FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gloria Bistrița - Steaua 1 - 3. Lideri!

«14567»
rivelino10.04.2008 20:54

Ce penali suntem:avem doua antitalente pursange,Nanel si Dica,care ocupa locurile in lot degeaba.Ii criticam, dar la primul meci mai cat de cat le cadem la picioare si nu mai contenim cu laude si incurajari.Cerem seriozitate de la conducerea echipei,dar pe noi consecventa nu ne caracterizeaza.

CojaN10.04.2008 20:56

Apropo, nici eu nu sunt de acord cu Banel in team si nu numai el, sunt multi alti jucatori care nu au fata de Steaua

Ce penali suntem:avem doua antitalente pursange,Nanel si Dica,care ocupa locurile in lot degeaba.Ii criticam, dar la primul meci mai cat de cat le cadem la picioare si nu mai contenim cu laude si incurajari.Cerem seriozitate de la conducerea echipei,dar pe noi consecventa nu ne caracterizeaza.

Suntem sustinatorii celei mai iubite, celei mai galonate echipe a tarii!

Nu ne multumim doar cu cateva jocuri si de asta nu o sa cantam cand suntem condusi cu 8-1 (vezi meciul cu Timisoara).

Au facut in trecut, au adus puncte sau victorii importante, da si jos palaria, dar scuzati`ma, nu vreau sa ramanem in trecut, vreau continuare iar daca unii nu mai pot, eu zic la revedere!

rivelino10.04.2008 21:05
Suntem sustinatorii celei mai iubite, celei mai galonate echipe a tarii!

Nu ne multumim doar cu cateva jocuri si de asta nu o sa cantam cand suntem condusi cu 8-1 (vezi meciul cu Timisoara).

Au facut in trecut, au adus puncte sau victorii importante, da si jos palaria, dar scuzati`ma, nu vreau sa ramanem in trecut, vreau continuare iar daca unii nu mai pot, eu zic la revedere!

Bine zici.

rivelino10.04.2008 21:10

Primul transfer:Claudiu Ionescu.Asta o fi ala pe care zicea Jiji ca da 10 milioane.De ROL

zloty10.04.2008 21:32
mai baieti, voi stiti fotbal de tot comentati? :)

In primul rand, a juca bine inseamna a nu lasa echpa adversa sa joace rea mult fotbal iar Bistrita nu a jucat prost, nu au fost lasati, din cauza asta avem mijlocasi, aparatori etc...

In al doilea rand. pasele au mers mai bine ca in tot campionatul, iar asta inseamna revenire. Cum am mai spus, anul asta conteaza campionatul MULT MAI MULT decat spectacolul. Din ce cauza?

Vezi o echipa si declaratiile lor care au venzit din divizia C si vezi si pe ce loc erau inainte de acest meci. Nu trebuie sa lsati sa castige, iar sa fim seriosi, Steaua a jucat super in seara asta!

cu clujul 60 de minute am jucat excelent ,scuzama daca azi mi sa parut ca nu am jucat bine

te rog de zici ca altii nu stiu fotbal lamurestene si pe noi de unde atata vasta experienta fotbalistica?

CojaN10.04.2008 21:44
cu clujul 60 de minute am jucat excelent ,scuzama daca azi mi sa parut ca nu am jucat bine

te rog de zici ca altii nu stiu fotbal lamurestene si pe noi de unde atata vasta experienta fotbalistica?

Am jucat fotbal de cand ma stiu si`am ineput la pitici la Steaua, dar din pacate m-am apucat de fumat de 9 ani si timp de 21 de ani nu m-am lasat de tigari, plus ca inca joc fotbal dar nu de perfomanta.

Asa ca stiu foarte bine ce inseamna fotbalul :)

MALDINI_STEAUA10.04.2008 21:48

Daca nici azi nu am jucat bine...hai sa fim seriosi :blink:

Tudor_BOSS10.04.2008 22:15

Ba voi astia care criticati jocul Stelei de ce vedeti numai jocul mai putin bun al unuia sau al altuia?de ce nu vedeti jocul echipei???? S-au credeti ca un joc cu Bistrita este castigat numai intrand pe teren??Ba suntem pe locul 1. nu mai suport sa citesc acuze la adresa echipei!!!!! Si mai intrebati care sunt "mai stelisti" eu cred ca aveti un raspuns.PENTRU Steaua I-Mi DAU VIATA!!!!! :steagcruce: :steagcruce:

Am jucat fotbal de cand ma stiu si`am ineput la pitici la Steaua, dar din pacate m-am apucat de fumat de 9 ani si timp de 21 de ani nu m-am lasat de tigari, plus ca inca joc fotbal dar nu de perfomanta.

