FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ce-ati visat azi noapte ?

«1238»
NicoSoulSteaua09.04.2008 18:32

Pentru c-am vazut in ultimul timp ca unii dintre noi sunt dornici sa ne impartaseasca visele traite cu o seara in urma,m-am gandit ca n-ar fi rau sa avem un topic in care fiecare dintre noi sa-si povesteasca propriile vise,trairi din timpul noptii.

E voie sa vorbiti despre tot felul de vise,fie ele umede sau uscate,cu ochii inchisi sau deschisi,infricosatoare sau spectaculoase.

Haideti sa visam !

yo_marius09.04.2008 18:49

Se facea ca eram intr-un lan de lalele rosii. In dreapta era castelul Peles, in stanga, un termopan din World Trade Center (nu inteleg cum a ajuns in visul meu). In spatele meu, doi zombi violau salbatic o caprioara moarta, calcata de masina.

Merg putin pe drumul pavat cu intentii bune, ma uit in sus si vad muntii Padurea Neagra si izvorul Dunarii... care de fapt este o cismea mizera din Germania anilor 1890.

Dupa asta a sunat alarma la telefon si m-am trezit :|

David^10.04.2008 05:41

@ Marius

Daca visezi lalele care cresc inseamna ca vei petrece momente placute cu o persoana de sex opus. Daca visezi ca plantezi lalele inseamna ca vei avea o serie de deceptii.

Florile care se deschid ale plantelor cu bulb simbolizeaza simpatia pe care, in realitate, o nutrim pentru o anumita persoana. Ele prevestesc o casatorie fericita, prietenii, care vor evolua in continuare. Daca lalelele din vis sunt ofilite sau se usuca, acesta este un semn ca, in realitate, se vor stinge cele mai frumoase sentimente.

CAPRIOARA - bucurie, noroc in dragoste si in casatorie - alergand - veste buna, succes mare - avand - multumire, succes - cu puiul ei - avere - multe - viata linistita - mancand - oaspeti inalti - omori - intarzii sau amani niste evenimente - sugand puiul - bogatie - vazand jucandu - se - casatorie norocoasa apropiata - vanand - intrigi in legaura cu cineva iubit - vanata - prizonier real sau mental- violata - pierderi de memorie.

DRUM pavat cu bune intentii - Daca visezi ca esti pe un drum lung si drept pavat cu bune intentii inseamna ca vei gasi viata mai usoara Daca visezi ca drumul este dificil si serpuitor inseamna ca vei avea succes dupa ce vei traversa anumite dezamagiri.

PADURE "este simbolul intamplarilor misterioase, prin care ego-ul nostru trece de la o aventura la alta. Pentru oamenii mai in varsta, drumul prin padure reprezinta cautarea valorilor pierdute. Pentru tineri, acesta este pur si simplu drumul vietii, care ii poate duce pe culmile succesului, daca nu le apar in cale monstrii (vezi "monstru"), animale salbatice sau alte obstacle, care le pot ingreuna avansarea - padure neagra- este culoare doliului, a intunericului. In general, negrul este interpretat negativ si reprezinta un avertisment referitor la faptul ca ar trebui sa va schimbati modul de viata.

NicoSoulSteaua10.04.2008 07:07

Ma pregateam pentru un examen la master si nu invatasem nimic la materia respectiva.Eram impreuna cu o colega si ne gandisem la o idee geniala de copiat ( dammit,ca n-am retinut-o).Ajungem in sala de examen si ne dam seama ca ne uitasem copiutele acasa.Aveam un sentiment destul de ciudat in vis,de parca era un examen pe viata si pe moarte.

M-am trezit inainte de a afla ce nota am luat la examen.

yo_marius10.04.2008 07:22

Noaptea asta n-am visat nimic! Pânã pe la 6 și ceva... M-am vazut in Herãstrãu, cu o sticlã de Pepsi Twist de 2 kile plinã cu apã, împreunã cu mulți prieteni cu care ne bãteam cu apã...

Bãnuiesc cã ãsta se incadreazã la "vise umede"...

bodanelu10.04.2008 07:39

am visat ca am fost dat afara de la munca pentru frauda.. si ca patronii erau Paskany si cu Muresean, si au aflat de la stiri capcana care vruiam sa le o intind. :D

axl10.04.2008 12:44

Eram cu un amic la alt amic acasa si eu incercam sa ma cotesc pe sustache ca sa nu ma omoare amicu', care nu-si afisa intentiile, era siret, da' eu stiam asa ca vroiam s-o tai cat mai discret cu putinta sa nu mi-o iau.

P.S. Cred ca voi renunta la a ma mai culca cu prietenele amicilor, la naiba, am cosmaruri noaptea.

forever_STEAUA10.04.2008 21:29

Fara gluma, azi noapte am visat ca am fost impuscata in cap. Pentru un casetofon vechi... Ciudat e ca dupa aceea am inceput sa vorbesc cu cel care ma impuscase. Il intrebam daca e constient ca o sa mor, iar el nu a facut decat sa ia casetofonul de pe masa si sa plece.

