FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gloria Bistrița - Steaua 1 - 3. Lideri!

«1234567»
AdrianUltras2510.04.2008 16:10

Sa stiti ca mi-a placut cum am jucat azi.

A fost un meci destul de frumos.

Mai ales daca il comparam cu ce a jucat Steaua pana acum.

Toata echipa a jucat de 10.Asta e adevarul.

Si putem trece peste gresala de la gol.

Presiunea e acum pe cefere si e enorma.

Nu m-ar surprinde daca ar claca deseara.

Si daca fac un pas gresit, campionatul e tot mai aproape de Ghencea!

Bravo Steaua.

Bravo baieti.

Bravo Laca.

P.S. Un singur lucru nu am inteles: schimbarile!

Lorentzo_77710.04.2008 16:15

Mda,...,in sfarsit mi se pare ca Steaua noastra mult iubita incepe sa straluceasca din nou,...,cred si sper ca am trecut de perioada de jocuri seci cu scor 1-0 chinuit din faza fixa pe final ! Dica revine,jocul a mers bine,suntem pe primul loc,...,hai noroc si la mai mult ! Steaua RELOADED ! Abia astept acum sa vad cum chefere clacheaza si cum ne asiguram campionatul ! FORZA Steaua !!! Cu Steaua pana la moarte,...,si dupa ! :steagcruce:fular-campionii

P.S. : Scorul putea fi mult mai mare,...,pe la un 5-1,6-1 daca luam in considerare lovitua libera a lui Pepe, bara lui Dica si faza aceea cand a sutat Pepe (cred) in portar !

yo_marius10.04.2008 16:15

vad ca majoritatii ne-a placut meciul. mai vad ca nimeni nu-si mai baga **** in Dica :)

P.S. Un singur lucru nu am inteles: schimbarile!

le-a inteles Lacatus, e suficient. ;)

axl10.04.2008 16:17

Doua premiere pentru returul asta:

1. Steaua inscrie 3 goluri intr-un meci.

2. Autogol inscris cu cucu'.

Gabyc10.04.2008 16:20

Intradevar frumos joc si daca se termina 4,5 la 1 nu se supara nimeni dupa ocaziile avute.Ma uitam la cei care au postat la inceput.De ce va grabiti sa acuzati si sa dezaprobati un jucator.Nicolita a facut un meci bun astazi.Se pare ca el si Dica isi revin la forma la care juca acum un sezon doua.O victorie a unirii diseara cu 2-0 si totul e perfect.Forza Steaua.Mergem spre a 9 victorie consecutiva si sper sa ajungem la a 14.

1uLy4Nn10.04.2008 16:21

frumos, frumos, frumos...ma bucur pentru punctele castigate si ma bucur pentru revenirea lui Dica.. :steagcruce: spre24

The Flyer10.04.2008 16:21

meci de uzura,bine ca am cistigat!chiar nu inteleg,pentru a enspea mia oara nu inteleg,ce plm cauta Banel!!!!!!!!!e din ce in ce mai bezmetic!in fine,sa vedem chefereii diseara!

AdrianUltras2510.04.2008 16:25

Marius

Daca Dica vrea, poate!

Si daca Dica vrea atunci nimeni nu isi mai baga nimic in el :yes:

Si Nicolita a facut un meci bun astazi.

Pasa de gol la primul gol!

1uLy4Nn10.04.2008 16:26

cu Banel, fara Banel Steaua a castigat. poater macar acum renunti de a-l acuza pe Banel

fedora10.04.2008 16:27

Oho, ce "pasa" :) era o mare chifla daca nu ar fi fost deviata fericit si scapata de Tatarusanu.

Nicolita a reusit sa obtina cateva lovituri libere importante, dar asta nu ma face sa trec cu vederea pasele gresite sau fazele in care a iesit cu mingea in afara sau "preluarile" din coltul mesei. A fost mediocru azi, mai are mult pana la a juca fotbal (vezi progresul incredibil al lui Ovidiu Petre - excelent azi).

Jo1n710.04.2008 16:28

ce ii dati note asa mari lui zapata?

a gresit la gol.

blood_2_hot10.04.2008 16:29

dupa mult timp, azi am jucat cu 8-9 jucatori in forma.

Pana acum jucam cu 4-5. Azi, Ov. Petre a facut o prima repriza excelenta, nu-mi venea sa cred ca e el, iar Dica si Nicolita au revenit spre forma lor buna, atat cat pot ei.

Daca si Plesan si Mendoza ar incepe sa joace fotbal, Steaua ar arata ca o echipa campioana.

Si cat talent au dar si cata superficialitate... La fel si Dayro.

De fapt o groaza de jucatori la noi au problema asta, si Dica si Neaga cat de cat... Si Golanski.

O mentiune speciala pentru P.Marin care joaca la valoarea lui maxima si dovedeste ca pe postul clasic de fundas stanga e mai bun decat Nesu sau Emeghara. Goian si Ghionea, ca pe vremuri, super OK.

Golanski pare mai mult mijlocas decat fundas, e lent si imobil in aparare.

