FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Poli Timisoara 1 - 1

«14567814»
fcr196922.04.2008 19:42

haha,Dumnezeu exista ! Si il pedepseste pe Lacatus ca e varza ca antrenor...saracul Banel ce vina sa aiba,atata poate stim cu totii asta.Dar cand se incepe titular cu Banel cand ai pe banca pe Dayro,cand nu il scoti pe mendoza decat prea tarziu si il lasi pe habibou sa se chinuie pe banca,dar il bagi pe Lovin cand ai nevoie de gol pe final de partida...atunci cine pl mea e de vina???ghiciti voi...:P

olfgob22.04.2008 19:43

Si totusi,pe Banel cind il pupa ciuma bubonica?sa nu ne mai scoata noua peri albi?parca vad ca ne maninca si campionatul european aceasta creatura a iadului

amarel22.04.2008 19:46

Merg la mioveni la meci,.....acolo o sa iasa cu sange, MIOVENIUL, trage sa ramana in Liga 1 ,si sper sa-i cotonogeasca pe strainii de fotbal de la Cluj , si sa scoata macar un egal !!!!!!!!

Cred ca singura sansa sa scapam de Banel, e sa se gaseasca un fraier sa-l cumpere, sa plece afara ....vreo suta de ani ........macar !!!!!!

Lorentzo_77722.04.2008 19:46

Egalul asta ma doare mai tare decat o infrangere ! Ma dor genunchii de cand au dat gol cei de la Poli ca tot in genunchi am stat de atunci ! NU pun la indoiala calitatile lui Laca,dar azi Banel a jucam mai praf decat de obicei si schimbarea lui Mendoza cu Lovin mi sa parut sinucidere curata ! Pacat...suntem obligati sa castigam la puricosi acasa daca mai vrem titlul...cred cu tarie ca o sa-l obtinem...cred ca Laca si-a dat seama de "calitatea" lui Banel si daca nu macar sa-l tina pe banca ca sa nu mai fie injurat de suporteri saracul om...Banel e praf...Lovin nu avea ce cauta la 1-1 pe teren ! Azi nu l-am inteles pe Laca de loc ! Banel trebuia schimbat inca de la pauza si in locul sau trebuia introdus Dayro pentru ca e cu 10 clase peste rromanasu nostru drag ! In fine...s-a terminat...asta este....nu e un capat de tara...TITLUL IL LUAM SIGUR ! Doamne Ajuta ! FORZA Laca ! FORZA Steaua ! fularsteaua2fular-campionii:steagcruce:

Lucas22.04.2008 19:47
Dupa 10 victorii consecutive, la primul pas gresit ii faci praf...

Stii ce era mai bine... sa fi ramas naibii pe 4-5... sa ne batem cu Dinamo in UEFA... Sa vedem ce ai mai fi zis atunci!

Alaturi de Laca!

Acum spune daca n-ai fi preferat si tu sa fi ramas pe 4-5? Daca ascensiunea in clasament nu e sustinuta si de o crestere in joc, adevarul te va lovi in fata cand te va durea mai tare.Cateodata e mai bine sa nu-ti faci iluzii, pentru a nu trai astfel de deziluzii.

Niciodata nu mi-am ascuns rezervele fata de competenta lui Lacatus. Acum o spun cu toata raspunderea ca m-am lamurit! Pentru a avea sanse in sezonul viitor la titlu, ne trebuie un antrenor adevarat, nu de un idol scapatat.

predatorpulse722.04.2008 19:48

Bataie de joc. Asta s-a intamplat astazi. Bataie de joc la adresa celor ce au stat in ploaie. Bataie de joc la adresa fotbalului. Echipa noastra merita sa ia bataie astazi si sa stiti ca imi masor bine vorbele,astept injuraturile.

Poli Timisoara a jucat cel mai deschis fotbal in Ghencea si in afara celor de la u Cluj,au avut cea mai slaba prestatie atat in aparare cat si in atac. Au avut o aparare super-permeabila si daca Steaua avea o idee de joc erau sanse mari sa se repete acel 1-8.

