Bravo baieti, bravo Lacatus, tu ai stiut cum sa-i inchegi si sa-i faci o familie, mi se pare Steaua o familie si asta e cel mai important lucru...Bravo si pentru increderea data lui Banel, mult succes caci lupta e lunga !
Forza Steaua !!!
Bravo baieti, bravo Lacatus, tu ai stiut cum sa-i inchegi si sa-i faci o familie, mi se pare Steaua o familie si asta e cel mai important lucru...Bravo si pentru increderea data lui Banel, mult succes caci lupta e lunga !
Forza Steaua !!!
Vlad75
autogolul a fost inscris cu capul
care cap mama ? cred ca ai vazut alt meci ![]()
![]()
BRAVO BAIETI SUNTETI CEI MAI TARI TINETI-O TOT ASAAAAAAAAAAAAAAAA
Daca, in cel mai rau caz pentru NOI, pleaca Radoi si Goian(pentru ei ar fi bine, ca merita niste campionate mai puternice) atunci tot suntem acoperiti: Ghionea,Rada,Baciu si Tudose.
daca pleaca si Goian si Radoi, e mai nasol. Si Ghionea si Rada sunt fundasi de picior stang. Si lasam neacoperita partea de fundas central dreapta.
care cap mama ? cred ca ai vazut alt meci![]()
Capul cucului ![]()
felicitari baietilor si in special lui Dica. si-a regasit pofta de joc si un plus le-a dat o palma celor care il criticau. felicitari si lui Laca pentru ca a facut din Steaua o familie. Forza Steaua ![]()
Vad ca lumea e optimista pe site. E un lucru normal, doar suntem stelisti.
Eu incerc totusi sa raman cu picioarele pe pamant si ma gandesc cam care ar fi sansele sa ne facem iarasi de cacao in Liga Campionilor.
Si, ca stelist, ma doare rau de tot cand vin echipe din campionate adevarate, care ne faca zob la noi acasa si ne dau o caruta de goluri.
Steaua are deja un nume in Europa, nu ne putem umili in permanenta in fata unor echipe puternice.
Raman la parerea ca echipa e facuta de Becali si ca politicul influenteaza fotbalul mai mult decat credem; introducerea mailatului in echipa este clar o manevra politica, dictata probabil de Soros sau de alte ONG-uri.
Omul asta nu are ce cauta titular in nici o echipa cu pretentii! Si asta n-ar fi nimic, dar aud ca Soros ii tine un loc in nationala la campionatele europene! In acest caz, nu ma va interesa parcursul Romaniei.
care cap mama ? cred ca ai vazut alt meci![]()
Si nu ai vazut capul cucului????? Daca tot ai vazut meciul. A lovit cu caPU LA cuc!!!! ![]()
un meci excelent! credit total pentru Lacatus; totul afost ca la carte. trebuie sa avem incredere si sa terminam cu indicatiile date de novici profesionistilor; desi uneori si profesionistii mai gresesc. un meci care va "umbla" la credibilitatea Stelei si-i va face pe multi sa-si muste limba. HAIDE Steaua!
Steaua are deja un nume in Europa, nu ne putem umili in permanenta in fata unor echipe puternice.Raman la parerea ca echipa e facuta de Becali si ca politicul influenteaza fotbalul mai mult decat credem; introducerea mailatului in echipa este clar o manevra politica, dictata probabil de Soros sau de alte ONG-uri.
Omul asta nu are ce cauta titular in nici o echipa cu pretentii! Si asta n-ar fi nimic, dar aud ca Soros ii tine un loc in nationala la campionatele europene! In acest caz, nu ma va interesa parcursul Romaniei.
Sau mai bine vezi axa Piturca-Giovani Becali. Primul, ca nu are pe cine lua pentru europene si al doilea sa scoata un pret bun ![]()
Dica a fost, este si va ramane cel mai bun din generatia lui la Steaua.Golurile astea sunt cu dedicatie pentru cei care l-au criticat in acest moment prost prin care a trecut, in loc sa-l sustina.BRAVO Dica! FORZZA Steaua! ![]()
![]()
un meci excelent! credit total pentru Lacatus; totul afost ca la carte. trebuie sa avem incredere si sa terminam cu indicatiile date de novici profesionistilor; desi uneori si profesionistii mai gresesc. un meci care va "umbla" la credibilitatea Stelei si-i va face pe multi sa-si muste limba. HAIDE Steaua!
