Eu am avut 4 diriginte de-a lungul liceului. Nu mi-a placut niciuna.
asa multe licee ai schimbat?
Mie mi-a placut de el, era "sef" peste 26 de baieti si prieten cu noi, cele 4 fete ![]()
Eu am avut 4 diriginte de-a lungul liceului. Nu mi-a placut niciuna.
asa multe licee ai schimbat?
Mie mi-a placut de el, era "sef" peste 26 de baieti si prieten cu noi, cele 4 fete ![]()
Nu stiu cum a fost liceul pt unii sau altii. Insa pt mine a fost realmente un chin, un cosmar continuu. Am invatat de m-am spart in 4 ani. Acum beneficiez un un binemeritat "concediu".
Cat despre diriginti, eu am beneficiat de individ bizar, nu mai zic ca era si profesor de matematica. Cantarea cam 170 de kg, avea inceput de chelie si era de origine maghiara.
@1onDa, ce vremuri... Cred ca am dat BACu' la 30 de mii de materii, printre care si logica, la care am luat un merituos 5,04.
Cum sa dai bacu din logica .. cea mai ratata materie .. nu ai avut la alegere?
Cum sa dai bacu din logica?
Era cel mai subtire manual.
oare unde-i Deni, cu cosmarurile lui la logica ![]()
Criss, pe vremea mea si a lui Axl erau obligatorii romana, matematica, istoria, lb straina, iar la alegere iti ramanea una dintre : geografie, chimie, fizica si logica. Nu s-a orientat rau .
Si da, era cel mai subtire manual ... comparabil cu cel de economie ![]()
logica, in zilele noastre e cea mai panarama materie. fiindca am avut probleme cu splina si nu am dat din sport, am ales geografia. 9,90 ![]()
Azi noapte eu l-am visat
Pe Gigi Becali-n pat,
Am iesit repede-n tindã,
Sã-l ,,suspend'' de prima grindã...
Aha, inteleg.. acuma la mine e la alegere intre: logica,economie,filozofie si sociologie..
E foarte subtire manualul dar dintr`un an scolar stiu doar ca 0 e fals si 1 adevarat :laugh: nu m-am ales cu multe cunostinte pentru ca nu am inteles nimic din materia asta.. econimia cred ca e mai "logica" ![]()
liceu.. baiat cuminte in clasa a-9-a, 10-a si a 11-a si cea mai mare lepra in ultimul an. campion la absente, amenintari cu neinscrierea in bac si am luat cea mai mare nota la matematica din liceu, pe un noroc chior.
eu anul acesta 203 absente in tot anul .. de la anul nu mai lipsesc ![]()
Hai ba ca deja va dati mari....tocilarilor!
Nu degeaba e asta topic de vise...
Cum sa dai bacu din logica?Era cel mai subtire manual.
Unul mov cumva?
Io am dat anul trecut la geografie. ªi am luat 10 curat. :biggrin: . Fãrã sã copiez, fãrã sã fac pregãtire. (doar m-am consultat cu vecinii, ca sã fiu sigur).
Partea frumoasã a fost cã, seara înaintea examenului îmi pregãtisem memoratorul din clasa a 8a și o hartã A3 cu tot ce trebuie, ca sã le bag în chiloți și, la nevoie, sã mã duc la baie și sã mã lãmuresc cu ce nu eram sigur (la fizicã lãsasem cartea cu rezolvãrile la baie, dar s-a fãcut control înainte și au luat toate materialele... în afarã de cartea bãiatului directoarei... dar care a fost de treabã și a dat și la alții). Vroiam neapãrat sã iau notã mare la geografie.
Dimineața le-am pus în ghiozdan, împreunã cu instrumentele de scris. Spre liceu m-a dus tata cu mașina. Când am urcat în mașinã, am aruncat ghiozdanul pe bancheta din spate (la toate examenele precedente, pe drumul spre liceu, țineam ghiozdanul în brațe cã mi-era lene sã mã-ntind și sã-l iau când trebuia sã cobor din mașinã, dacã l-aș lãsat pe bancheta din spate). ªi acolo a rãmas și dupã ce m-a lãsat tata la liceu, c-am uitat sã-l mai iau...
PS: Frumoase tare subiectele de anul ãsta la geografie.
Cu geografia Europei
)
Cu atat mai mult atunci.Eu am avut 4 diriginte de-a lungul liceului. Nu mi-a placut niciuna.
Asta nu-i nimic. Eu am avut 7 profi de mate în tot liceul. Bine, cã doar cu 4 fãcut la modul propriu-zis (cu fiecare câte un an), cã din ceilalți 3, cu una n-am fãcut deloc cã au schimbat-o pãrinții dinainte de a începe anul școlar (clasa a 9a), unul a fost suplinitor vreo 2 sãptãmâni (într-a 10a), și cu alta am fãcut o zi sau 2 la începutul clasei a 12a (dupã care am fãcut-o noi sã plece, asta și cu ajutorul directorului de atunci cãruia vreau sã-i mulțumesc pe aceastã cale, deși știu cã nu se uitã pe aici). ªi toate astea în condițiile în care eram la clasã de mate-info. ![]()
Unul mov cumva?
al meu e galben ![]()
La al lui vechi de 10 ani, mã refer. ªtiu cã sorã-mea avea unul mov. L-am gãsit pe la mamaia, prin cãrție de pus pe foc.
Da, parca mov era, si insiduos de subtire.
In vacantza asta , am visat ca ma trecuse diriga la info , imi dadusi 7 si 6 ca sa trec , si in ultima zi , a lasat-o pe sefa clasei sa faca ce vrea .... si aia m-a ascultat tocmai pe mine si mi-a dat 2 ... si m-a lasat corijent
.
Si in realitate m-a lasat diriva corijent pe semestru 2 ca pe 1 avea media 6 ![]()
Si am mai visat-o tot pe distrusa de diriga ca a sunat-o pe mama sa ii zica notele .... Si in realitate a trimis plicuri la toata clasa cu mediiiiiiileeeeee !!!!!!!!!! ![]()
Vezi cã se scrie corect "corigent". ![]()
Absolut nimic ![]()
Acum 2 zile am visat-o pe viitoare soacra. Nimic ciudat pana aici, atat ca era mai frumoasa ca nevasta-mea. ![]()
poate le-ai incurcat
)))
Eu am visat ca m-am impacat cu fosta prietena.....ale dracu vise
Se facea ca eram personaj principal in serialul "Jericho" si cautam ceva de mancare.
De la un timp devreme visez numai ciudateni ... intr-o dimineatza ma trezisem si am atipit la loc ( da vroiam sa ma scol da imi era lene) , si visam ca ma ridic si ma uit la ceas:))
n-ai vrea sa visezi ca ti-e sete si bei apa, dar defapt iti e sete in realitate si in vis bei apa dar nu te saturi .
Sunt atat de obosit si surmenat ca nu visez deloc. Am ajuns ca Masinistul.