Cred ca a vazut astazi Lacatus de ce nu se vorbeste de el si uhrin si Petrescu ii iau fata in presa. M-am saturat sa ma tot repet,dar nu poti sa incepi un meci cu Banel Nicolita titular,ii dai zece minute la sfarsit si gata. Pepe moreno de ce tot intra titular cand nu mai misca nimic de 3 meciuri incoace? Mendoza joaca si el la misto desi a centrat la gol,ce cauta in prima echipa? Dayro si Habib sunt niste baieti poate mai putin disciplinati tactic dar mananca pamantul fata de cei mentionati mai sus.

Dumnezeu ne-a tot(zici ca sunt Becali) dat dar mai trebuie sa si muncim,astazi 70% din jucatori au jucat la misto si imi pare rau sa spun ca se vede ca Lacatus nu-si pune amprenta asupra jocului. Nu exista trasee bine stabilite,parca vad jocul olinescian,in care jucatorii joaca de parca se vad pentru prima oara pe teren. Cum sa il tii pe Banel in teren cand el a gresit toate mingiile? De ce sa il scoti pe Petre Marin cand isi tinuse bine partea,cum a iesit el a zburdat karamian pe partea aia.

Nu exista joc simplu la noi si jucatorii nu au idee de joc,iar aici e vina antrenorului,indiferent de renumele lui. Noi vrem sa mergem cu mingea in poarta si nu stim sa sutam in minge,spuneti-mi un jucator de la Steaua care stie sa suteze de la distanta. In sufletul nostru stim cu totii ca ce s-a intamplat astazi trebuie sa se intample de demult,jocul scartaia si inainte dar ne salva ba zapata,ba habib,ba Badea iata ca astazi bulanul s-a terminat chiar daca am dat din nou gol din faza fixa. Iar gestul lui Lacatus de la final cand il ia de gat pe uhrin e dezgustator si e o ofensa la adresa fotbalului.

Dupa cum am jucat astazi nu meritam sa fim campioni, si nici cei de la CFR nu merita. Noi nu jucam nimic si jucam la misto pe teren, CFR joaca slab si se plang mereu. Luam nu luam titlul jocul mi-a lasat un gust amar, iar noi avem 2 meciuri super-grele in deplasare si daca jucam asa nu m-ar mira sa mai apara vreo surpriza si in meciul cu buzau.

Atitudine de stelisti au avut doar Neaga,Radoi,nesu,Goe,Goian si zapata, in rest rusine tuturor mai ales celor ce ii baga in teren.

ca sa nu credeti ca sunt pesimist acum la cald,sa stiti ca inca mai cred in titlu,dar echipa vad ca nu preia din spiritul de luptatori ai Stelei ci din spiritul "glumet" al lui Jiji,repet,nu se poate sa joci la misto cand au venit 20.000 de oameni pe ploaie sa te vada si cand poti sa iti mentii avansul fata de CFR.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

zzip22.04.2008 19:49

Panaaaaaaaaaaa la moarteeeeeeeee cu Steaua pana la moarteeeeeee pana la moaaaaaarteeeeeee cu Steaua pana la moaaaaarteeeeeee ! ! ! ! ! ! ! ! era de asteptat, presiunea si`a spus cuvantul.., nici o problema insa, nu ne coboram la nivelul lor, prin munca multa vom castiga ce ne`am propus! FORZA Steaua ! ! !

Kreator22.04.2008 19:50

Mie mi-a placut centrarea lui Banel Nicolita din ultimile minute ale meciului.

Cred ca a fost la 15-20 de metri pe deasupra portii.

Meserias Banel.

Plus ca in minutul 3, cand Banel a scapat spre poarta cu Plesan liber in stanga lui a stat cu mingea la picior muuuuuuuuuuult si bine.

Cand a centrat era prea tarziu, se repliase un "civilizat".

Si a centrat si prost....

Marfa Banel.