Asa ca stiu foarte bine ce inseamna fotbalul :)

Asa si? Sti ceva te-ai nascut speranta si ai murit FUMATOR!!!!! :clap:

enjoy10.04.2008 22:18

@Piece of Mind: eu vad partea plina a paharului, tu pe cea goala. Norocul tine cu cei puternici;Nicolita, azi(ieri), si-a facut datoria( vezi primul gol si nu numai), Ghionea mai putin( vezi golul Gloriei). Dayro are nevoie de incredere, este labil psihic si nu rezista presiunii; va fi introdus dupa ce vom fi campioni ( in meciuri mai usoare). Neaga a ramas in Asia (e pe alt fus orar), dar isi va reveni. Ovidiu a facut diferenta astazi alaturi de Dica. In rest e normal sa avem pareri diferite, dar daca vedem numai negru in fata ochilor o sa avem nevoie de insotitor! HAIDE Steaua!

Tudor_BOSS10.04.2008 22:27

CITAT din Tupac Amaru"pentru. mine echipa Steaua nu va mai exista atat timp cat Lcatus isi bate joc de suporteri". Aloooooooooo fcsteaua.ro voi vedeti cine scrie pe situl vostru??????????? :chair:

axl10.04.2008 22:29
CITAT din Tupac Amaru.................

Aloooooooooo fcsteaua.ro voi vedeti cine scrie pe situl vostru???????????

Daca nu stii, Tupac Amaru a fost ultimul imparat incas. Ia-te tu de el, daca ai o Armata mai mare ca a lui in spate.

CojaN10.04.2008 22:56
Daca nu stii, Tupac Amaru a fost ultimul imparat incas. Ia-te tu de el, daca ai o Armata mai mare ca a lui in spate.

Aoleeu, ce sa se ia de el? Ai idee ca nici oasele putrezite nu le mai are? idem si pentru Armata lui :thumbup:

Este un tip cu nick name-ul tupac amarul pe site si nu a scris tocmai roz despre Steaua, iar comentariul lui Tudor Boss era despre ce a scris nea caisa pe site :yeahh:

yo_marius10.04.2008 23:01

axl v-a raspuns ironic. presupun ca a vrut sa spuna ca pe fcsteaua.ro orice user poate sa-si exprime parerea, chiar daca aceasta nu e similara cu a majoritatii. doar s-o faca civilizat, coerent si, eventual, argumentat.

Tudor_BOSS10.04.2008 23:05

Sa ma fak ceva pe Armata lui si pe el daca face afirmatii de genul asta.

zoloz200510.04.2008 23:20

eu nu inteleg ce e asa de greu de inteles pentru unii...

Lacatus baga in teren pe cine vrea MUSCHIUL lui ...deocamdata echipa merge ...cu Banel,cu Dica..cu cine mai aveti voi de criticat ..cand nu o sa mai mearga..atunci aveti voi "dreptul " sa il "trageti la raspundere "

eu am incredere in Lacatus ca alege jucatorii din primul 11 bazandu`se pe forma de moment,randamentul la antrenament si din considerente tactice...Chestii cu vopsitul jucatorilor inainte de euro ..si alesi "politic" ...e ipocrizie ...

btw : Dayro .. o pase in 20 de min...in rest ...inexistent..

SSK10.04.2008 23:20

Pe cuvant, eu credeam ca Tupac Amaru reprezinta numele unei coloane revolutionare comuniste de prin Peru, din anii 80 (am gasit informatia asta intr-o carte de Vargas Llosa). Nu m-am gandit ca si numele trebuie sa vina de undeva...si-n niciun caz la incasi :)

Tudor_BOSS10.04.2008 23:23

Eu cred ca pe aces sait(ca sa se inteleaga) sunt numai suporteri de conjunctura.Pana azi nu trecea o zi sau 24 de ore sa nu accesez fcsteaua.ro,dar de azi s-a terminat , imi pare rau s-a terminat(mai bine stelisti.ro).Nu e posibil sa scrie aici niste neicanimeni care nu au habar de fenomen,care nu respecta valorile din Ghencea si fac din clubul nostru o adunatura de bezmetici.Steaua YOU W"LL NEVER WALLK ALLONE.

