Bataie de joc. Asta s-a intamplat astazi. Bataie de joc la adresa celor ce au stat in ploaie. Bataie de joc la adresa fotbalului. Echipa noastra merita sa ia bataie astazi si sa stiti ca imi masor bine vorbele,astept injuraturile.
Poli Timisoara a jucat cel mai deschis fotbal in Ghencea si in afara celor de la u Cluj,au avut cea mai slaba prestatie atat in aparare cat si in atac. Au avut o aparare super-permeabila si daca Steaua avea o idee de joc erau sanse mari sa se repete acel 1-8.
Cred ca a vazut astazi Lacatus de ce nu se vorbeste de el si uhrin si Petrescu ii iau fata in presa. M-am saturat sa ma tot repet,dar nu poti sa incepi un meci cu Banel Nicolita titular,ii dai zece minute la sfarsit si gata. Pepe moreno de ce tot intra titular cand nu mai misca nimic de 3 meciuri incoace? Mendoza joaca si el la misto desi a centrat la gol,ce cauta in prima echipa? Dayro si Habib sunt niste baieti poate mai putin disciplinati tactic dar mananca pamantul fata de cei mentionati mai sus.
Dumnezeu ne-a tot(zici ca sunt Becali) dat dar mai trebuie sa si muncim,astazi 70% din jucatori au jucat la misto si imi pare rau sa spun ca se vede ca Lacatus nu-si pune amprenta asupra jocului. Nu exista trasee bine stabilite,parca vad jocul olinescian,in care jucatorii joaca de parca se vad pentru prima oara pe teren. Cum sa il tii pe Banel in teren cand el a gresit toate mingiile? De ce sa il scoti pe Petre Marin cand isi tinuse bine partea,cum a iesit el a zburdat karamian pe partea aia.
Nu exista joc simplu la noi si jucatorii nu au idee de joc,iar aici e vina antrenorului,indiferent de renumele lui. Noi vrem sa mergem cu mingea in poarta si nu stim sa sutam in minge,spuneti-mi un jucator de la Steaua care stie sa suteze de la distanta. In sufletul nostru stim cu totii ca ce s-a intamplat astazi trebuie sa se intample de demult,jocul scartaia si inainte dar ne salva ba zapata,ba habib,ba Badea iata ca astazi bulanul s-a terminat chiar daca am dat din nou gol din faza fixa. Iar gestul lui Lacatus de la final cand il ia de gat pe uhrin e dezgustator si e o ofensa la adresa fotbalului.
Dupa cum am jucat astazi nu meritam sa fim campioni, si nici cei de la CFR nu merita. Noi nu jucam nimic si jucam la misto pe teren, CFR joaca slab si se plang mereu. Luam nu luam titlul jocul mi-a lasat un gust amar, iar noi avem 2 meciuri super-grele in deplasare si daca jucam asa nu m-ar mira sa mai apara vreo surpriza si in meciul cu buzau.
Atitudine de stelisti au avut doar Neaga,Radoi,nesu,Goe,Goian si zapata, in rest rusine tuturor mai ales celor ce ii baga in teren.
ca sa nu credeti ca sunt pesimist acum la cald,sa stiti ca inca mai cred in titlu,dar echipa vad ca nu preia din spiritul de luptatori ai Stelei ci din spiritul "glumet" al lui Jiji,repet,nu se poate sa joci la misto cand au venit 20.000 de oameni pe ploaie sa te vada si cand poti sa iti mentii avansul fata de CFR.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.