Imi place din zi in zi mai mult...

romy_stelista22.04.2008 19:50

Cand castiga, totul este roz si ok..cum apar rezultate mai putin bune, sariti cu gura...repede e prost antrenoru', repede trebuie demis...luati exemplul tarilor care au super echipe...de cat timp e Ferguson la ManUtd? credeti ca a avut doar victorii? De cand e Wenger la Arsenal? Aceeasi intrebare: A avut doar victorii? Nu fiti suporteri de ocazie ai Stelei...Orice stelist adevarat nu incepe sa isi injure echipa indiferent daca bate sau nu...indiferent de cum joaca...nu va ganditi ca ei isi doresc cel mai mult sa iasa bine? Ganditi inainte sa afirmati ceva, ca de aia v-a dat D-zeu creier, ca sa-l folositi nu doar sa va fie capu' plin.FORZA Steaua! :steagcruce:

IAMLEGEND22.04.2008 19:50
taci drecu ba asta...nu`l mai critica pe Laca...pentru ca tu esti zero...prima ora tre sa meriti sa vorbesti de el...`tu-van gat de frustrati de va mai luati de el...Laca si`a dat viata ...si`o da..si o sa si`o dea pentru Steaua.....plecati drecu de pe site daca nu il suportati....pentru ca daca va luati de Laca va luati de Steaua...mizeriilor....

Forza Steaua...si si fara 24 tot mandru sunt ca sunt STELIST.....

Dragule eu nu ma consider frustrat...sincer...gandeste`te...ce meci mare a facut Steaua sub comanda lui Lacatus???...fara sa fie contestate arbitrajele... si alte chestii.... In puii mei dca si la 1-0 cu u Cluj am tremurat...noroc cu Zapata..... Am 3 intrebari pentru tine????... De ce joaca Banel titular cand Dayro e de 10 peste el.... De ce intra Badea cand si Habibou e peste el Klar???.... Si de Ce il scoate pe Mendoza si il baga pe Lovin la 1-1???...da`mi niste explicaztii logice... si eu promit sa numai zic nik de Lacatus

ANTIgigi22.04.2008 19:54

Astept ca majoritatea celor care doresc sa scrie aici sa se calmeze, sa judece totusi la cald meciul nu de mult incheiat. Ca X a fost schimbat cu Y, ca trebuia introdus N mai repede in teren, etc. Mendoza a fost totusi, zic eu, o schimbare gresita. Avand in vedere ca e 1-1 si nu ai sanse de gol din actiune, iti mai raman doar fazele fixe ca si ocazii. Lucru care putea fi decisiv. Uhhhhhrin acesta (cum ii place lui Baleanu sa i spuna) si-a asezat chiar foarte bine echipa in teren, mai ales fara vreo 4 titulari obisnuiti (echipa a 2-a domnule Muresan!!!). Si s-a vazut, mai ales la contraatac. Sa nu mai spun ca la golul banatenilor tot de pe partea dreapta s-a centrat. Fundas dreapta (care se afla la vreo 20 de m in spate) nu mai spun cine era ca ghiciti voi.

costy9022.04.2008 19:54

Sondaj !

Votati cel mai slaj jucator al Stelei din aceasta partida :

1- Nicolitza

2- Banel

3- Jardel

4- Toate variantele de mai sus !

Cum poate un antrenor sa joace cu o asemenea sarma de jucator in teren ??iti vine sa te iei singur la bataie cand il vezi pe asta in teren ! sper sa il calce tramvaiul la iesirea din stadion ! SINCER !

leynad7222.04.2008 19:55

E cat se poate de corect ce s-a intamplat in seara asta.

Nu poti castiga un campionat numai cu noroc, mai trebuie sa joci si fotbal.

Dar pentru asta iti trebuie fotbalisti.

Si antrenor, desigur.

Iar cum noi avem maxim 5 fotbalisti si 0 antrenori, e foarte greu...

