FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Poli Timisoara 1 - 1

«1121314»
Th3_Sc0rpi0ns23.04.2008 17:46

...hmm...slab joc......pepe moreno....cine naiba se mai crede......nu vedeti ca stie numai sa piarda mingea sau sa rateze la greu.....altceva nu a mai invatzat......poate o fi jucat la inceput bn...da acum e varza......asta e nu noi facem echipa :thumbdown:

fular-campionii

ros-albastru4ever23.04.2008 18:19

Daca nu se schimba jocul echipei repede,o sa avem viata foarte grea cu Craiova

axl23.04.2008 18:37
Nu cred ca esti in masura sa faci un suporter stelist ca este ratat, atat vreme cat faci parte dintre ei, sau poate tu esti stapanul "cioban de la stana".

In primul rand mi-am ales cu grija cuvintele. N-am facut pe nimeni ratat, am vorbit doar despre mentalitate. Pentru ca eu consider ca daca pleci de la inceput de la ideea ca poti pierde intr-un meci cu Dinamo, Craiova sau Buzau se numeste ca nu pleci de la ideea ca poti invinge intr-un meci cu Dinamo, Craiova sau Buzau. Si-aici trage tu concluziile.

Toata lumea spune ca meciurile astea-s de cosmar. De unde si pana unde? Ca se vor mobiliza impotriva Stelei, ca vor da totul pe teren. SI CE??? Noi nu ne putem mobiliza impotriva lor? Noi nu putem da totul pe teren?

dax4723.04.2008 19:41

Inevitabilul s-a intamplat : Steaua n-a reusit sa castige acasa cu o echipa de distrusi. Si sansele Stelei la titlu atarna de un fir de ata. La primul egal, adio titlu. S-a terminat !

Lacatus, te iubesc, te stimez, dar esti tampit - de ce %$#&^$%$ il tii pe Banel in echipa ? Tot n-ai priceput ca atunci cand terminatul asta e pe teren Steaua joaca cel putin cu un jucator in minus ? Il ai pe Dayro in echipa si mi-l tii pe terminatul asta de Banel titular ? Esti praf !!! Cu tot respectul !

Multumim pentru cadoul de pasti. Se pare ca trebuie sa ne obisnuim de acum incolo. Anul trecut 2-4 in Ghencea cu Dinamo, acum acest 1-1 criminal acasa cu aek bragadiru. Paste fericit ca iarba ai fumat destula de ne omori nervii si sperantele cu nicoleta asta. Ia-l acasa, dar nu-l mai tine in teren ! Si mai pune-i pe baieti sa suteze la poarta, ca se vede ca nu prea le au la capitolul asta.

Asta e... poate la anul luam titlul.. ca anul asta se pare ca nu se poate. Parca vad ca ne luam bataie la Craiova. :( Tot cu nicoleta titular.

bogdan23.04.2008 20:26
......SI CE??? Noi nu ne putem mobiliza impotriva lor? Noi nu putem da totul pe teren?

Se pare ca aici nu vrei sa intelegi. Una este sa vrem si alta sa putem, iar jocul Stelei ma face sa cred ceea ce am afirmat. Ideea ca ne putem mobiliza si a da totul pe teren, cred ca a existat si in meciul cu Poli de exemplu, si ai vazut ce a iesit. CFR-ul are programul mult, mult mai usor si sincer cred ca nu se vor mai impiedica, pe cand Steaua, un singur egal (nu spun infrangere), o scoate definitiv din lupta pentru titlu. Si daca iti face placere, poti sa imi spui ca sunt pesimit, dar eu asa vad.

Astristul23.04.2008 20:31

Inca nu mi-am pierdut speranta. Totul depinde DOAR de noi si sunt increzator ca Steaua va castiga titlul 24. Daca nu, nu. Mergem inainte. Oricum nu se astepta nimeni sa recuperam diferenta din tur fata de chefere...

forzateaua

Lucas23.04.2008 20:50
In primul rand mi-am ales cu grija cuvintele. N-am facut pe nimeni ratat, am vorbit doar despre mentalitate. Pentru ca eu consider ca daca pleci de la inceput de la ideea ca poti pierde intr-un meci cu Dinamo, Craiova sau Buzau se numeste ca nu pleci de la ideea ca poti invinge intr-un meci cu Dinamo, Craiova sau Buzau. Si-aici trage tu concluziile.

