FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Poli Timisoara 1 - 1

«191011121314»
Matteo22.04.2008 21:28

Becali, Nicolita nu mai au ce cauta la Steaua.....cum a fost posibil sa fie transformat clubul nostru iubit si demn intr-o tarla de oi bete, a ajuns Steaua sa fie cea mai batjocorita si urata echipa datorita acestei lepre spurcate pe nume fecali..... el e buba, cat va fi el la Steaua nu se va schimba nimic....

Lucas22.04.2008 21:29
trebuie sa privim si partea buna a lucrurilor: pana la final aveam "voie" sa facem un egal. E mai bine ca a venit egalul acum si ca in celelalte meciuri, mult mai dificile, baietii trebuie sa dea dovada de concentrare maxima. Daca azi castigam, e posibil ca in meciul cu Dinamo sau Craiova sa jucam la egal si sa luam bataie, ceea ce era problematic. Asa macar stim cum stam, ori la bal ori la spital. La adapostul celor doua puncte avans, mobilizarea nu era exemplara si se puteau intampla greseli. Nu ca asa ar fi excluse...

Faci din nou calcule cu o multime de variabile, dar nu incluzi cea mai importanta constanta: faptul ca Steaua joaca prost!

Daca Simbolul joaca iar cu Nicolita pe dreapta (si o s-o faca) si cu Lovin la inchidere, mi-e tare teama ca n-o sa avem niciun bal in Ghencea pe 7 mai. In schimb avem cu totii sansa sa ajungem la spitalul de boli nervoase.

In plus urmatorul meci am senzatia ca este inainte de Inviere. N-as spune ca avem asocieri prea placute cu acest moment. Mai ales ca Fecali are multe deconturi de facut in fata lui Dumnezeu :)

Que sera, sera!

Yoyoyoi22.04.2008 21:37
Faci din nou calcule cu o multime de variabile, dar nu incluzi cea mai importanta constanta: faptul ca Steaua joaca prost!

Daca Simbolul joaca iar cu Nicolita pe dreapta (si o s-o faca) si cu Lovin la inchidere, mi-e tare teama ca n-o sa avem niciun bal in Ghencea pe 7 mai. In schimb avem cu totii sansa sa ajungem la spitalul de boli nervoase.

In plus urmatorul meci am senzatia ca este inainte de Inviere. N-as spune ca avem asocieri prea placute cu acest moment. Mai ales ca Fecali are munte deconturi de facut in fata lui Dumnezeu :)

Que sera, sera!

Steaua joaca prost fata de ceea ce am dori noi, dar joaca bine fata de ceea ce juca acum 5-6 luni. De fapt, azi, in prima repriza, a jucat cel mai bun fotbal de anul asta. Si daca nu era delasarea si prostia absoluta de la faza golului timisorenilor, acum ne pupam si ne imbratisam cu totii.

Despre Nicolita aveti dreptate toti cei care-l contestati. Merge din rau in mai rau. Dar nu el e principalul vinovat pentru rezultatul de azi. A fost purtat de pe-o parte pe alta, ba in defensiva, ba la mijloc, ba in atac. De la o vreme nici nu mai stiam unde sa-l caut in teren. Toti se iau de el, dar de Mendoza nu zice nimeni nimic. Mendoza care a fost la fel de petarda azi.

Insa nu trebuie sa uitam faptul ca am obtinut 10 victorii consecutive si am ajuns pe primul loc in aceasta formula. Deci se poate si cu ei in teren.

Ce va fi, va fi, cum zici. C'est la vie, sau cum ar zice Nicolita, asa-i la vie :)

Matteo22.04.2008 21:39
, sau cum ar zice Nicolita, asa-i la vie :)

=)))))))))))))))))

refresh22.04.2008 21:49
Daca se termina 1-0 si nu se mai intampla nimic notabil pe teren, toata lumea spunea: " Ah...ce buni au fost!"