Prin tot ceea ce a facut in seara asta, Lacatus a demonstrat tuturor ca nu are nimic in comun cu meseria de antrenor.

Echipa de start, schimbarile, iesirile nervoase de la sfarsit...dar ma rog, eu nu l-am considerat de la bun inceput antrenorul de care o echipa precum Steaua are nevoie.

Nici macar nu am nimic cu el, nu e vina lui, de vina e cel care l-a angajat.

Banel, P.Marin, Radoi, Lovin, Badea...fotbalisti ???!!

Lacatus antrenor ???!!

Hai sa fim seriosi...

1uLy4Nn22.04.2008 19:56

PACAT. Pacat de jocul prestat de echipa noastra pana la egalare. Am jucat fotbal, am avut ocazii insa asa este fotbalul. OCAZIILE SE RAZBUNA. Puteam castiga lejer acest meci insa ne-am facut viata grea singuri. De acum trebuie sa batem tot daca mai vrem titlul. Este greu de crezut ca CFR va mai pierde puncte n acest final de sezon

CU Steaua PANA LA MOARTE :steagcruce: spre24

costhinia22.04.2008 19:56

rog moderatorii ca Banel sa nu mai poata fi notat. e inutil

emmynem22.04.2008 19:59

auzi la Becali , cika din cauza suporterilor a pierdut Steaua. A fortat Steaua sa iasa la atac si sa faca spectacol ................

romy_stelista22.04.2008 19:59

Haideti mai bine sa ne calmam si sa ne uitam la Liverpool-Chelsea..bine ar fi sa se uite multi "Cunoscatori ai fotbalului"...poate mai invata cate ceva!

chester12322.04.2008 19:59

No bine ca va luati toti de Banel...el macar incearca...Dar Badea.... asta mai e fotbalist?... Fiti seriosi ...

romy_stelista22.04.2008 20:00
rog moderatorii ca Banel sa nu mai poata fi notat. e inutil

BUNA idee! :thumbup:

w3bmaster22.04.2008 20:00

De ce joaca Banel ? DE CE DE CE IN MM nu mai suport

De ce cand tre sa atacam intra Lovin

De ce Dayro e rezerva (cand este si peste Dica ca tehnica si peste toti)

De ce drac nu jucam cu 2-3 Atacanti Habib / Badea si/sau Pepe Si in spate 2 Dica si Dayro care sa fie mijlocasi centrali eventual

In fine eu zic ca maine unguri se impiedica de moldoveni si suntem tot in avantaj chiar daca nu da e grele

Forza Steaua

johnny1722.04.2008 20:01

La notele acordate jucatorilor ar trebui sa se poata nota si cu 0, asa am putea sa il notam si pe Banel :wall:

zloty22.04.2008 20:01
No bine ca va luati toti de Banel...el macar incearca...Dar Badea.... asta mai e fotbalist?... Fiti seriosi ...

ce incearca?? sa se faca de ras?? sa ne arate ca e antitalent?? ca e fotbalist de div. d?? uite da a reusit sa ne demonstreze ,cam de vreo 3 sezoane ne tot demonstreaza

axl22.04.2008 20:02

Terminati cu lamentarile astea de femei ne******, dupa 10 victorii a venit si-un egal, s-a prabusit cerul peste voi, vikingilor.

Avem sanse mari sa terminam pe primul loc.

fedora22.04.2008 20:04

@axl - comentariile negative nu au aparut de-abia acum ci dupa cele mai multe victorii, castigate cu noroc si numai dupa ce Banel a fost scos din teren; daca pierdem campionatul este numai si numai vina antrenorului pentru ca are un lot cu mult peste nivelul campionatului; azi am intalnit o echipa care trebuia batuta la SCOR!

1uLy4Nn22.04.2008 20:04

@axl

CORECT. nu s-a terminat campionatul. Cu toate ca sunt slabe sanse sa piarda puncte si CFR-ul mai are 3 meciuri de disputat. ORICE SE POATE INTAMPLA...

IUBESC Steaua

«14567814»