la statistica iese Goian omul meciului....cel care a gresit grav la gol
![]()
![]()
Multumim Lacatus ca ne mananci titlul 24!!!!!!
Intr-adevar Dayro Moreno e de 5 ori mai slab decat Banel si nue merita sa joace. Este inadmisibil ce se intampla la Steaua, aveam titlul in mana avem superjucatori si totusi continuam sa jucam cu Banel Nicolita. Absolit incredibil.
Aseara dupa meci am pland de ciuda!! Sansele la titlu sunt extrem de mici din momentul asta. Macar de ar face echipa ca luema runda viitoare dar parca vad iar Banel, Dica, Petre Marin, Lovin, Badea...
Hai sa nu ne mai vaitam aiurea ,dar faza e ca mi se pare ca din astea ultimele 11 meciuri doar 3 echipe au vrut cu adevarat sa ne bata!!subpodarii aproape reusisera, dar s-au sinucis ,a urmat Otelul care e totusi intr-o forma cam slabuta,acum a fost Timisoara care chiar a reusit!!
Cu CFR Cluj stim cum a cam fost cu arbitrajul,cu Urziceni iar au fost ceva problemme,pe Dacia Mioveni si Vaslui nu le mai pomenesc,acum as fi curios,in afara de meciul cu U Cluj ,care alt meci l-am dominat de la un cap la altul??Asta-i pentru cei care cred ca doar Marius Lacatus ne-a adus pe locul 1!!Sincer acuma,decat sa jucam cu astfel de jucatori in CL si sa ne facem de ras ,mai bine terminam pe locul 2 ,poate se mai fac niste transferuri bune (in special mijlocasi ,de valoare daca se poate) si abordam altfel sezonul viitor!!Pai m-am uitat putin la Liverpool-Chelsea(ce-am reusit sa prind cand am ajuns acasa de la meci) astia-s din alt film nene!!Ori se dopeaza(glumesc) ori nush cum reusesc sa faca un asa spectacol..
Luati va rog si mai uitati-va odata la ultimele 11 meciuri sa vedeti ca situatia nu e asa de roz cum vi s-a parut pana acum!!
Un singur lucru este cert,faptul ca jucam mai bine ca in tur(dar asta se datoreaza si faptului ca nu mai jucam in CL sau Cupa UEFA,cand dupa aproape fiecare meci in cupele europene o comiteam in campionat)
In fine,cu Steaua pana la moarte!
Nu vreau sa degeneram si sa ducem altundeva discutia, nu are rost chestia tribuna vs peluza, tot stelisti sunt. Si ai dreptate, poate ca am fost prea vehement la adresa lui Nicolita, care chiar mi-a mancat nervii, dar de vina este toata lumea, in frunte cu noi, care dupa golul timisoarei am cam ramas tacuti. De data asta jucatorii nu au reusit sa treaca peste golul primit, si uite asa nu avem voie sa facem pasi gresiti cu dinamu sau Craiova...sau cine stie, cu buzaul, n-ar fi exclus.
Acum daca ma poate lamuri cineva, la faza golului mi s-a parut ca mingea a iesit. Plus, la golul din min 5 al lui plesan, nu mi s-a parut offside. Chiar atat de orb sunt? Voi ce spuneti?
Ce s-a intamplat aseara a fost un semnal de alarma. Ni s-a demonstrat ca nu suntem invincibili cum sustin unii, ci suntem doar o echipa care poate sa mai calce si stramb. Important este sa invatam din aceasta greasela, si sa tratam ultimele meciuri cu maximum de concentrare.
In plus, sper ca Lacatus sa se fi convins ca Banel nu are ce sa caute in primul 11, cel putin pana cand nu-si revine pana la forma lui care l-a consacrat la Steaua. Sincer nu am nimic cu el, dar in ultimele meciuri a fost cel mai slab om al Stelei, si consider ca daca vrem sa castigam campionatul trebuie bagat in teren cel mai bun 11.
Nu Goian a greshit la golul timishorenilor .. Karamyan a "centrat" pe langa Badea, iar Ghionea nu a putut sa opreasca mingea .. ![]()
bv tineti-o tot asa si la anul retrogradam
Sper sa castigam toate meciurile si sa facem o figura bune in cl
fular-campionii
Ma gandesc , ca la dragostea asta mare a lui JJ pentru Banel, poate-i aduce si pe fratii lui la Steaua, si-ii si titularizeaza, macar sa fie treaba oabla !!!
1. Nu am vazut meciul, find plecat din tara si nici acces la net nu am avut. am trait cu sufletul la gura fiecare sms pe care`l primeam de la un amic, spunandu`mi ce se intampla la meci
2. m-am plictisit de citit acest topic dupa primele 6 pagini. numai critici la adresa lu` Lacatus.