Dar uite, pentru o greseala, se uita 70 de minute bune.

Nu avem dreptul sa comentam schimbarea pe care a facut-o Lacatus cu Lovin deoarece, ca sa-i citez pe cei din "Fanatik", schimbarile sale ne-au adus in acest sezon 15p.

I s-a pus acuma in cap lui Nicolita infrangerea din cauza fazei fixe pe care a batut-o gresit..Nu prea e corect.

Ps: Mare dreptate a avut Bogdan Punkeru` cand la 1-1, nu mai canta nimeni si a urlat:"Bah..ce stelisti sunteti voi mah? Doar la 1-0 stiti sa cantati?

Ai fost pe stadion? Ai simtit atmosfera? Atunci poate ai vazut cum 60-70 de minute bune, de superioritate, s-au dus dracu. Dintr-o faza neclara! Pur si simplu a ramas tot stadionul fara glas! Nu ti s-a intamplat niciodata sa ramai fara cuvinte, sa nu stii ce sa zici? Uite asa a fost pe stadion, golul ala a fost ca.O. practic. Eu am stat la T2, si sincer chiar s-a mai miscat ceva fata de ce era pana acum.

Si Banel e vinovat pentru multe, foarte foarte multe, a fost paralel, a jucat parca pentru Timisoara azi. Baiatu e praf, daca are pb in familie, sa stea pe banca pana se rezolva!

I.N.Money22.04.2008 21:51

Din piciorul lui Mendoza au plecat majoritatea fazelor periculoase ale Stelei in seara asta , din piciorul lui Ciordel au plecat majoritatea atentatelor la spatiu aerian din jurul stadionului .

Ok , bine ii faci lobby pentru nationala , ca nici Florentin Petre nu e mai breaz ca asta , hai sa zicem ca inteleg asta ( prin absurd ) , dar cum naiba il lasi in fiecare meci sa execute fazele fixe de picior drept cand doar 20 % maxim ajung la destinatie ? Chiar nu exista un alt executant pe picior drept in tot lotul Stelei ? Rica saracu ce ?

Meci de meci Banel o trimite in balarii , va propun sa urmariti golurile din faza fixa date de Steaua in acest retur si o sa observati ca majoritatea au plecat din partea dreapta , spre interior .

Laca trebuie blamat pentru schimbari , atat ! Pentru ca fotbal am jucat si chiar fotbal ofensiv .

Din pacate am ajuns in situatia in care titlul aproape sigur se decide in Groapa , unde baietii "domnului profesor Mircea Rednic" o sa joace cu o determinare nevazuta in acest sezon , pentru ca din acest moment obiectivul lor este sa stopeze Steaua .

Sansele s-au redus considerabil , insa inca respiram .

Steauaforever3322.04.2008 21:53

"urmatoarele partide sunt grele.....

avem meci greu cu Otelul, cu Timisoara, cu Craiova cu Dinamo..."

de ce trebuie sa gandim asa? ce declaratii sunt astea?

pe ei nu-i aud spunand "avem meci greu cu Steaua". NU. Ei spun: "mergem sa castigam. mergem sa jucam. mergem sa luam puncte".....

numai noi ne lamentam

si mai vrrem sa credem ca avem echipa de invingatori de LC, care vrea sa treaca de grupele LC...

pai cu o asa mentalitate nu ne ridicam de pe locul 4..

CAPUL SUS !!! SI FITZI BARBATZI!!!

xDaJACKALx22.04.2008 21:57
Steaua joaca prost fata de ceea ce am dori noi, dar joaca bine fata de ceea ce juca acum 5-6 luni. De fapt, azi, in prima repriza, a jucat cel mai bun fotbal de anul asta. Si daca nu era delasarea si prostia absoluta de la faza golului timisorenilor, acum ne pupam si ne imbratisam cu totii.