Toata lumea spune ca meciurile astea-s de cosmar. De unde si pana unde? Ca se vor mobiliza impotriva Stelei, ca vor da totul pe teren. SI CE??? Noi nu ne putem mobiliza impotriva lor? Noi nu putem da totul pe teren?

TITLUL ESTE PIERDUT!!!

Stiu ca este o apreciere ce tine de divinatie, dar eu o afirm ca pe concluzia unui silogism care are ca premise jocul slab si dezlanat al Stelei, precum si lipsa cronica de inspiratie a "antrenorului-simbol".

Nu vad niciun motiv pentru care sa fiu facut ratat. Nu confunda mentalitatea defetista, cu aprecierile obiective si realiste!

Spre 24...dar la anul!

Bundy23.04.2008 21:29
Oare de ce am eu un mic dubiu ca Banel e vorbit cu Timisoara. Sa fie oare o coincidenta ca el a venit de la Timisoara inainte de meci?

E clar asta, Banel e vorbit si cu aia de la Iasi, si cu Madrid si cu Timisoara...

micodo23.04.2008 22:08

sunt de acord cu Lucas. Titlul e pierdut pentru ca nu am nicio speranta sa invingem la Craiova si Dinamo. Mila cu care oierul de ruga de mititelu s-o lase mai moale, resemnarea jucatorilor si conducatorilor ca e bun si locul 2 si faptul ca CFR totusi joaca ma fac sa cred ca titlul e pirdut. Asta e, la anul'....

alexgafenco24.04.2008 09:04
Explica-mi cand in ultimii 2 ani a facut Banel ceva pentru echipa(autogolurile nu se pun).

Cat despre criticii la adresa lui Lacatus sunt de acord cu tine. Desi nici eu nu am inteles schimbarile, totusi am recuperat 13 puncte fata de CFR Cluj asa ca nu e normal ca la prima infrangere sa-l atace toti pe Lacatus.

atita timp cit il vom tachina pe el nici nu va da randament, el se afla in situatia unui conducator auto incepator care conduce automobilul alaturi de sotia sa care tine o gura mare la urechea sa ca nu conduce cum trebuie, noi aici avem rolul sotiei. in fine nu asta e problema de parca numai Banel se afla intr-o perioada mai grea ci si ceilalti jucatori nu joaca la randament maxim chiar si Radoi spunemi mie in ultimii ani ce a facut de cit in majoritatea timpului sa fie accidentat, dar Dica??? Neaga??? sa le facem la toti socoteala si sa ajungem la concluzia ca nimeni din lotul Stelei nu este de Steaua))) aici ar fi de gindit inainte de a huidui sau fluera pe vreun jucator, si asa au destula presiune pe spatele lor si ei isi doresc sa cistige campionatul ca si noi ar trebui sa mai coborim de pe spatele lor si sa contribuim la victoriile echipei.

ar trebui sa se arate segvente de comportament al suporterilor pe stadioane mai avem de invatat multe din europa (( as dori mult sa cistigam campionatul dar daca nu la anul sigur

fularsteaua2

Virgil24.04.2008 09:15

@ Lucas + micodo

Trebuie sa va contrazic. Din fericire. Titlul inca nu e pierdut. In acest moment suntem la egalitate de puncte cu ei, dar mai sunt inca 3 etape. Putem castiga toate cele 3 meciuri sau le putem pierde. Asta ramane de vazut. Pana atunci noi avem avantajul meciului castigat impotriva lor si prima sansa. Ei au meciuri mai usoare, dar niciodata sa nu spui hop pana ce nu sari pârleazul.

NB Daca ma veti intreba pe mine, voi spune ca am scapat in castigatori. Dar numai daca ma intrebati. :)

Cred in echipa pana la terminarea fiecarui meci care a mai ramas de disputat. Asa inteleg eu sa ma manifest ca stelist.