zoloz200511.04.2008 00:31

@ Tudor Boss ...cam tarziu ti`ai dat seama..multi stelisti de conjunctura si 80% antrenori in devenire gasesti aici..macar unele articolele sunt pertinente , unele chiar foarte bune...decat sa intru pe site`urile caracatita ale gesepeului..mai bine citesc ce se scrie pe aici

Pe cuvant, eu credeam ca Tupac Amaru reprezinta numele unei coloane revolutionare comuniste de prin Peru, din anii 80 (am gasit informatia asta intr-o carte de Vargas Llosa). Nu m-am gandit ca si numele trebuie sa vina de undeva...si-n niciun caz la incasi :)

Tupac Amaru a fost decapitat ...pentru cultura ta generala.. sper ca userul nostru sa nu aiba aceeasi soarta...:D

AlChOoLik11.04.2008 01:06

parerea mea e ca Steaua a avut cel mai bun meci in afara de cel cu CFR baietii incep sa isi revina luni cand jucam cu U Cluj sa fim catzi mai multi yo sincer o sa ma duc la meci pentru ca merita am vzt la Reghin o multime de suporteri de-ai Stelei deci trebuie sa ii ajutam sa isi mentina ideea de campioni pentru ca sincer Steaua chiar merita desi e luata la misto prin presa cu blaturi si tot felu de prostii numai cand ii vad pe porcii aia de la CFR si de la Timisoara mi se face scarba . Cand bate Steaua imediat este blat RUSINEEEE la toti jurnalistii din Romania stim nu ne suportati stim ca Steaua se vinde la scandal dar nu numai scarbosilor vrem sa lasa-ti echipa in pace pentru ca Steaua s-a nascut Campioana si a asa o sa ramana chiar dak nu vreti voi asa ca la un sincer M... Cluju.Astept comentariile voastre dar sincer asa simt despre Steaua o iubesc nu am ce face si nu imi place cand lumea isi bate joc de ea .

ariven2111.04.2008 06:19

Pe mine m-a impresionat un lucru...

La primul gol, sunt cateva secvente dupa marcare, de la banca tehnica a noastra...Lacatus si Pedrazzini dau indicatii, dar in planul doi Rada care sta langa Cernea se bucura sincer de marcarea golului. Sa va uitati la secvente...Cred ca ii o dovada cat se poate de clara ca numai presa stie de conflicate inte Rada si Lacatus. Dupa bucuria exprimata de el, care era rezerva, putem sa ne dam seamam ca meciul nu a fost jucat inainte. Si inca ceva, gestul lui era si eliberarea de presiune.

Forza Steaua.

Tupac Amaru11.04.2008 06:27

Tupac Amaru a fost multe, dar n-ati nimerit-o pe aia corecta. Ma mir ca n-ati zis-o pe aia cu rapperul handicapat (desi e un pleonasm).

Oricum, campionatul Romaniei este extrem de slab, asa ca a fi un pic mai buni ca restul nu inseamna ca jucam fotbal la nivel european.

Imi mentin parerea ca nu avem echipa de Liga Campionilor. Daca voi va bucurati ca o sa ii vedeti pe Real, pe Liverpool sau alte echipe mari, este treaba voastra.

Dar...asta este, majoritatea pustimii de pe site este educata la scoala becaliana, noi, cei mai in varsta, avem cu totul si cu totul alte puncte de reper....

A....si inca ceva...astept ca Lacatus sa inceapa meciul cu 11 fotbalisti...stiti voi la ce ma refer...hai sa facem o cheta, poate strangem vreo 100000 de Euro si platim ca sa scapam de Pardaillan...

MMLMMN11.04.2008 07:36

In primul rand felicitari baietilor pentru meciul de ieri!Important este ca s-au castigat cele 3 puncte intr-o maniera in care cred ca numai rau voitorii pot sa spuna ca a fost ceva necurat la mijloc.Adica a fost o victorie clara,un meci in care eu m avut senzatia ca am fortat atat cat a fost nevoie sa ne adjudecam punctele.

Ma bucur pentru Dica,poate realizarile de ieri il vor mobiliza mai mult si il vor impinge sa redevina jucatorul constant bun de anul trecut.

Ma bucur si pentru Nicolita.Mie sincer imi place sufletul pe care-l pune in joc.Bagajul tehnic al fiecarui sportiv este cu totul altceva.Dar daca vrei poti sa compensezi cu munca o parte din calitatile de care te-a privat natura.