Despre Nicolita aveti dreptate toti cei care-l contestati. Merge din rau in mai rau. Dar nu el e principalul vinovat pentru rezultatul de azi. A fost purtat de pe-o parte pe alta, ba in defensiva, ba la mijloc, ba in atac. De la o vreme nici nu mai stiam unde sa-l caut in teren. Toti se iau de el, dar de Mendoza nu zice nimeni nimic. Mendoza care a fost la fel de petarda azi.

Insa nu trebuie sa uitam faptul ca am obtinut 10 victorii consecutive si am ajuns pe primul loc in aceasta formula. Deci se poate si cu ei in teren.

Ce va fi, va fi, cum zici. C'est la vie, sau cum ar zice Nicolita, asa-i la vie :)

Pai vezi ca te contrazici singura.Cine l-a mutat din ofensiva in defensiva de pe o parte pe alta?Cat despre mendoza, asa petarda cum a fost a dat o pasa de gol si l-a pus si pe Banel in situatie de 1 la 1 cu portarul.Am avut 10 victorii, anul trecut 8 si? Tot pe ultimul loc am terminat in UCL.

Yoyoyoi22.04.2008 22:06
Pai vezi ca te contrazici singura.Cine l-a mutat din ofensiva in defensiva de pe o parte pe alta?Cat despre mendoza, asa petarda cum a fost a dat o pasa de gol si l-a pus si pe Banel in situatie de 1 la 1 cu portarul.Am avut 10 victorii, anul trecut 8 si? Tot pe ultimul loc am terminat in UCL.

cine l-a mutat de cand a scos capul din Faurei? De cand a ajuns la Steaua e mai simplu sa-i zici mijlocas, pentru ca e mai mult pe la mijloc, trecand din ataca in aparare si invers, de pe stanga pe dreapta si invers. Si Lacatus nu e primul care a inventat harta asta a mijlocasului Nicolita. A mostenit-o de la predecesori.

Referitor la concluzia ta: mai bine sa fi ramas pe 3-4, asa ajungeam in UEFA si poate mai prindeam o semifinala. Cu jucatori de 500 000 vrei sa faci ceva in UCL? Nici daca ai mai adauga un milion la suma asta tot n-ai avea sanse mai mari de locul 3 in grupe.

Pe astia-i avem, cu astia defilam :(

Daniellone22.04.2008 22:09

(oarecum) off-topic: ati vazut (auzit) cum a reactionat publicul de pe Anfield la autogolul dramatic al lui Riise din minutul 95 al semifinalei de Champions League? e usor sa fii suporter cand castigi, mai greu e cand te egaleaza Timisoara in minutul 65...

yo_marius22.04.2008 22:09

Cat de mult ati putut sa scrieti!

amarel22.04.2008 22:19
:mellow: offfffffff doamne
danimarcu22.04.2008 22:23
Aaaaaa, atunci respect, Lucas!

:biggrin: Tu esti de beleaua @axl!

Faci ce faci si scoti cate una... :biggrin:

On-topic: gata copii,ne-am varsat nervii,am injurat in stanga si-n dreapta,e momentul sa ne calmam.Urmeaza meciul de la Craiova.

Sper sa ne razbunam pe olteni... :naughty:

MALDINI_STEAUA22.04.2008 22:23

Yoyoyoi vor trece nu multi , foarte multi ani pana cand o echipa din Romania va trece de grupele CL.Cat timp nu vom avea si noi bugetele din occident nu vom trece de grupe

st_194722.04.2008 22:36
Ai fost pe stadion? Ai simtit atmosfera? Atunci poate ai vazut cum 60-70 de minute bune, de superioritate, s-au dus dracu. Dintr-o faza neclara! Pur si simplu a ramas tot stadionul fara glas! Nu ti s-a intamplat niciodata sa ramai fara cuvinte, sa nu stii ce sa zici? Uite asa a fost pe stadion, golul ala a fost ca.O. practic. Eu am stat la T2, si sincer chiar s-a mai miscat ceva fata de ce era pana acum.