3. Steaua are nevoie de suporteri, nu de forumisti.
Cu Steaua la bine si la greu.
rusine sa va fie!! asa va numiti voi stelisti???
era bine cind Banel marca pentru echipa goluri decisive????? cind alerga pentru echipa si a scoate un rezultat bun pentru Steaua si pentru voi. rusine....
voua
va amintiti cind un stadion intreg 25000 de persoane cerea numirea lui Lacatus. acum il vorbiti pe la spate ca nu e antrenor de Steaua/ rusine voua/ de vas vedea eu pe voi in locul jucatorilor sau a antrenorilor cum ati lucra voi in locul lor??? ![]()
sunteti niste babe care invirtesc cu limba de parca nu sunt destule in presa romineasca((
v-as recomanda sa fiti alaturi de Banel, Lacatus si de Steaua, iar daca nu sunteti cu noi atunci o sa cred ca sunteti inpotriva noastra si ar fi de dorit sa nu mai apareti si sa va numiti stelisti ![]()
![]()
![]()
rusine sa va fie!! asa va numiti voi stelisti???era bine cind Banel marca pentru echipa goluri decisive????? cind alerga pentru echipa si a scoate un rezultat bun pentru Steaua si pentru voi. rusine....
voua
Explica-mi cand in ultimii 2 ani a facut Banel ceva pentru echipa(autogolurile nu se pun).
Cat despre criticii la adresa lui Lacatus sunt de acord cu tine. Desi nici eu nu am inteles schimbarile, totusi am recuperat 13 puncte fata de CFR Cluj asa ca nu e normal ca la prima infrangere sa-l atace toti pe Lacatus.
Nu Goian a greshit la golul timishorenilor .. Karamyan a "centrat" pe langa Badea, iar Ghionea nu a putut sa opreasca mingea ..![]()
de cand e frate Badea fundas.....Goian trebuia sa tina langa karamyan pana iesea mingea in aut/corner......Ghionea nu avea ce face la un sut..doar hent...
offff...antrenorilor:(((
Bah aberati cu totii:1.Banel&Lacatus&Becali=love Lacatus e un simbol pentru noi ca jucator,dar ca antrenor e un 0 barat direct,el fiind responsabil pentru jocul slab si rezultatele proaste...prin gresirea selectiei primului 11(la aproape toate meciurile gasindu-se cate un schiop)...2.nu mai comentati arbitrajul ca a fost foarte corect...uitati-va la reluari si o sa vedeti asta...si cei care au zis ca dupa gol am tacut...pwoi io am fost la t2 si am tipat la fel ca la peluza...in sincron cu PS...Erau oameni in spatele meu care aveau mancare in geanta pentru ca venisera de la sute de km sa vada un antrenor care insista cu un om(ca jucator nu e) pana ne albeste.Cate sanse sa ii dam lu' Banel?Sa il ia si la EURO si sa il bage in finala(dak ajungem) poate mai da vreun autogol prastia asta...
PS:Nu am strigat cu peluzele Lacatus...pentru ca nu am crezut a fi drept
![]()
Lacatus e un simbol pentru noi ca jucator,dar ca antrenor e un 0 barat direct,el fiind responsabil pentru jocul slab si rezultatele proaste...
:wall: ![]()
:wall:
![]()
Adik 1-0 la Iasi...1-0 cu lautarii...1-1 meciu asta...UTA,Mioveni,Vaslui---Blaturi,la galati am jucat de toata jena si am avut noroc cu caru'...asa ca sa vad unde am gresit...
![]()
un singur lucru mi-a placut la meciul asta : RICA!!
Adik 1-0 la Iasi...1-0 cu lautarii...1-1 meciu asta...UTA,Mioveni,Vaslui---Blaturi,la galati am jucat de toata jena si am avut noroc cu caru'...asa ca sa vad unde am gresit...
spor la citit gsp si prosport in continuare.
Lacatus ca antrenor a dus Steaua in lupta pentru titlu, orbilor ! De pe locul 5 -6 sau cat dracu era...Lacatus nu a pierdut de 11 etape, si CEL MAI IMPORTANT - Lacatus apara ca nimeni altul blazonul Stelei !!! Vedeti cum a reactionat saera pentru un gest al unui taducator ? Pentru suporteri, pentru culori ....
Orbilor !!1
Nu stiti altceva decta sa criticati, dar va place ca luptam pentru tilu ! La primul semiesec, si culmea dupa un meci spectaculos cum multi de aici au cerut, nu va doriti decat schimbari si iar schimbari...
Antrenorul bun in viziunuea voastra ar fi cel care ar obtine 34 e victoriii din 34 posibile si toate cu 3-0. Iar daca ar fac un egal, e vinovat ...