Sa nu exageram!
Lacatus este cel mai norocos antrenor care s-a perindat in ultimii ani pe banca Stelei!
Probabil ca daca nu s-ar fi accidentat Radoi la incalzire, il vedeam iar stoper, in locul lui Ghionea. Ce sa mai vorbim de titularizarea lui Nicolita, se apropie Euro si trebuie sa prinda si el lotul!
Dica, in pofida celor doua goluri, se plimba mai mult pe teren, pur si simplu trebuie sa primeasca pasele direct pe el sau in imediata apropiere, altfel e incapabil sa alerge 5 metri.
In rest, ne batem joc de un talent ca Dayro, care are stofa de ATACANT (combinatii extraordinare, in regim de viteza, cu Pepe), nu de mijlocas de banda.
Indiferent daca vom lua sau nu titlul, jocul este mult sub ceea ce ar putea sa presteze echipa tinand seama de lotul de care beneficiem!
Dupa parerea mea de "novice", cam asta ar fi in acest moment formula ideala:
Zapata-Golanski, Goian, Ghionea, Marin/Nesu/Eme-Neaga, Plesan, Radoi, Mendoza-Pepe, Dayro. Se mai poate discuta legat de Ovidiu Petre, care este intr-o crestere de forma evidenta, insa pare prea lent pentru a dezvolta un joc direct pe poarta, in momentele importante.
In rest, sa auzim numai de bine si de critici "constructive"!
)
Excelent articol!
Bravo baieti!
Forzza Steaua!
un mare semn de intrebare. avem un joc slab. pe alocuri execrabil.
avem jucatori care mai mult se plimba pe teren sau mimeaza fotbalul (Dica, Banel, plesan, Neaga), d.moreno rezerva. si avem un antrenor care ori nu vrea sa schimbe ceva in jocul Stelei ori nu stie ce sa faca.
in ciuda asta suntem pe locul 1 si neinvinsi de 8 meciuri. ramane o intrebare : e meritul Stelei sau e meritul lui Gigi ca suntem pe locul 1? in Liga va fi altceva
E momentul sa ne bucuram. Am invins intr-un meci pe care l-am socotit greu si asta e tot ce conteaza.
Adevarul e ca Steaua putea sa mai inscrie unul-doua goluri, dar tot victorie s-ar fi numit.
M-a impresionat publicul, care cu exceptia galeriei Gloriei, a fost stelist. M-a impresionat bucuria suporterilor stelisti din Reghin si din zona, la sosirea autocarului Stelei.
Desi am fost surprins sa-l vad pe Banel in echipa de start, consider ca si-a facut bine datoria. Dovada o constituie aplauzele publicului la momentul schimbarii si chemarea la salut.
Steaua a fost azi o echipa echilibrata, cu mentalitate de invingatoare, determinata si superioara Gloriei si a realizat un rezultat bun. AMR 6 (au mai ramas sase) etape. Seria victoriilor continua.
Unirea Urziceni - CFR Cluj 1-1
Cine e pe primu' loc, cine e pe primu' loc?
\:D/
![]()
![]()
in ciuda asta suntem pe locul 1 si neinvinsi de 8 meciuri. ramane o intrebare : e meritul Stelei sau e meritul lui Gigi ca suntem pe locul 1? in Liga va fi altceva
Intrebarea ramane pentru tine... si pentru idolii tai din prostport, gesepe & rest of shit
Intrebarea ramane pentru tine... si pentru idolii tai din prostport, gesepe & rest of shit
vrei sa spui ca tu esti multumit de jocul Stelei?
sa dea d-zeu sa luam titlu, dar cu jocul cum ramane? personal nu as vrea sa fim umiliti in Liga
Doamne ce ciobani,...,ce "meci" au avut cei de la chefere,...,idiotii si cu aranjamente nu is in stare sa castige un meci ! Bine ca marele (fizic vb) fabbiani o facut 10-15 faulturi si nu are nici macar un galben ! Ala numa meci de football nu o fost,...,peste 50 de faulturi,...,asta o fost meci de trante si de hotii, in orice caz nu de football ! Oricum e bine pentru noi ! Cine e pe primul loc ??? Steaua eee, Steaua eee ! FORZA Steaua ! SPRE 24 ! ![]()
![]()
Daca vom juca ca in acest meci in cat mai multe meciuri, nu vom mai avea emotii in campionat.