Si Banel e vinovat pentru multe, foarte foarte multe, a fost paralel, a jucat parca pentru Timisoara azi. Baiatu e praf, daca are pb in familie, sa stea pe banca pana se rezolva!

Am fost, stai tu linistit. Nu vreau sa incepem iar certurile tribuna vs peluza. Pana la urma de acest rezultat sunt vinovati toti, de la cei 6 oameni dintre care a marcat Bucur, pana la .. Teja.

refresh22.04.2008 22:50
Am fost, stai tu linistit. Nu vreau sa incepem iar certurile tribuna vs peluza. Pana la urma de acest rezultat sunt vinovati toti, de la cei 6 oameni dintre care a marcat Bucur, pana la .. Teja.

Nu vreau sa degeneram si sa ducem altundeva discutia, nu are rost chestia tribuna vs peluza, tot stelisti sunt :). Si ai dreptate, poate ca am fost prea vehement la adresa lui Nicolita, care chiar mi-a mancat nervii, dar de vina este toata lumea, in frunte cu noi, care dupa golul timisoarei am cam ramas tacuti. De data asta jucatorii nu au reusit sa treaca peste golul primit, si uite asa nu avem voie sa facem pasi gresiti cu dinamu sau Craiova...sau cine stie, cu buzaul, n-ar fi exclus.

Acum daca ma poate lamuri cineva, la faza golului mi s-a parut ca mingea a iesit. Plus, la golul din min 5 al lui plesan, nu mi s-a parut offside. Chiar atat de orb sunt? Voi ce spuneti?

DanStan22.04.2008 22:57

Mde, dupa ce-am castigat cu noroc cel putin 4 din ultimele 10 meciuri trebuia sa vina si ziua aia in care norocul sa nu ne mai ajute. Ca nu era cazul ca acea zi sa fie tocmai azi e altceva.

Pe de alta parte mai e si problema evolutiilor oscilante a majoritatii jucatorilor. In ultimele meciuri am avut tot timpul cate 2-3 jucatori care au facut figuratie pe teren dar prestatia lor a fost trecuta cu vederea datorita evolutiei celorlalti coechipieri si a inspiratiei de moment a marcatorilor. Nu e tocmai normal sa jucam meci de meci in 8 jucatori si sa ne bazam doar pe inspiratie dar ... pana acum ne-a mers. Ei, din pacate trebuia sa vina si ziua aia in care 'miscarea' sa nu mai functioneze. Oricum, nu va faceti iluzii : nu suntem cu nimic mai buni decat celelalte echipe clasate pe primele locuri. Singura diferenta e ca am atins varful de forma in a doua jumatate a returului si am avut mai mult noroc decat ei. Nu e o catastrofa daca pierdem titlul tot asa cum nu e vreo mare realizare daca il castigam. La nivel de campionat romanesc avem echipa de locurile 1-3, la nivel european nici nu existam. Nu putem cere mai mult pentru ca echipa nu poate mai mult. E clar ca Steaua se va clasa pe unul din primele doua locuri in campionat si va face figuratie in CL. Ce vrem mai mult ? Asta e nivelul echipei in acest moment. Oricum, fata de altii ne putem consola cu ideea ca am mai jucat si ceva fotbal in acest sezon, chiar daca nu suficient fata de cat ar fi fost nevoie.

amarel22.04.2008 22:59

refresh

se pare ca n-ar fi iesit afara, oricum , ccnarii de la canal D , n-au vrut se pare , sau n-au fost in stare , sa dea o reluare relevanta .......

Precis s-a gresit cand l-a oprit pe PEPE MORENO scapat simgir ,pe motiv de offsaid, a recunoscut pana si subpodarul de BALEANU,.........