Si sa nu credeti ca nu am fost si eu exasperata de jocul lui slab,sau ca mi-au picat bine celebrele autogoluri.Dar nici nu este normal sa nu apreciem o evolutie pozitiva.

Au comentat multi faptul ca Laca nu joaca cu Dayro.Sincer si eu subscriu ideii ca Dayro inca nu s-a adaptat 100%,ca mai are nevoie de timp.Si mi-a placut replica lui Laca atunci cand a zis ca se discuta prea mult si ca este alegerea lui pe cine baga.Practic el raspunde de rezultat.Noi ne dam cu parerea,ne spunem oful dar in nici un caz nu purtam raspunderea.Asa ca...fiecare pasare pe limba ei piere sau traieste in cazul lui Laca.

Am vazut ca se discuta si despre faptul ca ok,vom castiga campionatul,dar vom fi ciuca batailor in Liga.Si aici sunt de acord sa zicem partial.De ce partial?Pentru ca am dovedit in cateva meciuri din CL ca daca reusim sa ne mobilizam,sa ne concentram si eventual echipa super galonata pe care o intalnim sa nu prinda o zi extraordinara putem sa dam o replica rezonabila,fara a ne face de ras.

Dar trebuie avute in vedere si alte aspecte.Si din ce-mi vine acum in minte ar fi in primul rand presiunea,pot spune chiar "teama" pe care o simt ai nostri la asemenera meciuri.Oricat avem noi o istorie,ganditi-va ca acea istorie este scrisa de jucatori diferiti,in sezoane diferite.Fiecare cu alta mentalitate,bagaj tehnic sau efectiv putere de daruire.Da,putem cere de la toti aceleasi lucruri,dar ei nu pot raspunde la fel.Una este sa joci cu Aston Villa,Bastia sau FC Bruges alta este sa intalnesti Real Madrid,Bayern sau AC Milan.Psihologic vorbid.

Si daca am zis psihologic vorbind,mai gasesc o diferenta.Un anumit lot au primele echipe mentionate si alta e situatia celorlalte.Ca sa nu mai vorbim de noi.Si ca sa nu zic "voi nu va ganditi",zic noi chiar nu ne gandim ca valoric nu putem face fata mariolr puteri ale Europei?Daca baietii nostri ar fi avut aceeasi valoare cu cea a jucatorilor lor,de mult nu mai jucau pentru Steaua.Vi s-a parut cumva ca un mare club european a urmarit vreun jucator al nostru?Atunci cum moral,nu sufleteste(sufletul meu ar vrea ca Steaua sa fie nu doar castigatoare de CL ci si de Intercontinentala) sa le cerem marea cu sarea?Da,de dorit ne dorim,dar de putut...

Si din acest punct de vedere nu mai e vinovat Laca sau Dica sau Pepe...Fiecare pune la bataie ce crede ca are mai bun.Si da cat poate in acel moment.

Dar deja m-am intins prea mult,inca o data felicitari pentru victoria cu Gloria si multa bafta in continuare!

Piece of Mind11.04.2008 08:28
Imi mentin parerea ca nu avem echipa de Liga Campionilor. Daca voi va bucurati ca o sa ii vedeti pe Real, pe Liverpool sau alte echipe mari, este treaba voastra.

Dar...asta este, majoritatea pustimii de pe site este educata la scoala becaliana, noi, cei mai in varsta, avem cu totul si cu totul alte puncte de reper....

Ca mare dreptate ai!!!!!

Dar lasa, noi, astia mai circumspecti, suntem de fapt anti-stelisti...

Bodanel11.04.2008 09:02
Dar lasa, noi, astia mai circumspecti, suntem de fapt anti-stelisti...

]

Piece nu fi rautacios. Nu spune nimeni ca sunteti anti-stelisti. Dar unii nu pot sa vada asta pentru ca nu stiu tactica de fotbal, altii vad dar vor sa spere, iar altii nu vor sa vada ca nu avem echipa de CL tocmai pentru ca spera ca Steaua sa ajunga din nou sa se bate de la egal la egal cu Barcelon, Arsenal etc. Stiu si eu ca nu avem echipa de CL dar tot vreau sa trecem de grupe(cu goluri norocoase, sa prinda granzii zile slabe etc).

Toate bune

bodanelu11.04.2008 09:17

si Piece, da.. nu aveam echipa de CL, si ce sa facem? sa nu mai tragem la titlu? sa avem obiectiv locul 6? Lotul actual nu ne permite sa avem echipa de CL.

«14567»