Cand ajung acasa cu ditamai gaura in cap, aflu ca a murit Nicolita!

yo_marius10.04.2008 22:38

@ Forever

Talmacirea e simpla. Pentru a nu te mai visa impuscata trebuie doar sa-mi arati poza cu tine. Foarte simplu :punk::happy:

benzina11.04.2008 02:52

Se facea ca trebuia sa ajung la puscarie...si asteptam sa vina potera sa ma ridice..dar treceau pe langa mine si nu imi faceau nimic...si colac peste pupaza mai si conduceam fara permis crezand ca am voie.

vlad7511.04.2008 05:54

Habar nu mai am de vise.De doi ani dorm iepureste.Asa este cu 2 copii mici.Numai somn nu se mai poate numi.Mai mult de 5 ore nu dorm.Cine mai are timp de vise,cand ma chinuiesc sa adorm din cauza palpitatiilor si a oboselii.Ehe,dar lasa ca o sa deveniti si unii dintre voi parinti si adio vise!

micutZu' Deni14.04.2008 10:05

De obicei am vise erotice cu diverse fete .... da unu e spcial :

Se facea ca eram pe strata si o baba imi da o sticluta cu cevas (ca in reclama din stela artoa :D) , si imi zice baba ca unde dau cu licoarea aia , acolo ling femeile . Ma duc io acasa , imi dau peste tot cu lichidu ala , pe urma la scoala , tocmai sefa clasei sare pe mine .... si aici chestile de mi-au placut :D

Fane_casieru'14.04.2008 10:08

@ Deni

Pervers mic ce esti :naughty:

steaua_gloria14.04.2008 10:14

Culmea, in ultima perioada nu-mi aduc aminte visele. Sigur visez, dar nu-mi aduc aminte nimic.

yo_marius14.04.2008 13:04

@denii

:laugh:

Ba, lasa dracu' filmele! :laugh: Nu mai crede tot ce fac aia acolo!

Joga Bonito14.04.2008 13:14

Eu, spre deosebire de ala micu', am urmatorul vis:

A doua zi dupa ce Man Utd castiga Liga Campionilor si Premier League, si desigur Steaua marsaluieste spre 24, mi se intampla dimineata o faza ciudata:

http://www.youtube.com/watch?v=t9MtAGRdMAU...feature=related

NicoSoulSteaua14.04.2008 13:16

Eu am visat ca ma rapisera unii si ma tineau sechestrata intr-un apartament,aveam tel la mine dar nu aveam semnal si ma tot chinuiam sa scap de acolo

Mama lui de vis ca acum sunt rupta de somn iar diseara trebuie sa-mi sustin echipa,prin ploaie si vant,purtand cu mandrie un tricou ... ( lucky me ca e albastru ) :yeahh:

Joga Bonito15.04.2008 00:50

Visam ca ma bateam in tramvaiul 41 cu Recoba. Dupa un schimb aprig de pumni. Ne trezim fata in fata cu o hoarda de rapidisto-zombie insetati de sange. Nush cum se face ca primim un ajutor divin si sub un scaun era un diplomat. Genul de diplomat cu care joaca Netoiu si Becali table... In el era o super-mitraliera, dotata cu aruncator de flacari, munitie neasfarsita, tot tacamul ... si un cutit de vreo 10 cm. Desigur eu am pastrat super-arma, si lui Recoba i-am pasat cutitasul.

Restul visului e in ceata. Cert e ca Recoba nu a scapat. :naughty:

George Stan15.04.2008 01:09

"I had a dream last night that a hamburger was eating me." --Jerry Seinfeld :D

scuze dar asta imi vine in cap de cate ori sunt in preajma unei discutii despre vise :)

micutZu' Deni20.04.2008 20:42

Am avut saptamana asta un cosmar ... se facea ca eram la mine in bae , si nu stiu cum am facut .. de am ramas cu capu lu gogu in mana (NASOL!!!) , si parea asa de real ... si incercam sa ma consolez zicand ca nu se vede diferenta , abia dupa aceea mi-am dat seama de ce am facut , si am zis doamne nu !!! sper ca visez , si atunci m-am trezit .... da parea asa real !!! :blink:

st_194720.04.2008 21:05
Am visat ca faceam ceva frumos pe 7 mai. :yeahh:
IONUTZ-CIPRIAN21.04.2008 14:50

Ma ciocneam frontal cu un PEUGEOT 307!!

RobYnho21.04.2008 17:55

Am visat ca bunica'mea a batut 2 jandarmi, iar cei 2 Muppetzi au inceput sa planga. ;))

yo_marius21.04.2008 19:22

Se presupune ca asta e un topic "serios". Adica vise reale (daca se poate spune asa). Pentru visele "la misto" exista un topic.

cRiss4Steaua21.04.2008 19:59

am visat inainte de meciul cu U Cluj ca Steaua a dat gol in min. 45 prin Plesan si in min. 94 au egalat cei de la U. Cluj .. cosmar

«1238»