Eu totusi , refuz sa cred ca Lacatus il baga pe Banel din proprie initiativa ,,.......... :blink:

Daniellone22.04.2008 23:00
Acum daca ma poate lamuri cineva, la faza golului mi s-a parut ca mingea a iesit. Plus, la golul din min 5 al lui plesan, nu mi s-a parut offside. Chiar atat de orb sunt? Voi ce spuneti?

Nu, la faza golului mingea nu a iesit.

DAR, la golul lui Plesan lucrurile nu sunt atat de simple. Dupa parerea mea, nu e ofsaid, fundasul e pe linie cu Plesan, iar portarul are picioarele intinse in mod clar mai aproape de linia de fund decat orice parte a corpului lui Plesan cu care acesta poate juca mingea (asta spune regulamentul). Asa ca, desi la prima vedere ofsaidul este evident, in realitate este vorba despre o eroare de arbitraj.

Mai grav mi s-a parut incidentul in care Milhazes il calca in mod evident cu crampoanele pe Plesan, aflat la pamant, iar arbitrul nu acorda nimic, desi trebuia cartonas rosu si lovitura libera directa. Asta sub ochii atat ai centralului, cat si ai asistentului Savaniu.

Asta nu scuza evident rezultatul din seara asta, dar sunt greseli care daca ar fi fost in favoarea noastra ar fi tinut prima pagina in ziarele de maine. Asa, nimeni nu le mentioneaza.

UltrasRadu22.04.2008 23:05

Prea multe comentarii...

Meci scapat din mana de Lacatus care nu a stiut sa ii pastreze concentrati la 1-0 si a jucat in teren cu niste maini moarte care ne-au tras inapoi. In aceasta seara maini moarte au fost Nicolita, Plesan, Radoi, Mendoza (tehnic doar cand vrea,destul de lenes in joc iar faptul ca centreaza bine nu trebuie sa-i garanteze locul de titular), Moreno. Pacat pentru ca este meciul in care l-am regasit pe Neaga. Mare dezamagire Lacatus, schimbari haotice si fara sens, introducerea lui Lovin fiind bomboana de pe un tort care ne-a fost azvarlit in fatza. Nu il inteleg pe simbolul nostru pentru aceasta atitudine de orgoliu marca "Piturca" vizavi de jucatori ca Rada, Dayro Moreno, Habibou, jucatori care merita mai multa atentie si care au dat si sunt sigur ca ar da totul pentru echipa asta. Pacat...am ajuns iar sa ne dorim ca altii sa se impiedice.

Spre 24...dar cu alta fatza Marius...

endorama22.04.2008 23:44
E cat se poate de corect ce s-a intamplat in seara asta.

Nu poti castiga un campionat numai cu noroc, mai trebuie sa joci si fotbal.

Dar pentru asta iti trebuie fotbalisti.

Si antrenor, desigur.

Iar cum noi avem maxim 5 fotbalisti si 0 antrenori, e foarte greu...

Prin tot ceea ce a facut in seara asta, Lacatus a demonstrat tuturor ca nu are nimic in comun cu meseria de antrenor.

Echipa de start, schimbarile, iesirile nervoase de la sfarsit...dar ma rog, eu nu l-am considerat de la bun inceput antrenorul de care o echipa precum Steaua are nevoie.

Nici macar nu am nimic cu el, nu e vina lui, de vina e cel care l-a angajat.

Banel, P.Marin, Radoi, Lovin, Badea...fotbalisti ???!!

Lacatus antrenor ???!!

Hai sa fim seriosi...

total de acord cu tine in privinta lui Lacatus. atata vreme cat continuam cu acelasi antrenor, indiferent ce jucatori vin la vara, o sa ne chinuim in fiecare meci. lotul nu e suficient de bun ca sa trecem de grupele Ligii Campionilor, dar e suficient de bun cat sa castigam campionatul. pai avem cel putin 11 jucatori care sunt de nationala (si aici nu-l includ pe Nicolita). ce echipa din campionat mai poate sa spuna asta? dar atata timp cat antrenorul este apreciat de catre suporteri pe baza performantelor ca jucator, iar de Becali pentru supunerea de care da dovada in a-i asculta indicatiile, n-avem nici o sansa sa schimbam nimic.

