Azi noapte am visat ca Gigi Becali a spus la Sport.ro: "Orice antrenor care va fi in Ghencea si nu incepe cu Dayro Moreno titular va fi dat afara, nu am dat 2 milioane de euro degeaba"
Azi noapte am visat ca Gigi Becali a spus la Sport.ro: "Orice antrenor care va fi in Ghencea si nu incepe cu Dayro Moreno titular va fi dat afara, nu am dat 2 milioane de euro degeaba"
Trebuie sa iau un bonus la serviciu pentru un proiect terminat.
Noaptea trecuta am visat ca am primit o factura de 33 mil (lucrez ca PFA). Cand m-am trezit de dimineata si mi-am dat seama ca am visat imi venea sa imi dau palme.
Astept cu nerabdare bonusul sa vedem daca se apropie macar pe sfert de vis!
![]()
lol, eu am incasat factura aia azi. Tare ma tem ca era visul meu ![]()
De la o vreme, nu mai am vise .... sau nu-mi mai aduc aminte. Oricum, visele mele sunt speciale, pentru ca sunt alb-negru. Nu visez color. Stiu, e ciudat, insa mai mult simt decat vad imagini.
Astept sa apara cineva care sufera de acelasi sindrom sau pe cineva care poate sa-mi explice cauza ![]()
Astept sa apara cineva care sufera de acelasi sindrom sau pe cineva care poate sa-mi explice cauza![]()
Eu sufar cu mirosul, miros frecvent tot timpul de chestii, gratar, cauciuc ars, Magie Noir de la Lancome, bere, si toate din senin. Un amic imi zicea ca s-ar putea sa am vreo maladie rara, cancer la creier sau ceva de genul asta.
Am visat ca erau inundatii mari in Bucuresti.
Ma bucuram in sinea mea cand ma uitam la cladirea guvernului si o vedeam inundata.
Ah, ce misto era sentimentul...totusi regret ca nu i-a luat apa si pe cei care conduc tara in acest moment.
oooooooooooooooooo
Am visat aseara ca i-am batut pe 3...
Tipii erau mai mari ca mine,masculisti din aia, si eu numai capete in gura le dadeam.
Cred ca e din cauza ca vine meciul cu Dinamo...
Si partea ciudata e ca, atunci cand m-am trezit, asa ma dureau muschii gatului de tare de parca dadusem toata noaptea numai capete in gura...
io am visat ca a luat Steaua titlu'...de fapt asta visez in fiekre noapte ![]()
Acum vb pe bune. Am avut un vis audio in care comentatorul zicea: "Faaaantaastiiiic! Ovidiu Petre il imita pe Paul Scholes si are o executie splendida in poarta lui Bogdan Lobont!". Era vocea lu` Gradinescu.
am visat ca duminica va castiga Steaua contra lu Dinamo cu 1-0 gol Dica din afara careului de la 16 metrii e pe bune
am visat:eram in coltul blocului si vine BUTE cu SMARANDESCU si aruncau cu banii :laugh: dar mai intai rupeau hartiile de 5 mil si dupa aceea aruncau cu ele ![]()
![]()
Ba eu am numai cosmaruri de 1 luna de zile , nush ce visati voi...oricum aseara am visat ca vom fi campioni ![]()
am visat ca trageam la un geoint dupa care am adormit ![]()
am visat ca abuzatoaie va fi un jucator de exceptie ![]()
Avand in vedere ca a venit de aici de la mine din Vale iti pot zice sigur... E vai de capu lui ... In cel mai bun caz pe la buzau...roiu mai stie ceva dar abuzatoaie e slab rau...
Iar am avut un vis cu zombie insa a avut happy-end.
Am visat ceva de genu Happy Tree Friends .... in care pana la urma toata lumea din vis murea ... in chinuiri :-SS
S****** s*** gives you paranoia dreams... am visat ceva de genul super-babes-zombies care ma urmareau... bine ca n-am dormit decat de la 3 la 5 jumate'
am visat ca trebuia sa plec la Paris cu avionul.Ce cosmar!Pana la urma nevasta-mea a acceptat sa plecam cu masina.Alt cosmar pentru spondiloza mea! M-am cam chinuit aseara din cauza tensiunii ridicate! La naiba cu sarea in mancare!
De o saptamana tot visez ca ma urmaresc unii sa ma omoare...ba ma prind si doar ma ranesc de ma umple de sange,ba nu ma prind...numai intr-o alergatura o tin noaptea prin vis...mai mare e cosmarul ziua ca ma aflu intr-o oboseala permanenta decat noaptea prin incercarea de a scapa de "criminali" ![]()
Nico te pot invata eu ce sa faci ca sa scapi de teroristi.
Te invat eu cum sa te aperi daca vrei.
O scurta lovitura data in nas ii va umple atacatorului ochii de lacrimi si deci nu va mai vedea.
Inca o lovitura mai tare in trahee si omul e mort.(Traheea umana cedeaza la 3kg de presiune)
Ce zici, incerci in seara asta?![]()
Eu visez aproape mereu ca ma intalnesc cu fostii mei colegi de liceu...cum e viata,cand eram in liceu,ne certam zi de zi,si cand nu mai suntem,ne e dor ca naiba unu' de altu'...
P.S.Cateodata mai visez ca ma indragostesc,in diverse locatii... :biggrin:
O discutie idioata pe messenger.
nimic
Ce zici, incerci in seara asta?![]()
nu mai e nevoie.am plecat la munte sa scap de ei.nu-mi place violenta :smile:
noa bine....
daca vrei sa mai inveti cum sa omori oameni...sunt pe forum:))