Pepe a alergat mult si a jucat bine, dar trebuia sa marcheze la ocazia aia.

yo_marius10.04.2008 16:30

Dupa meciul asta am ramas cu trei lucruri in minte:

1. Cum se bucurau Rada si Cernea la primul gol.

2.Golul 2 al lui Dica :wub:

3. Pasa "blind" a lui Dayro :wub:

I.N.Money10.04.2008 16:34

Bun meci , m-as arunca chiar spre un "meci mai bun decat cel cu CFR" . Daca in acel meci am controlat 60 de minute , aici am controlat totul cap coada si golul Gloriei a venit intamplator .

Ma bucura revenirea lui Dica exact cand era mai mare nevoia de el , dar si jocul foarte bun a lui Plesan , Petre si Golanski.

De acum nu ne ramane decat sa asteptam meciul de diseara de la Urziceni si sa ascultam viitoarele prostii din presa cum ca Tatarusanu la inaltimea sa nu a putut sa scoata sutul din vinclu a lui Dica sau ca prezenta lui Netoiu la meci a influentat egalul de ieri al Daciei cu Buzaul .

ANTIgigi10.04.2008 16:36
meci de uzura,bine ca am cistigat!chiar nu inteleg,pentru a enspea mia oara nu inteleg,ce plm cauta Banel!!!!!!!!!e din ce in ce mai bezmetic!in fine,sa vedem chefereii diseara!

Cred ca e cel mai bun meci al tiga.....jucatorului nostru din acest campionat, nu doar retur. A fugit, a pasat, sutat, centrat. A stat mai prost la capitolul pase, dar in rest a jucat bine. Nimic de reprosat, mai ales pentru unul ca el. Nu te mai gandi la personalul de cefere....am auzit ca au greva diseara....

steaua-no110.04.2008 16:38
Doua premiere pentru returul asta:

1. Steaua inscrie 3 goluri intr-un meci.

2. Autogol inscris cu cucu'.

si cu caile ferate romane tot 3 goluri am dat.

frumusel meci. haideti baieti ca se poate.....spre 24. Forza Steaua!

AdrianUltras2510.04.2008 16:39

Fedora

Chifla, nechifla tot gol a fost in cele din urma.

Eu sper sa mai faca baiatul multe chifle din astea pentru Steaua.

Marius

Intr-adevar.Ce se bucura Rada la primul gol!

Cred totusi ca nu e pe lista neagra.

Din vara, dupe europene, cel puti un fundas central va pleca de la echipa.Cel mai probabil Goian.Dar s-ar putea si Radoi(desi eu nu il vad fundas central)

Si cred ca atunci Rada va primi si el o sansa sa joace.Nu are rost sa cumperi un fundas daca ai deja unul obijnuit cu echipa si care stie ce trebuie sa faca.

Daca, in cel mai rau caz pentru NOI, pleaca Radoi si Goian(pentru ei ar fi bine, ca merita niste campionate mai puternice) atunci tot suntem acoperiti: Ghionea,Rada,Baciu si Tudose.

Gabyc10.04.2008 16:41
cu Banel, fara Banel Steaua a castigat. poater macar acum renunti de a-l acuza pe Banel

Bine spus.

axl10.04.2008 16:41
si cu caile ferate romane tot 3 goluri am dat.

Da, ai dreptate, ramane o singura premiera:

1. Autogol inscris cu cucul.

steaua-no110.04.2008 16:43
Marius

Daca Dica vrea, poate!

Si daca Dica vrea atunci nimeni nu isi mai baga nimic in el :yes:

am observat si eu pofta de joc a lui Nicolita si-n special a lui Dica. se simte oare apropierea europeanului?

vlad7510.04.2008 16:50
Da, ai dreptate, ramane o singura premiera:

1. Autogol inscris cu cucul.

Dar cum a lovit cu cucu'??? Cu latu' sau cu spitu'??

Sa intelegem ca jucatorul Gloriei nu e nici dreptaci,nici stangagi ci:CUCTACI??!!! :hmmm:

sadeyes10.04.2008 17:01

Fara doar si poate unul din meciurile bune din era Lacatus, cel mai importanta in acest meci mi s-a parut determinarea, am vazut jucatori care alergau in ultimele minute de rupeau pamantul, faceau pressing, recuperau baloane in jumatatea adversa. Un scor care nu reflecta situatia reala care a fost pe teren, corect ar fi fost un 2-5, 2-6, dar este bine si asa. Pacat de greeala de la golul primit, se pare ca mai si luam gol nu doar marcam din faze fixe.

P.S. A lasat de dorit jocul facut de Mendoza astazi...

ANTIgigi10.04.2008 17:04
Dar cum a lovit cu cucu'??? Cu latu' sau cu spitu'??

Sa intelegem ca jucatorul Gloriei nu e nici dreptaci,nici stangagi ci:CUCTACI??!!! :hmmm:

cucul e un termen neintalnit in DEX. E acel termen folosit pentru un membru al organismului care nu poate fi reprodus, dar care uneori face parte din joc, mai ales cand iei ceva in el.;)

AdrianUltras2510.04.2008 17:09

Vlad75

autogolul a fost inscris cu capul :rolleyes:

:yeahh:

w3bmaster10.04.2008 17:10

Dica e Dica atat zic

pentru cei care il critica inca un meci sa taca

Forza Steaua cu infrangerea CFRului din seara asta e perfect :)

«1234567»