Dar va voi dezamagi, pentru ca Laca va ramane la Steaua si va castiga acest titlu !!!!
posibil sa cistige....nu el,... Gigi cu butoanele,dar eu te intreb:tie chear iti place jocul actual al Stelei?daca tu crezi ca asta este forta de joc sa ataci Liga Campionilor atunci scuza-ma ,esti prea parionat si nu rationezi cum trebuie,dar parerea mea este aceias ca la instalarea lui Laca ca antrenor (PALARIA ASTA E PREA MARE PENTRU EL)
of doamne o luam de la capat Banel nu are ce cauta titular in echipa Stelei rezerva fratilor in fine FORZA Steaua
![]()
Noi vorbim doar si nu facem echipa,dar cand vezi ca treaba nu merge asa cum trebuie si cand pe banca de rezerve ai solutii si nu faci nimic inclin sa cred ca eu am innebunit pentru ca nu mai inteleg nimic din ceea ce se petrece. Ma abtin de la alte comentarii,sunt amarat si frustrat in acelesi timp si plec sa-mi cumpar alt televizor(sau mai multe,mai sunt trei etape).
ce 1-0 la Iasi visezi frate????dormi inca???? las-o fratele meu cu aberatiile astea, cu acuzele la adresa lui Lacatus.......nu e frate Ferguson, vreun Murinho, vreun Ranieri sau mai zi-mi u pe cien vrei.....dar e STELIST, e ANTRENOR(locul 6-->locul 1; 15 puncte castigate de Steaua ca urmare a schimbarilor in acest retur)......ca nu il joaca pe Dayro...nu se omoara la antrenamente...nu ii place....lasa-l fratele meu...accepta-l.....dar nu-l mai criticati atat!!!!
pai tu dupa 10 VICTORII consecutive ai tupeul sa vorbesti de rezultate proaste? 10 victorii consecutive. ZECE. Lucru ce nu s-a mai intamplat de peste 20 de ani!!!!
Mie mi-ar fi rusine ![]()
Sunt amarat si frustrat si inclin sa cred ca am innebunit,nu inteleg ce se intampla cand vezi ca lucrurile o iau razna si nu faci nimic pentru a regla macar din mers jocul cand solutii ai la indemana.Nu vreau sa fac alte comentarii,mai bine merg sa-mi cumpar un televizor nou(sau mai multe,mai sunt trei etape).
Ce ar mai fi de spus!!! S-a spus de zeci de ori si de aproape toti forumistii. Banel tot respectul pentru el ca este muncitor dar nu ajunge, cu piciorul sta mai prost. Oricum, nu pentru asta am intrat sa postez, ci pentru un fapt care ma roade de mult si pe care vad ca unii il uita cu desavarsire. S-a creeat impresia ca avem cea mai buna aparare, dar din pacate trebuie sa privim in urma si sa observam ca suntem foarte vulnerabili. Cu CFR-ul, cu Urziceniul, cu Otelul, cu Vasluiul acum si Poli, apararea noastra se comporta ca o "branza" la contratacuri, noroc cu Zapata, dar nici el nu poate scoate chiar tot. Sincer stiind-ul pe Bratu, Danciulescu si Cristea, imi este teama de meciul cu militenii. Sper ca Laca sa-si intoarca privirea si spre aparare. Atacul noastru....haotic, precipitat, si ceea ce nu pot intelege, in special la Neaga, ca ne ducem cu mingea in ceea mai aglomerata zona chiar si atunci cand nu suntem fortati, chiar si atunci cand jucatorii latereali sunt pozitionati bine. Multe pase gresite si fara adresa, multe centrari proaste, nu o gandire in joc ci doar la nimereala prin devieri, multe foarte multe imprecizii. Nu stiu daca Laca este antrenor, dar are totusi 9 victorii in spate si un egal, poate ca trebuie sa mai avem rabdare. Dupa parerea mea (A MEA), Steaua nu arata ca cea mai buna echipa din Liga. Nu a castigat prin aranjamente sau blaturi, astea sunt BULLSHIT-uri ale antistelistilor si gazetarilor, dar nici nu este echipa cea mai buna. Ne-a ajutat si norocul, trebuie sa fim realisti. Sunt stelist de cand m-am nascut, cand eu eram pe stadioane alti nici nu s-au nascut, nu pot fi acuzat ca nu as tine cu Steaua. Tocmai pentru ca tin la ea si o iubesc, poate mai mult decat imi iubesc sotia, spun ca Steaua nu merge. Nici jucatorii straini nu m-au impresionat deosebit, mai putin Habibu si Daryo, care au jucat putin (nu inteleg de ca nu incepe cu ei ca titulari), dar Nicolita, Badea, Lovin si Neaga chiar nu au fata de Steaua. Sincer, nu cred ca vom lua campionatul. 2 meciuri foarte grele cu echipe care joaca pe contratac. Sper, pentru ca speranta moare ultima, dar in acelasi timp trebuie sa fiu si realist.
si eu apreciez munaca lui Laca. problema e ca nu-l lasa oierul in pace sa faca singur echipa. sunt sigur ca ii impune cine sa intre. Banel, Petre Marin, nesu, Lovin...astia sa plece la vara, nu Vali Badea si rada. cum frate sa-i da-i pe aia doi? ca nu-i convine lu finu'. sa se duca in pm si finu cu fitele lui si sa lase jucatorii sa joace. eu vad o mica piramida la Steaua...cum avansezi spre patron...ai cate un sefut de care nu poti trece ...ca e....cine e.concluzie? sa plece Banel, p.Marin, nesu si prastia aia de Lovin ca si ala s-a facut fotbalist...si adusi altii...numai asa vom progresa...despre Laca??e la ani lumina de Hagi..si va lua in final titlul, sunt convins! forta Steaua