Azazello24.04.2008 12:57
Se pare ca aici nu vrei sa intelegi. Una este sa vrem si alta sa putem, iar jocul Stelei ma face sa cred ceea ce am afirmat. Ideea ca ne putem mobiliza si a da totul pe teren, cred ca a existat si in meciul cu Poli de exemplu, si ai vazut ce a iesit. CFR-ul are programul mult, mult mai usor si sincer cred ca nu se vor mai impiedica, pe cand Steaua, un singur egal (nu spun infrangere), o scoate definitiv din lupta pentru titlu. Si daca iti face placere, poti sa imi spui ca sunt pesimit, dar eu asa vad.

AXL are dreptate !

axl24.04.2008 13:57

Tot nu te/va inteleg. Cum sa fie, fratele meu stelist, titlul pierdut??!! Nu ma intereseaza absolut deloc ca cfreul are partide mai usoare, poate sa le castige pe toate cu 12-0, ma lasa rece. Important e ca nu stam la mana lor, nu asteptam greseala lor.

Avem trei meciuri pe care le vom castiga pentru ca trebuie sa castigam. Vom bate in groapa, vom bate la Craiova, vom bate in Ghencea pe Buzau si eu voi fi acolo sa ma bucur alaturi de toti toti stelistii care-au mai crezut si cred in continuare in echipa asta, si alaturi de cei care n-au facut-o. A cui va fi bucuria mai mare?

micodo24.04.2008 13:59

Stiu cum trebuie sa se manifeste nu numai un stelist ci orice suporter din lume. Dar nu asta era disctutia si in nici-un caz nu indemn la resemnare, stati acasa. E vorba de ceea ce simt: indoiala, neincredere, spaima, teama... stare indusa de ''e bun si locul 2'' si milogeala oierului in fata mititelui.

Vreau un semn, o declaratie care sa-mi redea optimismul. Nu de genul profetic pac-pac 3-0, ii spargem, bla, bla, bla. Ci una de lupta si barbatie: Vom da totul sa luam acest campionat!...ar fi de ajuns!

axl24.04.2008 14:36
Auzi poate fara jigniri si dami voie eu sa-ti amintesc ca CFR e peste noi si la golaveraj,desteptule, asa ca daca cistigam si noi si CFR totul pina la urma CFR i-a titlul,adica poate noi ii vom intrece la golaveraj,ceea ce e putin posibil,caci tot mai multe goluri va marca CFR in poarta Mioveniului ,U.Cluj sau Gloria Bistrita ,ca noi in poarta celor de Dinamo sau Craiova si poate chiar si Buzau.

Ia uita-te la el, ce infocat e!

Hai sa-ti explic, daca terminam la egalitate de puncte cu cfristii noi vom fi campioni, pentru ca nu conteaza golaverajul ci se iau in considerare meciurile directe.

stelist198924.04.2008 17:20
Ia uita-te la el, ce infocat e!

Hai sa-ti explic, daca terminam la egalitate de puncte cu cfristii noi vom fi campioni, pentru ca nu conteaza golaverajul ci se iau in considerare meciurile directe.

Da corect mi-am dat seama.Deci speram ca Steaua va rupe tot ce-i va sta in cale si peste citeva luni voi avea o alta problema "CUM VA FI TRAGEREA LA SORT IN GRUPELE CL,CU CINE VA JUCA Steaua"

FORZA Steaua fular-campioniifularsteaua2:steag_sah_mic:

MoRRiS24.04.2008 17:25
de cand e frate Badea fundas.....Goian trebuia sa tina langa karamyan pana iesea mingea in aut/corner......Ghionea nu avea ce face la un sut..doar hent...

offff...antrenorilor:(((

In primu` rand, NU m-am dat eu antrenor, ok ? In al 2`lea rand, nu cumva Badea joaca la Steaua ? Daca spui ca nu e fundash, atunci ce cauta in careu ? :) Putea pur si simplu sa`l incomodeze pe Karamyan sa nu poata centra ;) .. In fine .. Nu stau eu sa polemizez cu nimeni .. s-a terminat meciu`

«1121314»