In Europa insa este marea problema, am jucat doi ani in CL cu echipa de UEFA. Cand vom avea o echipa de CL probabil vom trece de grupe.
@ costhinia
daca pentru tine
n-am ce sa spun.ramane o intrebare : e meritul Stelei sau e meritul lui Gigi ca suntem pe locul 1?
pe mine sincer ma doare undeva de Liga, n-o sa facem fata acolo decat din intamplare. din punctul meu de vedere pot sa joace juniorii in Liga.
dar intrebarea care iti ramane tie ma deranjeaza. pentru ca anuleaza toata munca antrenorului si a jucatorilor, toate lucrurile bune (aici intrand si linistea de la echipa) din acest retur.
repet, daca tie ti-a ramas intrebarea asta nu pot decat sa te sfatuiesc sa citesti in continuare "declaratiile" si "articolele" despre Liga I.
pe mine sincer ma doare undeva de Liga, n-o sa facem fata acolo decat din intamplare. din punctul meu de vedere pot sa joace juniorii in Liga.
Daca taceai, filozof ramaneai, ca ai spus o mare gogomanie...
Steaua trebuie sa performeze la masa celor tari, nu sa se imbete cu victorii impotriva unor adversari penibili, dintr-un campionat ridicol. Asta vrem sa fim, imparati chiori in tara orbilor?
Credeam ca traditia ne obliga la mult mai mult decat atat, stimabile!
Sincer si fara sa fiu rautacios, ma intreb cam cati ani ai, pentru ca dai dovada de o ingenuitate...alarmanta!
ce mai ramane de spus dupa acest meci..... doar ca Steaua a castigat, maine uitam de el si o luam de la capat.
am luat 3 puncte asta conteaza.
in legatura cu CL am de adaugat ca: daca jucam acolo capatam o forta mentala peste celelalte echipe din Liga lui mitica.....
un mare semn de intrebare. avem un joc slab. pe alocuri execrabil.avem jucatori care mai mult se plimba pe teren sau mimeaza fotbalul (Dica, Banel, plesan, Neaga), d.moreno rezerva. si avem un antrenor care ori nu vrea sa schimbe ceva in jocul Stelei ori nu stie ce sa faca.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
In primul rand, esti paralel rau de tot cu fotbalul. Daca tu poti sa zici ca Steaua nu a jucat acum esti dus rau de tot sau mai bine zis, tu nu esti stelist si esti un *****************
hai lasa`ne cu marele tau semn de intrebare si LA REVEDERE!
Atentie la limbaj.
In primul rand, esti paralel rau de tot cu fotbalul. Daca tu poti sa zici ca Steaua nu a jucat acum esti dus rau de tot sau mai bine zis, tu nu esti stelist si esti un *****************
hai lasa`ne cu marele tau semn de intrebare si LA REVEDERE!
Atentie la limbaj.
mda vad ca neau obisnuit ai nostri jucatori cu mediocritatea ca orice grad peste este privit ca un mare succes , ia spune mai menegerule ce am jucat?? am jucat mai bine ca o Gloria Bistrita care a jucat penibil nimic mai mult .Degeaba batem pa gloria si luam campionatu si dupaia?? ce o sa faca Banel in cl?? mor cand il vad pa negroteiu ala titular
mda vad ca neau obisnuit ai nostri jucatori cu mediocritatea ca orice grad peste este privit ca un mare succes , ia spune mai menegerule ce am jucat?? am jucat mai bine ca o Gloria Bistrita care a jucat penibil nimic mai mult .Degeaba batem pa gloria si luam campionatu si dupaia?? ce o sa faca Banel in cl?? mor cand il vad pa negroteiu ala titular
mai baieti, voi stiti fotbal de tot comentati? ![]()
In primul rand, a juca bine inseamna a nu lasa echpa adversa sa joace rea mult fotbal iar Bistrita nu a jucat prost, nu au fost lasati, din cauza asta avem mijlocasi, aparatori etc...
In al doilea rand. pasele au mers mai bine ca in tot campionatul, iar asta inseamna revenire. Cum am mai spus, anul asta conteaza campionatul MULT MAI MULT decat spectacolul. Din ce cauza?
Vezi o echipa si declaratiile lor care au venzit din divizia C si vezi si pe ce loc erau inainte de acest meci. Nu trebuie sa lsati sa castige, iar sa fim seriosi, Steaua a jucat super in seara asta!