseze ci sa suteze pe poarta. la Iasi cum a facut-o , numai ca a incurcat portile
O repriza foarte buna, joc in VITEZA, driblinguri(pe teren ud!), infiltrari, suturi de la distanta. Suntem clar peste ei, dominam copios.Pacat de Banel, daca n-ar mai simti presiunea publicului ostil poate ar juca mai bine.
public ostil?? dupa 2 sezoane in care nu a facut nimic cum ai vrea sa fie ??? este fotbalist de divizia d si el e titular la cea mai mare echipa a Romaniei?? rusiiiiineee ,repet nui vina lui ca e in teren ,e vina lui Laca ca tot insista cu el
si cand va ziceam eu acu un an ca Banel e 0 ma injurati si imi ziceati ca sevillia ca batman batman...imbatranesc cu acest Banel...nu inteleg de ce ii titular si il ia la euro...ma depaseste...
doar ca mendoza e cam pe dinafara si Dayro e pe banca
Da, pe Mendoza nici eu nu prea l-am vazut in joc. Poate dupa pauza intra Vali Badea, cred ca ar merita o sansa.
Cred ca singura sansa ca sa scapam definitiv de Banel e sa dea un autogol in seara asta .........![]()
mai bine sa nu dea autogol, musca-ti limba ![]()
public ostil?? dupa 2 sezoane in care nu a facut nimic cum ai vrea sa fie ??? este fotbalist de divizia d si el e titular la cea mai mare echipa a Romaniei?? rusiiiiineee ,repet nui vina lui ca e in teren ,e vina lui Laca ca tot insista cu el
Ce sari asa? Am spus un neadevar? Publicul nu ii este ostil?
Asta nu inseamna ca publicul greseste. Dar poate n-ar trebui s-o arate la orice atingere de balon.
Un meci atat de accesibil si totusi atat de greu...bine,e si greu pentru ca din moment ce Banel n-are treaba cu fotbalul
,noi nu prea emitem pretentii la victorie...cand va intra Dayro,daca Lacatus se va trezi in ceasul al 12-lea si il va trimite pe Banel in locul "magicianului" nostru Banel,atunci vom castiga...pana atunci... ![]()
intra Vali Badea....pe Dayro nu-l vad
( in fine...nici astazi nu va juca din pacate :-<
(((
Pana nu iasa Nicolita nu dam gol!
Nu imi vine sa cred cum a ratat singur cu portarul!
A demonstrat ca nu e de Steaua.
Si Lacatus, prin faptul ca insista cu el, demonstreaza ca inca nici el nu e de Steaua!
Asta trebuia sa fie un meci usor.
tiganul Nicolita ni l-a facut greu.
nu stie sa suteze, sa dea o pasa, sa centreze, sa preia, sa stea in teren,NIMIC!
NU STIE NIMIC CE TINE DE FOTBAL!
Si mai sta si tot timpul cu capul in pamant!
Afara cu el de la Steaua!
p.s. ia comparati-l pe Neaga cu Nicolita.
Sa vedeti ce diferenta imensa e intre ei.
Neaga=fotbalist
Nicolita=tigan(ca fura si tot cerseste)
p.p.s Vali Badea?![]()
Laca, imi pare rau, dar nu esti de Steaua!
Eu azi nu voi mai posta.Sunt foarte suparat si voi fi indiferent de rezultat!
Ce sari asa? Am spus un neadevar? Publicul nu ii este ostil?Asta nu inseamna ca publicul greseste. Dar poate n-ar trebui s-o arate la orice atingere de balon.
poate oamnei au vazut ca a tinut cu surdu si ce zic poate tzine si cu Banel:-???
doamne ce schimbare
la apropiat pa Banel mai mult de propria poarta:))
Goooooooooooooooooooooooooooooooooollll Goeeeee ![]()
Suntem letali la faze fixe:)))
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL GOIAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNN
cat noroc avem cu fazele fixe doamneeee bine ca le avem pastea ca altfel.............