Tupac Amaru23.04.2008 04:50
total de acord cu tine in privinta lui Lacatus. atata vreme cat continuam cu acelasi antrenor, indiferent ce jucatori vin la vara, o sa ne chinuim in fiecare meci. lotul nu e suficient de bun ca sa trecem de grupele Ligii Campionilor, dar e suficient de bun cat sa castigam campionatul. pai avem cel putin 11 jucatori care sunt de nationala (si aici nu-l includ pe Nicolita). ce echipa din campionat mai poate sa spuna asta? dar atata timp cat antrenorul este apreciat de catre suporteri pe baza performantelor ca jucator, iar de Becali pentru supunerea de care da dovada in a-i asculta indicatiile, n-avem nici o sansa sa schimbam nimic.

de acord si cu tine si cu leynad, si in plus as vrea sa corectez o stupizenie scoasa de un ziarist - recte Bosmin Caleanu - si preluata ca atare de multi - Steaua poate castiga campionatul si daca pierde toate meciurile urmatoare, cu conditia ca si CFR Cluj sa le piarda.

Dar eu nu cred ca il vom castiga, pentru ca urmatoarele doua meciuri sunt foarte grele, daca se joaca pe bune, iar noi nu avem nici echipa, nici antrenor, nici conducator....

Bine, n-as vrea sa se inteleaga ca CFR Cluj ar avea fata de campioana....

udaradu23.04.2008 04:57

tot respectul pentru ce a facut Lacatus ca jucator...dar ca antrenor??????totul e haotic,fara orizont,nici o idee,totul parca e la cheremul jucatorului,nu se vede idea tactica al antrenorului,apropo,,,,parca era vorba ca nu se baga nimeni la echipa decit el....sa io spuna lu ala mut sau chiorului,,,,,consider ca achizitiile care le-au facut sunt f.bune,dece nu le folosesc?

Azazello23.04.2008 05:27
tot respectul pentru ce a facut Lacatus ca jucator...dar ca antrenor??????totul e haotic,fara orizont,nici o idee,totul parca e la cheremul jucatorului,nu se vede idea tactica al antrenorului,apropo,,,,parca era vorba ca nu se baga nimeni la echipa decit el....sa io spuna lu ala mut sau chiorului,,,,,consider ca achizitiile care le-au facut sunt f.bune,dece nu le folosesc?

Lacatus ca antrenor a dus Steaua in lupta pentru titlu, orbilor ! De pe locul 5 - 6 sau cat dracu era...Lacatus nu a pierdut de 11 etape, si CEL MAI IMPORTANT - Lacatus apara ca nimeni altul blazonul Stelei !!! Vedeti cum a reactionat aseara pentru un gest al unui traducator ? Pentru suporteri, pentru culori ....

Orbilor !!!

Nu stiti altceva decta sa criticati, dar va place ca luptam pentru tilu ! La primul semiesec, si culmea dupa un meci spectaculos cum multi de aici au cerut, nu va doriti decat schimbari si iar schimbari...

Antrenorul bun in viziunuea voastra ar fi cel care ar obtine 34 e victoriii din 34 posibile si toate cu 3-0. Iar daca ar fac un egal, e vinovat ...

Dar va voi dezamagi, pentru ca Laca va ramane la Steaua si va castiga acest titlu !!!!

koiosul23.04.2008 05:30
:chair: Cat va mai decurge experimentul bulanel la Steaua! Chiar as de orb e Lacatus. Daca tot ii place sa fuga atat de mult sa mearga dreaq la atletism ca fotbalul nu e de el, poate in judeteana, cu toata ca nici pe acolo nu ar trebui lasat...
«191011121314»